-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
θεωρητικά ναι, αλλά υπάρχουν και οι κανόνες της κοινής λογικής, όπως πχ ότι δεν μπορείς να του πετάς τα μάτια έξω μόλις το βάζεις μπρος μες την παγωνιάθα έπρεπε το αμάξι να προστατεύει τον εαυτό του σε τέτοιες περιπτώσεις
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
θεωρητικά ναι, αλλά υπάρχουν και οι κανόνες της κοινής λογικής, όπως πχ ότι δεν μπορείς να του πετάς τα μάτια έξω μόλις το βάζεις μπρος μες την παγωνιά
θα έπρεπε το αμάξι να προστατεύει τον εαυτό του σε τέτοιες περιπτώσεις
Πως να προστατευεται δηλαδη? Απο τυχον ανιδεους και ανωριμους που μπορει να το πανε 'ταπα' με το καλημερα?
Αμα ο αλλος ειναι καφρος, τι να σου κανει το αυτοκινητο και αυτοι που το κατασκευασαν?
Το θεμα ειναι οτι ακουσαμε κατι, απο καποιον που το ακουσε, μπλα, μπλα, μπλα,
χαλασμενο τηλεφωνο μου κανει η ολη ιστορια, ή τουλαχιστον ακουσαμε την μιση αληθεια.
Μπορει να ηταν πουσαρισμενο απο καποιον 'ερασιτεχνη', και να βραχυκυκλωσε το
software, μπορει να δουλευοταν συνεχως στον κοφτη 'παγωμενο'.
Υπαρχουνε πολλες εικασιες, και μια απο αυτες, ειναι να προκειται και για παραμυθι η ολη ιστορια... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πως να προστατευεται δηλαδη? Απο τυχον ανιδεους και ανωριμους που μπορει να το πανε 'ταπα' με το καλημερα?
Αμα ο αλλος ειναι καφρος, τι να σου κανει το αυτοκινητο και αυτοι που το κατασκευασαν?
Το θεμα ειναι οτι ακουσαμε κατι, απο καποιον που το ακουσε, μπλα, μπλα, μπλα,
χαλασμενο τηλεφωνο μου κανει η ολη ιστορια, ή τουλαχιστον ακουσαμε την μιση αληθεια.
Μπορει να ηταν πουσαρισμενο απο καποιον 'ερασιτεχνη', και να βραχυκυκλωσε το
software, μπορει να δουλευοταν συνεχως στον κοφτη 'παγωμενο'.
Υπαρχουνε πολλες εικασιες, και μια απο αυτες, ειναι να προκειται και για παραμυθι η ολη ιστορια...Πολύ απλά
να βγάζει ενα ρομποτικό χέρι απο το ντουλαπάκι και να σου ρίχνει σφαλιάρα οταν κάνεις μαλακία
-
-
Σε λιγότερο από μια ώρα, βολτίτσα με GTR... επανέρχομαι!!!
-
Θα είναι η συνέχεια όσων ανέφερα εδώ: viewtopic.php?f=15&t=12348&hilit=%CE%B4%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%BF&start=2400
sv2 σιγά θα πηγαίνουμε γιατί μ'αυτό το παλιοσαράβαλο ποτέ δε ξέρεις!!!
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Καταθέτω άποψη σα συνοδηγός,συνάδελφος κάτοχος του νέου m3 κλπ κλπ, πριν λίγες μέρες ήρθε από τη δουλειά ένας φίλος του (ετών 62) με ένα gtr μολυβί. Βγήκα κι εγώ όλο περιέργεια να δω αυτό το πράγμα που έφτιαξαν οι σχιστομάτηδες από κοντά...
Λίγο αργότερα αφού το είδαμε μέσα έξω μηχανή από κάτω κλπ, μας είπε ο άνθρωπος να μας πάει μια βόλτα, και δεχτήκαμε φυσικά γιατί πίστεψα πως δε θα μου ξαναδωθεί τέτοια δυνατότητα.
Αυτό που έζησα, πολύ απλά δεν περιγράφεται με λόγια. Το αυτοκίνητο αυτό είναι όντως απίστευτο... επιταχύνει/φρενάρει/στρίβει σα να έχει ένα χέρι από πάνω στην οροφή και τα κάνει όλα αυτά κάποια εξωτερική δύναμη, φοβήθηκα φυσικά!!!, το θέμα είναι πως έχω μπει σε ορισμένα άλλα πολύ δυνατά αυτοκίνητα, και δεν ένιωσα έτσι σε καμία περίπτωση. Δηλαδή σε 997 turbo γείτονά μου που έχει ίδια δύναμη στα χαρτιά.
Για να μην σας κουράσω, θα σας πω την άποψη του συναδέλφου μου που έχει το m3, και έχει μπει αρκετές φορές σε διτούρμπινο 350z με 600 άλογα τροχό επίσης συναδέλφου:
Πολύ απλά δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ m3 και διτούρμπινο 350z με το gtr αναφορικά στη δύναμη αλλά και στον τρόπο που βγαίνει η δύναμη στο δρόμο!
Δεν ξεθαβω....αλλα το εκανες παραθεση...μια ερωτηση μονο...που σκατα δουλευεις και εχουν τετοια αμαξια οι συναδελφοι σου...στον ΟΔΔΥ?
