-
Προσωπικα δεν μου αρεσει ο Manson...μου αφηνει κατι αρνητικο σαν καλλιτεχνης..δεν μπορω τοση μαυριλα και απελπισια.
Αλλα αυτα που λενε ειναι χαζομαρες...να παρουν και τους δισκους του να τους καψουν, οπως καναν κατι παπαδες προπερσυ με τα βιβλια του Χαλι Potter -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οποιος έχει δει τις 'Μάγισσες του Σάλεμ' καταλαβαίνει!!!!Πουριτανισμός και Συμφέροντα!!!
Τις είδα χθες το βράδυ και μ'έπιασε η καρδιά μου!
-
Συμφεροντα?Μπορει!Αλλα και ο Manson οτι κανει για το συμφερον το κανει κα μην ξεχαναμε οτι εγινε γνωστος-και τον επαιζε ολη την ωρα το MTV- απο/για το στυλ του...
Δεν τον παω καθολου..Ποιος εχει ντοματες να παμε συναυλια??? -
δεν ειδα την εκπομπη αλλα φανταζομαι τι γινοτανε (μονο τον γλοιωδη τον Αυτια σκεφτομαι και μου σηκωνεται η τριχα)
οσο για τους manson
σπουδαιο συγκροτημα IMO
η παρασταση που θα δωσουν και το θεαμα που θα προσφερουν δεν νομιζω να ξαναερθει στην ελλαδα (η σκηνικη τους παρουσια φημιζεται)
παντως αν πηγαινα φετος στο rockwave μονο για τους Manson θα πηγαινα
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Προσωπικα δεν μου αρεσει ο Manson...μου αφηνει κατι αρνητικο σαν καλλιτεχνης..δεν μπορω τοση μαυριλα και απελπισια.πού την είδες τη μαυρίλα και την απελπισία στον MM; Χαβαλέ με τα κολλήματα των Αμερικανών κάνει, η δε μουσική του είναι πολύ λιγότερο επηρεασμένη από το metal και το σατανισμό (εδώ γελάνε), απ' όσο είναι από τον david bowie π.χ. Για μένα, ο Manson είναι ένας σύγχρονος lenny bruce, που σημαδεύει εκεί ακριβώς που πονάει η αμερική: στο συντηρητισμό και τον πουριτανισμό. Όποιος έχει δει τον 'Ακήρυκτο Πόλεμο' του Michael Moore, θα θυμάται ότι από όλες τις συνεντεύξεις, ξεχώριζε εκείνη του Manson: ο τύπος είναι όχι απλά συγκροτημένος, αλλά και πανέξυπνος και απίστευτα διαβασμένος. Αν η συναυλία του δεν γίνει, περισσότερο απ' όλους θα χαρεί νομίζω ο ίδιος
Όπως λέει και ο j.marr, o MM είναι μεγάλος περφόρμερ, και από τα ελάχιστα ονόματα που αξίζει να δει κανείς το φετινό καλοκαίρι (γιατί οι περισσότερες από τις υπόλοιπες συναυλίες -αν όχι όλες- είναι καθαρές αρπαχτές).
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Προσωπικα δεν μου αρεσει ο Manson...μου αφηνει κατι αρνητικο σαν καλλιτεχνης..δεν μπορω τοση μαυριλα και απελπισια.
πού την είδες τη μαυρίλα και την απελπισία στον MM; Χαβαλέ με τα κολλήματα των Αμερικανών κάνει, η δε μουσική του είναι πολύ λιγότερο επηρεασμένη από το metal και το σατανισμό (εδώ γελάνε), απ' όσο είναι από τον david bowie π.χ. Για μένα, ο Manson είναι ένας σύγχρονος lenny bruce, που σημαδεύει εκεί ακριβώς που πονάει η αμερική: στο συντηρητισμό και τον πουριτανισμό.
Συμφωνώ απόλυτα!Σιγά την απελπισία και την μαυρίλα...Απλά βρήκε κολλημένους που 'τσιμπάνε' και βαράει αλύπητα.Και καλά κάνει!Εμένα μ΄αρέσει και η γοτθική αισθητική του!Τρελαίνομαι για την ατμόσφαιρα που βγάζουν τα video-clips του.
-
Θα ήταν παράληψη να μην αναφέρω την εμφάνιση των Queens of the Stone Age, από τα πιο αξιόλογα γκρουπ στο είδος τους σήμερα στη Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη και αύριο στο Ολυμπιακό Γήπεδο Beach Volley, Αθήνα και φυσικά, αν και το thread έχει κατακλυστεί από ροκάδες (κι εγώ δεν λέω όχι άλλωστε ) των Kraftwerk για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Παρασκευή 17/6 στην Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη και στις 18/6 στον Λυκαβηττό, Αθήνα.
