-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άκουσα ότι ο Γκωτιέ έβγαλε και κραγιόν για άνδρες...
Αληθεύει;;;;;;;;;;;;;;Από ένα πούστη όλα να τα περιμένεις.
Σωστοστ
-
λιγοι καταλαβαινουν οτι υπαρχουν και ανθρωποι που δεν κανουν τη ζωη που κανουν οι ιδιοι...ολα φαινονται στανταρ!πχ αν πινω εγω 2 καφεδες την ημερα στη παραλια,νομιζω οτι ολοι κανουν το ιδιο η μπορουν να το κανουν!
αλλα επειδη το θεμα ειναι αλλο, ακουγεται απο τις γυναικες οτι δεν υπαρχουν ανδρες το οποιο μπορει να αληθευει...αλλα υπαρχουν και γυναικες πλεον?εχουν μπουρδελοποιηθει ολα... -
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα εκτός αν όντως έχει τόση διαφορά η επαρχία από την πρωτεύουσα!!!!
Η μειοψηφία όντως έχει τα χαρακτηριστικά που περιγράφτηκαν παραπάνω αλλά υπάρχει η συντριπτική πλειοψηφία που κρατάει ακόμα αξίες και σωστές προτεραιότητες. Απλά όπως πάντα η μειοψηφία αυτή είναι πολύ φασαριόζα και προβάλλεται από τα ΜΜΕ που βρίθουν από μέλη της.
Μην γινόμαστε σαν τους παππούδες κάθε εποχής που εξυμνούν τα νιάτα τους και «θάβουν» τις επόμενες γενιές.Η λύση είναι μια για μένα, κομψή παρακολούθηση του παιδιού προβάλλοντας το εαυτό μας ως πρότυπο με πράξεις και όχι με λόγια και ξεκάθαρο μήνυμα στο παιδί ότι στηρίζουμε τις επιλογές του και είμαστε πάντα έτοιμοι να το βοηθήσουμε στην στραβή χωρίς αποκλεισμούς και υστερίες.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
λιγοι καταλαβαινουν οτι υπαρχουν και ανθρωποι που δεν κανουν τη ζωη που κανουν οι ιδιοι...ολα φαινονται στανταρ!πχ αν πινω εγω 2 καφεδες την ημερα στη παραλια,νομιζω οτι ολοι κανουν το ιδιο η μπορουν να το κανουν!
αλλα επειδη το θεμα ειναι αλλο, ακουγεται απο τις γυναικες οτι δεν υπαρχουν ανδρες το οποιο μπορει να αληθευει...αλλα υπαρχουν και γυναικες πλεον?εχουν μπουρδελοποιηθει ολα...Απ' όλα υπάρχουν απλά ψάχνουμε σε λάθος μέρη... Παράδειγμα : πάω στα μπουζούκια...φοράω τα 'καλά' μου...και ένας άνδρας μου την πέφτει...τι θα σκεφτώ...:
- να ο ανδρας των ονείρων μου, που με θέλει για την προσωπικότητα μου...
- μάλλον να γ@@@@σει ψάχνει...
Δεν σου πα να ψάξεις και στην εκκλησία.... αλλά κοίτα γύρω σου...
-
true!
απλως τα καλα εχουν λιγοστευσει επικινδυνα... -
οι γυναικες παντα κοιταγανε απο το μακρινο παρελθον να καλοπαντρευτουνε..
..αλλωστε για αυτο το λογο παιρνουνε οι αντρες προικα
δεν ειναι εκει το προβλημα....οι ανθρωποι λουζονται καθημερινα απο εντυπωσιακες εικονες και ιδεες και προτυπα που ειναι στην ουσια για πεταμα.
ειναι προτυπα κουφια και εξυπηρετουν κυριως σκοπους αγορας.ετσι παρατηρειται πχ στα νυχτερινα κεντρα που λεει ο φιλος πιο πανω, ο ενας να το παιζει ο cutty sark, η αλλη martini, οποτε τα πραγματα μενουνε εκει,
και το βραδυ γυρναει η κοπελιτσα σπιτι και κλαιει στο μαξιλαρι..
και το αγορακι ξερετε που..και σιγα-σιγα η κατασταση της λανθανουσας ηθοποιας προχωραει, και τα επακολουθα ειναι προοδευτικα μπερδεμενοι ανθρωποι που κανουνε προοδευτικα μπερδεμενες επιλογες.
αυτο εχει πολλαπλα οφελη που δεν υπαρχει λογος να αναλυθουν εδω, απλα να αποσαφηνιστει οτι τα οφελη αυτα δεν ειναι ουτε της κοινωνιας μας ουτε δικα μας
οι εχοντες σωας τας φρενας καλουνται να βγαλουνε τα ζωναρια και να μαυρισουνε οσα κολαρακια θελουνε να σωσουνε
-
Σωστός ο PetRaN!
Τα πρότυπα είναι που μπερδεύουν!
Και τα πρότυπα πλέον τοποθετούνται από τον περίγυρο!Οπως τότε με την Τουϊγκυ!!Προσπαθούσαν οι γυναίκες να γίνουν 40 κιλά!
Πάντως αυτό σιγά σιγά αλλάζει!
Αλλοιώς δεν θα βλέπαμε ρεπορτάζ με την Σκλεναρίκοβα (??μπορεί να κάνω λάθος το όνομα, αλλά ένα μοντέλο τέλος πάντων) που κόντεψε να πεθάνει απο νευρική ανορεξία!!!!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλλοιώς δεν θα βλέπαμε ρεπορτάζ με την Σκλεναρίκοβα (??μπορεί να κάνω λάθος το όνομα, αλλά ένα μοντέλο τέλος πάντων) που κόντεψε να πεθάνει απο νευρική ανορεξία!!!!!!!Εva Herzigova.
One of the most stunning top models of the 90s, Eva Herzigova, barely resembles herself. Her recent appearance in the Cannes Film Festival confirmed the rumours that she suffers from anorexia nervosa, the modern disease similar to slow death, for which the fashion industry is held accountable. Her photos, which were released on the Internet, shocked everyone. The Czech beauty is hardly recognizable any more. She is now gaunt, with black circles under her eyes, lacking her former glow. Anyone who sees her remains speechless, but not because of her perfect body. Eva Herzigova herself keeps denying that she is anorexic, however, the photos prove her wrong.
KΥΡΙΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ!
πριν:
ενδιάμεσα:
και μετά
-
Κάτι τα βαψίματα λόγω δουλειας, κάτι τα ναρκωτικά που γυρίζουν στο χώρο της
Σοου μπιζνες, παει και αυτή.........................Τι να τα κάνεις τα λεφτά και το πουλ μουρ αν δεν έχεις κανά 2 παιδιά της προκοπής και έναν άνθρωπο να μοιράζεσαι τα καλά και τα κακά της ζωης. Ελάχιστοι σήμερα μπορούν να κρατήσουν μια ισορροπία μεταξύ του χρηματος, της διασκέδασης και της οικογένειας -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
..... Το παιδί στην ηλικία των 12-14 σίγουρα δεν έχει **ανάγκη **για σεξ. Επιθυμία έχει.
Περιεργεια θα το ελεγα εγω.
Τι λέτε ρε παιδιά, έλεος, εσείς δεν ήσασταν ποτέ 14;;
Δεν ξέρω τι κάνατε στα 14, ίσως σκεφτόσασταν μόνο το παιχνίδι, εγώ πάντως χτύπαγα κόκκινα.. μη λέμε τρέλες, δεν ξέρω οι κοπέλες τι κάνουν στα 14, εγώ που πέρασα τα 14 δεν είχα καθόλου περιέργεια, άλλο είχα αλλά έχε χάρη... άσχετα αν τότε δεν υπήρχε κοπέλα στα 14 που να κάνει σεξ ή που έστω να ξέρει τι είναι πραγματικά. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
... τότε δεν υπήρχε κοπέλα στα 14 που να κάνει σεξ ή που έστω να ξέρει τι είναι πραγματικά.Εσύ ήξερες τι είναι πραγματικά; Γιατί εγώ και κάτι άλλοι γνωστοί μου στα 14 είμασταν σκράπες.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... τότε δεν υπήρχε κοπέλα στα 14 που να κάνει σεξ ή που έστω να ξέρει τι είναι πραγματικά.
Εσύ ήξερες τι είναι πραγματικά; Γιατί εγώ και κάτι άλλοι γνωστοί μου στα 14 είμασταν σκράπες.
Όχι βέβαια, σιγά μην ήξερα. Αλλά δε θα ονόμαζα απλά περιέργεια αυτό που είχα. Είχα επιθυμία.
-
φιλε μου απο παντα υπηρχανε κοριτσια που κανναν σεξ στα 14.
