-
ιντερνετ experience...
απο τις πιο δυνατες βροχες που εχω δει εδω και χρονια...
-
Σωπάτε ρε.... Εδώ πέρα σκάει ο τζίτζικας και οι..τζιτζιφιόγγοι..
-
εγώ πώς θα καταλάβω αν με παρακολουθείτε? κοιτάζω συνέχεια πίσω μου αλλά δεν βλέπω κανέναν...
ρε γμτ, μόνη μου μ΄αφήσανε?
CARακάξα,
ευχαριστώ -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σωπάτε ρε.... Εδώ πέρα σκάει ο τζίτζικας και οι..τζιτζιφιόγγοι..Άστους τους ψάρακλες να βρέχονται Πασχάλη μου... Εμείς έχουμε τον ήλιο μας που λάμπει και μας ζεσταίνει! Και τις παραλίες μας και τα μπανάκια μας κτλ...
Τι λέει η βροχή παίδες;
(Ορίστε, ήρθε και η CARακάξα... Αυτό το ευχαριστώ στο τέλος, τι ρόλο παίζει;;; )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Άστους τους ψάρακλες να βρέχονται Πασχάλη μου... Εμείς έχουμε τον ήλιο μας που λάμπει και μας ζεσταίνει! Και τις παραλίες μας και τα μπανάκια μας κτλ...
Τι λέει η βροχή παίδες;
(Ορίστε, ήρθε και η CARακάξα... Αυτό το ευχαριστώ στο τέλος, τι ρόλο παίζει;;; )
Μόλις έβγαλε ήλιο στα πανέμορφα Γιάννενα με αναλογία κατοίκων 25/1 female/male..
Εσύ τι λέει? Καλή η παραλία? Μετά την παραλία ύπνος ε? Βαθύς?(Τι κάφρος που είμαι.. )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άστους τους ψάρακλες να βρέχονται Πασχάλη μου... Εμείς έχουμε τον ήλιο μας που λάμπει και μας ζεσταίνει! Και τις παραλίες μας και τα μπανάκια μας κτλ...
Τι λέει η βροχή παίδες;
Μόλις έβγαλε ήλιο στα πανέμορφα Γιάννενα με αναλογία κατοίκων 25/1 female/male..
Εσύ τι λέει? Καλή η παραλία? Μετά την παραλία ύπνος ε? Βαθύς?(Τι κάφρος που είμαι.. )
Μητσάκο μου, εγώ δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο φέτος και ούτε προβλέπεται να κάνω. Απλά η παραλίες είναι γεμάτες καθημερινά με πολύ καλό κόσμο (απ' όσο γνωρίζω)... Τώρα, το τι κάνω εγώ, το ψιλοβλέπετε, κάθε μέρα εδώ...
-
Τι λέει η βροχή παίδες;
Τώρα που το λες... Ετσι μου ρχεται να φάω ενα Νιρβάνα....εσείς εκεί πάνω μην το τολμήσετε...Δεν κάνει...λόγω καιρού...και θα παγώσουν τα λαιμά σας......
-
Kid
Μητσακλα....όταν τα κάναμε εμείς αυτά.... Πρόσεχε καλά εκεί στην πάτρίδα μου...οι γυναίκες είναι ύπουλες....
Ακου μετά την παραλία ύπνος...
τί μας πέρασες;;Πουρά...;;;; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τί μας πέρασες;;Πουρά...;;;;Από άνθρωπο που του αρέσουν τα σουμπαρού, όλα τα περιμένω..
-
-
Παιδές.... σημέρά ισώς να...
το ζητήμα ειναί οτί άπεχω άπο το σπορ πόλυν καίρο και και και.....
-
και τι?
-
Δεν είναι τίποτα CARυοθραύστης..
Όρμα στο ψαχνό...
-
Ναι ρε, χαλαρά! Αυτό είναι σαν το ποδήλατο, δεν το ξεχνάς! Οκ, μπορεί να χάσεις λίγο την ισορροπία σου στην αρχή, αλλά θα την ξαναβρείς, χεχεχε...
Καλό βόλι!
(Αυτό που σε ρώτησα δεν βλέπω να το έχεις απαντήσει όμως... )
-
(Αυτό που σε ρώτησα δεν βλέπω να το έχεις απαντήσει όμως... )
??????
παρόλο το νεαρό της ηλικίας μου ξεχνώ ευκολα.... πες πες ξανά γιατί δεν ενθυμούμαι
Παίδες υπάρχει περίπτωση σοβαρή άμα γίνει το σκηνικό να περάσω πολύ δυνατό καλοκαίρι! μια εβδομαδούλα στην κρήτη για αρχή και μετά έχουμε και λέμε. το θέμα είναι οτι ότι ότι.... ουφ
το βραδυ θα εχω μια πιο σαφή εικόνα πιστεύω. Παντως δεν καιγομαι γενικα. και δεν πιεζω τιποτα. Η 28χρονη πείρα μου μεχρι τωρα με έχει διδάξει οτι όποτε πίεσα για κάτι (σε οποιονδήποτε τομεα) μετά μου βγηκε ξυνό.
εχω βεβαια και κατι άλλα στα σκαριά γενικότερα! σιγά μη μεινω ετσά
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Η 28χρονη πείρα μου μεχρι τωρα ...Εσύ δεν ήσουνα 22 και πήγαινες Λύκειο;
-
'σε λίγο θα πιστεψετε κυριε νοματάρχα οτι πήγαινα με 250'
(κατά το γνωστο ανεκδοτο)
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Παίδες υπάρχει περίπτωση σοβαρή άμα γίνει το σκηνικό να περάσω πολύ δυνατό καλοκαίρι!
Γιατί;;; Σου υποσχέθηκε ότι άμα...θα πάτε διακοπές...;;;
-
pasxos
εχεί κάνονισεί με αλλές 3 φιλές της άλλά κατί εχεί παεί ψιλόστράβα και ψαχνόνται κλπ κλπ. ε θελώ να χώθω τσόντά.Ισώς θα γυρισώ και κάμμια τσοντά
-
CARυοθραύστης ο Γκουσγκούνης....
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]