-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Koρυφαία φάση σε Flocafe που είχα πάει την Κυριακή μ' ένα φίλο - καθίσαμε στην πλευρά των μη καπνιστών, η οποία είχε 4 ή 5 τραπεζάκια (το υπόλοιπο μαγαζί είχε καμιά 25ριά και ήταν τίγκα στον κόσμο!) και παραγγείλαμε. Δίπλα μας η σχετική πινακίδα 'απαγορεύεται το κάπνισμα'. Κανα μισάωρο αργότερα, κι ενώ είχαμε πιει τα καφεδάκια μας, έρχεται και κάθεται δίπλα μας παρέα με 4 άτομα - 3 τύποι και μια κοπελιά, η οποία αμέσως ανάβει τσιγάρο κι ακολουθούν και οι άλλοι. Παρατηρούμε λοιπόν το απίστευτο σκηνικό να έρχεται το παιδί να πάρει παραγγελία και βλέποντας την παρέα που έχει αράξει φουμάροντας στο [και καλά] 'no smoking zone' πιάνει την πινακίδα και τη γυρίζει έτσι ώστε να βλέπει τον τοίχο!!!'Ε, ρε, καπνογόνο που χρειάζονται μερικοί για να στρώσουν' που λέει κι ο εν λόγω φίλος μου....
Sta φλοκα εχω δουλεψει και εγω σα γκαρσονι και δυστυχως σε αναγκαζει ο μανατζερ αν το μαγαζι ειναι γεματο να μετατρεψεις αυτοματα το χωρο μη καπνιστων σε καπνιστων...
-
Το οποίο είναι -επιεικώς- απαράδεκτο!!!
-
Τους μαλ@κες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το οποίο είναι -επιεικώς- απαράδεκτο!!!Όντως!..
-
νταξ ρε παιδιά, τι να κάνανε τα παιδιά να πίνανε καφεδάκι χωρίς τσιγάρο?
Δεν φτάνει που καπνίζτε τσάμπα φουμάροντας απο τα δικά τους τσιγάρα μιλάτε και απο πάνω!
-
-
δεν υπαρχει νομος που υποχρεωνει καποιον να εχει και χωρο μη-καπνιστων;;
-
Ο χρήστης lifesparker έγραψε:
δεν υπαρχει νομος που υποχρεωνει καποιον να εχει και χωρο μη-καπνιστων;;Υπαρχει αλλα...εδω ειναι Ελλαντα!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Υπαρχει αλλα...εδω ειναι Ελλαντα!
ηταν ελλαντα..
τωρα ουτε αυτη δεν ξερει τι ειναι..Γιατι;Αλλαξε κάτι τα τελευταια 500 χρόνια;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Υπαρχει αλλα...εδω ειναι Ελλαντα!
ηταν ελλαντα..
τωρα ουτε αυτη δεν ξερει τι ειναι..Γιατι;Αλλαξε κάτι τα τελευταια 500 χρόνια;
απελευθερωθηκαμε ρε ανδρεα
-
Πρώτη μέρα (νταξ, μισή ακόμη) χωρίς τσιγάρο . . . . .
Πίνω καφέδες συνέχεια, ψάχνω συνεχώς στις τσέπες μου για αναπτήρα, . . .. . αλλά θέλω να αντέξω . . .
-
Μπράβο για την απόφαση.
Καλή επιτυχία!
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Πρώτη μέρα (νταξ, μισή ακόμη) χωρίς τσιγάρο . . . . .Πίνω καφέδες συνέχεια, ψάχνω συνεχώς στις τσέπες μου για αναπτήρα, . . .. . αλλά θέλω να αντέξω . . .
A κι εγω τοσο εχω να καπνισω..με τη διαφορα ότι σε λιγο θα αναψω...
Αν το χεις παρει αποφαση παντως,υπομονη και στο τελος θα δικαιωθεις. -
Ο χρήστης lifesparker έγραψε:
δεν υπαρχει νομος που υποχρεωνει καποιον να εχει και χωρο μη-καπνιστων;;H Eλλάδα είναι γεμάτη από μικρούς και ενιαίους χώρους (ταβερνάκια, εστιατόρια, μπαρ) όπου ο διαχωρισμός σε καπνιστές και μη είναι λιγάκι αστείος και εντελώς ασύμφορος για τους ιδιοκτήτες που κάνουν ότι μπορούν για να μην χάσουν πελατεία.
Mόνη λύση η ολική απαγόρευση. Πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα μας έρθει και εδώ, θα το συνηθίσουμε γρήγορα και θα μας κάνει και καλό.(Kαι αυτό το λέω εγώ που είμαι και καπνιστής αλλά και αντι-αντικαπνιστής, δηλαδή εναντίον των αντικαπνιστών)
-
Δεύτερη μέρα χωρίς τσιγάρο . . .
ίδια συμπτώματα, καμμία επιδείνωσηthnx για τα όποια μηνύματα στήριξης μου στείλατε κάποιοι . . .
Μέχρι ή να κυλίσω ή να αισθανθώ ότι το ελέγχω το θέμα, θα κάνω που και που κανένα post εδώ, γιατί μέσω της δέσμευσης μου και της δημοσιοποίησης της προσπάθειας μου, παίρνω δύναμη για να μην υποκύψω . . . και γίνω ρόμπα .....
-
Ρόμπα; απλά ρόμπα; ξεκούμπωτη ξυλωμένη και φθαρμένη ρόμπα θα γίνεις.
Πλάκα κάνω έτσι;;; Απλά να ξέρεις τις συνέπειες αν ξανακυλίσεις...
Να μας ενημερώνεις!
-
Koυράγιο! Δεν είναι στο χέρι του, αν θα το κόψεις ή όχι!
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Δεύτερη μέρα χωρίς τσιγάρο . . .
ίδια συμπτώματα, καμμία επιδείνωσηthnx για τα όποια μηνύματα στήριξης μου στείλατε κάποιοι . . .
Μέχρι ή να κυλίσω ή να αισθανθώ ότι το ελέγχω το θέμα, θα κάνω που και που κανένα post εδώ, γιατί μέσω της δέσμευσης μου και της δημοσιοποίησης της προσπάθειας μου, παίρνω δύναμη για να μην υποκύψω . . . και γίνω ρόμπα .....
Και εγώ μετά από τρεις ημέρες που δεν κάπνισα(περιορίζεται πολύ η εξάρτηση), το έκοψα: έχω ήδη ένα χρόνο χωρίς τσιγάρο.
-
Οι γιατροί μο είπαν STOP
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Οι γιατροί μο είπαν STOPΕλπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό . . . και να ειναι απλά η σύνηθης ιατρική συμβουλή . . .
Εγώ είμαι στην 5η μέρα σήμερα . . .
Σε μερικές φάσεις (ελεώ και ΣΚ) πέφτω σε safe mode . Τουτέστιν, την πέφτω στο κρεβάτι (πράγμα που το έκανα μόνο όταν ήμουν άρρωστος) και βλέπω τηλεόραση ντοκιματερ / DVD με τις ώρες γιατί αλλιώς μπορεί μεν να μην βγω από το σπίτι να πάω να αγοράσω τσιγάρα, αλλά θα φάω ότι βρω μπροστά μου, και μολις ταλειώσουν όλα θα αρχίσω να τρώω και τα πιάτα
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