-
http://www.youtube.com/watch?v=wq2u5ajX ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=QvLRTFyL ... re=related
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=wq2u5ajX ... re=related -
Πλούσια καγκούρια...
-
η καγκουρια δεν εχει ταξη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η καγκουρια δεν εχει ταξηΑυτό να μου πεις!
-
Κοιτάξτε κάτι άτομα που κυκλοφορούν με GT-R...
Αυτός στο πρώτο βίντεο πρέπει να έχει χύσει πολύ ίδρωτα για να το αποκτήσει...(του πατέρα του ιδρώτα φυσικά)
-
Ο μεστός διάλογος και το πλούσιο λεξιλόγιο τα λέει όλα
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Κοιτάξτε κάτι άτομα που κυκλοφορούν με GT-R...Αυτός στο πρώτο βίντεο πρέπει να έχει χύσει πολύ ίδρωτα για να το αποκτήσει...(του πατέρα του ιδρώτα φυσικά)
το αν ειναι του πατερα του ή οχι δε λεει τιποτα
(γιατι εμενα δε με συμφερει και στο κατω κατω κανεις δεν κανει τοσα λεφτα μονος του απο το τιποτα πριν τα 60 )το θεμα ειναι η νοοτροπια που εχεις..και επειδη πολλοι μπορει να εχουμε βρεθει σε τετοιους διαλογους με φιλους μας εγω θα πω τι με πειραξε..
α)να το τραβας σε βιντεο και να θεωρεις οτι κανεις κατι γαματο και πρεπει κι εμεις να το δουμε
β) να νομιζεις οτι τρεχεις και οτι 'παιζεις' με μια lambo
γ) να τρεχεις εστω και στις ευθειες οταν υπαρχει τοσος κοσμος γυρω σου -
βεβαια πρεπει να υπαρχει τροπος να παρακαμψεις το μπουλονι ασφαλειας.. αλλα αυτο δε θελει εξοπλισμο βουλκανιζατερ?Ένα τέτοιο σετάκι και μία μανέλα αρκούν για να βγάλουν το 99% των μπουλωνιών ασφαλείας
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
βεβαια πρεπει να υπαρχει τροπος να παρακαμψεις το μπουλονι ασφαλειας.. αλλα αυτο δε θελει εξοπλισμο βουλκανιζατερ?
Ένα τέτοιο σετάκι και μία μανέλα αρκούν για να βγάλουν το 99% των μπουλωνιών ασφαλείας
Πες μου οτι εχεις ξαναποσταρει κατι παρομοιο σε παλιοτερο θεμα.
Κατι τετοιο ελεγα σε αλλο θεμα που μιλαγαμε παλι για μπουλονια ασφαλειας με τον Καβουρα και τον QsisVTS αλλα δεν μπορουσα να βρω το ποστ.
-
ξενερωσα τωρα ελα μωρε ποιος θελει να κλεψει ζαντες? μουφια ειναι
-
ξενερωσα τωρα ελα μωρε ποιος θελει να κλεψει ζαντες? μουφια ειναιΤοτε γιατι εβαλες τετοια μπουλονια;
-
ξενερωσα τωρα ελα μωρε ποιος θελει να κλεψει ζαντες? μουφια ειναιΕγω να δεις πως ξενερωσα....φιλος μου εχει βρει πανω σε τσιμεντολιθους το Smart Brabus του
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Εγω να δεις πως ξενερωσα....φιλος μου εχει βρει πανω σε τσιμεντολιθους το Smart Brabus του
και μεις εχουμε βρει δικο μας, αλλα ηταν κουφαρι (απο τρακαρισμα ) σε συνεργειο , το οποιο υποτιθεται οτι φυλουσαν
μετα η ασφαλιστικη δεν ηθελε να μας δωσει οσα μας ελεγε (αλητες ) , αλλα τελικα μετα απο τις απαραιτητες παναγιες πληρωσε τη διαφορα το συνεργειο
Τοτε γιατι εβαλες τετοια μπουλονια;
και στα 2 μου αυτοκινητα που εχω τετοια ηταν στο στανταρ εξοπλισμο..σιγα μην πληρωνα για κατι τετοιο..αν ηταν θα επαιρνα μονος μου του εμποριου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πες μου οτι εχεις ξαναποσταρει κατι παρομοιο σε παλιοτερο θεμα.Κατι τετοιο ελεγα σε αλλο θεμα που μιλαγαμε παλι για μπουλονια ασφαλειας με τον Καβουρα και τον QsisVTS αλλα δεν μπορουσα να βρω το ποστ.
Πιθανόν, δέν θυμάμαι. Η πλάκα είναι οτι υπάρχει και άλλο σετάκι που έχει τα εργοστασιακά καρυδάκια ασφαλείας απο 2-3 μεγέθη το καθένα. Συνήθως ακόμα και άν δέν ταιριάζει κάποιο 100% θα μπαίνει μέσα αρκετα ωστε να μπορείς να το λύσεις με λίγη δυσκολία. Δέν μπορώ να βρώ φωτογραφία στο internet, το έχουν αυτοί που πουλάνε εργαλεία για βουλκανιζατέρ. Έχει μέσα καμιά 50αριά καρυδάκια συνολικά και κάνει γύρω στα 100-150 ευρώ.
Λογικά τέτοια σετάκια έχουν οι γύφτοι που έχουν ρημάξει όλα τα smart της περιοχής
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Προφανώς όπως και στην Porsche υπάρχουν 40-50 διαφορετικά μπουλόνια ασφαλείας.Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία έχουν όλη την συλλογή.Αν είχε προηγηθεί επίσκεψη στο service και κάποιος γνώριζε πιο καρυδάκι φοράει ?
Καλησπερα siera victor 2.οπως με εχουν διαβεβαιωσει στη NISSAN καθε αυτοκινητο GT-R εχει μοναδικο μπουλονι..θα το ψαξω και θα απαντησω συντομα.
Τελικα καθε gt-r εχει μοναδικα μπουλουνια ασφαλειας.
Μαζι με τα κλειδια και τους κωδικους στην παραδοση καθε αυτοκινητου δινεται και η καρτα με τον κωδικο ασφαλειας του μπουλονιου.
Απαραιτητη προυποθεση βεβαια το 'κλειδι' να ειναι στο αυτοκινητο οταν παει για σερβις.(μετα το αφηνουμε στη θυριδα)! -
Τα GT-R στην χωρα μας επισημα ειναι γυρω στα 40.
Μηπως μπορουμε να κανουμε μια κινηση για GT-R CLUB? -
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Μηπως μπορουμε να κανουμε μια κινηση για GT-R CLUB?Απλα οποτε εχετε συναντηση θα με φωναζετε και θα με λιωνετε στη βολτα
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Μηπως μπορουμε να κανουμε μια κινηση για GT-R CLUB?Απλα οποτε εχετε συναντηση θα με φωναζετε και θα με λιωνετε στη βολτα
Με χαρα!!
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Με χαρα!!
Mη μου λες τετοια!!!Παντως ειναι ευκολο να το οργανωσετε,το θεμα ειναι να παρει καποιος την πρωτοβουλια.Δεν ειναι τρομερο.
Nissan GT-R