-
είναι πάντως τρομερή η σχέση που έχουν ορισμένοι άνθρωποι με το τσιγάρο...
σχέση πάθους/έρωτα θα την χαρακτήριζα, ακούγοντας την σύζυγο του κολλητού μου να λέει : - εγώ έκανα μόνο όσα τσιγάρα ήθελα...όταν ρουφαγα τη τζούρα, ένιωθα και τον καπνό να πλημμυρίζει μέχρι και το τελευταίο κύτταρο του εγκεφάλου μου
δυστυχώς για εκείνη, ευτυχώς για τον κολλητό μου το έκοψε όταν έμεινε έγκυος...όπως και να έχει όμως την βλέπω και αισθάνομαι οτι υποφέρει μερικές φορές όταν πηγαίνουμε για ποτό ή για καφέ...έξοδοι που είναι συνυφασμένοι με το τσιγάρο... -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
(εγώ πάντως εύχομαι να το κόψεις, ή έστω να το μειώσεις και να το αφήσεις σε μη-καθημερινή βάση, π.χ. κάνε ρε παιδί μου ένα μετά το σεξ, για 'χαλάρωση' )
θα σκεφτω πολυ σοβαρα την προταση σου!! Αλλα αμα το κοβεις, το κοβεις μαχαιρι!
Κι έλεγα ότι θα πεις 'και που ξέρεις ότι δεν κάνω σεξ 10 φορές τη μέρα;!'
Σοβαρά, τώρα, πιστεύω ότι εξαρτάται καθαρά από τη θέληση του καθενός μας - αν πραγματικά το θεωρείς απόλαυση που αξίζει να έχει μια γωνίτσα της ζωής σου (μία στις τόσες) και μπορείς να το κρατήσεις υπό έλεγχο, ΟΚ... Αλλά πόσοι/ες μπορούν;... 'Έχω κάνει 800 πακέτα μέχρι τώρα, τι θα μου κάνει άλλο ένα;' λες, και τα 800 γίνονται 801, 802, 803 και πάει λέγοντας...
-
δυστυχώς για εκείνη, ευτυχώς για τον κολλητό μου το έκοψε όταν έμεινε έγκυος...όπως και να έχει όμως την βλέπω και αισθάνομαι οτι υποφέρει μερικές φορές όταν πηγαίνουμε για ποτό ή για καφέ...έξοδοι που είναι συνυφασμένοι με το τσιγάρο...
ευκαιρια να απαλλαγει απο τη κακια συνηθεια! και μωρο και υγεια!μ'ενα σμπαρο δυο τρυγονια!
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Κι έλεγα ότι θα πεις 'και που ξέρεις ότι δεν κάνω σεξ 10 φορές τη μέρα;!'Για να δικαιολογησω τα τσιγαρα μου θα επρεπε να πω οτι κανω πανω απο 20 φορες την ημερα!! Οποτε παυει ως επιχειρημα!
Σοβαρά, τώρα, πιστεύω ότι εξαρτάται καθαρά από τη θέληση του καθενός μας - αν πραγματικά το θεωρείς απόλαυση που αξίζει να έχει μια γωνίτσα της ζωής σου (μία στις τόσες) και μπορείς να το κρατήσεις υπό έλεγχο, ΟΚ... Αλλά πόσοι/ες μπορούν;... 'Έχω κάνει 800 πακέτα μέχρι τώρα, τι θα μου κάνει άλλο ένα;' λες, και τα 800 γίνονται 801, 802, 803 και πάει λέγοντας...
Εχεις απολυτο δικιο. Αυτη ειναι η αληθεια οτι μεχρι τωρα δεν ηθελα να το κοψω οποτε και δεν το προσπαθησα καν! Αμα το θες το προσπαθεις! Η μαλλον, αμα το θες πραγματικα, το κοβεις!!
-
Funis δεν είναι τίποτα, θέληση θέλει. Εγώ το έκοψα μαχαίρι το 2003. Οταν λέμε μαχαίρι εννοούμε μαχαίρι!
Αγόρασα ένα ωραιότατο κεχριμπαρένιο κομπολόϊ από την Κομοτηνή και του έδωσα κ κατάλαβε.Κομπολόϊ και τσιχλίτσα τον πρώτο καιρό σώζουν. Τώρα δεν ξέρω εάν ταιριάζει στην αισθητική σου αλλά έχει σώσει πολλούς καπνιστές.
