-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Καποιος ειχε δει μια Εντζο και της εβγαλε και φωτο!Εγω ειμαι αυτος... Τουλαχιστον την φωτο με την Enzo σταματημενη.
Σε κινηση την εβγαλε ο sv2 μεσα απο την δικη του!viewtopic.php?f=15&t=20636&start=3900
-
fotis_t δικό σου είναι το λευκό που κυκλοφορεί στη λαμία?
έγινε πανικός όταν έσκασε έξω -
εθεάθη και ένα μαύρο (νομίζω πιο διακριτικό από το άσπρο), αυτές τις μέρες στην παραλία της Καλαμάτας
-
προχθες ενα ασπρο στα δικαστηρια θεσσαλονικης. πολυυυυυυ εντυπωσιακο....και παραλληλα σοβαρο...δεν ειναι ''κινεζικο''....με τοσες γραμμες...παρα πολυ καλη δουλεια στην σχεδιαση
-
κυκλοφορεί και ένα εδώ Πάτρα,λευκό!!!Το αμάξι είναι πανέμορφο!!!Μόλις τον ξαναδώ θα του ζητήσω μια βόλτα
-
τρομερο αυτοκινητο και σε μαυρο ειναι τρελλα. Τα μοντελα του 2010 μαλιστα δεν θα εχουν και το προβληματικο σασμαν.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
τρομερο αυτοκινητο και σε μαυρο ειναι τρελλα. Τα μοντελα του 2010 μαλιστα δεν θα εχουν και το προβληματικο σασμαν.Το ίδιο σασμάν θα έχουν... απλά το launch control θα δουλεύει στις 2500 στροφές αντί για τις 4500 και έτσι θα το ταλαιπορεί λιγότερο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
τρομερο αυτοκινητο και σε μαυρο ειναι τρελλα. Τα μοντελα του 2010 μαλιστα δεν θα εχουν και το προβληματικο σασμαν.
Το ίδιο σασμάν θα έχουν... απλά το launch control θα δουλεύει στις 2500 στροφές αντί για τις 4500 και έτσι θα το ταλαιπορεί λιγότερο.
σωστος.Ελπιζω παντως η Νισσαν να το καλυψει στην εγγυηση
-
[quote][/quote]
-
-1
-
=0
-
-
πολυ κ...λα λεμε. 1.19.7 στη πιστα του top gear. Απιστευτος χρονος
-
-
Σε ποιό λιμανάκι είσαι κάτω?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σε ποιό λιμανάκι είσαι κάτω?Μεγαρα!Παχη!
-
Σ'ωραίος
Και οι φωτό με το ελικόπτερο εκπληκτικές -
-
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Η πρωτη διαδρομη του GT-R ηταν Αθηνα-Καλαματα.Ξερω τον δρομο απεξω+1
ΙΜΟ
Μεγαλόπολη - Παλαιoχούνη και
Αλλαγή - Δερβένι χωρίς κίνηση
Nissan GT-R