Ο χρήστης GFON έγραψε:
Απο σημερα απογορευεται αυστηρως το καπνισμα σε ολα τα κλειστα δημοσια μερη στην Σουηδια!Εστιατορια, καφετεριες, ναι παντου ακομα και σε jazz και rock-clubs!
Ο νομος υπαρχει εδω και ενα χρονο στην Νορβηγια και οι εστιατορες τριβουν τα χερια τους και δεν ειναι απο το κρυο!Η κινηση αυξηθηκε κατα 10%, ειναι αυτοι που δεν πηγαιναν στα εστιατορια λογω μερικων ηλιθιων που δεν τους σεβοντουσαν, που αρχισαν να πηγαινουν!
Σπυρος
Mπραβο!!!!
Να δω εμεις στην Ελλαδα ποτε η πολιτεια θα υιοθετησει τετοιους νομους και ποτε θα δω τους Ελληνες να τους σεβονται.
Παντως η βρωμια με το τσιγαρο σε κλειστους χωρους εχει παραγινει...
μπράβο, χαίρομαι να βλέπω από συμπολίτες και συμφορουμίτες μου να επικροτούν τέτοιες ρατσιστικές συμπεριφορές
τι να πω πια... σεβασμό στην επιλογή ΟΛΩΝ, τόσο αυτών που δεν καπνίζουν, όσο και αυτών που καπνίζουν, αυτό χρειάζεται. Η πλήρης απαγόρευση είναι κακό πράγμα. Αίσχος!
EDIT: για να μην παρεξηγηθώ, σέβομαι απόλυτα αυτόν που ενοχλείται από τον καπνό μου. Ενοχλούμαι όμως αφάνταστα όταν σε ένα ολόκληρο γ@μημένο αεροδρόμιο (fiumicino, Ρώμη προσφάτως) δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ που να μπορώ να μπω μέσα και να καπνίσω ένα τσιγάρο περιμένοντας την πτήση μου. Το ίδιο ενοχλούμαι όταν σε ένα μπαρ ή κλαμπ δεν μπροώ να καπνίσω ένα τσιγάρο με το ποτό μου, ή σε ένα εστιατόριο να καπνίσω μετά το φαγητό μου. Βάλτε με χωριστά, να μπορώ να το κάνω και να μην ενοχλώ και κανέναν! Τόσο δύσκολο είναι???