η διαφορα ειναι πως τη βλεπανε τη φαση.. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
...όχι στα γελοία ταμπού του στυλ: αν δεν κλείσει τα 12 ή 14 για σεξ - έρωτα δεν μιλάμε. Αν το παιδί το έχει ανάγκη νωρίτερα τότε νωρίτερα...
Αν εννοείς αυτό που καταλαβαίνω, οτι δηλαδή καλό είναι οι γονείς να λένε πέντε πράγματα στο παιδί (όχι για μελισσούλες και λουλουδάκια) πριν τα μάθει από το Cosmopolitan συμφωνώ. Δε νομίζω όμως να είναι ταμπού το να προσπαθείς να εξηγήσεις στο παιδί σου οτι αυτή η ηλικία δεν είναι η κατάλληλη (για πολλούς λόγους) για για αρχίσει την σεξουαλική του ζωή. Το παιδί στην ηλικία των 12-14 σίγουρα δεν έχει **ανάγκη **για σεξ. Επιθυμία έχει.
..... Το παιδί στην ηλικία των 12-14 σίγουρα δεν έχει **ανάγκη **για σεξ. Επιθυμία έχει.
Περιεργεια θα το ελεγα εγω.
Αυτο ειναι ολοκληρο το ποστ ,διαβαζοντας μονο το κομματι που ειχα κοψει,για οικονομια χωρου, αλλαζει το νοημα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
... τότε δεν υπήρχε κοπέλα στα 14 που να κάνει σεξ ή που έστω να ξέρει τι είναι πραγματικά.
Εσύ ήξερες τι είναι πραγματικά; Γιατί εγώ και κάτι άλλοι γνωστοί μου στα 14 είμασταν σκράπες.
Όχι βέβαια, σιγά μην ήξερα. Αλλά δε θα ονόμαζα απλά περιέργεια αυτό που είχα. Είχα επιθυμία.
Πάντως ανάγκη δεν είχες.
Πιστεύεις οτι ένα 14χρονο παιδί ξέρει πραγματικά τους πιθανούς κινδύνους (και δε μιλάω μόνο για αρρώστιες και εγκυμοσύνες) και το κυριότερο, είναι ψυχολογικά και συναισθηματικά έτοιμο να αρχίσει τέτοιες δραστηριότητες; Το σεξ δεν ειναι playstation. Και εν πάσει περιπτώσει σ'αυτή την ηλικία μπορεί να χαρεί περισσότερο άλλα πράγματα που θα του λείψουν στο μέλλον. -
Πάντως ανάγκη δεν είχες.
Πιστεύεις οτι ένα 14χρονο παιδί ξέρει πραγματικά τους πιθανούς κινδύνους (και δε μιλάω μόνο για αρρώστιες και εγκυμοσύνες) και το κυριότερο, είναι ψυχολογικά και συναισθηματικά έτοιμο να αρχίσει τέτοιες δραστηριότητες; Το σεξ δεν ειναι playstation. Και εν πάσει περιπτώσει σ'αυτή την ηλικία μπορεί να χαρεί περισσότερο άλλα πράγματα που θα του λείψουν στο μέλλον.Ανάγκη; Τι θα πει ανάγκη; Μην παίζουμε με τις λέξεις. Για μένα ανάγκη είναι το φαγητό ή το νερό, που δε ζεις χωρίς αυτό. Ούτε τώρα λοιπόν έχω ανάγκη, με αυτήν την έννοια. Θα ζήσω και χωρίς το σεξ, κανείς δεν πέθανε επειδή έκανε αποχή απ'το σεξ. Επιθυμία είχα τότε, επιθυμία έχω και τώρα.