-
this is the new shit!!!!
μια χαρα μουσικουλα κανει...η παπαριζου πιο σατανικη μου φαινεται... -
Πήγε κανείς στους Duran Duran προχτές, να μας πει πώς ήταν;
H χτεσινή βραδιά πάντως με Marilyn Manson και Garbage ήταν απίστευτη. Ειδικά ο πρώτος μάς πήρε τα μυαλά αλλά και τα αυτιά Από τις σπάνιες φορές που στην Ελλάδα βλέπουμε σωστή και ολοκληρωμένη παραγωγή συναυλίας, με απίστευτο ήχο και φωτισμό, χωρίς να έχουμε την αίσθηση ότι το γκρουπ έρχεται για να συμπληρώσει ένσημα πριν πάρει σύνταξη. Αληθινή εμπειρία!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πήγε κανείς στους Duran Duran προχτές, να μας πει πώς ήταν;H χτεσινή βραδιά πάντως με Marilyn Manson και Garbage ήταν απίστευτη. Ειδικά ο πρώτος μάς πήρε τα μυαλά αλλά και τα αυτιά Από τις σπάνιες φορές που στην Ελλάδα βλέπουμε σωστή και ολοκληρωμένη παραγωγή συναυλίας, με απίστευτο ήχο και φωτισμό, χωρίς να έχουμε την αίσθηση ότι το γκρουπ έρχεται για να συμπληρώσει ένσημα πριν πάρει σύνταξη. Αληθινή εμπειρία!
ζηλευωωωωωωω
-
Κι εγώ ζηλεύω! Κλάψ! Τους Garbage τους είχα δεί παλιότερα στο Rockwave (πολύ καλοί), έχασα όμως τον Manson! Πρέπει να ήταν κορυφή.
Ήθελα να πάω στους Queens of the Stone Age (ο καινούριος δίσκος τους είναι απο τους καλύτερους της χρονιάς) αλλα δεν μπόρεσα για οικονομικούς λόγους.
Θέλω πολύ να πάω 13 Ιουλίου στους White Stripes, πιστεύω θα είναι τρομερή συναυλία.
-
WHITE STRIPES...η συναυλία οφείλει να είναι κορυφαία. Από τις λίγες φορές που ένα συγκρότημα έρχεται στη χώρα μας όταν ακόμα βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος παγκοσμίως. Είμαι περίεργος να δω πως τα καταφέρνει μία κιθάρα και τύμπανα χωρίς μπάσσο...εύκολο σε studio..επικίνδυνο σε live. Πάντως το Get Behind Me Satan με απογοήτευσε λίγο..το περίμενα καλύτερο..
-
Παιζάκια, για Ρόδο υπάρχει κάνα πρόγραμμα πουθενά; έφαγα τον γούγλη αλλά δεν βρήκα τίποτις..
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πήγε κανείς στους Duran Duran προχτές, να μας πει πώς ήταν;H χτεσινή βραδιά πάντως με Marilyn Manson και Garbage ήταν απίστευτη. Ειδικά ο πρώτος μάς πήρε τα μυαλά αλλά και τα αυτιά Από τις σπάνιες φορές που στην Ελλάδα βλέπουμε σωστή και ολοκληρωμένη παραγωγή συναυλίας, με απίστευτο ήχο και φωτισμό, χωρίς να έχουμε την αίσθηση ότι το γκρουπ έρχεται για να συμπληρώσει ένσημα πριν πάρει σύνταξη. Αληθινή εμπειρία!
Δε με λες,η Shirley πως είναι από κοντά;Θα μου πεις τι κοντά,μάλλον με κυάλια θα την έβλεπες...
Ο manson βγάζει στ' αλήθεια αυτή την άρρωστη/γοτθική ατμόσφαιρα; -
Μολις γυρισα απο Black Sabbath...
απιστευτο.
ο Ozzy να χοροπηδαει 1.5 ωρα σαν κατσικι, πολυ καλος ηχος, πολλα dB,
Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΟ
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μολις γυρισα απο Black Sabbath...απιστευτο.
Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΟ
Ο iommi είχε το κλασσικό υφάκι έλα-μωρέ-δεν-τρέχει-τίποτα;Από αντιδράσεις του πλήθους φαντάζομαι πανικός,ε;
Ζηλεύω!
Οι υπόλοιποι (black label society,velvet revolver) τι λέγανε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δε με λες,η Shirley πως είναι από κοντά;Θα μου πεις τι κοντά,μάλλον με κυάλια θα την έβλεπες...
