-
chrmes Περαστικά Χρήστο.
Δε νομίζω το διάστρεμα να είναι δικαιολογία για την μεθερχόμενη Κυριακή. :whistlink:
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
chrmes Περαστικά Χρήστο.Δε νομίζω το διάστρεμα να είναι δικαιολογία για την μεθερχόμενη Κυριακή. :whistlink:
Ψηλέ tazio παίζει να έρθει ένα θηριώδες Bravo ( ) και ένα ολοκαίνουριο ST (βλέπε GTI_).. Δε νομίζω να φοβηθείτε οι υπόλοιποι από τέτοιο καυτό δίδυμο και να την κάνετε με ελαφρά έτσι;;;
-
Απλή επίδεση μου κάναν και αντιφλεγμονώδη.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ψηλέ tazio παίζει να έρθει ένα θηριώδες Bravo ( ) και ένα ολοκαίνουριο ST (βλέπε GTI_).. Δε νομίζω να φοβηθείτε οι υπόλοιποι από τέτοιο καυτό δίδυμο και να την κάνετε με ελαφρά έτσι;;;Αν έρθει ένα συγκεκριμένο 'μάτ' αυτοκίνητο που περιμένω να εμφανιστεί στη πίστα, τότε μάλλον άλλοι θα ψάχνουν τρόπο να φύγουν.
-
περαστικα σιτροενακια...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ψηλέ tazio παίζει να έρθει ένα θηριώδες Bravo ( ) και ένα ολοκαίνουριο ST (βλέπε GTI_).. Δε νομίζω να φοβηθείτε οι υπόλοιποι από τέτοιο καυτό δίδυμο και να την κάνετε με ελαφρά έτσι;;;
Αν έρθει ένα συγκεκριμένο 'μάτ' αυτοκίνητο που περιμένω να εμφανιστεί στη πίστα, τότε μάλλον άλλοι θα ψάχνουν τρόπο να φύγουν.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κοίτα να δεις ο drdino...Αδελφέ με προσοχή...Πάρε ένα πακετάκι γιατί ο άλλος σου πρόσφερε ένα μόνο..
Εγώ πάντως σήμερα πήγα σε ένα ουζερί και έφαγα καλαμαράκια,γαρίδες σαγανάκι ( ) σαλάτες,μπουρεκάκια και κολοκυθάκια...εεε ήπια και λίιιγο κρασάκι...
Φούσκωσα όμως και...χάλασα και τη δίαιτα...
Ααααχχχχ αυτές οι γαρίδες σαγανάκι...
Ποτέ ξανά duo για μένα μάγκες. Μόνο durex.-
Και δν κατάλαβα, τι θα πει το σχόλιο 'κοίτα να δεις ο drdino!'!!! Για εξηγήσου σε παρακαλώ!
Πολύ ζέστη όμως, πρέπει να κάνω βαλίτσα κιόλας και βαριέμαι!
-
DUO έχουνε σπάσει και σε γνωστό μου..
-
Ω ναι.... 2 φορές μάγκα μου!
-
O drdino ορίζεται επίσημος δοκιμαστής του 4TF!
Παρακαλείται να δημοσιεύσει πίνακα με τεχνικά χαρακτηριστικά, μετρήσεις και εντυπώσεις!
-
και σε μένα τα ιδια.
durex (αυτά με τη μεγαλη διαμετρο ομως ε! easy on λεγονται)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποτέ ξανά duo για μένα μάγκες.-
Άργήσατε να το μάθετε αλλά το μάθατε κι εσείς ε;
Άμα το πληρώσεις μαθαίνεις
-
Άσε ρε τώρα, μην με δουλεύετε, γιατί πραγματικά ήταν τραγικό το σκηνικό...κυριακή και τις δύο, φαρμακεία, γιατροί κλειστά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και δν κατάλαβα, τι θα πει το σχόλιο 'κοίτα να δεις ο drdino!'!!! Για εξηγήσου σε παρακαλώ!
Εντάξει ρε Ντίνε,αυτά μου έβγαλε πρώτα ο γούγλης αυτά έβαλα..
Το σχόλιο εννούσε :'τον τυχερό τον drdino..'
Kαι για μένα durex παρακαλώ..
Πού πήγατε όλοι Σάββατο βράδυ;;(έστω..πρωί.. )
Εγώ τώρα γύρισα από 'νυχτερινό μπάνιο' στον Κάλαμο..!! Και είχα και ωραία παρέα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εντάξει ρε Ντίνε,αυτά μου έβγαλε πρώτα ο γούγλης αυτά έβαλα..
Το σχόλιο εννούσε :'τον τυχερό τον drdino..'
Kαι για μένα durex παρακαλώ..
Πού πήγατε όλοι Σάββατο βράδυ;;(έστω..πρωί.. )
Εγώ τώρα γύρισα από 'νυχτερινό μπάνιο' στον Κάλαμο..!! Και είχα και ωραία παρέα..
