-
Και τα καυσαερια των αυτοκινητων βλαπτουν την υγεια μου, θα παρακαλουσα το κρατος να κανει τον Πειραια, τουλαχιστον, ζωνη απαγορευμενη σε αυτοκινητα
Μη με παρεξηγησετε, καπνιζω μεν αλλα πλεον τα μονα μερη που το απολαμβανω ειναι οταν ειμαι μονος μου στο αυτοκινητο η σε καποιον εξωτερικο χωρο και καθομαστε μακρια απο κοσμο.
Και εμενα μου αρεσει να πηγαινω καπου χωρις να τσουζουν τα ματια μου αλλα αμα ειναι να κανουνε ban οτι ειναι βλαβερο στην υγεια μας ας υποχρεωσουνε και τους αγροτες σε βιολογικες καλιεργεις σε καθαρα χωματα και να σταματησουνε και τη μολυνση του αερα και του νερου και και και ....
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
φασισμος.
Έχω να καπνίσω δύο εβδομάδες. (Τον τελευταίο χρόνο άλλωστε -μπορεί και δύο- δεν ξεπερνούσα τα 5 τσιγάρα την ημέρα παρά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις. Το θέμα με την απαγόρευση είναι όντως ακραίο.
Στην Ιταλία ήταν όταν ήμουν εκεί πέρυσι το Μάιο ήταν πολύ ενοχλητικό. Από την άλλη όμως ξέρεις τι ωραία που είναι να βγαίνεις για φαγητό, για ποτό κ.λ.π. και να μη μυρίζουν τα ρούχα σου μετά?? Εγώ που κάπνιζα λίγο, πάντα με ενοχλούσε αυτό. Οπότε ίσως να μην είναι και τόσο άσχημο το μέτρο. Ίσα ίσα που θα βοηθήσει του καπνιστές να μειώσουν λίγο τον αριθμό των τσιγάρων που καπνίζουν.Ο Μιχάλης είναι απ' τους ανθρώπους που διατηρούν τη δυνατότητα να βλέπουν και λίγο τη θέση του μη καπνιστή!
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι καπνιστές θεωρείτε κεκτημένο δικαίωμα το να καπνίζετε οπουδήποτε κι αν βρεθείτε, ενώ δεν αναγνωρίζετε το πιο απλό όλων, το δικαίωμα των ΜΗ καπνιστών ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ!
Δηλαδή, είναι φασισμός που σας απαγορεύεται να καπνίσετε κάπου, αλλά δεν είναι φασισμός που εσείς οι ίδιοι απαγορεύετε σ' εμάς να καθίσουμε κάπου και να ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ εκείνη την ώρα;
Μετά από ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΕΣ σελίδες θρεντ, δείξε μου το ποστ ΕΝΟΣ καπνιστή που να υποστηρίζει αυτά που κατηγορείς. Αν μετά από τόση κουβέντα αυτό έχεις καταλάβει, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μετά από ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΕΣ σελίδες θρεντ, δείξε μου το ποστ ΕΝΟΣ καπνιστή που να υποστηρίζει αυτά που κατηγορείς. Αν μετά από τόση κουβέντα αυτό έχεις καταλάβει, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...
Το κακό είναι ότι υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις που δεν κρατιέμαι και γράφω, ενώ γενικά προσπαθώ απλά να διαβάζω...
Τέλος πάντων, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, όπως λες κι εσύ.
-
nasos79
να απαγορεύσουμε και μερικά αρώματα που δεν μ' αρέσουν καθόλου και μ' ενοχλούν! -
ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!
Δεν θέλεω να καπνίζω το καπνό σας .-
ένας πρώην καπνιστής (το έκοψα το 2003) που σεβόμουνα όμως τους γύρω μου και δεν έψαχνα δικαιολογίες και θεωρίες για να στηρίξω την 'αρρώστειά' μου.
*dejavu
-
Έξω οι καπνιστές από τις δημόσιες υπηρεσίες!
Έξω οι καπνιστές από τα αεροδρόμια και τους σταθμούς!
Έξω οι καπνιστές από τους χώρους εργασίας!Έξω οι αντικαπνιστές από τα μπαρ!
Έξω οι αντικαπνιστές από τις καφετέριες!
Έξω οι αντικαπνιστές από τα εστιατόρια και τις ταβέρνες!Ραντεβού μεταξύ ημών και υμών, κατόπιν συνενοήσεως και σε ουδέτερο χώρο (πλατείες, καταστήματα, γήπεδα).
