-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στις Σέρρες πάντως η 997 είναι πολύ ταχύτερη του Evo X. Για Μέγαρα και λοιπά καρτοδρόμια να μην μιλάμε καλύτερα...
Συγκρινεις μαμα εβο με 295 αλογα με 500+ και 70 κιλα ροπη με 38?Φιλε μου δεν ξερεις τι σου γινεται.
εαν θελεις ομως να συγκρινεις εβο υπαρχει 10αρι φπε(440/1560κιλα) που εχει γυρισει στο 29.Πες μας τωρα ποσο γυρισε η 997ττ με 100 αλογα παραπανω και 20 κιλα ροπη παραπανω.Και πες μας ποσο γυρισε και η αντρικη ανοθευτη 430 με την φορμουλισια τεχνολογια.Μολις βρεις ποσο πες μας και την προβλεψη σου και για τον δημοσιο δρομο απεναντι στον ντενεκε των 50κ ευρω
Για να δεις ποσο φουμαρα τελικα ειναι...Ληγμενα πήρες βραδιάτικα; Είπα εγώ 997 Turbo? Στην απλή 997 αναφερόμουν... Τα περί ασχετοσύνης στα επιστρέφω αυτόυσια λοιπόν... Η 430 γύρισε στο 1.30 χωρίς καθόλου πίεση και χωρίς να πατήσει στα κερμπς, μπορεί και πολύ ταχύτερα!
Και βεβαια εισαι ασχετος,γιατι η απλη 911 δεν βλεπει εβο.
Η 430 εχασε 1 δευτερο απο φπε 10αρι? Πω πω ντροπη!!!! -
ποια 430? τη δανεικη που την πηγαιναν σχετικα παναγιτσα?
το εβο μαμα τι γυρολογια κανει? ποσο πιο γρηγορο ειναι απο αλλα αυτοκινητα κοντινης αξιας? εκει ειναι η διαφωνια μου..το gtr στα 110 Κ ειναι ο,τι πιο γρηγορο μπορει να αγορασει καποιος , το εβο οχι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε συ dim δεν καταλαβαινω γιατι το χεις παρει τοσο προσωπικα να αποδειξεις οτι τα supercars φτιαχνονται ανουσια και πρεπει να υπαρχουν μονο evo??
και το gtr πατατα ειναι , το evo με βελτιωση μπορει να του ριξειτο ιδιο ειχαμε ακουσει και με τις lotus..
τελικα εσυ μηδενιζεις τα παντα πιο πολυ κι απο μενα
:Δεν τα εχω παρει ρε συ,απλα οταν βλεπω οπαδους που δεν ξερουν τιποτα να υποστηριζουν φανατικα μαρκες σινιε,μου αρεσει να τους τεντωνω λιγο.
Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσουν τα σουπερκαρ.Εδω μιλαμε για το ποιο ειναι ικανοτερο να παει απο το σημειο Α στο σημειο Β.Ε πως να το κανουμε,εγω φταιω που δεν μπορουν να το κανουν? -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ρε συ dim δεν καταλαβαινω γιατι το χεις παρει τοσο προσωπικα να αποδειξεις οτι τα supercars φτιαχνονται ανουσια και πρεπει να υπαρχουν μονο evo??
και το gtr πατατα ειναι , το evo με βελτιωση μπορει να του ριξειτο ιδιο ειχαμε ακουσει και με τις lotus..
τελικα εσυ μηδενιζεις τα παντα πιο πολυ κι απο μενα
:Δεν τα εχω παρει ρε συ,απλα οταν βλεπω οπαδους που δεν ξερουν τιποτα να υποστηριζουν φανατικα μαρκες σινιε,μου αρεσει να τους τεντωνω λιγο.
Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσουν τα σουπερκαρ.Εδω μιλαμε για το ποιο ειναι ικανοτερο να παει απο το σημειο Α στο σημειο Β.Ε πως να το κανουμε,εγω φταιω που δεν μπορουν να το κανουν?μωρε και γω τα λεω αυτα και μου μιλανε για αισθηση και ιστορια αλλα οπως και να το κανουμε ενα (4κινητο παντα) σουπερκαρ θα γουσταρα να το εχω
ΥΓ εγω βαζω μεσα εκτος απο το σημειο α-β και την ανεση ,χλιδα και καθημερινοτητα για να ειμαι και εναντιον και του εβο
και η αληθεια ειναι οτι για αυτο δεν το -πηραο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες για αυτο ,ευτυχως, υπαρχουν και τοσα διαφορετικα αυτικινητα..
