-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τρίτη μέρα...Τρίτη μέρα ε;
Ακου λοιπών τί έχω να σου πώ:
Τρείς ολόκληρες μέρες,τρώς τό παλούκι
Οποτε και να χρειαστει να το κόψεις,οι πρώτες τρείς μέρες είναι απαραίτητα να ανήκουν στίς 'κομένες'
(η πορεία τών χιλίων χιλιομέτρων,αναγκαστικά ξεκινάει με τό πρώτο βήμα-δέντο αποφεύγεις με τίποτα)Εάν κάνεις το λάθος να ξανακαπνίσεις τώρα,πετάς στόν κουβά τό ζόρι τών πρώτων τριών ημερών (μεγάλη μαλακία)
Τό ότι κάποια στιγμή θα ξαναπροσπαθήσεις να το κόψεις οριστικά είναι σίγουρο,μιάς και διαφορετικά ΔΕΝ θα προσπαθούσες ούτε και τώρα,οπότε θα ξαναπεράσεις τό αρχικό μαρτύριο τών πρώτων τριών ημερών.
τέλος
καλοσώρισες στούς ΠΡΩΗΝ καπνιστές
-
Για να δούμε. Δεν έχω τρελή επιθυμία, αλλά κάτι μου λείπει. Η αίσθηση του ζεστού καπνού, το άρωμά του ... ξεχνιέμαι μασουλώντας κάτι ή πίνοντας νερό ή παίρνοντας ανάσες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για να δούμε. Δεν έχω τρελή επιθυμία, αλλά κάτι μου λείπει. Η αίσθηση του ζεστού καπνού, το άρωμά του ... ξεχνιέμαι μασουλώντας κάτι ή πίνοντας νερό ή παίρνοντας ανάσες.Ετσι ακριβώς εννοιωθα και εγώ.Δέν ήθελα να καπνίσω τσιγάρο,λόγω τού ότι τό είχα ήδη αποφασίσει,αλλά κάτι μου έλειπε,επειδή δυστυχώς ήμουνα εθισμένος.
καί αυτός ο εθισμός,και η 'ανάγκη' για τήν 'δόση',μέ πείσμωνε.
Κοτζάμ μαντράχαλος,να φάω μαγκιά από τό τσιγάρο; -
μπραβο ρε παιδια που το τολματε!
θελω και εγω, και θα το προσπαθησω... Ισως σε λιγες μερες που θα παω διακοπες και θα ειμαι πιο χαλαρος.
-
Αιντε Σπύρο.
Σε περιμένουμε λίγο παρακάτω εμείς
(χμμμμ,εφτά μήνες κομμένο το κάπνισμα,από ενα πακέτο τήν ημέρα,πόσα λεφτάκια κάνουν; ένα μηνιάτικο. )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
(χμμμμ,εφτά μήνες κομμένο το κάπνισμα,από ενα πακέτο τήν ημέρα,πόσα λεφτάκια κάνουν; ένα μηνιάτικο. )Τρομερό όντως.....
-
εγω κανω 2 πακετα....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω κανω 2 πακετα..........
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
(χμμμμ,εφτά μήνες κομμένο το κάπνισμα,από ενα πακέτο τήν ημέρα,πόσα λεφτάκια κάνουν; ένα μηνιάτικο. )
Τρομερό όντως.....
δεκαπέντε χρόνια κάπνιζα εγώ,επί 2.5 ευρώ τήν μέρα,είναι ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑΜΙΣΗ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.
Λεφτά για πέταμα -
18 χρόνια εγώ, αλλά παλιότερα κάπνιζα 5-6 τσιγάρα. Τα τελευταία 5 χρόνια 10 και τα τελευταία 3 χρόνια 16-18.
Πάντως 2,5 ευρώ/ημέρα πλέον τα χρειαζόμουν. Άραααααα... 900 ευρώ το χρόνο. Όπα, ιδού η βενζίνη μου. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
18 χρόνια εγώ, αλλά παλιότερα κάπνιζα 5-6 τσιγάρα. Τα τελευταία 5 χρόνια 10 και τα τελευταία 3 χρόνια 16-18.
Πάντως 2,5 ευρώ/ημέρα πλέον τα χρειαζόμουν. Άραααααα... 900 ευρώ το χρόνο. Όπα, ιδού η βενζίνη μου.Θα μπορείς να βάζεις 100άρα
-
Και τώρα μπορώ, αλλά δεν χρειάζεται (μπαρδόν, 'προτείνεται').
-
ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!
ελπιζω να τα καταφερω
-
Ενδιαφέρον:
http://www.nosmoking.gr/kopsimo.htm
'ΟΤΑΝ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ:
Σε 20 λεπτά:
Η πίεση του αίματος και οι σφυγμοί πέφτουν στο κανονικό.
Η θερμοκρασία των άκρων ανεβαίνει στο κανονικό.Σε 8 ώρες:
Το μονοξείδιο του άνθρακα στο αίμα πέφτει στο κανονικό.
Το οξυγόνο ανεβαίνει στα φυσιολογικά επίπεδα.Σε 24 ώρες:
Μειώνεται η πιθανότητα καρδιακής προσβολής.Σε 48 ώρες:
Ενδυναμώνει η γεύση και η όσφρηση.Σε 72 ώρες:
Η αναπνοή αρχίζει να λειτουργεί ομαλότερα.
Αυξάνεται η χωρητικότητα των πνευμόνων.Από 2 εβδομάδες έως 3 μήνες:
Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται.
Το περπάτημα γίνεται ευκολότερο.
Η λειτουργία των πνευμόνων αυξάνεται κατά 30%.Από 1 έως 9 μήνες:
Σταματάει ο βήχας και η κούραση.
Η αναπνοή διαρκεί περισσότερο.
Αρχίζει η ανάπλαση του ενδοθηλίου των βρόγχων.Μετά από 5 χρόνια:
Ο θάνατος από καρκίνο του πνεύμονα στο μέσο καπνιστή (ένα πακέτο την ήμερα) μειώνεται (κατά 50%) από 137 ανά 100.000 σε 72 ανά 100.000.Μετά από 10 χρόνια:
Οι προκαρκινικές κυψέλες αντικαθίστανται.
Οι πιθανότητες άλλων καρκίνων (στόματος, λάρυγγα, οισοφάγου), κύστεων (νεφρών και παγκρέατος) μειώνονται.
....................................................................'Έχει κι άλλες πληροφορίες.
-
manosk->Χρήστος Λάππας
-
**lkar = sakiss **
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
**lkar = sakiss ** -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
**lkar = sakiss **ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
**lkar = sakiss ** -
manosk εγω ειμαι μαζι σου...αντε κοψτο...
εδω ο hunter λεει οτι ομορφυνε κιολας...
αμαρτια ειναι να πετας τα λεφτα σου σε τετοια μαλακια..
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