Τώρα ανάβουν τσιγάρο και φεύγω χωρίς πλάκα. Δεν μπορώ ούτε να το μυρίσω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τώρα ανάβουν τσιγάρο και φεύγω χωρίς πλάκα. Δεν μπορώ ούτε να το μυρίσω.έρχεσαι στην θέση μας πλέον (των μη καπνιστών εννοώ) και το τί υποφέρουμε/υπομένουμε με το κάπνισμα των γύρω μας...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Τώρα ανάβουν τσιγάρο και φεύγω χωρίς πλάκα. Δεν μπορώ ούτε να το μυρίσω.
έρχεσαι στην θέση μας πλέον (των μη καπνιστών εννοώ) και το τί υποφέρουμε/υπομένουμε με το κάπνισμα των γύρω μας...
Μα και όταν κάπνιζα σεβόμουν απόλυτα την επιθυμία του άλλου και όταν δεν μπορούσε απλά ΔΕΝ άναβα τσιγάρο μπροστά του.
-
Tό σκέφτομαι εδώ καί αρκετό καιρό να τό κόψω,καί χτές διαβάζοντας αυτό τό τόπικ τό πήρα απόφαση.
Πρώτη μέρα απεξάρτησης σήμερα,καί δέν μπορώ να πώ ότι μού λείπει τό τσιγάρο.Δέν ζητάω να καπνίσω.
Είμαι λίγο νευρικός όμως.
Ελπίζω να μήν ξανακάνω αυτήν τήν φορά τό ίδιο λάθος πού έχω ξανακάνει τίς προηγούμενες δύο φορές πού τό είχα κόψει,τό λάθος να κάνω τσιγάρο πού θα με κεράσει φίλος. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Tό σκέφτομαι εδώ καί αρκετό καιρό να τό κόψω,καί χτές διαβάζοντας αυτό τό τόπικ τό πήρα απόφαση.
Πρώτη μέρα απεξάρτησης σήμερα,καί δέν μπορώ να πώ ότι μού λείπει τό τσιγάρο.Δέν ζητάω να καπνίσω.
Ελπίζω να μήν ξανακάνω αυτήν τήν φορά τό ίδιο λάθος πού έχω ξανακάνει τίς προηγούμενες δύο φορές πού τό είχα κόψει,τό λάθος να κάνω τσιγάρο πού θα με κεράσει φίλος.Καλή επιτυχία, Ανδρέα!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ελπίζω να μήν ξανακάνω αυτήν τήν φορά τό ίδιο λάθος πού έχω ξανακάνει τίς προηγούμενες δύο φορές πού τό είχα κόψει,τό λάθος να κάνω τσιγάρο πού θα με κεράσει φίλος.Το καλύτερο είναι να ζητήσεις από τους φίλους σου να σεβαστούν την απόφασή σου να το κόψεις και να σε διευκολύνουν -στην αρχή τουλάχιστον- με το να μην καπνίζουν μπροστά σου ή έστω, να μην σου προσφέρουν τσιγάρο...
-
παρτο αποφαση hunter και μετα στα @@ σου ποιοι αναβουνε και αν αναβουνε μπροστα σου.
θα δεις οτι δεν θα σου καιγεται καρφακι!!φτανει να το σκεφτεις και να το αποφασισεις συνειδητα!!!
καλη επιτυχια σε ολους!!
ακομα και σε αυτον τον παλιο-αλφιστα τον fellea. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Είμαι λίγο νευρικός όμως.Καλή επιτυχία Ανδρέα!!! Μπράβο ρε συ!!
Όπως το λες κι εσύ, δεν το ζητάει το σώμα σου τόσο, όσο το μυαλό. Είναι πιο πολύ η κίνηση, ο τρόπος, η παρέα. Η σωματική εξάρτηση είναι το λιγότερο, ειλικρινά σου μιλάω!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ελπίζω να μήν ξανακάνω αυτήν τήν φορά τό ίδιο λάθος πού έχω ξανακάνει τίς προηγούμενες δύο φορές πού τό είχα κόψει,τό λάθος να κάνω τσιγάρο πού θα με κεράσει φίλος.Μπράβο ρε Αντρέα, καλό κουράγιο!
Πρόσεχε τώρα μην αρχίσεις το τσιμπολόγημα, γιατί το έξτρα βάρος μεταφράζεται σε δέκατα/γύρο!
-
Πρόσεχε τώρα μην αρχίσεις το τσιμπολόγημα, γιατί το έξτρα βάρος μεταφράζεται σε δέκατα/γύρο!
σωστα!
το μονο σιγουρο ειναι οτι τωρα στις εκπτωσεις καλο ειναι (οι αντρες λεω, οι γυναικες ειναι ετοιμοπολεμες σε κατι τετοια ετσι κι αλλιως)
να ειστε ετοιμοι να ψωνισετε καννα ρουχαλακι, γιατι ΟΣΟΙ καταφερετε και το κοψετε, μαλλον θα σας στενευουνε λιγακι τα ρουχα σας μεχρι το καλοκαιρι.ειναι ενα πολυ μικρο side effect, αναξιο λογου κατα τη γνωμη μου.
μολις απαλαγουμε παντελως απο το καπνισμα, (μετα απο καννα χρονο) ερχομαστε σε 100 φορες καλυτερη φορμα απο οτι ειμασταν πριν, και το σωμα μας υπακουει πολυ καλυτερα τις διαθεσεις αλλα και τις προσταγες μας. -
Ευχαριστώ ρε παίδες.
Θα τό κόψω ρε,νά πάει να γαμηθεί.
Ούτε καί πολύ φαί μέχρι στιγμής ζήτησα,νά,κάτι καραμελίτσες (χωρίς ζάχαρη) καί κάτι πορτοκάλια χτύπησα.Δέν ξέρω τί θα γίνει κάν μέχρι αύριο,αλλά σήμερα,παρά τήν νευρικότητα πού μέ βαράει,αισθάνομαι πολύ ωραία.
Πέντε-έξι μέρες είναι οι δύσκολες,μετά καλμάρεις κιόλας.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ευχαριστώ ρε παίδες.
Θα τό κόψω ρε,νά πάει να γαμηθεί.
Ούτε καί πολύ φαί μέχρι στιγμής ζήτησα,νά,κάτι καραμελίτσες (χωρίς ζάχαρη) καί κάτι πορτοκάλια χτύπησα.Δέν ξέρω τί θα γίνει κάν μέχρι αύριο,αλλά σήμερα,παρά τήν νευρικότητα πού μέ βαράει,αισθάνομαι πολύ ωραία.
Πέντε-έξι μέρες είναι οι δύσκολες,μετά καλμάρεις κιόλας.
Η πρώτη εβδομαδα ποναεί ... μετά εισαι οκ.
Με το βάρος να το προσέξεις. Ακόμα και τα ιδια ακριβώς εαν τρώς θα παχύνεις , αλλάζει ο μεταβολισμός.
Εγώ πήρα 10 κιλά όταν το έκοψαΑλλά το αξίζει
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Με το βάρος να το προσέξεις. Ακόμα και τα ιδια ακριβώς εαν τρώς θα παχύνεις , αλλάζει ο μεταβολισμός.
Γλουπ!! Αυτο που λεγαμε για το 2006... αλλαξα γνωμη!! Τσιγαρακι ειναι μωρε!!! Σιγα!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γλουπ!! Αυτο που λεγαμε για το 2006... αλλαξα γνωμη!! Τσιγαρακι ειναι μωρε!!! Σιγα!!
Εσύ μην τρομάζεις! Ξέρεις σε τι ποσοστό του βάρους του Montecarlo αντιστοιχούν τα 10 κιλάκια που πήρε;;!!!!
(το πολύ πολύ ρίχνεις και καμιά γυμναστικούλα που και που, διάδρομο ξέρω γω, ν'ανέβουν και οι ενδορφίνες, και πίστεψέ με θα νοιώθεις σούπερ! )
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Εσύ μην τρομάζεις! Ξέρεις σε τι ποσοστό του βάρους του Montecarlo αντιστοιχούν τα 10 κιλάκια που πήρε;;!!!!
(το πολύ πολύ ρίχνεις και καμιά γυμναστικούλα που και που, διάδρομο ξέρω γω, ν'ανέβουν και οι ενδορφίνες, και πίστεψέ με θα νοιώθεις σούπερ! )
Δεν κατάλβες ακόμα...ψάχνει δικαιολογίες να ΜΗΝ το κόψει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν κατάλβες ακόμα...ψάχνει δικαιολογίες να ΜΗΝ το κόψει...
@Τhevoice: Γυμναστικουλα?? I dont know this word!
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