-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άσε, έχω κάνει το ωραριό μου σκ@τά.
Κοιμάμαι κατά τις 4+ και ξυπνάω 11, 12+.
Το ανθρώπινο είναι να την πέφτεις κατά τη 1, και να ξυπνάς κατά τις 12+!!
Πάντως ο ύπνος, μόνο καλό κάνει, αυτό είναι σίγουρο.
Χαρίζει υγεία.
Και ο εγκέφαλος κατά τη διάρκεια του ύπνου, ανασυστείνεται, τακτοποιεί τις καινούργιες γνώσεις, ξεκουράζεται.
Μια χαρά ωράριο έχεις.Εγώ είμαι ο master of the fucked up biological clock! Σε παλιότερες εξεταστικές έκανα αυτό που λες,αλλά τώρα έχω φτάσει να κοιμάμαι κατά τις 10-11 το πρωί (αφού έχω μείνει ξύπνιος όλο το βράδυ) και να ξυπνάω κατά τις 6 το απόγευμα.Μεγάλο κάψιμο!
Χθες προσπάθησα να κοιμηθώ κατά τις 5 το πρωί αλλά δεν τα κατάφερα,οπότε πήγα έδωσα μάθημα και κοιμήθηκα όταν γύρισα.
Σήμερα ξενυχτάει κανείς;Αν και είναι νωρίς ακόμα...
Τέτοιο κατεστραμμένο ωράριο είχα ακολουθήσει στην πρώτη μου εξεταστική!
Είχαμε γνωρίσει κάτι φίλες και καθόμασταν ξύπνιοι μέχρι τις 9-10 το πρωί,οπότε και πηγαίναμε κατευθείαν για μπουγάτσα απέναντι σε έναν γεράκο, που πούλαγε μπουγάτσες με τη γριά γυναίκα του.
Α, 9 η ώρα έδινα και μάθημα.
Απολογισμός πρώτης εξεταστικής: 1 στα 8!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Εχθές γύρισα σπίτι στις 6 και το κωλό βιολογικό ρολόγι με ξύπνησε στις 11.30.. Σήμερα με βλέπω να καίγομαι (= Forza Motorsport στο Xbox) μέχρι τις 2-3 και μετά να πέφτω για ύπνο! Α, δίνω και ενδοσχολικές εξετάσεις αύριο και θα σηκωθώ στις 7!
Eνδοσχολικές = σχεδόν τσάμπα πρωινό ξύπνημα;
Κάπως έτσι..
-
Άσε, έχω κάνει το ωραριό μου σκ@τά.
Κοιμάμαι κατά τις 4+ και ξυπνάω 11, 12+.
Το ανθρώπινο είναι να την πέφτεις κατά τη 1, και να ξυπνάς κατά τις 12+!!
Πάντως ο ύπνος, μόνο καλό κάνει, αυτό είναι σίγουρο.
Χαρίζει υγεία.
Και ο εγκέφαλος κατά τη διάρκεια του ύπνου, ανασυστείνεται, τακτοποιεί τις καινούργιες γνώσεις, ξεκουράζεται.
Μια χαρά ωράριο έχεις.Εγώ είμαι ο master of the fucked up biological clock! Σε παλιότερες εξεταστικές έκανα αυτό που λες,αλλά τώρα έχω φτάσει να κοιμάμαι κατά τις 10-11 το πρωί (αφού έχω μείνει ξύπνιος όλο το βράδυ) και να ξυπνάω κατά τις 6 το απόγευμα.Μεγάλο κάψιμο!
Χθες προσπάθησα να κοιμηθώ κατά τις 5 το πρωί αλλά δεν τα κατάφερα,οπότε πήγα έδωσα μάθημα και κοιμήθηκα όταν γύρισα.
Σήμερα ξενυχτάει κανείς;Αν και είναι νωρίς ακόμα...
Είχαμε γνωρίσει κάτι φίλες και καθόμασταν ξύπνιοι μέχρι τις 9-10 το πρωί,οπότε και πηγαίναμε κατευθείαν για μπουγάτσα απέναντι σε έναν γεράκο, που πούλαγε μπουγάτσες με τη γριά γυναίκα του.
Εγώ δυστυχώς δεν έχω φίλες.Μόνος με το pc και τη μουσική μου.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχω 2/6.Το επόμενο στις 21 του μηνού και είναι παλούκι! -
Τώρα εγώ να τις κάνω τις αδιάκριτες ερωτήσεις:
- Πόσες ακριβώς φίλες;
- 'Καθόσασταν' ξύπνιοι;;; Γκούχου γκούχου...
- Εμ, βέβαια... με τις φίλες ως το πρωί, πάλι καλά που πέρασες και το 1 στα 8...
-
Αυριο γραφω πιθανοτητες και δεν εχω ανοιξει βιβλιο...
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Αυριο γραφω πιθανοτητες και δεν εχω ανοιξει βιβλιο...ΕΜΠ? ποιον έχεις?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΕΜΠ? ποιον έχεις?