οταν θα αρχισουν να μοιαζουν ολα θα πρεπει να ανησυχουμε, μεχρι τοτε ας διαφωνουμε να περναει η ωρα -
ποια 430? τη δανεικη που την πηγαιναν σχετικα παναγιτσα?το εβο μαμα τι γυρολογια κανει? ποσο πιο γρηγορο ειναι απο αλλα αυτοκινητα κοντινης αξιας? εκει ειναι η διαφωνια μου..το gtr στα 110 Κ ειναι ο,τι πιο γρηγορο μπορει να αγορασει καποιος , το εβο οχι
μαμα 33,και φπε στο ,29.
σε μαμα μορφη μπορεις να κανεις πλακα σε 911 και σε κατασταση φπε και σε 911ττ και 430.
Το ασχημο για τους γαλαζοαιματους ειναι οτι ακομα και σε φπε εξακολουθει να ειναι αργοτερο σε ευθεια και απο τα δυο. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
το εβο μαμα τι γυρολογια κανει? ποσο πιο γρηγορο ειναι απο αλλα αυτοκινητα κοντινης αξιας? εκει ειναι η διαφωνια μου..το gtr στα 110 Κ ειναι ο,τι πιο γρηγορο μπορει να αγορασει καποιος , το εβο οχι
μαμα 33,και φπε στο ,29.
σε μαμα μορφη μπορεις να κανεις πλακα σε 911 και σε κατασταση φπε και σε 911ττ και 430.
Το ασχημο για τους γαλαζοαιματους ειναι οτι ακομα και σε φπε εξακολουθει να ειναι αργοτερο σε ευθεια και απο τα δυο.911 ακομα και s δε τη πιανει ευθεια με φπε το evo? παραξενο..
να μου πεις τουρμπο να το καταλαβω , αυτη ειναι τρομακτικα γρηγορη αλλα η απλη 911s δε μου φανηκε τοσο γρηγορη (μου ριχνει καμια 7-8αρα αμαξια βεβαια στα 180-200)κοιτα αυτο με τους γαλαζοαιματους ειναι λιγο γελοιο..
μου θυμιζεις οταν πηγαινω και κολλαω σε φαναρια σε boxter s και τις παταω και χαιρομαι μονος μου (ο,τι και να κανω το αυτοκινητο μου δε γινεται boxter) και μετα μου σκανε κατι punto gt και με πατανε...
στο κατω κατω κι εσυ ακριβο αυτοκινητο εχεις , ασχετα αν ειναι 'ταπεινης' καταγωγης..
ειναι τελειως ανουσιο ολο αυτο και σενα θα σε βλεπουν ως στοχο κατι punto gt και θα εισαι στα ματια τους ο πλουσιος που πηρε το evo και το παιζει ιστορια..οποτε αραξε..
τρεχα με οποιον βρεις και προσπαθησε να χαρεις οσο μπορεις το αμαξι σου και στα @@δια σου..
δε σου λεω ωρες ωρες μπαινεις σε αυτο το τρυπακι , αλλα αμα κατσεις και το σκεφτεις τσαμπα χαλας τη ζαχαρενια σου και αυτο που προσπαθεις να αποδειξεις δεν αποδεικνυεται..
αμα πιασεις τη καλη κι εσυ murcielago θα παρεις..
δε θα κατσεις να φτιαξεις το evo σου ουτε (αν εισαι εξωφρενικα πλουσιος) θα κατσεις να ασχοληθεις με gtrτο αυτοκινητο ειναι ενα πολυπλοκο ζητημα , δεν ειναι μονο παω απο το μερος α στο β
(παρολο που το α-->β ειναι σιγουρα πρωταρχικο κριτηριο για τους περισσοτερους που αγαπανε τα αυτοκινητα) -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
μαμα 33,και φπε στο ,29.
Το ασχημο για τους γαλαζοαιματους ειναι οτι ακομα και σε φπε εξακολουθει να ειναι αργοτερο σε ευθεια και απο τα δυο.Xέστηκε νομίζεις ο ιδιοκτήτης 911 που ο πρηξα@@δης κάγκουρας με το εvo/σκουμπι κλπ με την σιδερόστρα από πίσω και τα λαμπιόνια του ρίχνει στην παραλιακή...
