-
Ρεεεεε, Σακιρα σημερα
Ολα τα ραδιοφωνα μας εχουν τρελανει από το πρωι Δεν μπορω να συγκεντρωθω να δουλεψω
-
Γνωρίζει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει κανένα dvd σε torrent από το τελευταίο tour του Waters?? Βρήκα στο mininova αυτό που μάλλον είναι από το Rio festival στην Πορτογαλλία αλλά δεν έχει seeders.
-
Λοιπόν, αφού δεν γραφει κανένας πιο φανατικός, ας πω εγώ δυό λόγια για την συναυλία Whitesnake / Scorpions.
Κατ' αρχήν είχε πολύ κόσμο! (πάνω από 30Κ)
Οι Witesnake έπαιξαν 50 λεπτά και αρχίσαν στις 21:00 κι ενώ έφθανα τρεχοντας με την παρέα μου, αφού σαν κλασσικοί Ελληνάρες σκεφτήκαμε ότι θα καθυστερούσαν λίγο... Τεσπα, χάσαμε το BURN ή τελοσπάντων το ακούγαμε ανεβαίνοντας τις σκάλες (είναι κι από deep Purple ρε γαμότο). Γενικά, καλοί αλλά μικρό σετ.Διάλειμμα 50 λεπτα για να βγουν οι Scorpions (γιατί ρε γαμότο ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;;; Δεν μπορούν να την αυτοματοποιήσουν αυτή την διαδικασία;;; Ξενέρωμα τρελό!).
Καλοί ήτανε σε γενικές γραμμές, αν και δεν είμαι ιδιαίτερα fan, δεν έπαιξαν το in trance που μου αρέσει αρκετά, αλλά τα περισσότερα από τα γνωστά τους και κανα δυό από το νέο LP (unbreakable νομίζω λέγεται).
Ο κόσμος στις εξέδρες ήταν σαν τα σταφύλια, απαράδεκτο να κόβουν οι διοργανωτές όσα εισιτήρια γουστάρουν.
Επίσης, απαράδεκτος κι ο ήχος, δεν καταλάβαινα καν τι έλεγε ο Κλάους Μάιν στις προλογήσεις των τραγουδιών. Κρατάω μία μικρή επιφύλαξη, γιατί ήμουν σχετικά πλάγια, αλλά και στον roger waters πλάγια ήμουνα κι ο ήχος ήταν καταπληκτικός. Χθές σαν να ερχόταν ένα ηχητικό τσουνάμι κατά πάνω μου ένιωθα.
Έπαιξαν λίγο λιγότερο από 2 ώρες και τελείωσαν κατά τις 12:30.
Είδα και το γαβρογήπεδο από κοντά, δεν εντυπωσιάστηκα, αναδίδει μία εικόνα φτώχιας με αυτούς τους σωλήνες πάνω από το κεφάλι σου και πολύ πλαστικούρα και προκάτ η κατάσταση.
Τεσπα, ο περιβάλλον χώρος με τις καφετέριες καλός είναι, αρκεί βέβαια να είσαι γάβρος!Ευτυχώς μετά είχε τραίνα και φύγαμε κυριλέ. Αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμασταν να περιμέναμε ταξί με τόσο κόσμο...
Αυτά για φέτος, 4 συναυλίες συνολικά (roger Waters, Ian Anderson, Toto/socrates, whitesnake/scorpions), Κοριολανός στο Ηρώδειο και ΠΕΡΣΕΣ στην Επίδαυρο. Και 2 που ακυρώθηκαν, (DIO, και Rolling Stones που ακόμα περιμένουμε τα λεφτα μας ΠΙΣΩ!!! ). Aπομένει μία Επίδαυρος την επόμενη εβδομάδα (Ιφιγένεια εν Ταύροις από το ΚΘΒΕ) και μετά διακοπές Κρήτη.
Εκτός αν κάτσει κάτι στην Κρήτη (ακούγεται κάτι για PLANT!!! ) ή κάτι πολύ εξαιρετικό τον Σεπτέμβρη...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο RW απέδειξε γιατί είναι η ψυχή των Pink Floyd...
βλέποντας το PULSE DVD (όπου φυσικά λείπει ο Γουότερς) σχεδόν ξεν΄ρωσα...Υπερβάλλεις λίιιιγο! Η απουσία του είναι παραπάνω από αισθητή. Μη ξεχνάς πως στο Pulse βλέπουμε τον Gilmour και μάλιστα σε κέφια.
Μου λειψε στο Comfortably Numb (καλός ο δεν-θέλω-να-είμαι-Gilmour-Snowy-White, αλλά όχι γι' αυτό το τραγούδι). Άσε που στο Pulse έπαιξαν περισσότερα μέρη από το Shine on You!
Συμφωνώ σε όλα!!!
