-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και μην μου πείτε μα μου κλπ......................γιατί οι Japon ήταν αυτοί που πήγαν και έκαναν ένα πιστό αντίγραφο του nurburgring στην Ιαπωνία!!!!
Θα ήθελες να το διευκρινήσεις αυτό, γιατί μου ήρθε κάπως απότομο;
Περιέχει πιστότατο αντίγραφο. -
εχει κάποιος στοιχεία να μας πει τι ετήσια έσοδα εχει η Πορσε κ τι η Νισσάν?
γιατι κατι μου λεει οτι η 2η ειναι σαφώς πιο πλούσια,δεν ειμαι κ βεβαιος ομως.
αν ειναι ετσι,το οτι η Πορσε ειναι σε θεση να κοντράρεται με το GTR ειναι το 'θαυμα' κ όχι το αντιθετο.
αν στην εξίσωση εκτος του χρηματος μπει κι η τεχνογνωσία (που ούτως η' αλλως ειχε η Νισσάν,δεν τιθεται θέμα),τοτε τι καθόμαστε κ λέμε?
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εχει κάποιος στοιχεία να μας πει τι ετήσια έσοδα εχει η Πορσε κ τι η Νισσάν?γιατι κατι μου λεει οτι η 2η ειναι σαφώς πιο πλούσια,δεν ειμαι κ βεβαιος ομως.
αν ειναι ετσι,το οτι η Πορσε ειναι σε θεση να κοντράρεται με το GTR ειναι το 'θαυμα' κ όχι το αντιθετο.
αν στην εξίσωση εκτος του χρηματος μπει κι η τεχνογνωσία (που ούτως η' αλλως ειχε η Νισσάν,δεν τιθεται θέμα),τοτε τι καθόμαστε κ λέμε?
Αν και εγώ είμαι με την...Porsche εδώ (αφού έχω περάσει πολλές...υγρές νύχτες σκεφτόμενος 911 κλπ ), μάλλον το αντίθετο ισχύει... Η Porsche τα τελευταία χρόνια είναι τόσο εύρωστη εμπορικά που κατάφερε ν'αγοράσει το ...1/3 της VW!
H Nissan πριν λίγα χρόνια είχε φτάσει στα όρια της χρεοκοπίας και την έσωσε η Renault και πλέον οι Γάλλοι κάνουν κουμάντο...
Για μένα δεν έχει σημασία ποιο είναι πιο γρήγορο: εγώ την 911 θέλω.
(Ειδικά αυτήν που δοκίμασαν τα περιοδικά σε καφέ μεταλλικό και με το νέο αυτόματο τύπου DSG... ) -
Λέω ότι έκαναν μια ίδια πίστα σαν του nurburgring στην Ιαπωνία!
-
Ο χρήστης ntanis911 έγραψε:
Λέω ότι έκαναν μια ίδια πίστα σαν του nurburgring στην Ιαπωνία!Ναι, κι εγώ είπα να το διευκρινήσεις λίγο...Πού τη φτιάξανε, πώς τη λένε, τι εννοείς 'ίδια' και τέλος, έχεις κάνα link;
-
Ναι ρε, ειναι η γνωστή Nurburgruba στο έξω απο την Fukuoka
-
Το είχα διαβάσει σε Κανά δυο περιοδικά! Ψάχνω να τα βρω στο αρχείο μου.
-
Καλή τύχη!!
-
-
Επειδή μερικοί γελάνε δείτε σε ένα άλλο φόρουμ:
..............'εφτιαξαν πιστα στην Ιαπωνια γνησιο αντιγραφο του Νιρμπουγκρινγκ ωστε να μπορουν να ανταγωνιστουν τα Ευρωπαικα μοντελα ισοις οροις σε σημειο μαλιστα που βαλαν ακομη και τα ιδια δεντρα, παγκακια οπως και η γνησια κλπ..''
http://207.44.164.97/~scoobyg/forums/sh ... php?t=2188
-
Επειδή μερικοί γελάνε δείτε σε ένα άλλο φόρουμ:..............'εφτιαξαν πιστα στην Ιαπωνια γνησιο αντιγραφο του Νιρμπουγκρινγκ ωστε να μπορουν να ανταγωνιστουν τα Ευρωπαικα μοντελα ισοις οροις σε σημειο μαλιστα που βαλαν ακομη και τα ιδια δεντρα, παγκακια οπως και η γνησια κλπ..''
http://207.44.164.97/~scoobyg/forums/sh ... php?t=2188' target='_blank
Για αυτό θα είναι μια ζωή ΜΑΛΑΚΕΣ
-
Επειδή μερικοί γελάνε δείτε σε ένα άλλο φόρουμ:..............'εφτιαξαν πιστα στην Ιαπωνια γνησιο αντιγραφο του Νιρμπουγκρινγκ ωστε να μπορουν να ανταγωνιστουν τα Ευρωπαικα μοντελα ισοις οροις σε σημειο μαλιστα που βαλαν ακομη και τα ιδια δεντρα, παγκακια οπως και η γνησια κλπ..''
http://207.44.164.97/~scoobyg/forums/sh ... php?t=2188' target='_blank
διαβασε και την επομενη σελιδα...