Πιστεύω ότι θα έπρεπε να τους ξέρει τους κινδύνους, αλλά εδώ καλά-καλά δεν τους ξέρουμε εμείς οι ενήλικες, ή δεν τους ξέρουμε ακριβώς. Και έπειτα εκείνη την ώρα, πολλές φορές παίζουν συγκυρίες (που δε θα κάτσω να αναλύσω εδώ πέρα) και δεν υπάρχει αυτοσυγκράτηση ή/και σύνεση από πολλούς από εμάς τους ενήλικες, θα υπάρξει από ένα παιδί στα 14; Ψυχολογικά και συναισθηματικά, όπως και βιολογικά, γιατί είναι και θέμα ορμόνων, παίζει από άτομο σε άτομο. Σαφώς και δεν είναι playstation, το playstation κρατάει περισσότερη ώρα
Δηλαδή εσύ αν έχεις ή όταν κάνεις παιδί, αν θέλει στα 14 του να κάνει σεξ είτε σε οίκο ανοχής αν είναι αγόρι, είτε αν είναι κοπέλα με κάποιο συμμαθητή της, θα το εμποδίσεις με κάθε μέσο γιατί 'δε θα ξέρει' και θα του πεις να χαρεί άλλα πράγματα; Μην πας τόσο μακριά, θυμήσου τον εαυτό σου λίγο στα 14. Δε θα πιστέψω ότι δεν είχες το μυαλό σου στο σεξ. Είναι άδικο να ξεχνάμε τόσο γρήγορα, μου φέρνει στο νου το στρατό (κάποτε ήσουν και εσύ νέοπας κτλ)
Εγώ πάντως, αν ήθελα να κάνω σεξ στα 14 και με εμποδίζανε οι γονείς μου με κάθε τρόπο, εκτός του ότι μάλλον θα έκανα κρυφά γιατί η επιθυμία μου γι'αυτό θα ήταν μεγαλύτερη, δεν ξέρω που θα οδηγούσε το χαρακτήρα μου όλη αυτή η απαγόρευση και η καταπιεσμένη σεξουαλικότητα. Ευτυχώς οι γονείς μου ήταν πολύ συζητήσιμοι, και καταφέρναν να σε μεταπείσουν αν πίστευαν πώς κάτι είναι λάθος όχι απαγορεύοντάς σου να κάνεις κάτι αλλά μετά από πολύωρες συζητήσεις μέσα από τις οποίες σου μαθαίναν ελευθερα και δημοκρατικά το πώς πρέπει να πράττεις και γιατί. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ανάγκη; Τι θα πει ανάγκη; Μην παίζουμε με τις λέξεις. Για μένα ανάγκη είναι το φαγητό ή το νερό, που δε ζεις χωρίς αυτό. Ούτε τώρα λοιπόν έχω ανάγκη, με αυτήν την έννοια. Θα ζήσω και χωρίς το σεξ, κανείς δεν πέθανε επειδή έκανε αποχή απ'το σεξ. Επιθυμία είχα τότε, επιθυμία έχω και τώρα.
Οταν λέω ανάγκη εννοώ την ίδια επιθυμία που λες και συ η οποια όμως υπαγορεύεται από τους φυσιολογικούς μηαχανισμούς του σώματος και όχι από την Cosmoθεωρία ή το Baywatch. Αλλά ακόμα και όταν εμφανιστεί αυτή η 'φυσική επιθυμία' πιστεύω οτι είναι καλό να μάθει να την τιθασεύει κιόλας γιατί το να πέφτεις με τα μούτρα σου κατευθείαν εκεί που σου υποδεικνύουν οι επιθυμίες σου δεν είναι και ότι καλύτερο. Από όσο ξέρω η εγκράτεια είναι καλό πράγμα.
Πιστεύω ότι θα έπρεπε να τους ξέρει τους κινδύνους, αλλά εδώ καλά-καλά δεν τους ξέρουμε εμείς οι ενήλικες, ή δεν τους ξέρουμε ακριβώς. **Και έπειτα εκείνη την ώρα, πολλές φορές παίζουν συγκυρίες **(που δε θα κάτσω να αναλύσω εδώ πέρα) και δεν υπάρχει αυτοσυγκράτηση ή/και σύνεση από πολλούς από εμάς τους ενήλικες, θα υπάρξει από ένα παιδί στα 14;
Ερχεσαι στα λόγια μου. Αρα μάλλον θα ήταν καλύτερο να περιμένει να εκδηλώσει την σεξουαλικότητα του/της λίγο αργότερα που θα μπορεί ( ; ) να ζυγίσει πέντε πράγματα καλύτερα.
Δηλαδή εσύ αν έχεις ή όταν κάνεις παιδί, αν θέλει στα 14 του να κάνει σεξ είτε σε οίκο ανοχής αν είναι αγόρι, είτε αν είναι κοπέλα με κάποιο συμμαθητή της, θα το εμποδίσεις με κάθε μέσο γιατί 'δε θα ξέρει' και θα του πεις να χαρεί άλλα πράγματα; Μην πας τόσο μακριά, θυμήσου τον εαυτό σου λίγο στα 14. Δε θα πιστέψω ότι δεν είχες το μυαλό σου στο σεξ. Είναι άδικο να ξεχνάμε τόσο γρήγορα, μου φέρνει στο νου το στρατό (κάποτε ήσουν και εσύ νέοπας κτλ)
Εγώ πάντως, αν ήθελα να κάνω σεξ στα 14 και με εμποδίζανε οι γονείς μου με κάθε τρόπο, εκτός του ότι μάλλον θα έκανα κρυφά γιατί η επιθυμία μου γι'αυτό θα ήταν μεγαλύτερη, δεν ξέρω που θα οδηγούσε το χαρακτήρα μου όλη αυτή η απαγόρευση και η καταπιεσμένη σεξουαλικότητα. Ευτυχώς οι γονείς μου ήταν πολύ συζητήσιμοι, και καταφέρναν να σε μεταπείσουν αν πίστευαν πώς κάτι είναι λάθος όχι απαγορεύοντάς σου να κάνεις κάτι αλλά μετά από πολύωρες συζητήσεις μέσα από τις οποίες σου μαθαίναν ελευθερα και δημοκρατικά το πώς πρέπει να πράττεις και γιατί.Δε μίλησα ποτέ για απαγόρευση. Πραγματικά αν το παιδί θέλει να κάνει κάτι θα το κάνει (αναλόγως τι προσωπικότητα κουβαλάει βέβαια) και οι απαγορεύεσεις πολλές φορές το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν το αντικείμενο της απαγόρευεσης πιο ελκυστικό. Εγώ αναφέρομαι στην στάση που θα κρατούσα ως γονιός (εντελώς υποθετικά) και στις 'κατευθυντήριες γραμμές' που θα έδινα στο παιδί μου. Από 'κει και πέρα ο Θεός βοηθός...
-
Πραγματικά αν το παιδί θέλει να κάνει κάτι θα το κάνειΕξάλλου, υπάρχουν 3 τρόποι να κάνεις κάτι:
- Να το κάνεις ο ίδιος
- Να το αναθέσεις σε κάποιον άλλον
- Να απαγορέψεις στα παιδιά σου να το κάνουν...
Δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πραγματικά αν το παιδί θέλει να κάνει κάτι θα το κάνει
Εξάλλου, υπάρχουν 3 τρόποι να κάνεις κάτι:
- Να το κάνεις ο ίδιος
- Να το αναθέσεις σε κάποιον άλλον
- Να απαγορέψεις στα παιδιά σου να το κάνουν...
Δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει...
Νομίζω ο Oscar Wilde....
-
To thema den ksekinaei apo ta paidia alla apo ton tropo pou ta megalwnoume kai tis arxes me tis opoies galouxizontai apo to spiti tous. Kaka ta psemata oloi mas eixame ormes kai sta 15 kai sta 17 mas!
Eniote kapoioi kai pio mikroi.... Allwste h seksoualikh mas taytothta ksekina apo thn vrefikh mas hlikia (parathreiste eseis pou exete koritsakia pws ksekinane na trivontai otan einai akoma paidia!).....
Stis gynaikes kai logw ths grhgoroterhs wrimanshs twn genhtikvn tous anaparagwgikwn organwn oi ormes erxontai kai pio grhgora!
Ola afta omws den exoun shmasia! To thema einai oti ta paidia tha prepei na katalavoun (kai mono oi goneis mporoun me th synexh syzhthsh na ta vohthisoun se afto) oti sex den einai mono ormes. An mh ti allo thelei kai syneidhtopoihsh. Se poion dinesai kai giati to kaneis. Den einai to thema apla exw ormes kai paw.
Tespa... Dysthxws me lyph parathrw oti h koinwnia mas oso ekselisetai toso provalei mia apistefth xydaiothta! Kai an kai eimai 25 etwn kai den apew kai poly apo th nea genia,kathimerina th xydaiothta afth parathrw na thn provaloun me opoion tropo mporoun....TV, periodika (nai! perasa apo th fash tou Cosmopolitan allla sixathika ta idia kai ta idia ), PANTOU!
Siga siga oso megalwnw nostalgw th freskada kai afto to kati pou vlepw se kati palies tainies.....Mia freskada kai mia anwrimothta mesa se ekeino to kima thw aksioprepeias pou teinai pia na ekleipsei apo thn zwh mas!
Panta filika
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους