-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
'Σημασια εχει να εισαι ο εαυτος σου και να αφηνεις και τον αλλο να ειναι ο εαυτος του'έτσι σωστα μιλας..αλλα ολοι μας δεν βρισκουμε το ιδανικο ή δεν μας βρισκουν ιδανικους..ετσι παει..κατι χαλαει στο τελος..πρεπει να συμβιβαζεσαι!!!
-
Δεν αντιλεγω αλλα και στους συμβιβασμους χρειαζεται και μετρο
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Δεν αντιλεγω αλλα και στους συμβιβασμους χρειαζεται και μετρομπορεις να μας το εξηγησεις τι εννοεις με το μετρο??? για να συμμετάσχω στον σχολιασμο σου
-
Οτι με τους πολλους συμβιβασμους χανεις την ουσια και μετα καταληγετε δυο αγνωστοι
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Οτι με τους πολλους συμβιβασμους χανεις την ουσια και μετα καταληγετε δυο αγνωστοιΣυμφωνω! και καποιος ειναι το θυμα!
-
Ο χρήστης aragorn έγραψε:
συμφωνω απολυτα οτι τα δυο φυλα δεν ειναι ισα.για αυτο ολες οι γυναικες αμα περασουνε τα 25 ψαχνουν ενα γερο με λεφτα να παντρευτουν γιατι βαριουνται να δουλεψουν και τα θελουν ολα ετοιμα. ΑΚΟΥ ΙΣΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ!
η γυναικα πρεπει να ναι στο σπιτι και να μεγαλωνει τα παιδια.
απο κει αρχιζει το κακο, πανε με την προφαση να βρουνε δουλεια και βρισκουν γκομενους. ΜΠΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΚΑΙ ΤΕΛΟς το οτι τα δυο φυλα δεν ειναι ισα φαινεται απο το οτι ΟΛΕΣ οι γραμματεες πηδιουνται με τα αφεντικα τους για να κολοβαρανε στη δουλεια και να εχουνε προνομια.ωραια ισοτητα!
μ..λ.....κακος..?
-
'Τι είδους γυναίκα θα θέλατε να είχατε δίπλα σας;'
Μία πλούσια. Τα λεφτά κάνουν την ευτυχία.&-
Και ξανθιά, κουκλάρα, τελικά μια Θεά, άσχετα αν εγώ είμαι μπουρτζόβλαχος!'Είστε τόσο τυχεροί, ώστε να την έχετε, ή τόσο επιπόλαιοι ή απερίσκεπτοι, ώστε να την είχατε αλλά να τη χάσατε;'
Τίποτα απο αυτά, απλά ήμουν μικρός, ξεπλένης και άμπαλος. Αλλά λένε ότι κάποια για να είναι ΠΡΩΗΝ σου, υπάρχει λόγος γι'αυτό.
'Πώς θα σας φαινόταν να έχετε δίπλα σας μία δυναμική γυναίκα, αποφασιστική, με λόγο, με ικανότητα διαχείρισης πολύπλοκων καταστάσεων, ψύχραιμη, με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά δηλαδή, που συνήθως συναντά κανείς σε εμάς τους άντρες;
Και να σου λέει κι από πάνω 'μώρο μου, άστο σε μένα να το ρυθμίσω το ρημάδι το καρμπυρατέρ, αφού δεν πιάνουν τα χέρια σου αγάπη μου!'.
ή 'σου έχω πει τόσες φορές, φλικάρουμε από πριν, μετά ανάποδο και σταθερό γκάζι, αλλά μην στεναχωριέσαι καρδιά μου, δώσμου το να σου δείξω...''
Εντάξει.. αρκεί να μη με έδερνε.. εκεί θα άρχιζα να ανησυχώ..
'Για μένα πάντως, θα είχε πολύ ενδιαφέρον η γυναίκα μου, να ξέρει να οδηγεί καλύτερα από μένα...
όσο κι αν αυτή η πιθανότητα τείνει στο μείον άπειρο τοις 100...
'Καλά, υπάρχουν κάτι γυναίκες πάντως, δε θα αναφέρω ονόματα, που είναι πιλοτάκια, κάτι κόρες οδηγών αγώνων κτλ.
-
[quote='Pai Mei']Να σας θέσω τώρα ορισμένα άλλα ερωτήματα φίλοι μου, κουβέντα να γίνεται...
Τι είδους γυναίκα θα θέλατε να είχατε δίπλα σας;
Και τέλος...
Πώς θα σας φαινόταν να έχετε δίπλα σας μία δυναμική γυναίκα, αποφασιστική, με λόγο, με ικανότητα διαχείρισης πολύπλοκων καταστάσεων, ψύχραιμη, με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά δηλαδή, που συνήθως συναντά κανείς σε εμάς τους άντρες;
quote]Χμμ, έξυπνη, με χαμόγελο που να φωτίζει το πρόσωπο, λεπτή και μελαχροινή. Όσο για την ομορφιά αυτό είναιπροσωπικό θέμα.
'Πάρτε τα μάτια μου να δείτε' όπως λέει και ο σοφός λαός
Όσο για το δεύτερο υποθέτω ότι θα με τρόμαζε λιγάκι. Τελικά θα μου άρεσε αν άφηνε και λεφτά για ψώνια στο σπίτι.
Τώρα άν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα συναντά κανείς σε άνδρες σηκώνει μεγάλη συζήτηση -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Να σας θέσω τώρα ορισμένα άλλα ερωτήματα φίλοι μου, κουβέντα να γίνεται...Τι είδους γυναίκα θα θέλατε να είχατε δίπλα σας;
Τη Ναζλί
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Εκτος απο τη Ναζλι και το μπακλαβατζιδικο του γερου της να τρωμε και κανα γλυκο....
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Να σας θέσω τώρα ορισμένα άλλα ερωτήματα φίλοι μου, κουβέντα να γίνεται...
Τη Ναζλί
Μπακλαβατζίογλου
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Να σας θέσω τώρα ορισμένα άλλα ερωτήματα φίλοι μου, κουβέντα να γίνεται...
Τη Ναζλί
Μπακλαβατζίογλου
Δεν μας παίζετε και μας; Τι είναι αυτά που λέτε;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δεν πειράζει που δεν βλέπεις τηλεόραση Μάνο, μία τούρκικη σαπουνόπερα είναι! Δεν χάνεις τίποτα, καλύτερα θα έλεγα....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν πειράζει που δεν βλέπεις τηλεόραση Μάνο, μία τούρκικη σαπουνόπερα είναι! Δεν χάνεις τίποτα, καλύτερα θα έλεγα....
τελικά μαθαίνεις πολλά από το 4TF
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τελικά μαθαίνεις πολλά από το 4TF
σφαιρική ενημέρωση!
-
Δεν ξέρω τι λέει η πρωταγωνίστρια ( από όσα κατάλαβα) της σαπουνόπερας αλλά για ένα μπακλαβά δεν λέω όχι!!!!!!
Κακή ώρα πιάσαμε κουβέντα για σιροπιαστά. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δεν ξέρω τι λέει η πρωταγωνίστρια ( από όσα κατάλαβα) της σαπουνόπερας αλλά για ένα μπακλαβά δεν λέω όχι!!!!!!
Κακή ώρα πιάσαμε κουβέντα για σιροπιαστά.Εφτασεεεεε!!!
-
Καλά βαλτός είσαι. Δεν κάνουν και Delivery τα ζαχαροπλαστεία στο σπίτι.
-
BILL, έφυγα για Γιάννενα.......
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
BILL, έφυγα για Γιάννενα.......
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους