-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ξαναλεω, αν ειναι Stefan147 παιρνεις την θεση μου, αφου δεν το εχεις δει απο κοντα...
Εγω ετσι κι αλλιως λογω υψους, δεν χωραω πισω.Είπαμε όλο δικό σου! Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά δεν μπορώ να δεσμεύσω έναν άνθρωπο για τέτοια δουλειά ειδικά αυτές τις μέρες!
-
και ειμαστε και υπερανω εμεις οι αλφιστι..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ξαναλεω, αν ειναι Stefan147 παιρνεις την θεση μου, αφου δεν το εχεις δει απο κοντα...
Εγω ετσι κι αλλιως λογω υψους, δεν χωραω πισω.Είπαμε όλο δικό σου! Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά δεν μπορώ να δεσμεύσω έναν άνθρωπο για τέτοια δουλειά ειδικά αυτές τις μέρες!
Θα παμε ξεχωριστες βολτες !θα σας στειλω Π.Μ.
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Θα παμε ξεχωριστες βολτες !θα σας στειλω Π.Μ.
Φοβάσαι μην αρπαχτούμε με τον Κίκιζα????
-
Εφοσον εχω παει βολτα, ειναι σειρα σου να πας εσυ τωρα, να δεις τι εχουν φτιαξει οι σχιστοματηδες, εχει μεγαλυτερο νοημα εξαλλου, να γνωριζουν και περισσοτεροι ανθρωποι για τι κοσμημα μιλαμε...
(P.S Τι να αρπαχτουμε, αφου δεν γνωριζομαστε καν. Το τι αντιπαραθεσεις εχουμε πισω απο ενα πληκτρολογιο με καποιον, δεν σημαινει οτι τον ξερουμε κιολας...)
-
Εφοσον εχω παει βολτα, ειναι σειρα σου να πας εσυ τωρα, να δεις τι εχουν φτιαξει οι σχιστοματηδες, εχει μεγαλυτερο νοημα εξαλλου, να γνωριζουν και περισσοτεροι ανθρωποι για τι κοσμημα μιλαμε...
(P.S Τι να αρπαχτουμε, αφου δεν γνωριζομαστε καν. Το τι αντιπαραθεσεις εχουμε πισω απο ενα πληκτρολογιο με καποιον, δεν σημαινει οτι τον ξερουμε κιολας...)
Ναι ρε πλάκα κάνω! Απλά θα χει δει ο άνθρωπος τις ομηρικές μάχες στα αλλα τόπικ και σου λέει μην βάλω τους 2 αρκουδόμαγκες μες το αμαξάκι μου και μου το διαλύσουν!!
Επίσης έχω οδηγήσει και συνοδηγήσει GTR και μου χουν φύγει οι κάλτσες! Το χει συμμαθητής στο μεταπτυχιακό!
-
Ναι ρε πλάκα κάνω! Απλά θα χει δει ο άνθρωπος τις ομηρικές μάχες στα αλλα τόπικ και σου λέει μην βάλω τους 2 αρκουδόμαγκες μες το αμαξάκι μου και μου το διαλύσουν!!
Επίσης έχω οδηγήσει και συνοδηγήσει GTR και μου χουν φύγει οι κάλτσες! Το χει συμμαθητής στο μεταπτυχιακό!
A, ενταξει τοτε, προηγουμαι για βολτα....
Συμμαθητης κιολας? Κατω απο 30δηλαδη?
Θελει πολυ προσοχη! Το αυτοκινητο 'κλεβει εκκλησιες' και με το γκαζι του, παρασυρεσαι για πλακα, και χωρις να το καταλαβεις κινεισαι γρηγοροτερα απο οτιδηποτε αλλο
στο δρομο. Ειναι πολυ δυσκολο για αρκετους 'πυροβολημενους' κατω των 40 να εχουν
συνεση και αυτοελεγχο σε αυτο το θεμα. -
Το χει άνθρωπος 1 χρόνο μικρότερος από μένα! Δηλ 24! Αλλά είναι μέγας χεράς γιατί έχει μεγαλώσει με υπεραυτοκίνητα και είναι αρκούντως συγκρατημένος.
Σε ανεβοκατέβασμα την Λ. Καβουρίου και με τα χέρια μου ιδρωμένα έπιασα αστεία 220χλμ! Αλλά το θέμα είναι το πόσο δεν φαίνεται το βάρος του αυτοκινήτου! Παρόμοια αίσθηση ωμής επιτάχυνσης πάντως μόνο σε F360 έχω ξανανιώσει.
-
Εμαθα οτι R35 εκαψε μοτερ στα 10000χλμ. επι Ελληνικου εδαφους.... περιοχη ψυχικου.... στο κομπουτερ δε ειδαν απιστευτες 'υπερβολες'...... Δεν το λεω για θεμα ποιοτητος... αλλα για θεμα σκισηματος..... Επισης δε F430 εκαψε μοτερ στα 10.000 αλλα το αλλαξαν με εγγυηση....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εμαθα οτι R35 εκαψε μοτερ στα 10000χλμ. επι Ελληνικου εδαφους.... περιοχη ψυχικου.... στο κομπουτερ δε ειδαν απιστευτες 'υπερβολες'...... Δεν το λεω για θεμα ποιοτητος... αλλα για θεμα σκισηματος..... Επισης δε F430 εκαψε μοτερ στα 10.000 αλλα το αλλαξαν με εγγυηση....Mηπως το πηγαινε κοφτες κρυο?
Στον ηλεκτρονικο ελεγχο μπορει να φανει σε τι θερμοκρασιες το 'λυσσαγε'?
Μηπως ειχε βαλει απο καποιο βενζιναδικο χαλια βενζινη?
