-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
μην τα λες μωρο......
και εσυ καπνιζεις......Γι' αυτό ακριβως...** Εμένα δεν με έμαθε κανένας όμως**, ούτε με πίεσαν. Δεν νομίζω το μωρό να έμαθε μόνο του...
Έτσι νομίζεις. Αν δεν είχες δεί ποτέ εσύ κανέναν να καπνίζει, θα κάπνιζες;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
μην τα λες μωρο......
και εσυ καπνιζεις......Γι' αυτό ακριβως...** Εμένα δεν με έμαθε κανένας όμως**, ούτε με πίεσαν. Δεν νομίζω το μωρό να έμαθε μόνο του...
Έτσι νομίζεις. Αν δεν είχες δεί ποτέ εσύ κανέναν να καπνίζει, θα κάπνιζες;
Αναλόγως πως το εννοείς. Αν εννοείς άτομο της οικογένειας, κανένας δικός μου δεν κάπνιζε.
-
Θα έπρεπε να υπάρχει όμως η ίδια αντιμετώπιση και στο θέμα της διατροφής των παιδιών..
πχΠως είναι δυνατόν να δίνουμε αβέρτα γλυκά στα παιδιά;
Ξέρετε πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από διαβήτη και συναφή προβλήματα;Ίσως να είναι και το ίδιο νούμερο με τους καπνιστές...Οπότε ας μην βλέπουμε μόνο το κακό που έκανε αυτός ο εγκληματίας γονιός αλλά ας κοιτάμε και τι κάνουμε εμείς χωρίς να το καταλαβαίνουμε γιατί και αυτός προφανώς δεν καταλαβαίνει το κακό που κάνει..
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Θα έπρεπε να υπάρχει όμως η ίδια αντιμετώπιση και στο θέμα της διατροφής των παιδιών..
πχΠως είναι δυνατόν να δίνουμε αβέρτα γλυκά στα παιδιά;Εδώ τους δίνουμε κινητά από τα 10 τους χρόνια... Άσχετο, αλλά μου ήρθε τώρα, μετά από ένα ΤΡΑΓΙΚΟ χθεσινό βράδι σε αίθουσα multiplex γεμάτη πιτσιρίκια
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
... Άσχετο, αλλά μου ήρθε τώρα, μετά από ένα ΤΡΑΓΙΚΟ χθεσινό βράδι σε αίθουσα multiplex γεμάτη πιτσιρίκιαΝαι.... Σαββατόβραδο+multiplex(+'blockbuster)= απαγορευτικος συνδυασμός......
-
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει...
http://www.metacafe.com/watch/914475/still_smoking_watch_this/
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει...http://www.metacafe.com/watch/914475/still_smoking_watch_this/
Ναι. δυο σελίδες πριν. Αλλά δε σχολιάστηκε όσο του άξιζε, νομίζω.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει...
http://www.metacafe.com/watch/914475/still_smoking_watch_this/
Ναι. δυο σελίδες πριν. Αλλά δε σχολιάστηκε όσο του άξιζε, νομίζω.
Τα λόγια είναι περιττά, τώρα είδαμε και στην πράξη όσα μας λένε.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει...http://www.metacafe.com/watch/914475/still_smoking_watch_this/
Φοβερό βίντεο...
Ακόμη και εγώ που δεν καπνίζω σοκαρίστηκα... -
Σε 3 μέρες κλείνω χρόνο από τη μέρα που τόκοψα. Μαχαίρι στη μέση του τσιγάρου με τον πρωινό καφέ. Έκανα 2 πακέτα τη μέρα. Το τσιγάρο μου άρεσε, το ίδιο και η παρέα του. Δεν είχα αποφασίσει να το κόψω. Κάπνιζα πάνω από 15 χρόνια, όχι όμως τόσο πολύ πάντα. Δεν νιώθω πια ότι πρέπει να είμαι πάντα σε ...απόσταση βολής από περίπτερο ή να είμαι πάντα εφοδιασμένη με 'πυρομαχικά', πιο ελεύθερη.
Τόκοψα βάζοντας στόχο με τα λεφτά που έδινα για τσιγάρα να παίρνω πράγματα που ήθελα. Αγόρασα το macbook μου και το htc p3600.
Είμαι σε αναζήτηση στόχου για το δεύτερο χρόνο χωρίς τσιγάρο. -
Ο χρήστης fog έγραψε:
Σε 3 μέρες κλείνω χρόνο από τη μέρα που τόκοψα. Μαχαίρι στη μέση του τσιγάρου με τον πρωινό καφέ. Έκανα 2 πακέτα τη μέρα. Το τσιγάρο μου άρεσε, το ίδιο και η παρέα του. Δεν είχα αποφασίσει να το κόψω. Κάπνιζα πάνω από 15 χρόνια, όχι όμως τόσο πολύ πάντα. Δεν νιώθω πια ότι πρέπει να είμαι πάντα σε ...απόσταση βολής από περίπτερο ή να είμαι πάντα εφοδιασμένη με 'πυρομαχικά', πιο ελεύθερη.Τόκοψα βάζοντας στόχο με τα λεφτά που έδινα για τσιγάρα να παίρνω πράγματα που ήθελα. Αγόρασα το macbook μου και το htc p3600.
Είμαι σε αναζήτηση στόχου για το δεύτερο χρόνο χωρίς τσιγάρο.υγεια άς πούμε?
