-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μάλλον εννοεί όταν φτάσουμε εμέις στα 40 κι αυτή στα 25
Ααααααχ, πονεμένη ιστορία. Στα 25 δεν έχουν μειονεκτήματα, φίλε ντούκα.
Δούκας
Από τα 40 μέχρι τα 70, πως τις αντέχεις; Αν προσέχαμε, θα καταλαβαίναμε ότι μας περιμένουν 15 όμορφα χρόνια (από τα 25 μέχρι τα 40 της) και τουλάχιστον 30 άστα-να-πάνε χρόνια (από τα 40 μέχρι τα 70 της).
Μετά τα 70, τη συνηθίζεις (όχι ότι ηρεμεί, αντιθέτως).Παθώς; (είπε ο Αντωνάκης στον ταξιτζή...)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Παθώς; (είπε ο Αντωνάκης στον ταξιτζή...)Όχι ακόμα, αλλά κοντεύω.
-
Μετά τα 70, τη συνηθίζεις (όχι ότι ηρεμεί, αντιθέτως).
Δεν συνηθίζεις.Απλά λόγω ηλικίας, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ, έχεις ενα Αλτσχαιμερ μαζί με κουφαμαρα και δεν το καταλαβαίνεις.
Αν είσαι άτυχος και είσαι στα καλά σου..χμμμ τραβάς μια εθελουσία προς παράδεισο μεριά.
-
Λένε πώς όταν γεράσει ο αντρας,παύει να ακούει τίς υψηλές συχνότητες τού ήχου,ενώ όταν γεράζει η γυναίκα παύει να ακούει τίς χαμηλές.
Η φύση έχει προνοήσει γιά όλα.
-
Παντρευόμαστε όταν είμαστε σε θέση να δούμε την άλλη καθαρά, με όλα τα μειονεκτήματά της.
Δηλαδή όταν φθάσει στα 40;
ΝΟ1 Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ......
ΝΟ2 ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ 40 ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ 1000ΑΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΙΑ 25ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ....ΑΡΑ ΓΙΑ 15 ΕΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ 40ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ 55 ΤΗΝ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΒΛ.ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ(ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ)....ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΣΤΑ 55 ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΑΓΚΡΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ..
ΝΟ3 ΣΤΑ 55+ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΜΑΞΑΚΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΧΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΙΠΙΝΙ 23ΧΡΟΝΟ...ΤΟ ΠΛΑΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΛΠ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΕΛΑ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΛΛΟΥ
ΝΟ4 ΜΕΤΑ ΤΑ 60+ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΖΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ..
ΝΟ5 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ ΑΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΡΤΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ..Η ΠΕΣ ΟΤΙ ΠΑΣ ΣΚ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ 2ΗΜΕΡΟ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΙΠΙΝΑΚΙ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ*ΤΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΖΕΥΓΗ+..
ΝΟ6 ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΣΕ ΤΗ ΓΥΝΗ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ...ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΖΑΜΑΝΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΖΑΜΙ...ΟΠΟΤΕ ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΑ ΠΑΤΗΣΑ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΜΩΣΑΙΚΟ...
ΝΟ7 ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ....ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΑΥΤΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ...
ΝΟ8(ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ) ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑΥΤΟΝ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ....ΤΙ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...ΑΜΑ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΣΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ....
ΒΛ. ΓΟΝΙΔΗ(ΣΑ ΤΟΝ ΓΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ) ΜΕ ΣΑΜΠΡΙΝΑ(Μ#$ΝΑΡΑ)..ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ....
-
Τσκ, τσκ, τσκ! Τι κυνισμός είναι αυτός!
-
Ναι είμαι σίγουρη πλέον ζώ σε άλλον πλανήτη....
Γυναίκες είναι και οι μάνες σας, οι αδελφές σας, οι κόρες σας για αυτές μιλάτε έτσι? -
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Γυναίκες είναι και οι μάνες σας, οι αδελφές σας, οι κόρες σας για αυτές μιλάτε έτσι?Ε, ξέρεις, λέμε και κάμια μ@λ@κία να περνάει η ώρα...
(είπε ο λαγός στο λιοντάρι).
-
Γυναίκες είναι και οι μάνες σας, οι αδελφές σας, οι κόρες σας για αυτές μιλάτε έτσι?Ε, ξέρεις, λέμε και κάμια μ@λ@κία να περνάει η ώρα...
Μερικοί μάλιστα, όπως ο Random του οποίου το ποστ μάλλον εξαγρίωσε τη φίλη μας, λένε περισσότερες....
kamil, salome, πώς και δεν μας την έπεσαν ακόμα για υποστήριξη... σσσσστ!
