-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, τι λέτε; Μέχρι τώρα ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει ψηφίσει ότι καπνίζει. Τι λέμε 50% κτλ;;;
Πρόλαβες και έβγαλες αποτέλεσμα σε 7 λεπτά που υπάρχει η ψηφοφορία?
Έ, δεν είμαι και τόσο μάπας... Απλώς μου έκανε εντύπωση που ψήφισαν αρχικά οι άκαπνοι... Που ήσασταν εκείνη τη στιγμή οι καπνιστές;
Έξω καπνίζαμε
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Έξω καπνίζαμε -
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
λες να μην το ξέρω; και τα φανάρια με κόκκινο απαγορεύεται να τα περνάς
αν μ'ενοχλούσε θα είχα προστριβές (και είχα στο γραφείο με έναν που πήγαινε συνέχεια από τη ΛΕΑ στον Κηφισσό )
Ωστόσο περίπου το 50% του πληθυσμού καπνίζει
Eπειδή δηλ κάποιος περνά το φανάρι με κόκκινο και ζει σε χώρα που καπνίζει το 50% (παίζεται αυτό) θα πρέπει να πεθάνει από καρκίνο;
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Ας κάνουμε μια πνευματική άσκηση: ας υποθέσουμε ότι το κάπνισμα 'ανακαλύπτεται' σήμερα σαν συνήθεια μερικών.
Τι θα γινότανε?Ας πούμε ότι σε εστιατόριο ξαφνικά κάποιος έβγαζε ένα 'τσιγάρο'. Ξαφνιασμένοι (και τσαντισμένοι) οι υπόλοιποι πελάτες θα τον ρωτούσαν '**WTF **νομίζεις ότι κάνεις??' Κάποιος μάλιστα θα πληροφορούσε τους υπόλοιπους οτι ο καπνός αυτός είναι και (αποδεδειγμέντα) καρκινογόνος!
Ο περίεργος 'καπνιστής' θα κατεληγε τσουβαλιαστός στο δρόμο....
Ό μόνος λόγος που ανεχόμαστε έστω και έναν καπνιστή δίπλα μας είναι επειδή η συνήθεια αυτή είναι πλέον διαδεδομένη.Το είχα σκεφτεί έτσι ακριβώς όπως το λες.
Και έτσι είναι...Και ευχαριστώ για την διόρθωση!
ΥΓ Ένα φοβερά ενοχλητικό aspect του καπνίσματος είναι ότι όταν γυρίζεις απο μπάρ, κτλ., πρέπει να πετάξεις τα ρούχα στο πλυντήριο
-
bad idea...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
λες να μην το ξέρω; και τα φανάρια με κόκκινο απαγορεύεται να τα περνάς
αν μ'ενοχλούσε θα είχα προστριβές (και είχα στο γραφείο με έναν που πήγαινε συνέχεια από τη ΛΕΑ στον Κηφισσό )
Ωστόσο περίπου το 50% του πληθυσμού καπνίζει
Eπειδή δηλ κάποιος περνά το φανάρι με κόκκινο και ζει σε χώρα που καπνίζει το 50% (παίζεται αυτό) θα πρέπει να πεθάνει από καρκίνο;
κατ' αρχήν το 50% δεν το λέω εγώ, αλλά στατιστικές.
Ούτε είναι απαραίτητο ότι επειδή καπνίζει κάποιος θα πεθάνει από καρκίνο. Το σίγουρο είναι ότι θα πεθάνει κάποια στιγμή (όπως όλοι μας)
Επίσης όσο οδηγείς κινδυνεύεις, φταις δεν φταις.
Η ουσία είναι ότι εκεί που ΔΕΝ επιτρέπεται το κάπνισμα να μην καπνίζουν κι ειδικά σε χώρους δουλειάς που περνάς τουλάχιστον ένα 8ωρο
-
Έλα μωρέ τώρα, τι τον ρωτάς κι εσύ... Δεν βλέπεις ότι ορισμένες απόψεις είναι απλά για... προσπέραση;
ποιες απόψεις;
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Και ευχαριστώ για την διόρθωση!
ΥΓ Ένα φοβερά ενοχλητικό aspect του καπνίσματος είναι ότι όταν γυρίζεις απο μπάρ, κτλ., πρέπει να πετάξεις τα ρούχα στο πλυντήριο
από ταβέρνα/ουζερι/ρεμπετάδικο όχι ε;
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ας κάνουμε μια πνευματική άσκηση: ας υποθέσουμε ότι το κάπνισμα 'ανακαλύπτεται' σήμερα σαν συνήθεια μερικών.
Τι θα γινότανε?Ας πούμε ότι σε εστιατόριο ξαφνικά κάποιος έβγαζε ένα 'τσιγάρο'. Ξαφνιασμένοι (και τσαντισμένοι) οι υπόλοιποι πελάτες θα τον ρωτούσαν '**WTF **νομίζεις ότι κάνεις??' Κάποιος μάλιστα θα πληροφορούσε τους υπόλοιπους οτι ο καπνός αυτός είναι και (αποδεδειγμέντα) καρκινογόνος!
Ο περίεργος 'καπνιστής' θα κατεληγε τσουβαλιαστός στο δρόμο....
Ό μόνος λόγος που ανεχόμαστε έστω και έναν καπνιστή δίπλα μας είναι επειδή η συνήθεια αυτή είναι πλέον διαδεδομένη.Το είχα σκεφτεί έτσι ακριβώς όπως το λες.
Και έτσι είναι...Και ευχαριστώ για την διόρθωση!
Βέβαια, για να λέμε τα πράγματα δίκαια, το ίδιο πρόβλημα έχουν και τα φαγάδικα, ειδικά τα παρακμιακά που είναι και τα πιο... ξέρετε εσείς! Γυρνάς σπίτι κ μυρίζεις ακόμα όλα τα καλούδια που έφαγες! Και το αμάξι σου το ίδιο βέβαια!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έλα μωρέ τώρα, τι τον ρωτάς κι εσύ... Δεν βλέπεις ότι ορισμένες απόψεις είναι απλά για... προσπέραση;
ποιες απόψεις;
Μ@λ@κί@ έμπνευση πρωί-πρωί... Κακή διάθεση, το απέσυρα ήδη!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και ευχαριστώ για την διόρθωση!
από ταβέρνα/ουζερι/ρεμπετάδικο όχι ε;
Οχι βρέ...I love the smell of souvlaki in the morning .
Περα απο τα αστεία...you get my drift....δεν είναι το ίδιο πράγμα!
-
Βέβαια και δεν είναι το ίδιο, η λίγδα από τις μυρωδιές της κουζίνας λερώνει περισσότερο τα ρούχα. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για να ανεχόμαστε να βρωμάμε καπνό μετά από κάθε νυκτερινή έξοδο.
-
Επειδή τα έχω πάρει κ για μια φορά ακόμα κάνω το μ@λ@κ@ στο γραφείο, σας γράφω εδώ για να τα πω κάπου, θα σκάσω!
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΥΟ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΠΛΑ ΚΑΦΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ Κ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΦΟΥΓΑΡΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ;;;
Ε ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ!
(ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Π@Π@Ρ@Σ!!!)
-
Επειδή τα έχω πάρει κ για μια φορά ακόμα κάνω το μ@λ@κ@ στο γραφείο, σας γράφω εδώ για να τα πω κάπου, θα σκάσω!ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΥΟ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΠΛΑ ΚΑΦΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ Κ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΦΟΥΓΑΡΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ;;;
Ε ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ!
(ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Π@Π@Ρ@Σ!!!)
ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ που δεν του το λες
Η καλοσύνη θα σε φάει -
Μετά από 35 ψήφους, μόλις ένας στους τρεις καπνιστής...;; Μώρε μπράβο...!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μετά από 35 ψήφους, μόλις ένας στους τρεις καπνιστής...;; Μώρε μπράβο...!!Είναι μικρό τό δείγμα Θέμη,καί πιθανά όχι αξιόπιστο.
Πάντως στήν τελέυταία συνάντηση τής Θεσσαλονίκης,πού ήμασταν έντεκα άτομα,ο μόνος καπνιστής τής παρέας ήμουνα εγώ. -
παντως στην συναντηση την προηγουμενη Παρασκευη μετα τα Μεγαρα για φαγητα κλπ απο 16 ατομα (νομιζω) μονο 2 δεν καπνιζαν (και ηταν ζευγαρι )
Ολοι οι αλλοι....
-
μήπως έκανε επέλαση το smokingclub.gr;
-
Aκόμα να το κόψετε;
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