Θα το αλλαξουν στην εγγυηση? -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εμαθα οτι R35 εκαψε μοτερ στα 10000χλμ. επι Ελληνικου εδαφους.... περιοχη ψυχικου.... στο κομπουτερ δε ειδαν απιστευτες 'υπερβολες'...... Δεν το λεω για θεμα ποιοτητος... αλλα για θεμα σκισηματος..... Επισης δε F430 εκαψε μοτερ στα 10.000 αλλα το αλλαξαν με εγγυηση....τετοιο αυτοκινητο για σκισιμο το εχεις να το χαιρεσαι και να γουσταρεις αλλα οχι ακροτητες να το καταστρεψεις.....αμαρτια τετοιο αριστουργημα. Τωρα βεβαια αν ο αλλος ειναι ασχετος απο αυτοκινητα....και πολυ κρατησε το μοτερ
-
Εμαθα οτι R35 εκαψε μοτερ στα 10000χλμ. επι Ελληνικου εδαφους.... περιοχη ψυχικου.... στο κομπουτερ δε ειδαν απιστευτες 'υπερβολες'...... Δεν το λεω για θεμα ποιοτητος... αλλα για θεμα σκισηματος..... Επισης δε F430 εκαψε μοτερ στα 10.000 αλλα το αλλαξαν με εγγυηση....
Mηπως το πηγαινε κοφτες κρυο?
Θα το αλλαξουν στην εγγυηση?Δεν νομιζω απο την βενζινη να καηκε το μοτερ ! και κατουρο να ειχε βαλει μεσα δεν θα παθαινε κατι,ουτε απο το κρυο ,
ραδιοαρβυλα μου μυριζει εμενα -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εμαθα οτι R35 εκαψε μοτερ στα 10000χλμ. επι Ελληνικου εδαφους.... περιοχη ψυχικου.... στο κομπουτερ δε ειδαν απιστευτες 'υπερβολες'...... Δεν το λεω για θεμα ποιοτητος... αλλα για θεμα σκισηματος..... Επισης δε F430 εκαψε μοτερ στα 10.000 αλλα το αλλαξαν με εγγυηση....τι πάει να πει υπερβολές
το αμάξι πρέπει απο τι στιγμή που το παίρνεις απο το εργοστάσιο θα πρέπει να μπορείς να το χρησιμοποιείς 100% με το που θα μπείς μέσα
και οι japs είχανε κάνει το λαθος με τους περιορισμούς στη χρήση του launch control (νομίζω το αλλάξανε)
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Θα το αλλαξουν στην εγγυηση?Δεν νομιζω απο την βενζινη να καηκε το μοτερ ! και κατουρο να ειχε βαλει μεσα δεν θα παθαινε κατι,ουτε απο το κρυο , ραδιοαρβυλα μου μυριζει εμενα
Κι εγω ετσι νομιζα, μεχρι που ειδα φωτο απο νορμαλ κατηγοριας αυτοκινητου μοτερ βεβαια (VAG 1.8T/20V), αλλα αξιοπιστο γενικα (εργοστασιακο το συγκεκριμενο), με ανοιγμενη την κυλινδροκεφαλη μαυρισμενη, -ο θαλαμος στον πρωτο κυλινδρο 'αναμμενος' και κολλημενος- και η διαπιστωση ηταν νερο στην βενζινη...
Για το κρυο μαλλον απιθανο, οντως, εκτος αν μιλαμε για πιτσιρικα και καφρο μαζι, να ξεκιναει συνεχεια 'κρυος' με κοφτες, σε συνδυασμο ισως με χαλια βενζινη. -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Θα το αλλαξουν στην εγγυηση?Δεν νομιζω απο την βενζινη να καηκε το μοτερ ! και κατουρο να ειχε βαλει μεσα δεν θα παθαινε κατι,ουτε απο το κρυο ,
ραδιοαρβυλα μου μυριζει εμεναKαλα γιατι?Τοοσο πολυ αποκλειεται?Πιστευω πως οτιδηποτε χαλαει
-
Οταν εγραψα 'υπερβολες' το ειπα επιεικως!!!! ουσιαστικα του πεταγε τα ματια...... εξω...... δεν τον καλυψε η εγγυηση.... αλλα μαλλον δεν τον ενοιαξε....... εχει και αλλα τετοια αλλα δεν τα λυπαται μαλλον....
-
Πως του πέταγε τα μάτια έξω δηλαδη; Πρέπει να θές να το καταστρέψεις τέτοιο αυτοκίνητο για να το κάνεις. Υπο νορμαλ συνθήκες δε σε φτάνει ο δρόμος. Απείραχτο ήταν το όχημα;
Απο που το έμαθες αυτό; Δεν έχει ακουστει ευρέως ίδιο περιστατικό ξανα..
-
Επεξηγηση του Mizuno για το πολυσηζητημενο launch control στα MY2010...
(Εχει Αγγλικους υποτιτλους. )
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τι πάει να πει υπερβολές
το αμάξι πρέπει απο τι στιγμή που το παίρνεις απο το εργοστάσιο θα πρέπει να μπορείς να το χρησιμοποιείς 100% με το που θα μπείς μέσα
θεωρητικά ναι, αλλά υπάρχουν και οι κανόνες της κοινής λογικής, όπως πχ ότι δεν μπορείς να του πετάς τα μάτια έξω μόλις το βάζεις μπρος μες την παγωνιά
-
Γενικα παντως οταν βγαινει ενα εντελως καινουριο αμαξι καλο ειναι να περναει κανας χρονος πριν το αγορασεις οχι αντε πεφτω με τα μουτρα
Nissan GT-R