-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Ρε συ aerandir,αυτό το γιασεμί που είναι;
ααααχ....τι κανεις εκει 3 χρονια μου λες?
λοιπον αυτο ειναι δυσκολο..παιρνεις τις γραμμες του τρενου και πηγαινεις κατα τη μερια που σε πανε σαλονικα...
πες οτι τις παιρνεις απο το μαρινωπουλο και πηγαινεις προς τα πανω...προχωρας...σε καποια φαση (στην οδο αβαντος) ο δρομος κοβει για πρωτη φορα τις γραμμες..προχωρας..λιγο πιο πανω οι γραμμες κοβονται για 2η φορα...προχωρας...περνας ενα παρκακι και μετα απο λιγο οι γραμμες κοβονται για 3η φορα και μαλιστα εχει εχει κατι παλια κτηρια του ΟΣΕ..ε ακολουθεις τις γραμμες μπαινοντας σε εναν πιο στενο δρομο μετα απο περιπου 500μετρα φτανεις σε ενα σημειο που ειναι πολλα σταθμευμενα βαγονια τρενου και απεναντι ακριβως ειναι μια ταβερνα. Γυρω δεν εχει τπτ αλλο..αποκλειεται να τη χασεις...
κανει μονο σουβλακια και σουτζουκακια..προτεινω ανεπιφυλακτα το 2ο..παρε και γεμιστη μελιτζανα = GGΘα το δοκιμάσω,εν καιρώ.Ελπίζω να το βρω.
Όσο για το τι κάνω 3 χρόνια...πονεμένη ιστορία.Μόλις φέτος βρήκα άτομα πρόθυμο για φαγητο-περιπέτειες! -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
markvag ζήτησες απαντήσεις!
Λάβε!
Και μείνε κάγκελο!!!!!
Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες...
ΥΓ: Αλλά χαρτιά... Ούτε καν πλακωτό;;; (τάβλι εννοώ... όλο εκεί το μυαλό σας... )
Τι να κάνουμε που είμασταν μικροί κι ανόητοι!
Σχεδόν ανεγκέφαλοι!
Το κορυφαίο όμως δεν στο είπα...
Έχουμε κανονίσει να συναντηθούμε με τα κορίτσια, 9 η ώρα στη Νομαρχία, έγινε κορίτσια, έγινε.
Η Νομαρχία είναι ο κλασικός τόπος συνάντησης των φοιτητών.Τύχαινε να έχω μόλις αποκτήσει δικό μου αυτοκίνητο, και μάλιστα γρήγορο, οπότε το μείγμα ανωριμότητας, κ@υλας, και γρήγορου αυτοκινήτου ήταν εκρηκτικό. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το κακό. (Kid ακούς; )
Οδηγούσα σαν παλαβός, με προσοχή μεν, αλλά όση προσοχή μπορεί να δείξει κάποιος, που μόλις έχει απολυθεί από το φρενοκομείο.
Δεν ρίσκαρα του θανατά αλλά εξακολουθούσα να κινούμαι πολύ πιο γρήγορα από οτιδήποτε τύχαινε να μοιράζεται τον ίδιο δρόμο με εμένα.Οπότε καταλαβαίνεις την αντίδρασή μου, όταν είδα ότι η Πανεπιστημιούπολη, 5 μόλις λεπτά από το σπίτι μου, ήταν στην ουσία μία περιφραγμένη πίστα, όπου οι Bacci δεν είχανε πρόσβαση (άσυλο), με 7 δεξιόστροφες, 8 αριστερόστροφες, δύο εσάκια, 4 μικρές ευθείες 400 περίπου μέτρων και μία φαρδειά πλατεία διαμέτρου 70-80 μέτρων, που γύρναγες με δευτέρα σπασμένη!!
Στη μέση και στα άκρα αυτής της 'πίστας', που πραγματικά μόνο τα κερμπς της έλειπαν, βρίσκονταν τα πανεπιστημιακά κτήρια.Συχνά πυκνά με το φίλο μου και γειτονά μου Φώτη, τι συχνά πυκνά, κάθε βράδυ, είμασταν στον τόπο του εγκλήματος.
