-
Ακομα και ο 'προπαππους' ειχε ιδιαιτερο ηχο...
To Οriginal πολιτικο 2000GTR (ΚPGC10)
http://www.youtube.com/watch?v=XuWegwKX ... re=related...και μια πουσαρισμενη εκδοχη του...
http://www.youtube.com/watch?v=64pOJcKV ... re=related -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
η 997 turbo παντως κανει αποκοσμο ηχο
όντως! νομίζεις ότι θα ρουφήξει ό,τι βρίσκεται μπροστά του!
το Gtr δεν το άκουσα τόσο μοβόρο, αλλά δεν ξέρω τι παίζει και από μέσα!
Και από μέσα και απ'έξω είναι ολ δε μανεη
Το καλό με το GTR είναι οτι αν θες να το πας χαλαρά το πας και κάνεις ήσυχη βόλτα...αλλιώς κοιτάς πίσω να δεις αν έχει καθίσματα και επενδύσεις. Νόμιζα ότι ήταν βγαλμένα -
Δε νομιζω να εχει ξαναποσταριστει
Accident: Don't do what I did....
http://www.gtr.co.uk/forum/127250-accident-dont-do-what-i-did.html -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Δε νομιζω να εχει ξαναποσταριστειAccident: Don't do what I did....
http://www.gtr.co.uk/forum/127250-accident-dont-do-what-i-did.htmlΠΟΝΟΣ!!!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Δε νομιζω να εχει ξαναποσταριστειAccident: Don't do what I did....
http://www.gtr.co.uk/forum/127250-accident-dont-do-what-i-did.htmlΕχει ξαναμπει αν θυμαμαι καλα.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
η 997 turbo παντως κανει αποκοσμο ηχο
όντως! νομίζεις ότι θα ρουφήξει ό,τι βρίσκεται μπροστά του!
το Gtr δεν το άκουσα τόσο μοβόρο, αλλά δεν ξέρω τι παίζει και από μέσα!
Και από μέσα και απ'έξω είναι ολ δε μανεη
Το καλό με το GTR είναι οτι αν θες να το πας χαλαρά το πας και κάνεις ήσυχη βόλτα...αλλιώς κοιτάς πίσω να δεις αν έχει καθίσματα και επενδύσεις. Νόμιζα ότι ήταν βγαλμένατο θεμα παντως δεν ειναι μονο ο θορυβος αλλα και η χροια.Καμια σχεδον Porsche δεν μπορει να παιξει μια Gallardo η εστω ενα ταπεινο TVR
-
Mine's R34 GT-R Up Against Japan's Hottest R35 GT-Rs
Youtube Video -
-
εδω τσακιζει αυτα που ειναι ελαφρυτερα, στο αρμα μαχης θα κολλησει?
Νομιζω εκτος απ τη νεα Corvette ZR1 κανενα αυτοκινητο εως 200.000€ δεν το φτανει. -
-
Ρε παιδιά μια ερώτηση :
Η τετρακίνηση του GTR 'απεμπλέκεται' στα πολλά km/h για μειωμένες τριβές κλπ ?Σε όσα κοντροβίντεο έχω πετύχει στο Youtube είναι πολλά που από ένα σημείο και μετά περνά μπροστά το Nissan από τον αντίπαλο!
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Ρε παιδιά μια ερώτηση :
Η τετρακίνηση του GTR 'απεμπλέκεται' στα πολλά km/h για μειωμένες τριβές κλπ ?Σε όσα κοντροβίντεο έχω πετύχει στο Youtube είναι πολλά που από ένα σημείο και μετά περνά μπροστά το Nissan από τον αντίπαλο!
Το GT-R σε απολυτα ομαλες συνθηκες (ευθεια κινηση,χωρις επιταχυνση, χωρις πλευρικη προσφυσηκ.τ.λ.)ειναι ενα κανονικο πισωκινητο αυτοκινητο.
Σε περιπτωση που απαιτειται διαφορετικη κατανομη της ροπης τον λογο αναλαμβανουν τα ηλεκτρονικα που μπορουν να 'μοιρασουν' μεχρι 50-50.Βαλε και το μπλοκε διαφορικο και η απαντηση ειναι ευκολη! .Υπαρχει δε και οργανο στον πινακα που δειχνει την κατανομη της ροπης ανα πασα στιγμη. -
Βέβαια όλα τα παραπάνω τα έκανε και το R32 GT-R... Το σύστημα του GT-R μαζί με αυτά έχει κι ακόμα 20 χρόνων βελτιώσεις με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα
Παράξενο πάντως που ξεκίνησε μπροστά η Bentley
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Ρε παιδιά μια ερώτηση :
Το GT-R σε απολυτα ομαλες συνθηκες (ευθεια κινηση,χωρις επιταχυνση, χωρις πλευρικη προσφυσηκ.τ.λ.)ειναι ενα κανονικο πισωκινητο αυτοκινητο.
Σε περιπτωση που απαιτειται διαφορετικη κατανομη της ροπης τον λογο αναλαμβανουν τα ηλεκτρονικα που μπορουν να 'μοιρασουν' μεχρι 50-50.Βαλε και το μπλοκε διαφορικο και η απαντηση ειναι ευκολη! .Υπαρχει δε και οργανο στον πινακα που δειχνει την κατανομη της ροπης ανα πασα στιγμη.Δεν υπαρχει οργανο αλλα πολυοργανο το οποιο δειχνει τα παντα....μονο σφυγμο του οδηγου δεν δειχνει.....αφου το εφτιαξαν σχεδιαστες της Sony (Playstation) τα γραφικα της οθονης.
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Ρε παιδιά μια ερώτηση :
Σε περιπτωση που απαιτειται διαφορετικη κατανομη της ροπης τον λογο αναλαμβανουν τα ηλεκτρονικα που μπορουν να 'μοιρασουν' μεχρι 50-50.Βαλε και το μπλοκε διαφορικο και η απαντηση ειναι ευκολη! .Υπαρχει δε και οργανο στον πινακα που δειχνει την κατανομη της ροπης ανα πασα στιγμη.η 'νορμαλ' κατανομη της ροπης του αν θυμαμαι σωστα ειναι 98% πισω 2% μπροστα
στην ουσια ειναι πισωκινητο, λογικα θα υπαρχει καποια στανταρ εμπλοκη για ομαλοτητα , ή καλυτερα να ρωτησω : sign-b η 4κινηση οταν λειτουργει , λειτουργει ομαλα ή εχει αποτομες αντιδρασεις?φανταζομαι οτι θα ναι ταχυτατη
το 50-50 δεν ηξερα, αλλα μου φαινεται απολυτα φυσιολογικο δεν υπαρχει λογος για παραπανω
ψευτοτετρακινησεις, τι τα θες..
-
το ιδανικο ειναι 47-53
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το ιδανικο ειναι 47-53απ'οτι εχει φανει πολλες φορες στην προσφατη αυτοκινητιστικη ιστορια
ΟΧΙ!
καλα το 50-50 μονιμα (ή 47-53 που ειναι κοντα) δε νομιζω οτι ειναι καθολου ιδανικο σε μονιμες συνθηκες
-
δλδ
-
πρωτα απο ολα το 47 -53 απο πού προκυπτει?
-
υποκλισου στην βασιλησσα
Nissan GT-R