(λευκά δόντια,κα8αρα ρουχα,ανεξαρτησια,δεν ενοχλεις τους γύρω σού κ πολλα άλλα πιστεύω 8α αρχισεις να τα σκεφτεσαι στον 3ο χρονο ) -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
υγεια άς πούμε?
(λευκά δόντια,κα8αρα ρουχα,ανεξαρτησια,δεν ενοχλεις τους γύρω σού κ πολλα άλλα πιστεύω 8α αρχισεις να τα σκεφτεσαι στον 3ο χρονο )Στον 10ο ή στον 20ο προτιμάω καλύτερα
Και ως τότε να παίρνω τα gadgetάκια και όλα αυτά τα μικροπράματα που δίνουν χαρά.
Κακά τα ψέματα, η υγεία κυρίως αλλά και τα υπόλοιπα από όσα είπες είναι τα σημαντικά και όλοι μας τα ξέρουμε, αλλά δεν το κάνουμε εύκολα γι αυτά. Αρκεί να βρει το κόλπο και το κλειδί ο καθένας για τον εαυτό του και να το κάνει, όποιο και νάναι, αφού το κέρδος θα είναι και σε όλα όσα είπες.(Και θάχω και τα gadgetάκια, μιας και είμαι ....εθισμένη σ' αυτά )
-
Tα γκατζετακια έχουν υποκαταστησει πολλές παραισθησιογόνες ουσιες τελικα.
-
7000 ευρώ πεταμένα σε τσιγάρα, και συνεχίζω...
-
Εγω πάντως,εχω βγαλει το μπλοκέ (1100 ευρω)μου και την αναρτηση (1250 ευρω) απο τοτε που το έκοψα
Και ήμουνα και 'ελαφρυς' καπνιστης.Αν ήμουν κανενας θεργιακλής,θα'χα και 3 χιλιάρικα καβαντζα (κινητηρα και 6 τετραδες ημισλίκ)Συμβουλή:Κοψτε το τσιγαρο,και αρχιστε τα γούστα.
-
Πού να κόψεις και το φαγητό κιόλας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού να κόψεις και το φαγητό κιόλας.Φερραρι θα ειχα.
-
Ρε λες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε λες;εΓΩ θα σου προτεινα να το κοψεις για λογους υγειας ... και μετα για την ψυχολογια ΣΟΥ.
Θα νοιωσεις αμεσως πιο υγιης ... αν δε, μπορεσεις να βαλεις στο εβδομαδιαιο προγραμμα σου και 3 ωρες περπατημα θα παθεις πλακα απο τον ιδιο σου τον εαυτο.
Περπαταω εδω και 1 χρονο περιπου 7 Κμ την φορά ... ειναι απο τις καλύτερες στιγμες της ημέρας.
Κατεβαζω απο το internet 1 ραδιοφωνική εκπομπη απο το εξωτερικο ( συνηθως το Theme time radio hour του Dylan ... ή κανενα essential mix ... ή καμια συναυλια ) και το φυλάω για το περπατημα. Ειναι τόσο φανταστικα που να σκεφτεις ΔΕΝ καλω ΚΑΝΕΝΑΝ για παρεα.
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩς ΜΟΝΟΣ ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ... ΚΑΝΩ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ... ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ...ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ !!!!
Δεν ξερω εαν σου φαινονται ενδιαφεροντα ολα αυτα ... παντως σου προτεινω να το κανεις ...θα νοιωσεις ΑΜΜΕΣΑ καλυτερα.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΕΥΟΥΝ-ΗΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ....
Το περπατημα πρεπει να ειναι ελαφρως εντονο ... δεν μιλαμε για βολτα .
Αρα ... ( νομιζω οτι ζεις στην θεσσαλονικη ) ... να μην πας στην παραλια.
Πηγαινε σε εναν στιβο ... παρε τον διαδρομο 8 για να μην ενοχλεις και περπατα για 1 ωρα ( σου προτεινω στιβο ... για να μην εχεις προβληματα με τα γονατα απο το τσιμεντο .... γιατι εισαι και πρεπει να νοιωθεις νεος αναμεσα σε νεους ...
Η καλυτερα ωρα ειναι ή νωρις το πρωι ή και τα την δυση . Εγω παω ή στις 8:30 πμ ( μετα το σχολειο της κορη μου ) ή 5-6 μμ ...Λοιπον ... ξεθαψε την φορμα σου ... βαλε αθλητικη μπλουζα και μπουφαν ... βαλε παπουτσι αθλητικο ... γεμισε το mp3 με την μουσικη σου ...ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΟΥ !!!!!!!!!!
...και σε 1 εβδομαδα μου λες .... ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ
Ο καιρος σε ενδιαφερει μονο να μην βρεχει .... ΜΟΝΟ .
ΥΓ .... Πιστεψε με ...ειναι απο τις πιο ειλικρινεις 'συμβουλες' που εχω δωσει ποτε ...
ΥΓ ... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μια καρδια που δουλευει καλυτερα ...'τρομπαρει' καλυτερα τον 'γρυλλο' ... εχει και αυτο το νοημα μου ... θα με καταλαβεις πραγματικα αμα με ακουσεις ....
ΥΓ ... το ερεθισμα για να το κανω αυτο ηταν μια συνεντευξη ενος αμερικανου γιατρου , ο οποιος ειπε '...σβησε το τσιγαρο και σηκω απο τον καναπε...' -
Bασικά δεν καπνίζω, στο φαγητό αναφερόμουν.
Πάντως πολύ ενδιαφέροντα αυτά που έγραψες, μακάρι να τα διαβάσουν μερικοί και να προβληματιστούν...
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