Πριν φτάσουμε, χτυπάγαμε μία 200άρα στην ευθεία των 3 χιλιομέτρων, που οδηγεί στο Πανεπιστήμιο, έτσι για προθέρμανση, και μετά μεσα για κάψιμο.Εκείνη τη μέρα που θα βγαίναμε με το κορίτσια, επειδή είχαμε ετοιμαστεί από νωρίς και βαριόμασταν να κάτσουμε μέσα, κοιταχτήκαμε για ένα δευτερόλεπτο και χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα, μπήκαμε στο αμάξι.
'Για 10 λεπτά μόνο' του λέω.
'ΟΚ' απαντάει.
Τραβήξαμε για πανεπιστήμιο, 202 στην ευθεία, το κέφι στα ύψη.
Φτάνουμε στην πύλη, ο φύλακας ανοίγει, πρώτη πρώτη η πλατεία.
Ζεσταίνουμε λίγο τα χειρότερα λάστιχα, που ίσως έχουν ποτέ μπει σε γρήγορο αυτοκίνητο (Πιρέλι P700), και ξεκινάμε τον πρώτο γύρο.Αριστερή και μετά μικρή ευθεία πριν την επόμενη αριστερή, που το ρεκόρ μου εισόδουμέχρι τότε , ήταν 105. Με τα Πιρέλι. Θα πρέπει να ήταν γύρω στα 120 με άλλα λάστιχα.
Αρχίζω να μαζεύω από την αρχή της ευθείας.
Δευτέρα κόφτης, τρίτη παραλίγο να μου μείνει ο λεβιές στο χέρι, 110, 120,
αρχίζει να πλησιάζει η στροφή.
Ήθελα όπωσδήποτε να μπω με περισσότερα από 105.
Ο Φώτης δεν μίλησε.
Με περίπου 120 στο κοντέρ, αρχίζω να στρίβω.
Ούτε γραμμές, ούτε τίποτα, είχαμε θολώσει και οι δύο, φαντάσου τώρα 2 παιδιά 19 χρονών, μέσα σε έναν κλειστό χώρο με στροφές, χωρίς κίνηση, βράδυ, χωρίς αστυνομία, κόλαση!
Το αμάξι είχε καλό turn-in, όμως τα χιλιόμετρα ήταν τόσα πολλά, που αναπόφευκτα άρχισε να ανοίγει την τροχιά του. Αν το πεζοδρόμιο ήταν μισό μέτρο μακρύτερα, ή αν υπήρχαν κέρμπ η βραδιά μας θα είχε συνεχιστεί κανονικά...
Όμως το πλάτος του δρόμου δεν ήταν αρκετό, ανέβηκα πεζοδρόμιο, γδέρνοντας με το πίσω δεξί φτερό, την κολώνα φωτισμού και καταλήγοντας στο απέναντι πεζοδρόμιο από την υπερδιόρθωση, μέσα σε ένα αμάξι, με καπνούς να βγαίνουν από τον αερόσακο, τσαλακωμένο πίσω φτερό, σπασμένο φανάρι, ξηλωμένές από κάτω αναρτήσεις, και το κινητό μου να κουδουνίζει....'Ναι;'
'Που είστε ρε παιδιά, θα αργήσετε; Είμαστε στην νομαρχία και σας περιμένουμε!'
-
Τώρα με αποτελείωσες!!!!
Πάω για ύπνο...
-
Ευτυχώς ζεις για να μας διηγηθείς!Ειδικά τα 200 μέσα στο Πανεπιστήμιο νομίζω ήταν από τα πιο έξυπνα (χωρίς παρεξήσηση,έτσι;)
Τελικά τα 19 δεν είναι και πολύ κατάλληλη ηλικία για (γρήγορο) αυτοκίνητο...
Τι ήταν το καημένο το αυτοκίνητο;Τελικά αργήσατε στο ραντεβου;
-
Δόξα τω Υψίστω charmak ζούμε και αφηγούμαι!
Τα 200 δεν ήταν μέσα στο Πανεπίστημιο, ήταν στην ευθεία των 3 χιλιόμετρων έξω από το Πανεπιστήμιο. Αν φυσικά η ευθεία ήταν μέσα στο Πανεπιστήμιο, δε θα άλλαζε και τίποτα, αντιθέτως θα είχαμε και μεγαλύτερη ασφάλεια στα 200km/h. Μπορεί μάλιστα να χτυπάγαμε και τελική, αφού θα είμασταν πιο άνετοι, από ότι σε δημόσιο δρόμο!