ιεεεεετς
πηγαμε παραλια για ποτακι. ειδαμε οτι κανανε μπανιο παρα πολλοι, και 'μεις καθομασταν σαν τους μπουφους μεσα στη ζεστα.
Της λεω φυγαμε με τη μια, παμε να βαλουμε μαγιω και βουταμεεεεε
Ηρθαμε σπιτι μου, αρχισα να της δειχνω κατι φωτογραφιες στο πισι απο ενα γαμο που πηγα προσφατα και κολλησαμε στην κουβεντα..
τελικα μπανιο δεν καναμε.. πηγαμε για παγωτο και τωρα γυρισα κ εχω αραξει...
i love this life -
Φεύγω για σύρο σε 20 λεπτά... να στε όλοι καλά, καλό καλοκαίρι, και προσοχή!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ιεεεεετς
πηγαμε παραλια για ποτακι. ειδαμε οτι κανανε μπανιο παρα πολλοι, και 'μεις καθομασταν σαν τους μπουφους μεσα στη ζεστα.
Ηρθαμε σπιτι μου, αρχισα να της δειχνω κατι φωτογραφιες στο πισι απο ενα γαμο που πηγα προσφατα και κολλησαμε στην κουβεντα..
i love this lifeΔεν μου λες αρχηγέ μου, το σηκώνουμε το σακάκι; Τι φωτογραφίες στο pc από ένα γάμο βρε κουλέ οδηγέ; Δείχνεις γάμο σε γυναίκα και έχεις και ελπίδες για παραπάνω; Άντε φάε το παγωτάκι σου τώρα να δροσιστείς! Ελπίζω να ήταν γρανίτα κιόλας...
Άντε, και την επόμενη φορά δείξ' της φωτογραφίες απ' τις καταδύσεις που έκανες στον Ειρηνικό ή τα εξερευνητικά Σαφάρι στην Κένυα. Αλλιώς, πάλι παγωτάκι μυρίζω να έρχεται!
Καλά να περάσεις Κωνσταντίνε. Καλό καλοκαίρι; Δηλαδή ραντεβού το Σεπτέμβριο; Αυτές είναι διακοπές, έτσι; Όχι μαλακίες... Χεχεχε!!!
Καλό καλοκαίρι λοιπον!!! Φέρε μας φωτογραφίες, από γάμους κιόλας, να δείχνει ο skye στις γκόμενες, να πηδάνε οι υπόλοιποι...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ιεεεεετς
i love this lifeΔεν μου λες αρχηγέ μου, το σηκώνουμε το σακάκι; Τι φωτογραφίες στο pc από ένα γάμο βρε κουλέ οδηγέ; Δείχνεις γάμο σε γυναίκα και έχεις και ελπίδες για παραπάνω; Άντε φάε το παγωτάκι σου τώρα να δροσιστείς! Ελπίζω να ήταν γρανίτα κιόλας...
Άντε, και την επόμενη φορά δείξ' της φωτογραφίες απ' τις καταδύσεις που έκανες στον Ειρηνικό ή τα εξερευνητικά Σαφάρι στην Κένυα. Αλλιώς, πάλι παγωτάκι μυρίζω να έρχεται!
Καλά να περάσεις Κωνσταντίνε. Καλό καλοκαίρι; Δηλαδή ραντεβού το Σεπτέμβριο; Αυτές είναι διακοπές, έτσι; Όχι μαλακίες... Χεχεχε!!!
Καλό καλοκαίρι λοιπον!!! Φέρε μας φωτογραφίες, από γάμους κιόλας, να δείχνει ο skye στις γκόμενες, να πηδάνε οι υπόλοιποι...
Ρε ηταν απο ενα γαμο μιας ξαδερφης μου και μου τα'χε κανει φαριναπ να τις δει, επειδη ειχα την ψηφιακη και τραβουσα full..
ε μετα με ρωταγε, τι εγινε ο ενας, ο αλλος
μ'αυτα και μ'αυτα το χασαμε το μπανακι..
το παγωτο ηταν σοκολατα+καραμελα + μισω τις γρανιτες!!!και τι παραπανω να περιμενω πια απο την κοπελα μου βρε Νασο;
Αρκετα δεν τραβαω; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
και τι παραπανω να περιμενω πια απο την κοπελα μου βρε Νασο;
Αρκετα δεν τραβαω;Ααααα, χίλια συγγνώμη, παρεξήγηση! Για την κοπέλα σου μιλάμε; Sorry, εγώ νόμιζα ότι είναι νέα κατάκτηση που ψήνεται! Ε τότε πολύ καλά έκανες που της έδειχνες φωτό από γάμο! Άντε, στείλε μας γρήγορα κι εμάς τις φωτό απ' τον δικό σας!
(Σοβαρά πάντως, δεν κατάλαβα ότι έλεγες για την κοπέλα σου... )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Άντε, στείλε μας γρήγορα κι εμάς τις φωτό απ' τον δικό σας!Ειπαμε, μαλακας-μαλακας, αλλα οχι και ετσι
α: ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]