-
Όπως τον κόβω τον nexis είναι 1,78-1,82 οπότε η Σακιρούλα θα ναι περίπου 1,65...όχι και πολύ κοντή...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
nexis είναι όντως 1.50 αυτή, όπως λένε; Ή απλά ζηλεύουν;Είναι πολύ μικροκαμωμένη. 1.50 μάλον όχι. Εγώ είμαι 1.77. Στην φώτο κάπως έχω χαμηλώσει για να την πιάσω απο την μέση.
-
Βρε παιδιά συγνώμη αλλά αυτή τη θεωρείτε ωραία;
Σαν κι αυτή και καλύτερες υπάρχουν τριγύρω μας και τις βλέπουμε καθημερινά.
Μήπως τελικά το όνομα προσθέτει πολλά κι ας μη το αξίζει; -
Το ύψος το πέτυχα πάντως...
Φραγκίσκε...είναι σκυλί η γυναίκα... Σου βγάζει αυτό το............αθώο....
-
Αν τη θεωρείς αυτή 'σκυλί' να με συγχωρείς αλλά ΔΕΝ έχεις δει 'σκυλί'.
-
Εγώ την βρήκα πανέμορφη. Όταν ήρθε ήταν πολύ κουρασμένη (ήρθε απευθείας απο την συναυλία γύρω στις 12.10) και μάλον φένεται και στην φώτο. Επίσης μου φάνηκε και πολύ συμπαθητική. Και δέν το έπαιζε κάποια..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν τη θεωρείς αυτή 'σκυλί' να με συγχωρείς αλλά ΔΕΝ έχεις δει 'σκυλί'.Εχω δει κι άλλες αλλά είπαμε να μην είναι και...μπόξερ η κοπέλα... Μην είναι αηδία δηλαδή...κοινώς...'π@@@@@ακι'...
-
Ωραία δεν την λες σε αυτή την pic.-.-.-
-
Πάρτε και άλλη μία. Αυτή την έβγαλα όταν ήρθε ενώ την προηγούμενη όταν έφευγε. Έχω κάνει edit την φώτο καθώς ήταν και άλλοι μέσα
edit. Δέν ήθελα να μείνει και μόνιμα η φώτο μου εδώ οπότε την σβήνω..
-
Το ίδιο ρούχο και στις δυο φωτογραφίες.
-
Ενοώ όταν ήρθε στο αεροδρόμιο όχι στην Ελλάδα... Οι φώτο έχουν διαφορα 2 ώρες μεταξύ τους..
-
Αμέσως ο εγκάθετος... τσσσσσσσστστστστστστ
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μήπως τελικά το όνομα προσθέτει πολλά κι ας μη το αξίζει;Εϊναι αλήθεια ότι πολύ όμορφη δεν είναι...
ΑΛΛΑ είναι γλυκύτατη, συμπαθέστατη και έχει στυλ! Πολύ-πολύ σημαντικό αυτό! Τουλάχιστον για μένα...
Άσε που βγαίνει στην σκηνή με κιθάρα....
-
Χμμμ... Ποιό είναι αυτό το αγόρι;
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
http://img65.imageshack.us/img65/8062/sakiraandmely9.jpgΠάρτε και άλλη μία. Αυτή την έβγαλα όταν ήρθε ενώ την προηγούμενη όταν έφευγε. Έχω κάνει edit την φώτο καθώς ήταν και άλλοι μέσα
Ο λόγος που η τελευταια (χρονικά) φωτό είναι κομμένη από τη μέση και κάτω είναι προφανής!
-
Ασε κατω τη γκόμενά μου ρεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μήπως τελικά το όνομα προσθέτει πολλά κι ας μη το αξίζει;Μήπως πρέπει να βιαστείς? Θα χάσεις το αεροπλάνο για την Ολλανδία.
Ακούς εκεί... Ούτε σε εμένα αρέσουν τα τραγούδια της αλλά το σωστό να λέγεται.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μήπως τελικά το όνομα προσθέτει πολλά κι ας μη το αξίζει;Μήπως πρέπει να βιαστείς? Θα χάσεις το αεροπλάνο για την Ολλανδία.
Ακούς εκεί... Ούτε σε εμένα αρέσουν τα τραγούδια της αλλά το σωστό να λέγεται.
Πιο είναι το σωστό που πρέπει να λέγεται βρε φαιδρέ τύπε.
Αλλά πως να περιμένει κανείς καλύτερο γούστο από κάποιον που του αρέσουν τα Citroen. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αλλά πως να περιμένει κανείς καλύτερο γούστο από κάποιον που του αρέσουν τα Citroen.Ειπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα..
-
Αρνούμαι να σπιλώσω και αυτό το θέμα κατεβαίνοντας στο επίπεδό σου. Εχεις γεμίσει το forum με τα σκουπίδια σου. Επιτέλους πρέπει να αντιληφθείς ότι η εγκαθετότητα δε θα περάσει.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006