-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Κάνεις λάθος εδώ : οι προϋποθέσεις είναι σωρευτικές και ουχί διαζευτικές ΚΑΙ θα σε γαμ@νε ΚΑΙ θα πρέπει να γ@μ@ς είτε θέλεις είτε όχιΤώρα, όμως, ισχύει μόνο το α' σκέλος, ενώ αν ετίθετο εν λειτουργία και το β', θα μπορούσες τουλάχιστον να ρεφάρεις...
-
Ελπίζω να μου επιστραφούν οι εισφορές έχοντας λάβει υπόψη τον πληθωρισμό και τους τόκους που εντωμεταξύ θα έχω χάσει, αυτό δεν είναι το δίκαιο μιας και ανεφέρθη η απόδοση δικαιοσύνης ? Το αντίθετο θα ήταν κλοπή να μου επιστρέψεις σε 30 χρόνια τα λεφτά που δίνω σήμερα ή να το κάνεις άτοκα : ποιός δανείζει 30 χρόνια άτοκα...
Προφανώς θες να δεις πολύ κόσμο να μην κάνει παιδί ούτε για δείγμα και τα ασφαλιστικά να βουλιάζουν για να προτείνεις κάτι τέτοιο
Από τώρα θα έτριβα τα χέρια μου αν ίσχυε κάτι τέτοιο -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Κάνεις λάθος εδώ : οι προϋποθέσεις είναι σωρευτικές και ουχί διαζευτικές ΚΑΙ θα σε γαμ@νε ΚΑΙ θα πρέπει να γ@μ@ς είτε θέλεις είτε όχι
Τώρα, όμως, ισχύει μόνο το α' σκέλος, ενώ αν ετίθετο εν λειτουργία και το β', θα μπορούσες τουλάχιστον να ρεφάρεις...
Όσο ρέφαρα, ρέφαρα, τώρα τήλιο και την ησυχία μου
Τόπο στα νιάτα -
Να σημειώσω ότι η δική μου πρόταση δεν συνδέει απαραιτήτως γαμ&σι και τεκνοποιία, εν αντιθέσει με το νομοσχέδιο του Κογιότ...
Τήλιο και τόπο στα νιάτα;;
Άκρως παραπλανητική δήλωση γερόλυκου (;) που καιροφυλακτεί ώστε να εφησυχάσουν οι νεότεροι ανταγωνιστές και να φάει με την ησυχία του τα πιο φρέσκα θηλυκά άτομα της αγέλης...
-
Πάντα πίστευα ότι είσαι από τα σαφώς ευφυή άτομα του forum
-
Αυτό όμως έρχεται σε τρομακτική αντίφαση με την ολοσχερή πνευματική απονεύρωση που μου συμβαίνει αυτόν τον καιρό... με τραγικά αποτελέσματα ως προς την παραγωγή οποιασδήποτε μορφής έργου, ακόμα και αν πρόκειται περί φορολογούμενου γαμ&σιού...
Από το πρωί είμαι μπροστά στην οθόνη, έχω να παραδώσω δουλειά και δεν έχω συντάξει ούτε δυο προτάσεις της προκοπής...
Σ' ευχαριστώ πάντως, με τιμά...
ΥΓ. Από κοντά πάντως δείχνω πολύ πιο ηλίθιος...
-
Μόνο δείχνεις ?
Οκ και σκεφτόμουν να προτείνω συνάντηση αλλά αν είναι έτσι, δε βαριέσαι -
Και πολλές φορές είμαι...
Λατρεύω πραγματικά την ενσυνείδητη ηλιθιότητα, δεν υπάρχει πιο απολαυστική και χαλαρωτική κατάσταση ύπαρξης μερικές φορές, και ιεραρχικά την τοποθετώ σε ένα ανώτερο πνευματικά επίπεδο από την διανοητική ανυπαρξία...
Για καφέ πολύ ευχαριστώς...
-
Το καφεδάκι θα το συνοδεύσετε με τσιγάρο ή όχι; (για να επανέλθουμε στο θέμα)
Σκέφτομαι ότι για να κόψω το τσιγάρο θα έπρεπε να κόψω και τον καφέ και τo hard liquor.
Πώς θα είναι άραγε η ζωή με τσάι και κρασί; -
Αν καπνίζει ο Άγγελος θα του κάνω τράκα ...
Είναι γεγονός ότι οι σπουδαιότρες στιγμές στη ζωή του καπνιστή είναι ο καφές, το αλκοόλ και το 'μετά το φαγητό' (το 'μετά το σεξ' το βάζω στη δεύτερη κλίμακα σπουδαιότητας, ίσως γιατί δε γ@μ@ω πλέον )
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Πώς θα είναι άραγε η ζωή με τσάι και κρασί;Ξενέρωτη.
Όσο πάει όλο και περισσότερους περιορισμούς βάζω.
-
ίσως γιατί δε γ@μ@ω πλέον )Kανεις ερωτα, δε γ@μ@ς...
-
Αυτό δεν το 'χω κάνει ποτέ μου
-
-
...δε γ@μ@ς που δε γ@μ@ς, δεν πας για ψάρεμα?
(ολ-ταιμ-κλασικ!)
Ασε που ψαρεύοντας καπνίζεις καλύτερα....
-
Μην πέσει καμιά ατάκα για γ@μησι πλακώνετε όλοι
Όχι δεν πάω ούτε για ψάρεμα, κουράζομαι εύκολα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πώς θα είναι άραγε η ζωή με τσάι και κρασί;
Ξενέρωτη.
Όσο πάει όλο και περισσότερους περιορισμούς βάζω.
edit
Νίκο μπορείς να ακούς αυτό το κομμάτι του Bob Dylan ΣΥΝΕΧΕΙΑ
all the tired horses -
ίσως γιατί δε γ@μ@ω πλέον )Όχι δεν πάω ούτε για ψάρεμα, κουράζομαι εύκολα
-
Και το μπιλιάρδο ωραίο άθλημα, αλλά εξαντλητικό. Καλύτερα η πόκα.
Thanks Leo.
-
Αγιος καπνός...
Έκανε το καφενείο του Εκκλησία για να καπνίζει. Ο Κοπ Μπους, ιδιοκτήτης του καφενείου στο Αλκμααρ, στο βόρειο Άμστερνταμ, αποφάσισε να αφιερώσει το καφενείο του στην . Όπως είπε ο ίδιος, θα ορίσει ότι μέσα στην Εκκλησία των καπνιστών του Θεού θα λατρεύεται μια και μόνη αγία τριάδα, . Η θρησκευτική ελευθερία είναι προστατευόμενη στην, προτεσταντική, Ολλανδία από το Σύνταγμα και οι εκκλησίες σχεδόν αμέτρητες. Οι πιστοί της Εκκλησίας θα παίρνουν μια κάρτα στην είσοδο και θα τους επιτρέπεται να ανάβουν ένα τσιγάρο. Όσοι δεν πιστεύουν, δεν θα έχουν κάρτα και άρα θα πρέπει να σέβονται την απαγόρευση καπνίσματος που ισχύει από 1ης Ιουλίου στην Ολλανδία. Ο Κορ είπε ότι πολλά καφενεία θέλουν να ενταχθούν στην Εκκλησία του.
Πηγή: Ελευθεροτυπία, 16.07.2008
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