-
εχει κάποιος στοιχεία να μας πει τι ετήσια έσοδα εχει η Πορσε κ τι η Νισσάν?γιατι κατι μου λεει οτι η 2η ειναι σαφώς πιο πλούσια,δεν ειμαι κ βεβαιος ομως.
ναι,αλλα κι ολα τα λεφτα του κοσμου να χεις,αν δεν εχεις τα καταλληλα ατομα δε κανεις και πολλα (βλεπε toyota και F1)
-
επισης δε πρεπει να ξεχναμε τη χαωδη διαφορα τιμης των 2 αυτοκινητων.
-
-
ειχε δει κανεις το fifth gear οπου τα συγκρινε ο bruno senna??
δεν ξερω τι αποψη εχετε για αυτον,αλλα οπως και να το κανουμε οδηγει μονοθεσια..
εκανε καλυτερο χρονο με το gtr(λιγα δεκατα) και τονισε ποσο πιο ευκολο ειναι να οδηγεις το gtr σε σχεση με τη δυστροπη turbo,αρα εγω σα φλωρος οδηγος και τσιπης θα πηγαινα για το nissan ακομη κι αν ειχα τις αμφιβολιες μου για το ποσο γρηγορο ειναι...ακομη και πιο αργο να ναι,η τιμη του αντισταθμιζει ολα τα πιθανα αρνητικα του (που μαλλον δεν υπαρχουν)
-
Στο περιοδικο Drive τευχος 134, Νοεμβριος 2007 σελ 120 γραφει για την πιστα!!
..''αντιγραφο του θρυλικου νιρμπουγκινκγ..και το εχει παντρεψει(με επισης) αντιγραφο των γερμανικων αυτομπαν.........εβαλαν παγκακια τραπεζακια δεντρα αλλα και ταμπελες που σε ειδοποιουν οτι η κολονια απεχει 70km......οι ανθρωποι της ιαπωνικης φιρμας πειραν το θεμα ισως λιγο ποιο ζεστα απο οτι θα επρεπε..............'
αυτα!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι,αλλα κι ολα τα λεφτα του κοσμου να χεις,αν δεν εχεις τα καταλληλα ατομα δε κανεις και πολλα (βλεπε toyota και F1)1ον δε μιλάμε για τον απολυτο πρωταθλητισμό εδω (F1 δλδ).
περα από αυτο,διαφωνεις οτι η Νισσάν εχει τεχνογνωσία-και-του-πουλιού-το-γάλα?επισης δε πρεπει να ξεχναμε τη χαωδη διαφορα τιμης των 2 αυτοκινητων.
επίσης δεν πρεπει να ξεχνάμε οτι η Πορσε ζει απο τις πωλησεις των 911, η Νισσάν δεν το νομιζω απο το αντιστοιχο GTR... τι λες?
-
επίσης δεν πρεπει να ξεχνάμε οτι η Πορσε ζει απο τις πωλησεις των 911, η Νισσάν δεν το νομιζω απο το αντιστοιχο GTR... τι λες?
Cayenne
-
Στη σύγκριση GT-R με ενωμένες δυνάμεις Porsche έχω να πω ότι μπορεί ναι μεν η Σάσα Μπάστα (τυχαίο παράδειγμα) να παίρνει καλύτερες πίπες από την Jessica Alba (επίσης τυχαίο παράδειγμα που και πάλι η διαφορά θα είναι ...οριακή) αλλά αυτό επ' ουδενί δεν την καθιστά πιο επιθυμητή και καλύτερη ως γκόμενα από την Jessica...
Αυτό το μισό δευτερόλεπτο που είναι ταχύτερο το GT-R από την 997 turbo πόσες φορές θα το 'νιώσει' ο ιδιοκτήτης του; Αντίθετα τα διπλάσια φράγκα που θα σκάσει ο αντίστοιχος της Porsche θα να νιώθει κάθε δευτερόλεπτο, ακόμα και όταν δεν θα οδηγεί το αμάξι.
Έχει υπαρξιακά προβλήματα η Nissan; Να κατεβάσει (αν μπορεί) το GT-R σε αγώνες και να δει αν μπορεί να χτυπήσει στα ίσα την Porsche. Ο Henry Ford που θέλησε να κουρελιάσει το γόητρο της Ferrari δεν πήγε στην Daytona το GT40 και έγραψε ένα 'καλύτερο' χρόνο από την αντίστοιχη Ferrari. Πήγε LeMans και επέμεινε μέχρι να πετύχει το στόχο του.
Όλα τα άλλα φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Nissan GT-R