Διαθέτομεν απαγορεύσεις για όλους...
-
όταν βρίσκεσαι σε δημόσιο δηλ κοινό χώρο για πολλούς σέβεσαι την υγεία και την παρουσία του διπλανού σου.
εγώ ως αντικαπνιστής θα φάω στο εστιατόριο και θα πιω το κρασί μου. Οτι θα κάνει και ένας καπνιστής που όμως στο τέλος θα ανάψει ένα τσιγάρο και θα ποτίσει την ΚΑΘΑΡΗ ατμόσφαιρα (ή έστω ποτισμένη από τσίκνα κρέατος ) με βλαβερό καπνό. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος δηλ;
Δεν θέλετε απαγορεύσεις εσείς οι καπνιστές αλλά θέλετε να μας επιβάλλετε με το έτσι θέλω τον καπνό σας; Ε ΟΧΙ κύριοι.
Ερχεται ο καιρός που θα καπνίζετε μόνο σπίτι σας.
-
Ξανά.
Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να 'βρωμίζουμε' την καθαρή ατμόσφαιρα.
Ο σεβασμός είναι αυτονόητος!! Ελεος!Η απαγόρευση είναι όμως ακραία. Στο κάτω κάτω τα εστιατόρια έχουν χώρους καπνιζόντων και μη καπνιζόντων (με τον ανάλογο εξαερισμό).
Σάββα, δηλαδή παίρνεις το αίμα σου πίσω με την απαγόρευση του καπνίσματος?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξανά.
Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να 'βρωμίζουμε' την καθαρή ατμόσφαιρα.
Ο σεβασμός είναι αυτονόητος!! Ελεος!Η απαγόρευση είναι όμως ακραία. Στο κάτω κάτω τα εστιατόρια έχουν χώρους καπνιζόντων και μη καπνιζόντων (με τον ανάλογο εξαερισμό).
Σάββα, δηλαδή παίρνεις το αίμα σου πίσω με την απαγόρευση του καπνίσματος?
αρρωστημένη κατάσταση Νικ...μόνο αυτό έχω να πω.
σας τα λέει πρωην καπνιστής...
edit: εδώ Ελλάδα ΔΕΝ σέβεται κανείς τους αντικαπνιστές...μην λέμε ανέκδοτα.
-
πω 80 σελιδες λεμε τα ιδια και τα ιδια
ακριβως ομως..το πολυ progressive rock το βαριεται και ο flowerpower
*ειμαι υπερ της απαγορευσης του καπνισματος στους δημοσιους κλειστους χωρους. ειμαι κατα της απαγορευσης του καπνισματος στους δικους μου χωρους (!) και κατα της τακτικης οποιας εταιριας δεν προσλαμβανει ή απολυει καπνιστες (αλλα υπερ του να οριζει η εταιρια να μην καπνιζουν στους χωρους της αμα γουσταρει)
επισης υπερ του να υπαρχουν ειδικοι χωροι για καπνιστες (κλειστοι, οχι τα καραγκιοζιλικα του ενα τραπεζι διπλα ειναι non smoking)
(ειμαι καπνιστης που σεβεται οσους δεν καπνιζουν και δεν καπνιζω στο χωρο τους) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
πω 80 σελιδες λεμε τα ιδια και τα ιδια
ακριβως ομως..το πολυ progressive rock το βαριεται και ο flowerpower
*ειμαι υπερ της απαγορευσης του καπνισματος στους δημοσιους κλειστους χωρους. ειμαι κατα της απαγορευσης του καπνισματος στους δικους μου χωρους (!) και κατα της τακτικης οποιας εταιριας δεν προσλαμβανει ή απολυει καπνιστες (αλλα υπερ του να οριζει η εταιρια να μην καπνιζουν στους χωρους της αμα γουσταρει)
επισης υπερ του να υπαρχουν ειδικοι χωροι για καπνιστες (κλειστοι, οχι τα καραγκιοζιλικα του ενα τραπεζι διπλα ειναι non smoking)
(ειμαι καπνιστης που σεβεται οσους δεν καπνιζουν και δεν καπνιζω στο χωρο τους)συμφωνώ!
άλλωστε το έγραψα ...dejavu....
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
σε καμια πενταετια θα μας κοψουν κ τα ξυδια.
στα μπαρακια θα σερβιρουν μονο χυμο κ τουλουμπες.
