-
Τα εισητήρια από που τα παίρνουμε;
Πήγα στο Virgin δίπλα στο Park αλλά δεν είχαν και η υπάλληλος δεν είχε ιδέα που αλλού έχουν...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τους ειδα τον Μαρτιο στο Hammersmith που επαιζαν μαζι με τους Judas Priest (που ειχα δει περσι στο Rockwave). σχεδον 1.5 ωρα Scorpions και 2 ωρες Judas, στην πρωτη σειρα 2 μετρα μακρυα τους.
Spartan
δεν μας ειπες για τις δυο κιθαρες του Rudolf...Για θύμησέ μου ρε Kacey, γιατι με κομπλάρισες τώρα......
Κιθαρα Ferrari custom made
λογοτυπο Ferrari στην ταστιερα
σηματακια Ferrari παντου
χτενι (!) στους μαγνητες
ανθρακονηματα κατω απο το χτενι -
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
εισητηριαhttp://www.ticketshop.gr/home/gr/event.asp
τηλ. 211-9559900
801 100 5000
Ααααυτό. Εντός της εβδομάδος θα μας ενημερώσουν αν θα πωλούνται εισιτήρια και στην Πάτρα.
Συγνώμη που δεν απάντησα συντομότερα, ήμουν 'εκτός'. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τους ειδα τον Μαρτιο στο Hammersmith που επαιζαν μαζι με τους Judas Priest (που ειχα δει περσι στο Rockwave). σχεδον 1.5 ωρα Scorpions και 2 ωρες Judas, στην πρωτη σειρα 2 μετρα μακρυα τους.
Spartan
δεν μας ειπες για τις δυο κιθαρες του Rudolf...Για θύμησέ μου ρε Kacey, γιατι με κομπλάρισες τώρα......
Κιθαρα Ferrari custom made
λογοτυπο Ferrari στην ταστιερα
σηματακια Ferrari παντου
χτενι (!) στους μαγνητες
ανθρακονηματα κατω απο το χτενιΜαμά!Τι χάλι είναι αυτό!
-
To θέμα αλλάζει τίτλο σε 'ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2005', ώστε να μην ανοιγουμε για κάθε μία νέο θέμα. [moderator]
-
Είναι τρελός ο ...Γερμανός...
Πάντως τότε δεν την είχε.Θα το θυμόμουν....
-
Σιγα τους scorpions ρε παλικαρια...πραγματικα τους εχω σε πολυ χαμηλη εκτιμηση...τους ακουσα και περσυ στο λυκαβυτο και απο τοτε ουτε το ονομα τους θελω να βλεπω!
με τα συγχωρησεως αλλα παιζαν 2 συγχορδιες και 3 νοτες και ολοι κοβαν φλεβες..φανταστειτε τι θα γινοταν αν υπηρχε το ΜTV.
βγαλαν 3 ερωτικο-ρομαντικα τραγουδια και τους εμαθε ο κοσμος...Progressive re!
Dream Theater en Elladi...1/7
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Progressive re!Dream Theater en Elladi...1/7
άλλο το 'να, άλλο τ' άλλο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Progressive re!
άλλο το 'να, άλλο τ' άλλο!
μα καλα ακουω το καινουριο δισκο τους το ομονυμο τραγουδι που ειναι 23 λεπτα και ευγνωμωνω τη μουσα της μουσικης που τους φωτισε παλι μετα απο ενα μετριοτατο Six Degree of Inner Turbulance και ενα απογοητευτικο Train Of Thought...
-
Σιγα τους scorpions ρε παλικαρια...πραγματικα τους εχω σε πολυ χαμηλη εκτιμηση...τους ακουσα και περσυ στο λυκαβυτο και απο τοτε ουτε το ονομα τους θελω να βλεπω!
με τα συγχωρησεως αλλα παιζαν 2 συγχορδιες και 3 νοτες και ολοι κοβαν φλεβες..φανταστειτε τι θα γινοταν αν υπηρχε το ΜTV.
βγαλαν 3 ερωτικο-ρομαντικα τραγουδια και τους εμαθε ο κοσμος...Συμφωνώ!Αλλά μη ξεχνάς ότι εμείς οι νεότεροι τους γνωρίσαμε στην εποχής της παρακμής και της ξεφτίλας τους,ενώ οι παλιότεροι,έχουν να θυμούνται πολύ καλύτερα πράγματα.
Θα το καταλάβεις όταν θα πας να δεις τους Dream Theater σε 20 χρόνια!
