-
Εγω απόψε ακούω Eloy. Μου κόλλησαν τις τελευεταιος μέρες και κατεβάζω συνέχεια!!
Οντως φοβεροι οι Ramstein!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εκτός αν έχετε γίνει φίλοι!
υπάρχει τέτοιο πράγμα?
Όλα σχετικά είναι σ' αυτή τη ζωή... Εγώ δεν νομίζω να μπορούσα να το κάνω...
-
υπάρχει τέτοιο πράγμα?
Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί.
Τώρα, μερικοί που λένε 'α ξέρεις με την/τον πρώην (φριχτότατη λέξη) μου είμαστε πλέον κολλητοί' ή μας δουλεύουν κοροιδεύοντας και τον εαυτό τους, ή δεν υπήρξαν ποτέ ερωτευμένοι στο παρελθόν.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
υπάρχει τέτοιο πράγμα?
Τώρα, μερικοί που λένε 'α ξέρεις με την/τον πρώην (φριχτότατη λέξη) μου είμαστε πλέον κολλητοί' ή μας δουλεύουν κοροιδεύοντας και τον εαυτό τους, ή δεν υπήρξαν ποτέ ερωτευμένοι στο παρελθόν.
....ή έχουν στο νου τους 'επανασύνδεση' (=ξέμεινα από... κοκό!)
-
Καλά αφού το λέει ο Pai Mei θα προσέξω
Ωστέ δεν υπάρχει πράγμα που να λέγεται φίλοι ε?
Και έγω που νόμιζα οτι το είχα πετύχει...
Αλλά από την άλλη με βάση το σημερίνο όχι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα
Ότι να ναι είναι οι γυναίκες τι να πεί κανείς ( BTW διάβασα την ιστορία του Pai Mei με τις φίλες του και έμεινα
) επιφυλλάσομαι πάντως για το φίλοι οταν η κουβέντα συνεχιστεί από κοντά και όχι μέσω msn. Μετά στην διάθεση σας η προσωπική μου εμπειρία
Καλά ρε Μάρκο δεν ξές τον αρχισατανιστή Manson. Ντροπή θα σου φέρω στην επόμενη συνάντηση να ακούσεις την δική του εκδοχή για το Sweet dreams -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ωστέ δεν υπάρχει πράγμα που να λέγεται φίλοι ε?
Και έγω που νόμιζα οτι το είχα πετύχει...Όλα σχετικά σε αυτή τη ζωή...
Καλά ρε Μάρκο δεν ξές τον αρχισατανιστή Manson. Ντροπή θα σου φέρω στην επόμενη συνάντηση να ακούσεις την δική του εκδοχή για το Sweet dreams
Βρε... αφού είπα δεν **έχω **τα παιδιά και εννοούσα ότι δεν έχω το τραγούδι με τα παιδιά της Σαμαρίνας!!!
Τον 'αρχισατανιστή' τον ξέρω, αλλά για να πω την αλήθεια δεν ξέρω και κανένα τραγούδι του... εκτός από 1-2, τα οποία αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι και πολύ... φέρε... φέρε...
-
Α αυτά τα παιδιά ε να στα φέρω να τα έχεις.
Βέβαια εκτός από mp3 ετοιμάζω και πακετάκι DVD έκπληξη με TOP GEAR season 2004 ολόκληρη και χωρίς περικοπές -
υπάρχει τέτοιο πράγμα?
....ή έχουν στο νου τους 'επανασύνδεση' (=ξέμεινα από... κοκό!)
Σε παρακαλώ Κrusen, μην ξύνεις πληγές!!
Nαι είναι και αυτός ένας λόγος πάντως.
Μιράζ, ο θείος Pai Mei λέει ότι από τη στιγμή που υπάρχουν 6 δις διαφορετικοί χαρακτήρες σε αυτόν τον πλανήτη, σκέψου πόσοι διαφορετικοί συνδυασμοί ανθρώπων μπορούν να υπάρξουν. Πόσες διαφορετικές σχέσεις!
Καθεμία είναι διαφορετική (4 φορά η ίδια λέξη μέσα σε 5 γραμμές).
Η φτωχή μου πείρα με τις επανασυνδέσεις λέει ότι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, πως θα εξελιχτούν τα πράγματα!