Εκτός απ το οτι υπερβάλω
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Επίσης, απαράδεκτος κι ο ήχος, δεν καταλάβαινα καν τι έλεγε ο Κλάους Μάιν στις προλογήσεις των τραγουδιών.
Η προφορά του Meine φταίει, όχι ο ήχος!
Πόσο κόσμο είχε;
-
Και ο MiloZ χθες στο Λυκαβηττό ήταν εκπληκτικός! Τρομερό κέφι, 2 ώρες και 40 λεπτά ασταμάτητη μουσική, παιχνίδι με το κοινό, αστεία μεταξύ μουσικών, πάντα μας κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον. Μπράβο του και χαλάλι τα 55 ευρώ (25 προπληρωμένο εισητήριο + 15 μπλουζάκι + 15 cd).
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Επίσης, απαράδεκτος κι ο ήχος, δεν καταλάβαινα καν τι έλεγε ο Κλάους Μάιν στις προλογήσεις των τραγουδιών.
Πόσο κόσμο είχε;
Μπά.. δεν νομίζω... Μίλαγα με κάτι Γερμανούς στην δουλειά και τους έχω μάθει ... την προφορά τους εννοώ.
Γεμάτη σχεδόν η αρένα και όσες εξέδρες ήταν ανοιχτές (οι μισές ακριβώς).
Υπολογίζω καμιά 30Κ + -
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Πόσο κόσμο είχε;
Μπά.. δεν νομίζω... Μίλαγα με κάτι Γερμανούς στην δουλειά και τους έχω μάθει ... την προφορά τους εννοώ.
Γεμάτη σχεδόν η αρένα και όσες εξέδρες ήταν ανοιχτές (οι μισές ακριβώς).
Υπολογίζω καμιά 30Κ +Τόσο διάβασα και στην εφημερίδα!
Ω ρε κολλήματα...
Ήταν και ελκυστική η τιμή του εισητηρίου, θα μου πείτε...35 ευρώ αν δεν κάνω λάθος...
Πάντως, κατά δήλωση των Scorpions, η Ελλάδα είναι κάτι σαν τις χώρες της πρωην ΕΣΣΔ την δεκαετία του '90. Τότε που είχαν σβηστεί απ' τον χάρτη και επιβίωναν παίζοντας εκεί...
-
Θα ξενερώσω αρκετούς, αλλά είχα πρόσκληση και πήγα στη Shak.
O κόσμος αρκετός, η μικρή πολύ καλή τόσο φωνητικά, όσο και χορευτικά, τα τραγούδια της μέτρια, ο ήχος εξαιρετικός, η διάρκεια μικρή (90').
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Θα ξενερώσω αρκετούς, αλλά είχα πρόσκληση και πήγα στη Shak.ΞΕΝΕΡΩΣΑ
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Θα ξενερώσω αρκετούς, αλλά είχα πρόσκληση και πήγα στη Shak.O κόσμος αρκετός, η μικρή πολύ καλή τόσο φωνητικά, όσο και χορευτικά, τα τραγούδια της μέτρια, ο ήχος εξαιρετικός, η διάρκεια μικρή (90').
Δεν μπορούσα να καταλάβω ποια είναι η σακ μέχρι που είδα ότι από κάτω πόσταρε ο ασίμοφ..
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Θα ξενερώσω αρκετούς, αλλά είχα πρόσκληση και πήγα στη Shak.O κόσμος αρκετός, η μικρή πολύ καλή τόσο φωνητικά, όσο και χορευτικά, τα τραγούδια της μέτρια, ο ήχος εξαιρετικός, η διάρκεια μικρή (90').
ΟΥ ΡΕ! ΒΑΝ ΒΑΝ ΒΑΝ!
Καμιά φωτό έχεις;
-
δεν ειναι καλα μιαμιση ωρα?
-
Εγώ δέν πήγα στήν Sakira αλλά έβγαλα φώτο μαζί της στο αεροδρόμιο λίγο πρίν φύγει
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Εγώ δέν πήγα στήν Sakira αλλά έβγαλα φώτο μαζί της στο αεροδρόμιο λίγο πρίν φύγειΚαι ακόμα να μας την δείξεις;;; (την φωτό, ε; )
-
Εγώ με τη Sakira! Tην έχω πιάσει απο την μέση αλλά δέν φένεται στην φώτο
Edit.Δέν ήθελα να μείνει και μόνιμα η φώτο μου εδώ. οπότε την σβήνω
-
Θέλω να πιάσω τα χέρια σου...
Πωωωωωωω τι μας έκανες βραδυάτικο...
-
Καλέ ποιά είναι αυτή δίπλα στον nexis ;
-
Ε εντάξει ρε εγκάθετε...έχει βγάλει λιγο το ρουζ και τα αιλάινερς... Δε χάθηκε κι ο κόσμος δηλαδη.. Είναι αλλού...
-
nexis είναι όντως 1.50 αυτή, όπως λένε; Ή απλά ζηλεύουν;
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006