-
Από το επίσημο site:
We can confirm that Phil will be playing in the following countries during
the period 13th October until 13th November. Exact cities and dates will be
published on the website as soon as tickets are ready to go on sale.
...
Finland
Greece
Hungary
... -
βγαλαν 3 ερωτικο-ρομαντικα τραγουδια και τους εμαθε ο κοσμος...Progressive re!
Για βρες μου άλλα τραγούδια όπως το Wind of Change, Still loving you, No one like you, Rock you like a hurricane κ.λπ.
Τελικά ισχύει αυτό που λένε, ότι οι πραγματικά μεγάλοι έχουν μονο φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς. Γιατί οι Scorpions ΕΙΝΑΙ μεγάλοι!
Και δεν ανήκω στην προηγούμενη γενιά για να τους έχω δει στην ακμή τους...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για βρες μου άλλα τραγούδια όπως το Wind of Change, Still loving you, No one like you, Rock you like a hurricane κ.λπ.
Τελικά ισχύει αυτό που λένε, ότι οι πραγματικά μεγάλοι έχουν μονο φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς. Γιατί οι Scorpions ΕΙΝΑΙ μεγάλοι!
Εντάξει, μη τρελαίνεσαι, οντως μεγάλο συγκρότημα οι Scprpions με την έννοια οτι έγραψαν τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο και είχαν/εχουν μεγάλη εμπορική επιτυχία. Αυτό δεν είναι όμως το μόνο κριτήριο.
Κι εγώ συμφωνώ οτι οι DT είναι καλύτερο ποιοτικά συγκρότημα και ας μην έχουν κάνει 'χιτάκια' κι ας μην έχουν πουλήσει ούτε τους μισούς δίσκους. Και πιο αρτιες συνθεσεις έχουν βγάλει και μακραν καλύτεροι μουσικοί είναι σε τελική ανάλυση.Βέβαια, όταν μιλάμε για μουσική... Κολολυθόπιτα που λέει κι ο GeorgeTabs
-
Εμένα πάντως οι διασκευές που έχουν κάνει οι Dream Theatre μου φαίνονται καλύτερες από τις ορίτζιναλ εκτελέσεις.
Και μιλάμε για κομμάτια από ιερά τέρατα του ροκ, Deep Purple, Led Zeppelin κτλ.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εντάξει, μη τρελαίνεσαι, οντως μεγάλο συγκρότημα οι Scprpions με την έννοια οτι έγραψαν τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο και είχαν/εχουν μεγάλη εμπορική επιτυχία. Αυτό δεν είναι όμως το μόνο κριτήριο.
Κι εγώ συμφωνώ οτι οι DT είναι καλύτερο ποιοτικά συγκρότημα και ας μην έχουν κάνει 'χιτάκια' κι ας μην έχουν πουλήσει ούτε τους μισούς δίσκους. Και πιο αρτιες συνθεσεις έχουν βγάλει και μακραν καλύτεροι μουσικοί είναι σε τελική ανάλυση.Δηλαδή σε ένα μουσικό κομμάτι μετράει μόνο η μουσική; Ο στίχος δεν παίζει κανένα ρόλο; Γιατί στίχο σαν αυτόν των Scorpions έχουν ελάχιστα συγκροτήματα (κατά την προσωπική μου άποψη βέβαια ).
Βέβαια, όταν μιλάμε για μουσική... Κολολυθόπιτα που λέει κι ο GeorgeTabs
Ακριβώς!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δε νομίζω να ΕΙΝΑΙ πλέον μεγάλοι,παρά μόνο σε ηλικία.ΗΤΑΝ ίσως να είναι σωστότερο...
Προσωπική μου άποψη,για ένα συγκρότημα που ποτέ δεν με ξετρέλανε. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δε νομίζω να ΕΙΝΑΙ πλέον μεγάλοι,παρά μόνο σε ηλικία.ΗΤΑΝ ίσως να είναι σωστότερο...
Προσωπική μου άποψη,για ένα συγκρότημα που ποτέ δεν με ξετρέλανε.Για να το φέρω και στα δεδομένα του φόρουμ.
Δηλαδή η F40 ΉΤΑΝ καλό αυτοκίνητο;
Μην μου την πέσετε όλοι επειδή χρησιμοποιήσα παράδειγμα από άλλον χώρο. Οι περισσότεροι καταλαβαίνετε τι θέλω να πω...
-
ωραια θα ειναι στα mad music award
-
Ωραίο το π**στρελέ χρωματάκι.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006