Τι ήταν το καημένο το αυτοκίνητο;
Τελικά αργήσατε στο ραντεβου;
Μόνο ένα γρήγορο αυτοκίνητο έβγαινε από την παραγωγή με Pirelli P700.
Κουίζ!Το ραντεβού έγινε κανονικότατα.
Μόνο, που αντί να πάμε εμείς σε αυτές, ήρθαν εκείνες σε εμάς!Και πουρνό-πουρνό στο μάστορα!
Προσπαθώ ακόμα να ξεχάσω την εξυπνακίστικη γκριμάτσα της φάτσας του την ίδια στιγμή που μου έλεγε 'μμμ, βλέπω κάναμε ζημιά'.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Κουίζ!Προσπαθώ ακόμα να ξεχάσω την εξυπνακίστικη γκριμάτσα της φάτσας του την ίδια στιγμή που μου έλεγε 'μμμ, βλέπω κάναμε ζημιά'.
Εγγλέζικο humor ο μάστορας.Ξέρεις, 'Mmm,I see we have some damage done' με ύφος Clarkson.
Για να είχε P700,φαντάζομαι θα ήταν ιταλικό.Uno turbo ίσως;Για πότε μιλάμε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κουίζ!Προσπαθώ ακόμα να ξεχάσω την εξυπνακίστικη γκριμάτσα της φάτσας του την ίδια στιγμή που μου έλεγε 'μμμ, βλέπω κάναμε ζημιά'.
Εγγλέζικο humor ο μάστορας.Ξέρεις, 'Mmm,I see we have some damage done' με ύφος Clarkson.
Για να είχε P700,φαντάζομαι θα ήταν ιταλικό.Uno turbo ίσως;Για πότε μιλάμε;
Κάπως έτσι! Αλλά εγώ είχα ελληνικά νεύρα, και ήθελα να του σπάσω τα μούτρα!
Έβγαινει και το Uno Turbo με Πιρέλια; Δεν το ήξερα.
'Η ζωή αρχίζει στα 122!'
Τώρα βοήθησα πολύ! -
'Η ζωή αρχίζει στα 122!'
Τώρα βοήθησα πολύ!Ούτε εγώ το ξερα!Τώρα μόλις έμαθα από σένα ότι δεν έβγαινε (αν κατάλαβα καλά την έκπληξή σου).
Καλά βρε,πώς έπεισες αυτόν που έπεισες να σου πάρει rallye στα 19; -
'Η ζωή αρχίζει στα 122!'
Τώρα βοήθησα πολύ!Ούτε εγώ το ξερα!Τώρα μόλις έμαθα από σένα ότι δεν έβγαινε (αν κατάλαβα καλά την έκπληξή σου).
Καλά βρε,πώς έπεισες αυτόν που έπεισες να σου πάρει rallye στα 19;Κοίτα, μου είχαν υποσχεθεί αμάξι με το που θα πέρναγα πανεπιστήμιο. Και το έκαναν αυτό, μπας και στρωθώ και διαβάσω γιατί ήμουν αρκετά τεμπέλης. Και παραμένω!
Ο μοναδικός όρος ήταν ότι δε θα έπρεπε να ξεπερνά τα 4εκ.
Τότε, το Ραλί, ξέρεις, δεν είχε αποκτήσει τη φήμη, που έχει σήμερα.
Ήξεραν βέβαια οι δικοί μου ότι ήταν γρήγορο αυτοκίνητο, και ανησυχούσαν αλλά ξέρεις τώρα 'ναι ρε μαμά, σου υπόσχομαι ότι δε θα τρέχω, μείνε ήσυχη, μα τι νομίζεις έχω όρεξη τώρα να βγω στους δρόμους και να κάνω αηδίες...' τι να κάνουν οι άνθρωποι, λύγισαν.
Πραγματικά, σήμερα τους καταλαβαίνω, πόσο άγχος και φόβο ένιωθαν κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο απο Γιάννενα και ήμουν εγώ. Δεν ήξεραν τι θα πρωτακούσουν οι άνθρωποι. Και ειλικρινά λυπάμαι που δεν εκτίμησα την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.
Για αυτό το λόγο δε θα έπαιρνα ποτέ στο παιδί μου τόσο γρήγορο αυτοκίνητο σε τόσο μικρή ηλικία.