-
Μα ποιος μίλησε για επανσύνδεση????
Όχι εγώ πάντως προς το παρόν. Είναι το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου ειδικά όταν έχω άλλα προγράμματα να τρέχουν στο παρασκήνιο Από την άλλη έχεις δίκιο για το 'πρώην' είναι εντελώς άθλια λέξη αλλά και πώς να την πείς αφού δεν είναι νυν. Τέσπα δεν βάζω αρνητική φόρτιση στην λέξη απλά την χρησιμοποιώ.
Όλα είναι απρόβλεπτα Pai Mei και οι επανασυνδέσεις και μια καινούργια σχέση και μια σχέση που τρέχει. Και εκεί ειναι το μυστικό αν γίνουν προβλέψιμα για μένα χάνουν το ενδιαφέρον τους και τότε είναι πολύ εύκολο να βρώ την έξοδο.
Και κάτι ακόμα : οι γυναίκες συνήθως εννοούν το 'είμαστε φίλοι' οι άντρες είναι αυτή που έχουν τρομερή φαντασία και ονειρεύονται άλλα πράγματα. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μα ποιος μίλησε για επανσύνδεση????
Όχι εγώ πάντως προς το παρόν. Είναι το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου ειδικά όταν έχω άλλα προγράμματα να τρέχουν στο παρασκήνιο Από την άλλη έχεις δίκιο για το 'πρώην' είναι εντελώς άθλια λέξη αλλά και πώς να την πείς αφού δεν είναι νυν. Τέσπα δεν βάζω αρνητική φόρτιση στην λέξη απλά την χρησιμοποιώ.
Όλα είναι απρόβλεπτα Pai Mei και οι επανασυνδέσεις και μια καινούργια σχέση και μια σχέση που τρέχει. Και εκεί ειναι το μυστικό αν γίνουν προβλέψιμα για μένα χάνουν το ενδιαφέρον τους και τότε είναι πολύ εύκολο να βρώ την έξοδο.
Και κάτι ακόμα : οι γυναίκες συνήθως εννοούν το 'είμαστε φίλοι' οι άντρες είναι αυτή που έχουν τρομερή φαντασία και ονειρεύονται άλλα πράγματα.Συμφωνώ σε όλα Θανάση.
Εμένα βέβαια μου αρέσει να υπάρχει και κάποια προβλεψιμότητα (απόλυτη δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς) στη σχέση, το να ξέρω που βαδίζω και προς τα πούμε πάμε, είναι ωραίο να υπάρχει ένας κοινός στόχος.Όσο για το 'πρώην', εγώ το αντικαθιστώ με το 'παλιά αγάπη'.
-
Ναι μαι και γω.. Σήμερα το πρόγραμμα είχε χαλαρό ποτάκι αλλά για να μαι ειλικρινής ήδη το μετάνιωσα που έφυγα..
-
Nα θυμάστε πάντως: Κάποια/κάποιος είναι ΠΡΩΗΝ για κάποιο λόγο. (αλλιώς θα'ταν νυν)
Αυτά.
-
Είναι κανείς εδώ ή είμαι μόνος μου;
-
υπάρχει τέτοιο πράγμα?
Υπάρχει τέτοιο πράγμα ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
υπάρχει τέτοιο πράγμα?
Υπάρχει τέτοιο πράγμα ;
Noμίζω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί.
-
υπάρχει τέτοιο πράγμα?
Υπάρχει τέτοιο πράγμα ;
Υπάρχει φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας ;
-
υπάρχει τέτοιο πράγμα?
Υπάρχει τέτοιο πράγμα ;
Υπάρχει κανείς εδώ;;; Γιατί οι μπύρες τέλειωσαν...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
υπάρχει τέτοιο πράγμα?
Υπάρχει τέτοιο πράγμα ;
Υπάρχει κανείς εδώ;;; Γιατί οι μπύρες τέλειωσαν...
Τελευταία επισκέπτεσαι συχνά τις κάβες...
-
Τελευταία επισκέπτεσαι συχνά τις κάβες...
Το πρόβλημα είναι ακριβώς το αντίθετο...
-
Καλησπερίζω σας...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]