Ο manson βγάζει στ' αλήθεια αυτή την άρρωστη/γοτθική ατμόσφαιρα;Κι όμως, από κοντά την είδα! Ο κόσμος ήταν σχετικά λίγος για το μέγεθος των ονομάτων (δεν είχε πάνω από 5.000 θεατές), και ήταν σχετικά εύκολο να πλησιάσεις τη σκηνή, άσε που υπήρχαν δύο γιγαντοοθόνες, και έβλεπες τα πάντα. Η Shirley ήταν εξαιρετική (αν και τους Garbage τους βρίσκω μια χρυσή μετριότητα), κινητικότατη επί σκηνής, αρκετά σέξι και σίγουρη για τον εαυτό της, η δε φωνή της ήταν τέλεια.
Για τον Manson ό,τι και να πω είναι λίγο. Με μια του κίνηση ξεσήκωνε τον κόσμο, ο ήχος της μπάντας ήταν υπεράνω περιγραφής, ο δε κόσμος δε σταμάτησε να τραγουδάει ούτε λεπτό. Σε κάθε τραγούδι εμφανιζόταν με διαφορετικά ρούχα, τραγούδησε από...άμβωνα, σκαρφαλωμένος σε ξυλοπόδαρα, ημίγυμνος κ.λπ., έκαψε δυο-τρία μικρόφωνα, έσπασε άλλες τόσες βάσεις, έπαιξε τρεις φοβερές διασκευές, ήταν με μια λέξη απίστευτος. Χαρακτηριστικό των προδιαγραφών του show ήταν ότι μόλις τέλειωσαν οι Garbage, η σκηνή ξηλώθηκε σχεδόν όλη, για να στηθεί ξανά από την αρχή για τα σκηνικά και την τεράστια οθόνη που προέβαλλε εφέ πίσω από το γκρουπ. Στο τέλος δε της συναυλίας, τόσο αυτός όσο και ο μπασίστας του έφυγαν από τη σκηνή υποβασταζόμενοι, τέτοια ήταν η ενέργεια που έβγαινε από την παράστασή τους.
Και κάτι ακόμα: μπορεί τον Manson -και τον κάθε Manson- να τον κράζουν οι διάφορες εγχώριες κωλοφυλλάδες ως σατανιστή κ.λπ., αλλά ο τύπος ήταν απίστευτα επαγγελματίας. Τα έδωσε κυριολεκτικά όλα επί σκηνής, η φωνή του ήταν τέλεια, το γκρουπ έπαιζε καλύτερα και από τις ηχογραφήσεις, και αναρωτιέμαι πόσοι καθωσπρέπει έλληνες σταρς του κ@@ου που πουλάνε χιλιάδες cds, τραγουδάνε φάλτσα ακόμα και στο playback, και κυκλοφορούν με ύφος χιλίων καρδιναλίων θα έπρεπε να πάρουν μερικά μαθήματα από το αποπαίδι της show-biz.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και κάτι ακόμα: μπορεί τον Manson -και τον κάθε Manson- να τον κράζουν οι διάφορες εγχώριες κωλοφυλλάδες ως σατανιστή κ.λπ., αλλά ο τύπος ήταν απίστευτα επαγγελματίας. Τα έδωσε κυριολεκτικά όλα επί σκηνής, η φωνή του ήταν τέλεια, το γκρουπ έπαιζε καλύτερα και από τις ηχογραφήσεις, και αναρωτιέμαι πόσοι καθωσπρέπει έλληνες σταρς του κ@@ου που πουλάνε χιλιάδες cds, τραγουδάνε φάλτσα ακόμα και στο playback, και κυκλοφορούν με ύφος χιλίων καρδιναλίων θα έπρεπε να πάρουν μερικά μαθήματα από το αποπαίδι της show-biz.Η καλύτερη απάντηση!
Αν και ποτέ δε με τρέλανε ο Manson, δεν μπορώ να ακούω τις κυράδες να λένε μ@λ@κίες. Ο άνθρωπος έχει ΙΣΤΟΡΙΑ!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μολις γυρισα απο Black Sabbath...απιστευτο.
Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΟ
Που, πως, ποτε;
Τι κωλοφαρδοι που ειστε εσεις στα μεγαλα αστικα κεντρα...
Εδω κατω γινεται 'σεισμος' μονο οταν ερθει η Καιτη Γαρμπη. -
Ο μεγαλος Πουλοπουλος,γιατι εχει εξαφανιστει;Δυστυχως,δεν ειχα την τιμη να τον ακουσω live.
Λιγο ασχετο βεβαια,αλλα ειχα την απορια...
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006