Τι σχέση έχει η 911 με τα φτηνά ιαπωνικά υποκατάστατα?? -
μωρε και γω τα λεω αυτα και μου μιλανε για αισθηση
αυτά είναι πράγματα που ένας audακιας δεν θα καταλάβει ποτέ
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
μωρε και γω τα λεω αυτα και μου μιλανε για αισθηση
αυτά είναι πράγματα που ένας audακιας δεν θα καταλάβει ποτέ
εγω μια χαρα αισθανομαι.. ειμαι υπερευαισθητος
αν ημουν audaκιας με R8 ομως??
-
Παντως στην Tsukuba η Carrera (απλη) ριχνει πανω απο 2 δευτερολεπτα στο Evo X
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Παντως στην Tsukuba η Carrera (απλη) ριχνει πανω απο 2 δευτερολεπτα στο Evo Xτο προβλημα πιστευω οτι ξεκιναει απο το οτι το ενα ειναι σχεδιασμενο για να γινει supercar και αυτη ειναι η απλη του εκδοση και το αλλο ειναι ενα τουμπανιασμενο lancer με ο,τι αυτο συνεπαγεται
αλλη μια διαφορα με το gtr το οποιο σχεδιαστηκε εξ'αρχης να γινει gtr
-
υπερευαίσθητος είσαι στο θεμα της άνεσης ακους εκει 20αρης να διαλέγει S3 αντι για Evo επειδή είναι πιο χλιδατο
θα ήσουν wannabe ιταλάκιας
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
υπερευαίσθητος είσαι στο θεμα της άνεσης ακους εκει 20αρης να διαλέγει S3 αντι για Evo επειδή είναι πιο χλιδατο
θα ήσουν wannabe ιταλάκιας
καιει λιγοτερο , ειναι πιο καθημερινο (στις χαμηλες στροφες ειναι πιο δυνατο) , πιο ανετο , λιγοτερο θορυβωδες και εχει πολυ καλυτερο εσωτερικο και ποιοτητα..
εχω ξαναπει το αυτοκινητο το χρησιμοποιω καθε μερα και γραφει πολλα χλμ (ειναι για ολες τις χρησεις)
αμα ηταν να παρω βολταδικο θα προτιμουσα το evo , ομως δεν ειχα την πολυτελεια να εχω 2 αυτοκινητα για παρτη μου..
αλλωστε οπως εχω πει επειδη δεν ειμαι και των βελτιωσεων σε μαμα κατασταση δεν ειναι και τοσο πολυ πιο γρηγορο απο μενα.. 2,5 -3 sec μεσα στη πιστα τα ανεχομαι για να εχω αυτοκινητο για ολες τις χρησειςειπα παλι καλα που υπαρχουν πολλα διαφορετικα αυτοκινητα για πολλους και διαφορετικους ανθρωπους.
σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη επιλογη μου μπορει να κανει καποιος, αλλα ειναι η καλυτερη που μπορουσα να κανω εγω -
Παντως στην Tsukuba η Carrera (απλη) ριχνει πανω απο 2 δευτερολεπτα στο Evo X
το προβλημα πιστευω οτι ξεκιναει απο το οτι το ενα ειναι σχεδιασμενο για να γινει supercar και αυτη ειναι η απλη του εκδοση και το αλλο ειναι ενα τουμπανιασμενο lancer με ο,τι αυτο συνεπαγεται
αλλη μια διαφορα με το gtr το οποιο σχεδιαστηκε εξ'αρχης να γινει gtr
Βασικα οι χρονοι πιστας ειναι μια τεραστια μαλακια.Ειδικα στο Ring που μονο και μονο η διαφορα στην οδηγικη ικανοτητα δυο οδηγων μπορει να στοιχισει πανω απο 10 δευτερολεπτα λογω του τεραστιου μηκους της πιστας.Προσωπικα δεν μου λενε τιποτα οι χρονοι στην πιστα , εκτος και αν εχω σκοπο να αγορασω ενα αυτοκινητο το οποιο μελλοντικα θα το κανω trackday car.Που και παλι δεν σημαινει οτι ενα αυτοκινητο με καλυτερους χρονους εχει τη δυνατοτητα να γινει καλυτερο trackday car.