ωρες ωρες ουτε θεατης δεν θελω να ειμαι σε σαχλαμαρες..
το τσιγαρακι τους χαλασε..
εδω προεκλογικα καποιος ελεγε οτι θα νομιμοποιησει το μπαφο.
τσιμπησε ομως καμια χιλιαδα καμμενους με παραμυθια..εν πασει περιπτωση εγω φουμαρω.γιατι να με βαλουν στο περιθωριο?
δεν πληρωνω τους φορους μου?ελλην υπηκοος δεν ειμαι?
ε αστα διαλα παλιαδερφες που σας πειραξε το τσιγαρακι κ βγαλατε λιστα γ το που θα ξεχαρμανιαζουμε κ την ωρα που κανατε συσκεψη γι αυτο η γυναικουλα σας ευλογιοταν απ τον υδραυλικο.έτσι νευριάζω κι εγώ με τους καπνιστές...thats life my friend.
πέρασε ο καιρός που το τσιγάρο ήταν μαγκιά. Πλέον είναι ΜΑΛΑΚΙΑ!
πάντα ήταν απλά τώρα ο κόσμος αρχίζει να το συνειδητοποιεί.κατα τα άλλα skye uber alles :
(ειμαι καπνιστης που σεβεται οσους δεν καπνιζουν και δεν καπνιζω στο χωρο τους) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
(ειμαι καπνιστης που σεβεται οσους δεν καπνιζουν και δεν καπνιζω στο χωρο τους)
ρωτηστε και τον λουλουδια που δεν καπνισα καθολου οσο ηταν στο αμαξι μου
ps. ουτε ραπ μουσικη εβαλα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Θα προτιμούσε το κάπνισμα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θα προτιμούσε το κάπνισμα
μου ειπε να βαλω αμα θελω
-
δηλ καποτε ηταν μαγκια κ τωρα μαλακια?
μαλακια ειναι οτι ενα στα δυο αγορακια που γεννιουνται θα ειναι γκει στην εφηβεια του διοτι τα προτυπα του θα ειναι να μασαει τριντεντ για ναχει δροσερη αναπνοη κ αστραφτερα δοντια κ θα κατηγορει το τσιγαρακι παρασυρομενος απ την κοινη γνωμη ως υπαιτιο για εμφανιση ρυτιδας απ τα 30.
ημαρτον δηλ.
οτι κατεβαινει στο κεφαλι του καθε μικροτσουτσουνου για να εξυπηρετησει τα χ συμφεροντα κ την βολεψια του,βρισκει τους χ υποστηρικτες κ τρωγωντας ποπκορν τους βλεπει να αλληλοσπαραζονται.
πρεπει κπτ να ξυπνησουμε νομιζω..Έτσι πρέπει, να καπνίζεις έξω. Όχι θα σ' αφήσουμε να μας γεμίζεις καπνό.
Τέρμα το τσιγάρο, το κάπνισμα όμως στις διακοπές επιτρέπεται (σε χώρους που δεν ενοχλεί τους μη καπνιστές).
-
οτι κατεβαινει στο κεφαλι του καθε μικροτσουτσουνου για να εξυπηρετησει τα χ συμφεροντα κ την βολεψια του,βρισκει τους χ υποστηρικτες κ τρωγωντας ποπκορν τους βλεπει να αλληλοσπαραζονται.
πρεπει κπτ να ξυπνησουμε νομιζω..Εαν ήταν να γίνει κάτι για να εξυπηρετηθούνε κάποια συμφέροντα Νάσο,αυτο θα γινότανε πρός όφελος των καπνοβιομηχανιών.
Εδώ υπάρχει μία δραση που έρχεται σε σαφή κόντρα με το κεφάλαιο τών καπνοβιομηχανιών,κάτι που δεν δείχνει να έχει 'ρηχά' κίνητρα,τουλάχιστον εκ'πρώτης όψεως -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
πρεπει κπτ να ξυπνησουμε νομιζω..Εαν ήταν να γίνει κάτι για να εξυπηρετηθούνε κάποια συμφέροντα Νάσο,αυτο θα γινότανε πρός όφελος των καπνοβιομηχανιών.
Εδώ υπάρχει μία δραση που έρχεται σε σαφή κόντρα με το κεφάλαιο τών καπνοβιομηχανιών,κάτι που δεν δείχνει να έχει 'ρηχά' κίνητρα,τουλάχιστον εκ'πρώτης όψεωςπέστο ρε Αντρέα...
Νάσο σου είπα πάντοτε ήταν μαλακία. Απλά κάποτε ήτανε στην μόδα. Τώρα γύρισε ο τρόχος ...δεν είναι καν In να καπνίζεις πέρα από τις βλαβερες συνέπειες.
Α και το ότι κάποιος έβγαλε αυτό το μέτρο δεν νομίζω να έχει κάνει με το μήκος του μόριου του...σωστά;
-
ε ναι.
δεν τους τα παιρνουν αρκετα κ ψαχνονται για γερο τσαμπουκα ουτωσοστε να πεσει κ η αναλογη μιζα.
λεω γω τωρα..Εάν ήταν θέμα 'μίζας',οι οικονομικοί αυτοί κολλοσοί θα 'κωλόνανε' στο να τα σκάσουν για να γίνει η δουλειά τους;
Χάνουν συνεχώς έδαφος,και τα αστρονομικά τους κέρδη.Εγω πιστεύω ότι δεν θα χαναν ούτε στιγμή και θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουνε ότι 'μίζα' κι'άν τους ζητούσανβασικα να ξεκαθαρισω οτι δεν με ενοχλει οτι κ να πουνε γιατι τους εχω συνδεμενους απλα με ενοχλει το στυλ δημαγωγιας που πλασαρουν το οποιο δυστυχως εχει πατημα.
Αυτο ενοχλεί και εμένα.Οτιδήποτε έχει να κάνει με απαγορεύσεις,όχι μόνο αυτο
αποπρασανατολιζεται λιγο η κοινη γνωμη κ περνανε αυτο που θελουν αυτοι.
κ στην τελικη ας κανουν οτι θελουν.μου φερανε το ευρω με το ετσι θελω,αλβανους,ρωσοποντιους κ καθε καρυδιας καρυδι ψηφοφορους κ μας περασαν το τριπ να κουβεντιαζουμε εμεις τωρα για τσιγαρα κ σερβιετες.
αφεριμ ομως..Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν για να περασουν 'στο ντούκου' τα σημαντικά προβλήματα θα ήταν αυτο ρε Νάσο.Θα βάζανε την εθνική ποδοσφαίρου να πάει στο μουντιάλ,και όλα θα ήταν 'ζαχαρη'
Σύν το ότι η απαγόρευση είναι πανευρωπαική,πραγμα που απομακρύνει τήν πιθανότητα 'τοπικού νταλαβερίου' εδώ στήν Ελλάδαοποιος θελει ψηνουμε παιδακια στο τζακι μου,πινουμε κ καπνιζουμε οτι θελουμε εκτος κ αν εισβαλλουν τα εκαμ με τα αυτοματα να μας γραψουν για ρυπανση της ατμοσφαιρας..
Τα παιδάκια έχουν χοληστερίνη λέμε ρεεεε.
Κάτι πιό λάιτ,πρός παλτσέτα μεριά δεν έχει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όταν βρίσκεσαι σε δημόσιο δηλ κοινό χώρο για πολλούς σέβεσαι την υγεία και την παρουσία του διπλανού σου.εγώ ως αντικαπνιστής θα φάω στο εστιατόριο και θα πιω το κρασί μου. Οτι θα κάνει και ένας καπνιστής που όμως στο τέλος θα ανάψει ένα τσιγάρο και θα ποτίσει την ΚΑΘΑΡΗ ατμόσφαιρα (ή έστω ποτισμένη από τσίκνα κρέατος ) με βλαβερό καπνό. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος δηλ;
Δεν θέλετε απαγορεύσεις εσείς οι καπνιστές αλλά θέλετε να μας επιβάλλετε με το έτσι θέλω τον καπνό σας; Ε ΟΧΙ κύριοι.
Ερχεται ο καιρός που θα καπνίζετε μόνο σπίτι σας.
Να το ξαναπάμε από την αρχή; Βαριέμαι. Η λέξη διαχωρισμός δεν σου λέει κάτι έτσι; Δηλαδή αυτό που λες είναι:
αντί 'να έχεις εσύ τον χώρο σου κι εγώ τον δικό μου' => 'να έχεις εσύ τον χώρο σου κι εγώ να πάω να #$#%^$#^@'
Διαβάζοντας το ποστ σου, το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν: 'Μακάρι ΑΝ και ΟΠΟΤΕ κόψω το τσιγάρο να μην καταντήσω να σκέφτομαι έτσι'.
Σόρι
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