-
Το μαγαζί λοιπόν ανακαινίστηκε.....
Ιδού τα αποτελέσματα.....: (για όσους δεν το είδαν)
Συμφωνείτε με τη διακόσμηση (ειδικά εκεί στο βάθος με το μαύρο.. ) ή θέλει αλλαγή πάλι..;;
-
Να την βλέπαμε κι ολας
-
Πλάκα κάνεις τώρα ε;;;
-
Όχι..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πλάκα κάνεις τώρα ε;;;Όχι
-
Μήπως φταίει ο Mozilla που χρησιμοποιείτε;;;
Εγώ με τον θαυματουργό ΙΕ τα βλέπω όλα...
Αν δεν κάνετε πλάκα πάντως πάρτε το url της φωτο και δείτε την..
-
-
-
-
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
skye
πόσο ξοδεύει κάποιος πχ αμα θελει να φτιάξει ενα καλο και μεγάλο grafitti?είχα αγορασει ενα βιβλίο κάποτε με την ιστορία των γκράφιτι στην ελλάδα και είναι πραγματικά καλό. και ζήλεψα ρε γμτ γιατί εγώ δεν μπορώ να ζωγραφίσω ούτε ενα ανθρωπάκι...
ποσα ξοδευει.. αρκετα.
Γιατι δεν ειναι μονο η ποσοτητα, ειναι και τα σπρέι ( cans ) τα οποια δεν ειναι αυτα που αγοραζεις απο ενα μπογιατζιδικο αλλα ειναι ειδικα γι'αυτη τη δουλεια (πχ montana) που ειναι σαφως πιο ακριβα, οι διαφορες βαλβιδες/ μασκες κλπ
Δηλαδη τα καλα γκραφ που γινονται απο επαγγελματιες, και ειδικα τα νομιμα που ο καλλιτεχνης εχει και το χρονο, το πλανο κλπ κοστιζουν σαφως περισσοτερο.
στα legals ( νομιμα ), ειδικα στο εξωτερικο, ο καλλιτεχνης συνηθως εχει πληρωμενα και τα cans και δινονται και αμοιβες.
Στην Ελλαδα μπορεις να παρεις καποιες αδειες σε καποια σημεια για νομιμο, αλλα συνηθως ουτε λεφτα σου δινουν ουτε σου καλυπτουν τα cans. Ετσι οι περισσοτεροι καταφευγουν στην παραδοσιακη μεθοδο ( bombers) του παρανομου.Μη στεναχωριεσαι παντως, κι εγω αμπαλος ειμαι
απλα τη θεωρω πολυ ενδιαφερουσα τεχνη ως ενα στοιχειο της ΗΗ κουλτουρας.iσως ο καλυτερος graf artist στην Ελλαδα, και ενας απ'τους παλαιοτερους, θεωρειται ο jasone:
-
Ο χρήστης CARακάξα έγραψε:
και τώρα θα σας διδάξω τέχνη...άνδρες watch me:
CARακάξα,
ω ναι ευχαριστώΦυσικά δεν θες να πιστέψουμε ότι είσαι εσύ στις φωτογραφίες, έτσι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
lkar
ο σκοπός μου είναι να φτασω κι εγω τα 10000 ποστ αλλά δεν το βλεπω να μένω πολύ ακόμα...εσύ πώς τα κατάφερες;
έχεις 3 χρόνια ακόμα
Mε 22 ποστς την ημέρα μ.ο? 1 χρόνο και κάτι μήνες. Άσε που μπορεί ο Nutcracker να το ανεβάσει κι άλλο....
Σε τέτοιους ρυθμούς μόνο ο Ταμπς έγραφε μέχρι τώρα στο φόρουμ, αλλά τελευταία τον χάσαμε. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
lkar
ο σκοπός μου είναι να φτασω κι εγω τα 10000 ποστ αλλά δεν το βλεπω να μένω πολύ ακόμα...εσύ πώς τα κατάφερες;
έχεις 3 χρόνια ακόμα
Mε 22 ποστς την ημέρα μ.ο? 1 χρόνο και κάτι μήνες. Άσε που μπορεί ο Nutcracker να το ανεβάσει κι άλλο....
Σε τέτοιους ρυθμούς μόνο ο Ταμπς έγραφε μέχρι τώρα στο φόρουμ, αλλά τελευταία τον χάσαμε.γούσταρώ που με παράκολουθειτέ
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
γούσταρώ που με παράκολουθειτέ
γούσταρώ που ξέρεις ότι σε παράκολουθουμέ
-
Εμένα ρε γιατί κανένας δέν μέ παράκολουθεί.
Ρατσισμός μου μυρίζει
-
Σε παρακολουθούμε...σε παρακολουθούμε...
Το αφεντικό δε θα προσέχουμε;;;
Είσαι σε ξένα μέρη όμως γι αυτό....
πήγαινε στη ρεσεψιόν σου επιτέλους...
-
ειναι ξυπνιος κανεις?
-
αυτη τη στιγμη βρεχει καταρρακτωδως με ηλιο...θεσσαλονικη...και οι κεραυνοι λες και πεφτουν διπλα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτη τη στιγμη βρεχει καταρρακτωδως με ηλιο...θεσσαλονικη...και οι κεραυνοι λες και πεφτουν διπλα...Ομοίως και στα Γιάννενα..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]