-
Πιο λιγοι και καλυτεροι απο τους κατοχους F430 δεν ειναι παντως...!
-
Για πιο λίγους δε ξέρω, καλύτεροι πάντως σίγουρα... Αντέ με τον κάθε ξιπασμένο που επειδή του περίσσευαν και πήρε ferrari την έχει δει και γνώστης...
Θες χαμηλούς εύκολους χρόνους σε πίστα κύριε; πάρε GT-R... Θες κάτι πιο ωμό και hardcore πάρε lotus... Θες τη χλειδή σου και να πηγαίνεις και με τις πάντες πότε πότε, τσίμπα μια Μ3. Οι Ferrari είναι για τους κάγκουρες....
-
-
Ρε τον καγκουρα τον Σουμαχερ....! Αυτο δεν περιμενα ποτε να το ακουσω...! Η Ferrari ειναι για τους καγκουρες και το Datsun για τους γνωστες!
Thank's το ειχα αναγκη!
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Για πιο λίγους δε ξέρω, καλύτεροι πάντως σίγουρα... Αντέ με τον κάθε ξιπασμένο που επειδή του περίσσευαν και πήρε ferrari την έχει δει και γνώστης...Θες χαμηλούς εύκολους χρόνους σε πίστα κύριε; πάρε GT-R... Θες κάτι πιο ωμό και hardcore πάρε lotus... Θες τη χλειδή σου και να πηγαίνεις και με τις πάντες πότε πότε, τσίμπα μια Μ3. Οι Ferrari είναι για τους κάγκουρες....
Γεια σου ρε Αλέφαντε είσαι παλικάρι! 'Τι ξέρει αυτός ο Μουρίνιο από μπάλα; Μάθε μπαλιτσα ρε! Αλέφας... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!'
-
Οι Ferrari είναι για τους κάγκουρες.... -
Αντέ με τον κάθε ξιπασμένο που επειδή του περίσσευαν και πήρε ferrari την έχει δει και γνώστης...
Οι Ferrari είναι για τους κάγκουρες....είμαι κάγκουρας ρεεεεε, ferrari βέβαια δεν έχω...
-
-
Καλά μη με φάτε κιόλας, σας έθιξα τα απόλυτα αυτοκίνητα και τους απολυτούς drivers που στο πλήθος τους τα αγοράζουν για να τα ανοίγουν μόνο σε καμιά ευθεία και να τα δείχνουν στο κόσμο η ακόμα χειρότερα για να τα έχουν σε κάνα γκαράζ και να τα βλέπουν
Και ο Schumacher άμα δε δούλευε για τη Ferrari δε ξέρουμε τι θα οδηγούσε...
sv2 δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα σε σένα. Συγνώμη κιόλας. Ψιλό στη πλάκα τα έγραψα άλλα πολύ σοβαρότητα έχει πέσει και θίξαμε ιερά(μη χέσω..)
-
To μόνο σίγουρο είναι οτι αυτός που θέλει να βάζει το όχημα πρώτη μούρη στα μπουζούκια δεν θα πάρει GT-R.
Υπάρχουν άλλες επιλογές φθηνότερες και ακριβότερες. -
Αν το GTR εκανε οσο και η Ferrari F430 θα το αγοραζε κανεις?
Αυτη ακριβως ειναι και η διαφορα μεταξυ τους (ετσι νομιζω τουλαχιστον) -
Και γω σου λέω πως άμα οι F430 κόστιζαν όσο το GT-R ένα πολύ μεγάλο ποσοστό απο αυτούς που έχουν 430 τώρα θα είχαν καμιά gallardo η καμιά 911 στη θέση τους
-
Αλλο ηθελα να πω εγω αλλα τεσπα.
Ο καθενας κανει οτι θελει. -
Και γω σου λέω πως άμα οι F430 κόστιζαν όσο το GT-R ένα πολύ μεγάλο ποσοστό απο αυτούς που έχουν 430 τώρα θα είχαν καμιά gallardo η καμιά 911 στη θέση τους- 1 σημασια εχει το pedigree (και φυσικα να ειναι ακριβο )
αν ημουν πολυ πλουσιος και γω ετσι θα σκεφτομουν.
παντως εχω ακουσει περιπτωση πλουσιου ατομου που το βρηκε 'ευκαιρια' και σκεφτεται να τσιμπησει ενα
(και πλακα πλακα ειναι!) -
Οτι ειναι ευκαιριαρα ειναι σιγουρα.
Εγω ομως δεν μπορω να το συγκρινω με την F430 σε καμια περιπτωση , εκτος αν παρω το αμαξι μονο για να κανω χρονους στην πιστα. -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Οτι ειναι ευκαιριαρα ειναι σιγουρα.
Εγω ομως δεν μπορω να το συγκρινω με την F430 σε καμια περιπτωση , εκτος αν παρω το αμαξι μονο για να κανω χρονους στην πιστα.το οτι κανει κατω απο τα μισα λεφτα σιγουρα το κανει αρκετα συγκρισιμο για καποιον που τον ενδιαφερει μονο η ταχυτητα και δεν κοιταζει σηματα.αυτο ομως ειναι απλα ψυχρη λογικη, στον πραγματικο κοσμο υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες, συνεπως δε νομιζω οτι θα κλεψει πελατες της ferrari. Μιας Μ3 ή μιας απλης carrera ομως θα μπορουσε. τελικα ομως αυτο που πιστευω οτι θα συμβει (στη χωρα μας σιγουρα) ειναι οτι απλα θα προστεθει σε συλλογες αλλων ακριβων αυτοκινητων ως κατι λιγοτερο επισημο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
...997 turbo,Gallardo και F430...Ωραίος στάβλος...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μα είναι ευκαιρία το GT-R.
Πάντως τα δύο GT-R που αναμένονται στην παρέα μου το ένα θα πάει σε κάτοχο 997 turbo,EVO 9 και EVO 10 και το δεύτερο σε κάτοχο 997 turbo,Gallardo και F430
Θα περιμένω την άποψή τους.μεσα επεσα παλι ο κερατας οταν μιλησα για συλλογες
-
χαριτωμενιαρικα για να μην πω πουστης
-
Εστω οτι εχετε 200000 ευρω.Πειτε μου εναν λογο να μην παρετε την F430 αντι για το Nissan GTR εκτος απο τα φοβερα κρατηματα και την χαμηλη τιμη του GTR?
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το GTR εχει να επιδειξει μονο το κρατημα και την χαμηλη τιμη παντα σε συγκριση με την F430.
Nissan GT-R