-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ήμαρτον!Όχι και να συγκρίνουμε τα κομψοτεχνήματα της Φερράρι με το εσωτερικό του GTR...είπαμε αυτοκινητάρα παίδες,και τα χαρακτηριστικά του 'oμορφαίνουν' τα πάντα,ωστόσο μερικά πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα
Θα συμφωνήσω με τον Αντρέα. Τι σημαίνει αδιαπραγμάταευτα;
Ο κάθε ένας κρίνει βάσει του προσωπικού του γούστου και βάσει των αναγκών που προορίζεται να ικανοποιήσει κάθε προϊόν. Μην αρχίσουμε να συγκρίνουμε τέτοιου είδους αυτοκίνητα με κριτίριο τον σχεδιασμό του εσωτερικού. Προέχουν άλλα και όταν τα εξαντλήσουμε ας φτάσουμε και σε αυτό.Μου θυμίζει αγροτικό της σημερινής εποχής!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τι θα πει 'αδιαπραγμάτευτα' ρε γιατρε;
Γούστο και καπέλο του καθενός ειναι τα ζητηματα της αισθητικής,πώς ζητας να επιβαλεις την δική σου άποψη;Ανδρέα, μερικά πράγματα βάση των αισθητικών προτύπων του πολιτισμού μας και της εποχής είναι αδιαπραγμάτευτα!
μην αρχίσουμε τώρα αυτή τη λαικίστικη συζήτηση περί υποκειμενισμού της αισθητικής και άλλων τέτοιων,please
Εδώ δεν μιλάμε για το 'γουσταρω' αλλά για συγκριτική αισθητική προτύπων, και επ΄αυτού τα κριτήρια αντικειμενικοποιούνται πολυπαραγοντικά
Pavlos23 δεν θυμάμαι να έκρινα το αυτοκίνητο με βάση το εσωτερικό του!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ανδρέα, μερικά πράγματα βάση των αισθητικών προτύπων του πολιτισμού μας και της εποχής είναι αδιαπραγμάτευτα!
μην αρχίσουμε τώρα αυτή τη λαικίστικη συζήτηση περί υποκειμενισμού της αισθητικής και άλλων τέτοιων,please
Εδώ δεν μιλάμε για το 'γουσταρω' αλλά για συγκριτική αισθητική προτύπων, και επ΄αυτού τα κριτήρια αντικειμενικοποιούνται πολυπαραγοντικά
Δεν ειναι 'λαικισμος' αλλα 'αναγωγισμος' στιην αισθητική του καθενος μας γιατρε μου.
Μη φοβομαστε να ακολουθησουμε και τα προσωπικα μας κριτηρια,μην τυχον και χαρακτηριστούμε ως 'λαικιστες' ή 'μπαναλ'.
Οφείλουμε να κρίνουμε ο καθενας για τον εαυτο του (και αν δεν μπορούμε εμεις οι ίδιοι,τουλάχιστον να παροτρυνουμε τους αλλους),και όχι απλά να ακολουθούμε τις 'τασεις' -
Aυτό μου αρεσε που έγραψες,αν και διαφωνώ στα περί 'τάσεων' και 'επιβολών'
Θα σου το εξηγήσω με προσωπικό παράδειγμα,για να καταλάβεις το σκεπτικό μου:
Όπως ξέρεις,κατέχω την Ε36 Compact,την οποία όλοι σχεδόν τη θεωρούν την ασχημότερη της σειράς.Εγώ προσωπικά τη 'γουστάρω',και την αγόρασα απολύτως συνειδητά,πλην όμως έχω πλήρη αντίληψη ότι η Ε36 Coupe είναι ομορφότερη από τη δική μου,αν και για ειδικούς λόγους προτιμώ αυτή που κατέχω...
Καταλαβαίνεις τί θέλω να πω?Θα τα πούμε τα περί αισθητικής στις Σέρρες, όταν θα μου δείχνεις τις γραμμές στην πίστα!
-
ποια αδιαπραγματευτα ρε??????? ειναι τα κιτρινα στροφομετρα αδιαπραγματευτα??? και πως ειναι αδιαπραγματευτα οταν ειναι κατι που ειναι ασυνηθιστο και πρωτοποριακο(αποσο ξερει το ευρυ κοινο)
ανοιξτε λιγο το μυαλο σας
ενω αυτοι οι αεραγωγοι τι εξαισιο κεκτημενο του παγκοσμιου πολιτισμου
anyway , το φερραρι ειναι πιο ομορφο , κανει 3 φορες τα λεφτα , ακολουθουν παρομοια σχεδιαστικη φιλοσοφια.φερτε καναν επαγγελματια σχεδιαστη να μας ανοιξει τα ματια.