-
καιει λιγοτερο , ειναι πιο καθημερινο (στις χαμηλες στροφες ειναι πιο δυνατο) , πιο ανετο , λιγοτερο θορυβωδες και εχει πολυ καλυτερο εσωτερικο και ποιοτητα..
εχω ξαναπει το αυτοκινητο το χρησιμοποιω καθε μερα και γραφει πολλα χλμ (ειναι για ολες τις χρησεις)
αμα ηταν να παρω βολταδικο θα προτιμουσα το evo , ομως δεν ειχα την πολυτελεια να εχω 2 αυτοκινητα για παρτη μου..
αλλωστε οπως εχω πει επειδη δεν ειμαι και των βελτιωσεων σε μαμα κατασταση δεν ειναι και τοσο πολυ πιο γρηγορο απο μενα.. 2,5 -3 sec μεσα στη πιστα τα ανεχομαι για να εχω αυτοκινητο για ολες τις χρησειςειπα παλι καλα που υπαρχουν πολλα διαφορετικα αυτοκινητα για πολλους και διαφορετικους ανθρωπους.
σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη επιλογη μου μπορει να κανει καποιος, αλλα ειναι η καλυτερη που μπορουσα να κανω εγωΕ ΚΑΙ;
πιανεις μια δουλεια βάζεις 300-400 ευρώ στην τσέπη κάθε μήνα και καλύπτεις τα extra έξοδα
αν το'χεις το μικρόβιο μέσα σου δεν κάνεις συμβιβασμούςπλάκα κάνω μην παρεξηγηθουμε, αμαξάρα είναι το S3
-
@evgenios
οι χρονοι σε πιστα δειχνουν (αν μιλαμε για κοντινες ιπποδυναμεις) ποσο καλα ή οχι στριβει ενα αυτοκινητο..
αυτο εχει σημασια πιστευω και αν διαφωνεις μπορω να σου αραδιασω μια λιστα με αυτοκινητα που δε θα επαιρνες γιατι ειναι αστριφταοι χρονοι αν γινονται απο κορυφαιους οδηγους ή ατομα που το κατεχουν μπορουν να μας πουν πολλα και το ring που δεν εχει τη τελεια ασφαλτο και μοιαζει πιο πολυ με πραγματικο δρομο μπορει να μας πει ακομα περισσοτερα.
απο κει και περα αλλο τι μπορει να κανει το αυτοκινητο σου και αλλο τι μπορεις να κανεις εσυ με αυτο και υπο αυτη την εννοια ουτε και μενα μου γινονται εμμονη ιδεα οι χρονοι..
το μονο που λεω εγω για μενα ειναι 4κουνα οταν τα αλογα ειναι πολλα για να μπορω να το στριβω πιο ευκολα στο καθημερινο δρομο και να μην ξεφτιλιζομαι τελειως..Ο χρήστης Pathos έγραψε:
πλάκα κάνω μην παρεξηγηθουμε, αμαξάρα είναι το S3
σιγα μη σε παρεξηγησω κιολας εγω δεν παρεξηγω
παντως ο καθημερινος χαρακτηρας ειναι κατι σημαντικο για μενα..δεν αντεχω αλλο αναρτησεις κουτσουρα και θορυβο χωρις λογο..θελω να πηγαινω και σαν ανθρωπος, επισης για να ειμαι και απολυτα ειλικρινης δε μου πηγαινε η καρδια να δωσω τοσο χρημα και να μην παρω σημα και ποιοτητα
και με αυτη τη λογικη δε θα επαιρνα ουτε gtr , εκτος αν ειχα απειρα λεφτα και εκανα συλλογημε 400 ευρω δυστυχως δεν ταιζονται αυτα τα τερατα..
-
Εχεις 100% δικιο σε αυτο που λες.
Βασικα ισως να εχω και λιγο αδικο σε αυτο που ειπα πριν αλλα πιστευω καταλαβες τι θελω να πω.
