-
Εγώ!
Φεύγω σούμπιτος για ύπνο, όμως!
-
Eπ, να μαι και εγω. Ρε γμτ, μου εκανε κατι το αμαξι τωρα, σε ανοιγμα με 4ες και 5ες με τερμα γκαζι ανεβαζε στροφες αλλα δεν επιταχυνε. Το εκανε δυο φορες αυτο. Ξερω οτι ειναι κλασσικο συμπτωμα δισκου, αλλα μετα δεν το εκανε καθολου, οτι καφριλα και να εκανα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eπ, να μαι και εγω. Ρε γμτ, μου εκανε κατι το αμαξι τωρα, σε ανοιγμα με 4ες και 5ες με τερμα γκαζι ανεβαζε στροφες αλλα δεν επιταχυνε. Το εκανε δυο φορες αυτο. Ξερω οτι ειναι κλασσικο συμπτωμα δισκου, αλλα μετα δεν το εκανε καθολου, οτι καφριλα και να εκανα.citroen είναι;
-
και γω παρον
μιλαμε εχω αναψει 3 στικακια ταυτοχρονα στο δωματιο και εχωσα κατι ψυχεδελιες του 70 και γουσταρω...σε λιγο θα βαλω και κανα ποτηρακι !!!
-
Οεο! Ξενύχτι οεο! Αύριο έχουν απεργία μέχρι και οι μύγες οπότε θα κοιμάμαι οεο, οπότε ας 'τα κοπανήσω' στο γραφείο άφοβα ως το πρωί οεο!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Eπ, να μαι και εγω. Ρε γμτ, μου εκανε κατι το αμαξι τωρα, σε ανοιγμα με 4ες και 5ες με τερμα γκαζι ανεβαζε στροφες αλλα δεν επιταχυνε. Το εκανε δυο φορες αυτο. Ξερω οτι ειναι κλασσικο συμπτωμα δισκου, αλλα μετα δεν το εκανε καθολου, οτι καφριλα και να εκανα.
citroen είναι;
περιπου, πεζο! Ξαδεφακι δλδ. Γιατι;;
-
Boo!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Boo!Άει κοιμήσου ρε! Άλλοι φεύγουν για δουλειά τέτοια ώρα
-
Και άλλοι μόλις είδαν F1...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Και άλλοι μόλις είδαν F1... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Boo!
Άει κοιμήσου ρε! Άλλοι φεύγουν για δουλειά τέτοια ώρα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Boo!
Άει κοιμήσου ρε! Άλλοι φεύγουν για δουλειά τέτοια ώρα
σφυριζε , σφυριζε
τα ευρω-πουλα δεν γυρνανε πισω σαν πουλακια στο σφυριγμα!
-
ΕΓΚΑΘΕΤΕ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΕΓΚΑΘΕΤΕ!εκτος αν σφυριζεις 'κλεφτικα'...if u know what i mean
-
Γιουχου! Κανείς εδώ;
-
passing by!
-
Here από πολύ νωρίς..
-