-
Μα αυτα σου λέω και εγω παραπάνω ρε γιατρε,και αυτα ακριβως αντεκρουες.
Ο ατομικισμός ειναι ευχη για εμας ως ανεξάρτητα ατομα.Θα ακολουθούμε τη δική μας αποψη,δε πά να καίγεται ο κόσμος όλος.
Αλλα δεν θα θεωρήσουμε τη δική μας άποψη ώς 'αδιαπραγμάτευτη' για τον άλλον,μιας και αυτος οφείλει να ακολουθήσει τη δική του.Οσο για το τελευταίο που'γραψες,πιστευω πώς πρωτα θα δούμε τον ήλιο να ανατελει απο τη δυση,και μετα εσας να στροφαρετε στις Σερρες
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μα αυτα σου λέω και εγω παραπάνω ρε γιατρε,και αυτα ακριβως αντεκρουες.
Ο ατομικισμός ειναι ευχη για εμας ως ανεξάρτητα ατομα.Θα ακολουθούμε τη δική μας αποψη,δε πά να καίγεται ο κόσμος όλος.
Αλλα δεν θα θεωρήσουμε τη δική μας άποψη ώς 'αδιαπραγμάτευτη' για τον άλλον,μιας και αυτος οφείλει να ακολουθήσει τη δική του.Οσο για το τελευταίο που'γραψες,πιστευω πώς πρωτα θα δούμε τον ήλιο να ανατελει απο τη δυση,και μετα εσας να στροφαρετε στις Σερρες
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λές!
Ένα σου λέω....ο Βασίλης έχει λυσσάξει! Όλο 'ο Αντρέας έχει δίκηο' μας λέει! -
Ο Βασιλης μπορει και να'ρθει.Το εξαιρω απο την υπόλοιπη παρεα σας,και επιμένω στην προφητεια μου
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο Βασιλης μπορει και να'ρθει.Το εξαιρω απο την υπόλοιπη παρεα σας,και επιμένω στην προφητεια μουΚαλάααα....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Η κουβέντα και οι διαφωνίες 2 σελίδες τώρα το εσωτερικό αφορούν.
Άρα είναι εκτός θέματος. Μη συνεχίζεις άλλο τα off topic σε παρακαλώ. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
ποια αδιαπραγματευτα ρε???????**ανοιξτε λιγο το μυαλο σας **
Άνοιξε την παλάμη σου,γιατί θα κουραστείς αν συνεχίσεις....
Ανδρέα,άλλο λέω...αλλά μην ανησυχείς,θα έρθουμε επάνω ρε, και θα στα εξηγήσω!
Παύλο sorry,δεν ξαναβγαίνω offtopic..
-
πολλά τα 530 άλογα αλλά πολλά και τα 1700kg!
-
-
1700 κιλά ε;
Πολλά ειναι ρε γμτ.Και τα μπακετακια του μου φαίνονταο λίγο ρηχα
-
Το εσωτερικό όσο το βλέπω τόσο απογοητεύομαι.
Προτιμώ τα φουτουριστικά εσωτερικά, civic like.. -
Πείτε μου ενδεικτική **τιμή **για Ελλάδα για να ξέρω τι να κάνω .
Εγώ υπολογίζω περίπου €75,000.
-
A-XA!
εσύ είσαι ο υποψήφιος;
καλοτάξιδο!
-
[quote='maxmara']Πείτε μου ενδεικτική **τιμή **για Ελλάδα για να ξέρω τι να κάνω .
Εγώ υπολογίζω περίπου
-
Προβλέπω ότι θά έλθει στην Ελλάδα μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελείας.
Ο Θεοχαράκης, μετά την αποτυχία του 350Ζ, θα το σκεφθεί πολύ!
Οι λόγος είναι απλός: ο Έλληνας είναι **αγράμματος **σε ότι αφορά την αυτοκίνηση. Για αυτό το λόγο, αγοράζει μόνο 'μάρκα'. Δύσκολα θα δώσει 75Κ για Nissan.
-
περα απο τη καθυστερηση ελευσης, υπαρχει αλλο προβλημα αν ειναι κατοπιν παραγγελιας?
Nissan GT-R