Βασικα επειδη το εχουμε παραχεσει το θεμα με τους χρονους θα πω κατι τελευταιο:Ο καθενας αποφασιζει με βαση τις αναγκες του , τα χρηματα του και τις προτιμησεις του.Τα βαζει κατω και αποφασιζει.Και δεν χρειαζεται να δωσει σε κανεναν αναφορα.Οτι αλλο και να λεμε ειναι ανουσιο.-
*Και μαλακια μου που ελεγα ολα αυτα για την ιστορια και το κυρος της Ferrari κλπ.Ετσι το βλεπω μονο εγω.Καποιος μπορει να το βλεπει πολυ διαφορετικα.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ο καθενας αποφασιζει με βαση τις αναγκες του , τα χρηματα του και τις προτιμησεις του.Τα βαζει κατω και αποφασιζει.Και δεν χρειαζεται να δωσει σε κανεναν αναφορα.Οτι αλλο και να λεμε ειναι ανουσιο.-
*Και μαλακια μου που ελεγα ολα αυτα για την ιστορια και το κυρος της Ferrari κλπ.Ετσι το βλεπω μονο εγω.Καποιος μπορει να το βλεπει πολυ διαφορετικα.
σιγουρα συμφωνω μαζι σου, αλλα εχω μια ενσταση
δεν ανεχομαι ιταλοφιλος να μην μιλαει για ιστορια και παραδοση
θα ανοιξει η γη να μας καταπιειο,τι γουσταρεις ρε συ θα λες και αμα γουσταρουμε θα δινουμε αναφορα και αμα δε γουσταρουμε οχι..ανταλλαγη αποψεων κανουμε , οχι στημενο debate
και η ιστορια σιγουρα παιζει το ρολο της, αλλιως θα βαλουμε στην ιδια μοιρα τα κορεατικα και τα κινεζικα με τα ευρωπαικα..
(θα μου πεις και τα ιαπωνικα ετσι ταπεινα ξεκινησαν, αλλα ακομα και σημερα προσπαθουν να αποδειξουν τη αξια τους και το ολο θεμα που εκανε η νισσαν με την 911 και το ρινγκ δειχνει αυτη τους την αγωνια , μην κοροιδευομαστε) -
Μα δεν ειμαι Ιταλοφιλος ουτε γερμανοφιλος ουτε τιποτα(ετσι νομιζω τουλαχιστον , το υποσυνειδητο μου μπορει να λεει αλλα ).Προσπαθω να βλεπω καθε μοντελο ξεχωριστα ανεξαρτητα απο το ποια χωρα ειναι και ποια μαρκα.Καμια φορα ομως ξεφευγω γιατι παρασυρομαι απο αποψεις αλλων που νομιζω πως ειναι λαθος χωρις ομως να βρισκω καποια λογικη εξηγηση γιατι ειναι λαθος .
-
Η επιτυχία για τα Evo και GT-R είναι ότι συγκρίνονται 'στα ίσια' σε επιδόσεις από το Α στο Β (και ας χάνουν κατά περίπτωση σε τερραίν που ευννοούν τους αντιπάλους, πχ. πίστα (δε μετράει γιατί είναι επιδόσεις από το Α στο Α ), γιατί σε κανονικούς δρόμους οποιασδήποτε χώρας δε νομίζω να τίθεται θέμα) με αυτοκίνητα 2πλάσιας αξίας (911 το Evo, 997TT/430 το GT-R). Εμένα αυτό σα μηχανικό και άρα θαυμαστή της μεγιστοποίησης του value for money τα κάνει αξιοθαύμαστα, περισσότερο αξιοθαύμαστα από τους αντιπάλους τους χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς κόστους.
Και αυτό που (νομίζω ότι...) παλεύει να σας πει ο dim8 δεν είναι ότι το GT-R είναι 'καλύτερο αυτοκίνητο' από τα αλογάκια, το 'καλύτερο' είναι υποκειμενικό για τον καθένα και όταν έρθει η ώρα να πας στο ταμείο το 'επιδόσεις από το Α στο Β' δεν είναι το μόνο κριτήριο (για κάποιους είναι), ούτε ότι τα αλογάκια δεν είναι καταπληκτικά αυτοκίνητα, αλλά ότι τα συγκεκριμένα 'αξίζουν περισσότερο τα λεφτά τους' για όποιον δε θέλει να δώσει τα διπλά χρήματα για να πάρει επί της ουσίας μόνο όνομα, 'μούρη' και ίσως (σίγουρα για το Evo, όχι τόσο σίγουρα για το GT-R) και πολυτέλεια (δεν θα έλεγα ποιότητα, μια και η τελευταία δεν είναι μόνο 'μαλακά ταμπλό' αλλά κυρίως (ΙΜΗΟ) αντοχή και αξιοπιστία σε βάθος χρόνου).
Nissan GT-R