-
katerina kaperoni, έχε υπ'όψιν πως κάποιοι από τους 'σκληροπυρηνικούς' από τότε που έγινε η τελευταία δημοσίευση πριν εσένα έχουν διαγραφεί απ΄το φόρουμ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μερικοί μάλιστα, όπως ο Random του οποίου το ποστ μάλλον εξαγρίωσε τη φίλη μας, λένε περισσότερες....
δεν θα 'χει μάθει ακόμα για το motorwomen
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καλά καλά , συνεχίστε να τρίβεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη και μετα όταν σας αρχίσουν στις γρήγορες θα κλαίγεστε
( Όχι δεν το είπα εγώ, μου κλεψανε το password στο forum, είχα πιεί και δεν ηξερα τι έλεγα κλπ.,) -
πολυ δεν εχουν εξελιχθη παντος
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Γυναίκες είναι και οι μάνες σας, οι αδελφές σας, οι κόρες σας για αυτές μιλάτε έτσι?Με όλο το σεβασμό και χωρίς να θέλω να θίξω το αδύνατο ( ? ) φύλο, έχεις άδικο στο να νευριάζεις. Και εξηγώ: επειδή εγώ ζω σε αυτόν τον πλανήτη και τον μοιράζομαι με αυτά τα παράξενα πλάσματα που λέγονται 'γυναίκες', μπορώ άνετα να δω το πόσο σκληροπυρηνικές απόψεις έχετε πολλές από εσάς για όλους τους άντρες, αρχής γενομένης από τη φράση-κλισέ-must 'όλα τα γουρούνια ίδια φάτσα έχουν'. Να μην πω βέβαια για πιπεράτες συζητήσεις μεταξύ γυναικών όπου μπορούν να κάνουν και τον Γκουσγκούνη να κοκκινήσει, οι οποίες μάλλον έλλειψη σεβασμού δείχνουν... Εγώ πάντως ούτε καν έχω διανοηθεί να μπω σε τόσο 'juicy' λεπτομέρειες, συζητώντας με φίλους μου... Με την ίδια λογική άντρες είναι και οι πατεράδες σας, οι αδερφοί σας και οι γιοι σας... Για αυτούς μιλάτε έτσι;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γυναίκες είναι και οι μάνες σας, οι αδελφές σας, οι κόρες σας για αυτές μιλάτε έτσι?Με όλο το σεβασμό και χωρίς να θέλω να θίξω το αδύνατο ( ? ) φύλο, έχεις άδικο στο να νευριάζεις. Και εξηγώ: επειδή εγώ ζω σε αυτόν τον πλανήτη και τον μοιράζομαι με αυτά τα παράξενα πλάσματα που λέγονται 'γυναίκες', μπορώ άνετα να δω το πόσο σκληροπυρηνικές απόψεις έχετε πολλές από εσάς για όλους τους άντρες, αρχής γενομένης από τη φράση-κλισέ-must 'όλα τα γουρούνια ίδια φάτσα έχουν'. Να μην πω βέβαια για πιπεράτες συζητήσεις μεταξύ γυναικών όπου μπορούν να κάνουν και τον Γκουσγκούνη να κοκκινήσει, οι οποίες μάλλον έλλειψη σεβασμού δείχνουν... Εγώ πάντως ούτε καν έχω διανοηθεί να μπω σε τόσο 'juicy' λεπτομέρειες, συζητώντας με φίλους μου... Με την ίδια λογική άντρες είναι και οι πατεράδες σας, οι αδερφοί σας και οι γιοι σας... Για αυτούς μιλάτε έτσι;
Αξιος, Αξιος!!!!
-
Εγώ ένα έχω να πω για την εξέλιξη της γυναίκας: http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmom ... ic?topic=1
-
Καλά εντάξει. Είναι κοινό μυστικό ότι το συγκεκριμένο φόρουμ είναι η παιδική χαρά αρκετών μαντραχαλέων που μπαίνουν με γυναικεία id και γράφουν τα απίστευτα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Καλά εντάξει. Είναι κοινό μυστικό ότι το συγκεκριμένο φόρουμ είναι η παιδική χαρά αρκετών μαντραχαλέων που μπαίνουν με γυναικεία id και γράφουν τα απίστευτα!αμ τι νόμιζες ότι κάνει ο κόσμος στα labs του ΕΜΠ???
-
εχει το κοσμοπολιταν φορουμ??????????
ολα τα καλα τα κρατατε για τον εαυτο σας!!!δεν ειναι χριστιανικο!!! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχει το κοσμοπολιταν φορουμ??????????
ολα τα καλα τα κρατατε για τον εαυτο σας!!!δεν ειναι χριστιανικο!!!Καλό!Πολύ καλό!!!
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους