-
ΑΥΤΟ μου το έχουν προτεινει και καλά ως τοπ σάιτ για ψάξιμο.
δεν το έχω δει καν, αλλά μπορει να βοηθησει καποιον από εσάς
-
Mόλις γύρισα από βόλτα με το αυτοκίνητο και μια φίλη..
Ωραία διαδρομή μέσα στην Αθήνα..μετά την Βαρυμπόμπη στις στροφές που πάνε για τα μονοπάτια της Πάρνηθας..
Βρήκα λοιπόν τρίο (μη πάει ο νους σας στο πονηρό.. ) από Uno,Ka και πίσω ένα ΙΔΙΟ Bravo Gt..
Αρχίσαμε λοιπόν το φιλικό τρεξιματάκι και η διαδρομή απέκτησε ενδιαφέρον... Το φχαριστήθηκα.........
Δίκαιος και ο οδηγός του Bravo και εγώ ευχαριστηθήκαμε οδήγηση...
Ουφ.....Τι νύχτα κι αυτή...Εν τω μεταξύ..το άκυρο ποιό είναι;;; Σε όλη τη διαδρομή είχα αφήσει και έπαιζε στο CD το 'Στέφανα' του Σφακιανάκη.. Όχι πολύ γνωστό τραγούδι αλλά κορυφαίο... Ευτυχώς δεν είχαμε παρατράγουδα άσχημα..ό,τι δηλαδή λέει το τραγούδι...
-
Lalalalalalala life is wonderful!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Lalalalalalala life is wonderful!!!!!!!!!!Μητσάκο, αρχίσαμε τις περιπέτειες;;; Κάθε φορά που θα... 'παίζεις μπάλα' θα έρχεσαι εδώ και θα πανηγυρίζεις; Πώς το βλέπεις τώρα;
-
Πανυγηρίζω γιατί βγήκα με τους φίλους μου και πέρασα τέλεια.
-
Επέστρεψα!!!!! Λεπτομέρειες και τα σχετικά αργότερα, διότι τώρα προηγείται μια χαλβαδόπιτα και ένας υπνάκος!
-
Καλώς τονα..!!!!! άντε άντε μην κοιμηθείς και πολύ...
-
pasxos
εσυ πάντως πήρες απουσία σήμερα! -
πωπω, αυτή η χαλβαδόπιτα είναι κορρυφαία. Ειλικρινά, τα έχω δει όλα. Pasxo, έχω ανάγκη από πολύ ύπνο, και από θρεπτικό φαγητό.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
pasxos
εσυ πάντως πήρες απουσία σήμερα!Πρόεδρέ μου το ξέρω...
Είχαμε κανονίσει με το Γιάννη (GTI_) να συναντηθούμε και να έρθουμε με το ST του και το Bravo μου...Αλλά είχε χτες μια υποχρέωση σε φίλο και δεν θα προλάβαινε σήμερα (απ το ξενύχτι.. ) και εγώ έπρεπε να πάω στη δουλειά το πρωί..
Δεν πειράζει όμως.. Αρκεί που το ευχαριστηθήκατε εσείς.. Την επόμενη φορά μπορεί να μπουν και τα δυο μέσα... -
Ναι ρε! Μακάρι!!! Ολα καλά!
-
pasxos
Έχασες που δεν ήρθες, σαν σουμπαρού έκανε το πεζω με τον καμμένο πολλαπλασιαστή
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
pasxosΈχασες που δεν ήρθες, σαν σουμπαρού έκανε το πεζω με τον καμμένο πολλαπλασιαστή
Αυτό θα πεί διασκεδάζω τις εντυπώσεις.
-
Σώπα ρε... Τώρα που είπες και τη μαγική λέξη...σκέφτηκα ότι πρέπει να πείσω τον nasos/sti να ρθει μια βόλτα από Αθήνα στα Μέγαρα για να καβαλήσω το θηρίο του...
Παμπόνηροι που είστε..!!! Το Subaru εννοώ...
Και σε αντάλλαγμα θα...του δώσω το Bravo...
-
μολις γυρισα απο αθηνα...
ειχε πλακα, πρωτη φορα το κανω all alone το ταξιδι...
ειναι πολυ ωραια για βολτα η αθηνα αυτη την εποχη...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επέστρεψα!!!!! Λεπτομέρειες και τα σχετικά αργότερα, διότι τώρα προηγείται μια χαλβαδόπιτα και ένας υπνάκος!Ακόμα κοιμάσαι;;;;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μολις γυρισα απο αθηνα...ειχε πλακα, πρωτη φορα το κανω all alone το ταξιδι...
ειναι πολυ ωραια για βολτα η αθηνα αυτη την εποχη...
Για πες μας και καμιά κατανάλωση!
-
Να'σασταν Ιταλοι, να πω οκ..
το κλεισαμε το μαγαζι ε?
-
Εδώ είμαστε!
-
Σέιμ χίαρ! Επιλέγω τραγούδια για αύριο, και έτσι που είμαι, θα στάζει σιρόπια το μικρόφωνο μου...
Ξύπνησα προφανως!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]