δεν ξερω ονομα! παντως ειναι γαματος...μας κανει κατι ασκησεις με ποκερ και στοιχηματα χαχα
ειναι ενας κλασσικος τυπακος...γιαλακια καπως κοντος/αδυνατος και χωριζει τον πινακα σε 3-4 τμηματα
-
Charmakie δοκιμασες το σουβλακι που σε ειπα?
-
ΕΜΠ? ποιον έχεις?
δεν ξερω ονομα! παντως ειναι γαματος...μας κανει κατι ασκησεις με ποκερ και στοιχηματα χαχα
ειναι ενας κλασσικος τυπακος...γιαλακια καπως κοντος/αδυνατος και χωριζει τον πινακα σε 3-4 τμηματα
Καρανάσιος??? Αρχηγός! Μακάρι να μου είχε κάνει αυτός πιθανότητες, δυστυχώς τον είχα μόνο γραμμική άλγεβρα.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τώρα εγώ να τις κάνω τις αδιάκριτες ερωτήσεις:
- Πόσες ακριβώς φίλες;
- 'Καθόσασταν' ξύπνιοι;;; Γκούχου γκούχου...
- Εμ, βέβαια... με τις φίλες ως το πρωί, πάλι καλά που πέρασες και το 1 στα 8...
markvag ζήτησες απαντήσεις!
Λάβε!
Λοιπόν, οι φίλες ήταν δύο βασικά, αυτές με τις οποίες ξενυχτούσαμε.
Μέχρι τις 2-3 η ώρα όμως ήταν στο σπίτι τους και κανά-δυο άλλες και μερικοί τύποι.
Εκείνη την εποχή έκανα τη μεγαλύτερη γκομενική μ@λακία, που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου:
Μου άρεσε πολύ η μία από τις δύο. Η άλλη δε μου άρεσε σχεδόν καθόλου.
Μετά από κανά δυο βδομάδες παρέας, άρχισα να καταλαβαίνω ότι της άρεσα κι εγώ.
Στην τρίτη βδομάδα, είμασταν σίγουροι και οι δύο, ότι αρέσουμε ο ένας στον άλλον.
Την τέταρτη βδομάδα τα έφτιαξα με τη φίλη της!Ο εγκέφαλός μου με πρόδωσε. Ακόμα δεν το έχω εξηγήσει ικανοποιητικά.
Ξαφνικά, μα εντελώς ξαφνικά, ξενέρωσα με αυτή, που μέχρι πριν μία (!) μέρα γούσταρα τρελά και τα έφτιαξα με τη φίλη της, από την οποία απέστρεφα το βλέμμα μου!
Το μυαλό μου δούλεψε με εντελώς γυναικείο τρόπο, η αυτοοργάνωσή του ακολούθησε πλήρως το χαοτικό σύστημα εξέλιξης.
Βέβαια η σχέση δεν κράτησε πολύ, ούτε 3 μήνες, λογικό ήταν αλλά μετά κατάλαβα τι μαλ@κία είχα κάνει.Πάντως η πρώτη, η καλή είναι από τους λίγους ανθρώπους, που έχω κρατήσει ακόμα επικοινωνία, μετά από τόσα χρόνια (6). Σπάνια κοπέλα και απίστευτα ακομπλεξάριστη. Δεν υπάρχει και emoticon,που να αυτομουτζώνεται!
- Ναι καθόμασταν ξύπνιοι, παίζαμε χαρτιά, θάρρος ή αλήθεια και άλλες τέτοιες βλακείες.
3)Και το ένα να ήταν κανένα σοβαρό μάθημα! Αγγλικά ήταν!
-
ΕΜΠ? ποιον έχεις?
Καρανάσιος??? Αρχηγός! Μακάρι να μου είχε κάνει αυτός πιθανότητες, δυστυχώς τον είχα μόνο γραμμική άλγεβρα.
θεος ναι!!
μπαινει την πρωτη μερα και λεει : Παμε στοιχημα οτι εδω μεσα τουλαχιστον 2 ατομα εχουν την ιδια μερα γεννεθλεια?
και μετα μας απεδειξε οτι αν εχουμε 23 ατομα η πιθανοτητα να εχουν 2 γεννεθλεια την ιδια μερα ειναι 0.5 (μειναμε μ@λ@κες) -
Charmakie δοκιμασες το σουβλακι που σε ειπα?Charmakie;Πλάκα έχει!
Δυστυχώς όχι ακόμα,αλλά το έχω στα υπ' όψιν....Το μυαλό μου δούλεψε με εντελώς γυναικείο τρόπο, η αυτοοργάνωσή του ακολούθησε πλήρως το χαοτικό σύστημα εξέλιξης.
Women's way sucks!Δεν το ξερες;
-
Το μυαλό μου δούλεψε με εντελώς γυναικείο τρόπο, η αυτοοργάνωσή του ακολούθησε πλήρως το χαοτικό σύστημα εξέλιξης.
από την άλλη μεριά, υπάρχει και το άλλο: women's way is sometimes the right way to treat a woman.
δίδεται δώρο έκπληξη σε όποιον το πει στα ελληνικά!
-
Charmakie δοκιμασες το σουβλακι που σε ειπα?
Charmakie;Πλάκα έχει!
Δυστυχώς όχι ακόμα,αλλά το έχω στα υπ' όψιν....Το μυαλό μου δούλεψε με εντελώς γυναικείο τρόπο, η αυτοοργάνωσή του ακολούθησε πλήρως το χαοτικό σύστημα εξέλιξης.
γμτ αμα γυρνουσα γρηγορα αλεξ/πολη να κανονιζαμε αλλα θα ερθω 25 ιουλιου λογω υποχρεωτικων καλοκαιρινων ασκησεων στη σχολη μου (παγκοσμια πατεντα τοπογραφων)
στο γιασεμι εχεις παει να φας σουτζουκακια ?> -
από την άλλη μεριά, υπάρχει και το άλλο: women's way is sometimes the right way to treat a woman.
Ίσως και να ισχύει αυτό που λες Krusen.
Δεν αποκλείεται καθόλου!Το να συμπεριφερθείς σε μία γυναίκα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που θα σου συμπεριφερόταν και αυτή!
Μπορείς έτσι να την οδηγήσεις σε γενικό μπλακ-άουτ, αφού δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσει, καθώς περίμενε εντελώς άλλη συμπεριφορά.
Είναι σαν το μυθικό βασιλίσκο, εκείνο το τερατώδες πουλί, με κεφάλι αετού, σώμα λιονταριού ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς, έμοιαζε με γρύπα πάντως.
Πέθαινε μόνο όταν αντίκρυζε τον εαυτό του.
Έτσι το εξουδετέρωσαν δείχοντας του έναν καθρέφτη. -
Στα αγγλικά είναι πολύ καλύτερο από το: 'Ο γυναικείος τρόπος είναι,μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να φερθείς σε μια γυναίκα'.Αν και το 'φερθεί' δεν συμπεριλαμβάνει την έννοια 'κουμαντάρεις' που νομίζω πως εννοεί ο ποιητής.
Ρε συ aerandir,αυτό το γιασεμί που είναι;
-
Είναι σαν το μυθικό βασιλίσκο, εκείνο το τερατώδες πουλί, με κεφάλι αετού, σώμα λιονταριού ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς, έμοιαζε με γρύπα πάντως.
Πέθαινε μόνο όταν αντίκρυζε τον εαυτό του.
Έτσι το εξουδετέρωσαν δείχοντας του έναν καθρέφτη.παρομοίωση όλα τα λεφτά!
καληνύχτα παίδες, έχει αγώωωωνα αύριο! -
Ρε συ aerandir,αυτό το γιασεμί που είναι;
ααααχ....τι κανεις εκει 3 χρονια μου λες?
λοιπον αυτο ειναι δυσκολο..παιρνεις τις γραμμες του τρενου και πηγαινεις κατα τη μερια που σε πανε σαλονικα...
πες οτι τις παιρνεις απο το μαρινωπουλο και πηγαινεις προς τα πανω...προχωρας...σε καποια φαση (στην οδο αβαντος) ο δρομος κοβει για πρωτη φορα τις γραμμες..προχωρας..λιγο πιο πανω οι γραμμες κοβονται για 2η φορα...προχωρας...περνας ενα παρκακι και μετα απο λιγο οι γραμμες κοβονται για 3η φορα και μαλιστα εχει εχει κατι παλια κτηρια του ΟΣΕ..ε ακολουθεις τις γραμμες μπαινοντας σε εναν πιο στενο δρομο μετα απο περιπου 500μετρα φτανεις σε ενα σημειο που ειναι πολλα σταθμευμενα βαγονια τρενου και απεναντι ακριβως ειναι μια ταβερνα. Γυρω δεν εχει τπτ αλλο..αποκλειεται να τη χασεις...
κανει μονο σουβλακια και σουτζουκακια..προτεινω ανεπιφυλακτα το 2ο..παρε και γεμιστη μελιτζανα = GG -
markvag ζήτησες απαντήσεις!
Λάβε!
Και μείνε κάγκελο!!!!!
Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες...
ΥΓ: Αλλά χαρτιά... Ούτε καν πλακωτό;;; (τάβλι εννοώ... όλο εκεί το μυαλό σας... )
-
παιδια και εγω σας αφηνω γιατι ηπια καφε σημερα και με πειραζει πολυ στα νευρα και μπορει να αρχισω τα καντηλια στα καλα καθουμενα
το enter το εχω ταραξει...
αντε σας χαιρετω και σα καληνυχτω...τσαρμακιε καταλαβες που ειναι? αμα δεν καταλαβες παρε ταξι
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]