-
se naytiliaki.....
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
se naytiliaki.....Θέλω κ εγώ κ δεν μου κάθεται ρε γμτ!
-
Eγω δεν θελω σε ναυτηλιακη...θα τσακωνομαι και για αυτο με τη γυναικα μου
Πλακα πλακα, μακαρι να μπορουσα να μπω εκει που δουλευει η γυναικα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Eγω δεν θελω σε ναυτηλιακη...θα τσακωνομαι και για αυτο με τη γυναικα μουΠλακα πλακα, μακαρι να μπορουσα να μπω εκει που δουλευει η γυναικα
κοιτα αν δεν ειχες γυναικα ισως να ειχες GT-R.
-
Kαλα ρε...με τι γυναικες κανεις παρεα?
100.000 € για να σου 'φαει' μια γυναικα ή πρέπει να εχεις πολλα € ή να την σκοτωσεις -
Αυτή τη φορά στριμώξαμε και επιβιβάσαμε στο GTR και τον κάτοχο του biturbo 350z... η βόλτα ήταν από Βούλα - λιμανάκια και πάλι πίσω, 4τρακάβαλο πλέον το σαράβαλο και βαρύτερο.
Οι άλλοι δύο συνεπιβάτες ήταν ο κουνιάδος μου 1.94 ύψος που δε χωρούσε πίσω και χτυπούσε παντού! και ο τελευταίος που το οδήγησε κιόλας για λίγο στα λιμανάκια ο οποίος σύντομα θα γίνει και κάτοχος...Εντυπώσεις:
- από τον κουνιάδο μου που το δυνατότερο αυτοκίνητο που είχε στην κατοχή του ήταν Μ3, 'προσπαθώ ακόμη να ηρεμίσω!, στρίβει σαν τραίνο, απίστευτο στην επιτάχυνση και στα φρένα, με όσα έμπαινες στη στροφή έμπαινε χωρίς κανένα πρόβλημα, μπορούσε να μπει και με περισσότερα!'.
- από τον biturbo 350z, 'απίστευτο στρίψιμο και φρένα, στρίβει σαν σε ράγες, δε χρειάστηκε πουθενά να διορθώσει το τιμόνι, το αυτοκίνητο αυτό σε πάει δεν το πας, ωστόσο δήλωσε ότι ρολαριστά με 60 στο κοντέρ σε ευθεία τον έχει! δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε θέμα μεταξύ τους...
- από τον υποψήφιο αγοραστή 'αν και πρώτη φορά το οδηγώ, μένω με τις καλύτερες εντυπώσεις, έτσι το περίμενα, - σημειωτέον ότι αυτός έχει διαβάσει τα πάντα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο μέχρι σήμερα σχετικά με το GTR'
αυτά με το παλιοσαράβαλο και επίσης να πω πως τα κουμπάκια του ήταν όλα στο normal...
-
100.000 € για να σου 'φαει' μια γυναικα ή πρέπει να εχεις πολλα € ή να την σκοτωσειςH τελευταια που γνωρισα παντως μου ειπε μεταξυ σοβαρου κι αστειου πως αν τη βοηθουσα να ξεχρεωσει ενα δανειο (25.000€) κατι θα γινοτανε.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
100.000 € για να σου 'φαει' μια γυναικα ή πρέπει να εχεις πολλα € ή να την σκοτωσειςH τελευταια που γνωρισα παντως μου ειπε μεταξυ σοβαρου κι αστειου πως αν τη βοηθουσα να ξεχρεωσει ενα δανειο (25.000€) κατι θα γινοτανε.
Αυτο το κατι σε τι βαθος χρονου δηλαδη θα το απολαμβανες?????
Υπαρχουν - κυκλοφορουν πολυ φτηνωτερες λυσεις...... -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Τρελή βίζιτα!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τρελή βίζιτα!
βασικα εγω ειχα κανει προταση να της πληρωνω το ενοικιο του μαγαζιου - 700 ευρω-(κομμωτηριο )
Μαλιστα ημουν ετοιμος αλλα μου ειπε στο τηλεφωνο
-Δεν ειναι τροπος αυτος να ερχεσαι με τα λεφτα στο μαγαζι
-και τι επρεπε να κανω?Της λεω
-Να τα εβαζες σε μια τραπεζα, μου λεει.
παλι μαλακια εκανα ε? -
E η κοπελα δεν ειχε αδικο, εσυ εκανες προταση. Σορυ κιολας δλδ
-
E η κοπελα δεν ειχε αδικο, εσυ εκανες προταση. Σορυ κιολας δλδπου να δεις τον προηγουμενο, που της ειχε πακεταρει αυτοκινητο κορδελατο εξω απ το μαγαζι. τον εστειλε με τι μια Δεν το ειχα δει μου τοχε πει αλλα μου φαινεται πολυ φυσικο
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
E η κοπελα δεν ειχε αδικο, εσυ εκανες προταση. Σορυ κιολας δλδ
που να δεις τον προηγουμενο, που της ειχε πακεταρει αυτοκινητο κορδελατο εξω απ το μαγαζι. τον εστειλε με τι μια Δεν το ειχα δει μου τοχε πει αλλα μου φαινεται πολυ φυσικο
δεν της άρεσε το χρώμα της κορδέλας ?
Nissan GT-R