-
cmarin
-
Στην μεγάλη ευθεία στο τέλος κάπου 275 χλμ....αν είδα καλά απο το γκετζετακι αριστερά
-
Αερα παει!!!!!!!!!!
-
ποια Μ3?
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Και τα χρώματα που προτιμώ ...White pearl
-
θα προσευχομαι καθε μερα στην ανατολη να μου ρθει ενα τετοιο..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Youtube VideoΣτο Ring!!!!!
Σκετη τρελα!!!!
-
βλεπω οτι στα νε α σουπερ/ιαπωνικα μοντελα οπως στα Λεξους/Τουοτα και Νισσαν οι οροφες και το κοψιμο μπροστα θυμιζουν εντονα την Στρατος.....και μου αρεσει...
για να το δουμε και επισημα....ειναι εργαλειο ομως....
-
Το αμαξι ειναι απιστευτο !!!
Και πανεμορφο ειναι και αντε γεια δυνατοτητες θα εχει ..... φαντάζομαι οταν αρχισουν και βγαινουν τα πρωτα βελτιωτικά πραγματα τι εχει να γινει ...... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
βλεπω οτι στα νε α σουπερ/ιαπωνικα μοντελα οπως στα Λεξους/Τουοτα και Νισσαν οι οροφες και το κοψιμο μπροστα θυμιζουν εντονα την Στρατος.....και μου αρεσει...για να το δουμε και επισημα....ειναι εργαλειο ομως....
einai i nea moda gia trigonikes orofes..fths,gtr,micra klp
ypsili akmpsia alla mikros xoros piso. -
Σε δοκιμές η αγωνιστική έκδοση του GT-R.
-
Αρχισαν τα όργανα!!!
-
Bye bye Veyron;
-
Tι σχεση εχει το παραπανω με την Veyron?
-
πόσο θα κάνει στο Ελλλλλάδα ?
-
Εννοώ όταν βγουν οι βελτιώσεις που λογικά θα πάνε την ιπποδύναμη στη 1000άρα όπως έγινε και με το παλιό.
-
Αυτο ειναι το Skyline R35?
Στο site τους το εχουν ως The 2009 Skyline GT-R. -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Αυτο ειναι το Skyline R35?
Στο site τους το εχουν ως The 2009 Skyline GT-R.Το R35 κυκλοφορεί εδω και μερικά χρόνια. Ήδη έχει αλλάξει.
Ουσιαστικά ήταν έκδοση του Infiniti G35 και κυκλοφορούσε στην Ιαπωνία ως Skyline. To GT-R απο ότι φαίνεται είναι ξεχωριστό πλέον μοντέλο δίχως κωδικό (R36 π.χ.). -
Aυτο 3ερω κ εγω για το R35. Βασικα εψα3α λιγο στο wiki κ εμα8α οτι Skyline και GT-R δεν ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.
-
Nissan GT-R