-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τώρα είμαστε πάλι στην Ελλάδα.... όπου έρχεται και κάθεται μια παρέα καπνιστών σε χώρο που απαγορεύεται το κάπνισμα, σε καφετέρια, και στο καπάκι έρχεται ο σερβιτόρος και παίρνει το ταμπελάκι 'no smoking' και το πάει αλλού (το έχω δει να γίνεται και το έχω αναφέρει και εδώ).
-
Επί μια εβδομάδα που ήμουν στην Γαλλία δεν έκανα καθόλου σκι (και όχι μόνο επειδή μέναμε στα 2000 μέτρα). Τα ρούχα μας δεν βρωμούσαν μετά από καφέ και ποτό, ο λαιμός μου δεν με ενοχλούσε.Όλοι οι φίλοι καπνιστές στην παρέα πήγαιναν έξω για το τσιγάρο τους και από ότι είπαν και οι ίδιοι δεν τους ενοχλούσε αυτό. Όλοι τους έκαναν λιγότερα τσιγάρα, όλοι τους πέρασαν καλά, όλοι τους σεβάστηκαν την απαγόρευση, κανένας τους δεν θεώρησε ότι δεν διασκεδάζει επειδή δεν μπορεί να καπνίσει μέσα σε κλειστό χώρο.
Όταν κάποιος πηγαίνει έξω για να καπνίσει, ε πως να το κάνεις είναι λίγο ενοχλητικό
Πάντως δύσκολο να συνυπάρχουν καπνιστές και μη-καπνιστές στο ίδιο μαγαζί. Συμφωνώ με την απαγόρευση κι ας είναι ενοχλητική, όλοι θα το συνηθίσουν όπως το έχουν συνηθίσει στα αεροπλάνα. Οι καπνιστές θα καπνίζουν λιγότερα τσιγάρα και δεν θα βρωμάνε τα ρούχα όλων.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Επί μια εβδομάδα που ήμουν στην Γαλλία δεν έκανα καθόλου σκι...
Τώρα το πρόσεξα!
-
Τώρα το πρόσεξα!Δεν ξέρω πως έγινε αυτό...
-
Αξίζει να δείτε αυτό το βιντεάκι μέχρι τέλους...
http://www.metacafe.com/watch/914475/st ... atch_this/ -
Διδακτικό**.-**
-
'Μedos' εγραψε:
[/quote] το χω κοψει 1,5 μηνα και για ενημερωση σου δεν ειναι καθολου ευκολο. Ακομα και τωρα που εχω τυπικα αποτοξινωθει απο τη νικοτινη, ειναι στιγμες που με παιρνει απο κατω.
Εχεις δοκιμασει ποτε να το κοψεις?[/quote]πρεπει να πας πισω στην σελιδα 103 να δεις τη γραφω φιλε μου
-
-
λοιπον....
stop -
Αν είναι δυνατόν!
-
Έλα Χριστέ και Παναγία, τι ήταν πάλι αυτό chazlp1989?
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Έλα Χριστέ και Παναγία, τι ήταν πάλι αυτό chazlp1989?Αυτό είπα κι εγώ και σταυροκοποιόμουν!
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερο αυτό το βίντεο.
-
Αυτό που είναι ακατανόητο είναι γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος ο Άνθρωπος που έθισε αυτό το μωρό στο τσιγάρο. Και μάλιστα είχε το θράσος να ανεβάσει το βίντεο στο youtube προφανώς υπερήφανος για το κατόρθωμα του.
-
Στα σχόλια κάτι αναφέρουν περί φυλάκισης...
-
απίστευτα τραγικό αυτό με το παιδάκι,έλεος!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερο αυτό το βίντεο. -
Πρέπει να κυκλοφορεί, μπας και ευαισθητοποιηθεί κανένας και μαθευτεί ποιός κωλάνθρωπος, αν μπορεί να ανομαστεί έτσι, έμαθε το παιδάκι να καπνίζει. Να τιμωρούνται τέτοιοι μαλάκες!
-
μην τα λες μωρο......
και εσυ καπνιζεις...... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μην τα λες μωρο......
και εσυ καπνιζεις......Γι' αυτό ακριβως... Εμένα δεν με έμαθε κανένας όμως, ούτε με πίεσαν. Δεν νομίζω το μωρό να έμαθε μόνο του...
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