-
Την σαλιάρα στον Νασο και γρήγορα!
-
-
Γελάτε ρε εγκάθετοι, θα σας κεράσω παγωτό ξυλάκι χωρίς το ξυλάκι, να σας δω τι θα κάνετε μετά!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Γελάτε ρε εγκάθετοι, θα σας κεράσω παγωτό ξυλάκι χωρίς το ξυλάκι, να σας δω τι θα κάνετε μετά!!!To πετάς σε ένα πιάτο και το τρώς με κουταλάκι ρε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γελάτε ρε εγκάθετοι, θα σας κεράσω παγωτό ξυλάκι χωρίς το ξυλάκι, να σας δω τι θα κάνετε μετά!!!
To πετάς σε ένα πιάτο και το τρώς με κουταλάκι ρε
Άσε μας τώρα κύριε moderator... Αν ήταν να σηκωθώ εγώ από εκεί που καθόμουν, ήξερα να βρω τέτοιες λύσεις. Άσε που αυτό που λες θέλει μετά πλύσιμο και το πιάτο και το κουταλάκι... Ξεχνάς μήπως ότι είναι καλοκαίρι; Και ότι κάνει ζέστη; Και ότι οι άχρηστες κινήσεις δεν ενδείκνυνται; Μην τρελαθούμε κιόλας... Σκέψου μόνο τι μου προτείνεις να κάνω! Σκέψου το!!!
-
Τεμπελη...
-
Κανείς; Οεο;
-
Σ' αυτο το τοπικ αμα δεν παιζουνε σκηνικα με γκομενες ή ιστοριες για μασες δε μπαινει κανεις οεο
-
Μάιστα!
Δεν έχω τίποτα για να σας εξάψω την φαντασία...Μια χωριάτικη έφτιαξα και έφαγα για βραδινό, πίνω μαρτίνι, ακούω madrugada και λέω να δω ταινία...
Τίποτα πικάντικο, δηλαδή!
-
βάλε καυτερή πιπερια στη χωριάτικη να δεις για πότε θα ανάψει η κουβέντα
-
Αμα βγω απ' το ντους και πριν κοιμηθω θα σας πω μια (συντομη, μην τρομαζετε) ιστορια με γκομενα, να μην ξεφευγουμε από το θεμα
-
Σκοπεύεις να κάτσεις πολύ εκεί μέσα (στο ντους) ;
Να περιμένω ή να βάλω την ταινία;
-
Βγηκα Αμα εβαλες ταινια κι αυριο μερα ειναι
Λοιπον, ειναι ενα γκομενακι, πρωην συνάδελφος. ΠΟΛΥ ωραιο σωμα, από φατσα δε λεει και πααααααρα πολλά, αλλά μια φορα που τη συνοδεψα σε μια εκδηλωση και ηταν καλα φτιαγμενη μου φανηκε κορυφαια (γυναικες...). Μορφωμενη (με τα διδακτορικά της και τα ετσι της), καλλιεργημενη, καλοντυμενη ΠΑΝΤΑ (ο μπαμπας διαθετει φραγκα και τα γκουτσι πανε κι ερχονται), περπατημενη και με πολύ καλό κυκλο Δε λεω τι δουλεια κανει, γιατι δεν την κανουν και πολλοί στην Ελλάδα και θα καρφωθούμε
Οταν πρωτογνωριστηκαμε, μισηθηκαμε, οσο δεν παιρνει αλλο γι' αδιευκρινιστους λόγους... Σιγα-σιγα τα βρηκαμε και στο τελος γιναμε κολληταρια. Αυτη τα χει χροοοονια μ' εναν π@π@ρ@ λιγάκι ξενερωτο τυπο από συνηθεια περισσοτερο, του οποιου του τα φοραει συχνα-πυκνα απ' οτι μου λεγε. Τεσπα, ηταν αρκετα διαχυτικη, εγω δεν πολυεδινα σημασια, ημουν με διαφορες εκεινη την περιοδο, ηταν κι η δουλεια τετοια, που παιζανε αρκετοι γκει και οσο να 'ναι το χαζοφλερτ-χαζοπαιχνιδι με τον μοναδικο κανονικο αντρα αραουντ δεν ειναι και τρομερη υποθεση... Καποια στιγμη αλλαξα δουλεια, αρχισε τα 'ποσο θα μου λειψεις κλπ.', δεν εδωσα σημασια. Περσι με φωναξε σπιτι της για ενα ποτο κι εγω εκανα τον Κινεζο, την πηρα, βγηκαμε εξω, φεραμε και κατι φιλους, το ξεπερασαμε... Σημερα με ξαναπαιρνει (ηθελε μια εξυπηρετηση) και μ' αυτα και μ' αυτα με ξαναφωναζει σπίτι.... Εγω κανονικα δεν ψηνομαι αλλά....
Τελικα και να θες ν' αγιασεις αυτες οι γυναικες δε σ' αφηνουνεΤο ξερω οτι η ιστορια μου δεν ειναι συγκλονιστικη ουτε εχει κανα φοβερο διδαγμα περ' απ' τα τετριμμενα περι γυναικων, αλλά αυτη διαθετει σημερα το καταστημα
Αμα παω θα σας πω τί εγινε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Βγηκα Αμα εβαλες ταινια κι αυριο μερα ειναιΛοιπον, ειναι ενα γκομενακι, πρωην συνάδελφος. ΠΟΛΥ ωραιο σωμα, από φατσα δε λεει και πααααααρα πολλά...................
Της απλώνεις μια σημαία στα μούτρα και το κάνεις για την πατρίδα!
-
Φωναζω και 'ρε γαμωτο' σαν την Πατουλίδου;
-
Τι λέτε ρεεεεε;;;
Πάντα υπάρχει και το pause...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:ysterical:Φωναζω και 'ρε γαμωτο' σαν την Πατουλίδου;
Ήθελα να το διευκρινίσω αυτό πριν, αλλά βαριόμουν να κάνω έντιτ και έπρεπε να κλειδώσω και τον ποπολάρο.
Λοιπόν, κραυγές τύπου 'Σε γνωρίζω από την κόψη' και 'ΑΕΡΑ' δεν ενδείκνυνται, παίζει να σε μυριστεί. Να προτιμήσεις το 'κλασικό' ρεπερτόριο
-
Λείπει κι ο Ραντομ να μας κανει μια αναλυση επί του θεματος
Γραψτε και σεις καμια ιστορια να διαβασω το πρωι στο γραφειο πριν ξεκινησω δουλεια που θα πινω το γαλα μου...
(εχω κι αλλες, πιο πικαντικες, αλλα τις κραταω για κατω απ' τα αυλακι, να κολασουμε τον Ηλία )
-
Tώρα μου ήρθε στο μυαλό η ιστορία ενός φίλου Έλληνα που είχε edit μια Τουρκάλα και της φώναζε : ΄'ετσι edit η Ελλάδα ρε πάρτα μώρη άχρηστη' οτι να 'ναι
Υ.Γ Αυτολογοκρίθηκα μην κουράζω και τον mod -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ήθελα να το διευκρινίσω αυτό πριν, αλλά βαριόμουν να κάνω έντιτ και έπρεπε να κλειδώσω και τον ποπολάρο.MEGA
Λοιπόν, κραυγές τύπου 'Σε γνωρίζω από την κόψη' και 'ΑΕΡΑ' δεν ενδείκνυνται, παίζει να σε μυριστεί. Να προτιμήσεις το 'κλασικό' ρεπερτόριο
mirage
Μπα σε καλο σας, θελω να πεσω για υπνο και δε μπορω να σταματησω να γελάω. Αντε, γραψτε τιποτα στο τοπικ που προσπερναει ο Kasel μπας και ηρεμησω επιτελους
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]