-
Ήξεραν βέβαια οι δικοί μου ότι ήταν γρήγορο αυτοκίνητο, και ανησυχούσαν αλλά ξέρεις τώρα 'ναι ρε μαμά, σου υπόσχομαι ότι δε θα τρέχω, μείνε ήσυχη, μα τι νομίζεις έχω όρεξη τώρα να βγω στους δρόμους και να κάνω αηδίες...' τι να κάνουν οι άνθρωποι, λύγισαν.Πραγματικά, σήμερα τους καταλαβαίνω, πόσο άγχος και φόβο ένιωθαν κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο απο Γιάννενα και ήμουν εγώ. Δεν ήξεραν τι θα πρωτακούσουν οι άνθρωποι. Και ειλικρινά λυπάμαι που δεν εκτίμησα την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.
Για αυτό το λόγο δε θα έπαιρνα ποτέ στο παιδί μου τόσο γρήγορο αυτοκίνητο σε τόσο μικρή ηλικία.
Αχ τι τραβάνε και αυτοί οι γονείς!Ιδιαίτερα οι μανάδες!Βλέπω και τη δικιά μου,ειδικά τον πρώτο καιρό που μου δώσαν αυτοκίνητο.Πάντως σε αυτές τις ηλικίες,ακόμη και 6 μήνες-1 χρόνος έχουν αισθητή διαφορά.
Απ' αυτήν την άποψη είμαι ικανοποιημένος που μου δώσαν αυτοκίνητο στα μέσα του 3ου έτους και όχι απ' το πρώτο.Νομίζω πως τώρα είμαι αρκετά πιο ώριμος απ' ότι τότε (όχι ότι δεν μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο... )Γι' αυτό καλύτερα που δεν έχω rallye,ακόμα!Αν καταφέρω όταν τελειώσω τη σχολή να πάρω miata θα είμαι τρισευτυχισμένος,τώρα είναι νωρίς...
Ακους Kid;
-
σημερα ανοιξαμε νωρις γιατι ο ιδιοκτητης ειναι ηδη πιωμενος με πλωμαρι και μεζεδες!!!!
αιντε ωρε!!!
-
σημερα ανοιξαμε νωρις γιατι ο ιδιοκτητης ειναι ηδη πιωμενος με πλωμαρι και μεζεδες!!!!αιντε ωρε!!!
να περιμένετε τα μεσάνυχτα κύριε!
Ήπιες μεζέδες??? Τους έβγαλαν και σε χυμό??? -
τους σνιφαρα!!!
βρηκα και bar στο θησειο που εχει αψεντι !!!!
πηρα και μια ψυχεδελικη μπλουζα!!!
η καλυτερη μερα της ζωης μου!!! -
τους σνιφαρα!!!βρηκα και bar στο θησειο που εχει αψεντι !!!!
πηρα και μια ψυχεδελικη μπλουζα!!!
η καλυτερη μερα της ζωης μου!!!Να φανταστώ ότι περνάς καλά,ε;Α,ρε τυχερέ!
Έφαγα και σουβλάκι από κει που μου είπες.Θα τα πούμε όταν συνέλθεις!
-
Με βλέπω να μην κοιμάμαι σήμερα.. Το Xbox δουλεύει σερί από τις 5 το απόγευμα...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με βλέπω να μην κοιμάμαι σήμερα.. Το Xbox δουλεύει σερί από τις 5 το απόγευμα...Πρόσεξε,θα τυφλωθείς! (κλασσική ατάκα του forum,πλέον)
-
Με βλέπω να μην κοιμάμαι σήμερα.. Το Xbox δουλεύει σερί από τις 5 το απόγευμα...
Πρόσεξε,θα τυφλωθείς! (κλασσική ατάκα του forum,πλέον)
μαααα, τυφλώνεσαι με το Xbox? Άλλα πράγματα ξέρω ότι τυφλώνουν..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πρόσεξε,θα τυφλωθείς! (κλασσική ατάκα του forum,πλέον)
μαααα, τυφλώνεσαι με το Xbox? Άλλα πράγματα ξέρω ότι τυφλώνουν..
Ποτέ δεν ξέρεις!
ΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHAT ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;
-
Βασικά, chat έχει καταντήσει το συγκεκριμένο topic αλλά δουλεύει μόνο τις 'μεγάλες' ώρες!
-
Είναι κανείς εδώ;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]