-
Δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά δεν είναι άσχημο να σου μένουν και τα λεφτά. Γενικά η επιθυμία μειώνεται κάθε μέρα.
-
μακροπροθεσμα ειναι και οικονομικο (αν ξεχασουμε τα της υγειας...)
εχεις και παιδια... ετσι δεν ειναι?
-
Όχι ακόμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι ακόμα.οποτε φροντισε απο τωρα γιαυτα...
ΚΟΦΤΕ ΤΟ ρε γ@μω....
-
Πως ακριβώς αντιλαμβάνεται ο οργανισμός οτι ο ...χρήστης έκοψε το κάπνισμα? Εκτος και αν η ο συντάκτης του άρθρου εννοεί ότι αμέσως μετα το τελευταίο τσιγάρο αρχίζουν τα 20 λεπτά κτλ.
-
Το αντιλαμβάνομαι ως εξής: ο οργανισμός χρειάζεται συγκεκριμένη ποσότητα νικοτίνης κάθε Χ λεπτά της ώρας. Αν δεν ληφθεί η νικοτίνη, τότε αρχίζουν οι παρενέργειες εξαιτίας όχι τόσο της έλλειψής της καθαυτής, αλλά επειδή ο εγκέφαλος προκαλεί την έκκριση ή δεν προκαλεί την έκκριση συγκεκριμένων ουσιών που προκαλούν εκνευρισμό ή ικανοποίηση/ηρεμία αντιστοίχως.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Πως ακριβώς αντιλαμβάνεται ο οργανισμός οτι ο ...χρήστης έκοψε το κάπνισμα? Εκτος και αν η ο συντάκτης του άρθρου εννοεί ότι αμέσως μετα το τελευταίο τσιγάρο αρχίζουν τα 20 λεπτά κτλ.Ο οργανισμός τό αντιλαμβάνεται όταν έρθει η ώρα να πάρει τήν δόση του,αλλά η δόση του δέν έρχεται.
Το τί εννοεί ο συντάκτης βέβαια,δέν το γνωρίζω,όποιος τόν βρεί άς τόν ρωτήσει
-
Η ακρίβεια των 20 λεπτών (και των περαιτέρω χρονικών περιθωρίων..) μου προκάλεσε την περιέργεια αν και προφανώς είναι παραμυθάκι για να προκαλέσει την έκπληξη των καπνιστών.
-
Κάτι άκουσα ότι θα πάει στα 3 -συμβολικός αριθμός- το πακέτο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κάτι άκουσα ότι θα πάει στα 3 -συμβολικός αριθμός- το πακέτοκαι παλι φθηνα θα ναι....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και παλι φθηνα θα ναι....
Ε όχι και φθηνά! Μην τρελαθούμε. Το ότι τα πουλάνε σε εξωφρενικές τιμές στην Ευρώπη δε μου λέει κάτι, τα περισσότερα εδώ φτιάχνονται.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ε όχι και φθηνά! Μην τρελαθούμε. Το ότι τα πουλάνε σε εξωφρενικές τιμές στην Ευρώπη δε μου λέει κάτι, τα περισσότερα εδώ φτιάχνονται.
και τι να πει αυτο? ξερεις παρα πολλους που δεν θα εκοβαν το καπνισμα απο αυξηση της ταξης των 20-30 λεπτων?
αλλο βεβαια αν εφτανε στα 5 ευρω....
-
και τι να πει αυτο? ξερεις παρα πολλους που δεν θα εκοβαν το καπνισμα απο αυξηση της ταξης των 20-30 λεπτων?
Ναι, ξέρω πάρα πολλούς. Είναι επιλογή μου να καπνίζω, και θέλω το προϊόν που αγοράζω να είναι σε λογική τιμή.
-
Σίγουρα είναι επιλογή εφόσον (γνωρίζεις οτι) αδυνατείς να το σταματήσεις.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Σίγουρα είναι επιλογή εφόσον (γνωρίζεις οτι) αδυνατείς να το σταματήσεις.Καλό θα είναι να μην μιλάς για το τι γνωρίζω και το τι αδυνατώ να κάνω.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Σίγουρα είναι επιλογή εφόσον (γνωρίζεις οτι) αδυνατείς να το σταματήσεις.και ομως krus ειναι πολυ εξυπνο αυτο που ειπε...
και φυσικα δεν αναφερεται σε σενα...(μονο)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι, ξέρω πάρα πολλούς. Είναι επιλογή μου να καπνίζω, και θέλω το προϊόν που αγοράζω να είναι σε λογική τιμή.
λογω της διαφορας ηλικιας που εχουμε και επειδη και το φορουμ εχει αρκετους μικρους (δηλαδη απο φραγκα ουτε στον ηλιο μοιρα) μπορω να σου πω οτι δε ξερω ουτε εναν που να το χει κοψει λογω χρηματων...
-
λογω της διαφορας ηλικιας που εχουμε και επειδη και το φορουμ εχει αρκετους μικρους (δηλαδη απο φραγκα ουτε στον ηλιο μοιρα) μπορω να σου πω οτι δε ξερω ουτε εναν που να το χει κοψει λογω χρηματων...
το ιδιο ισχυει και για το ουισκι;
ή για το να πηγαινεις σε καφετεριες συχνα πυκνα; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
το ιδιο ισχυει και για το ουισκι;
ή για το να πηγαινεις σε καφετεριες συχνα πυκνα;επειδη δε καταλαβαινω τι πας να πεις...πεστο χωρις το σφυριγμα...
λες οτι πχ οι νεοτεροι εχουν κοψει τα ξυδια λογω τιμων? αυτο βγαζω απο το γραπτο...αυτο λες?
αν λες αυτο, γιατι και εκει υπηρξαν αυξησεις, παλι το ιδιο συμβαινει...
αν λες κατι αλλο, στη διαθεση σας... -
Τα ξύδια έχουνε κοπεί λόγω εντατικών αλκο-τέστ.
Το πεδίο είναι πλέον περισσότερο πρόσφωρο για οποιαδήποτε άλλη 'ουσία' που σε φτιάχνει καί δέν ανιχνεύεται στα αλκο-τέστ,ουσίες μάλιστα που η χρήση τους φαίνεται να εξαπλώνεται ταχύτατα
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