-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
υπερβολικα κοντα τοποθετημενα τα πενταλ φρενου / γκαζιου
Αυτό το λες επειδή το δικό μας έχει διάταξη... τρακτέρ... Ένα από τα σημεία που μου άρεσαν στην Giulietta, καθώς επιτρέπουν μύτι-τακούνι!
Στα υπόλοιπα έχω μερικές ενστάσεις (το τιμόνι της μου αρασε!) ενώ ο κινητηρας είναι πολύ ενθουσιώδης και όχι απλά καλός! Κατα τα άλλα συμφωνούμε.
Ο εγκέφαλος δεν διακόπτει την λειτουργία του γκαζιού, όταν
αντιληφθεί ταυτόχρονα πατημένα γκάζι-φρένο? -
κολλητός παραγγέλνει αύριο το πρωί 170 distinctive + sport pack ... παρά τα λεγόμενά μου...
το θέμα είναι ότι το έχει ψάξει κιόλας το θέμα
(πρωην αμάξι:saxo 1.1 ) -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
κολλητός παραγγέλνει αύριο το πρωί 170 distinctive + sport pack ... παρά τα λεγόμενά μου...το θέμα είναι ότι το έχει ψάξει κιόλας το θέμα
(πρωην αμάξι:saxo 1.1 )τι τον συμβουλεψες ΕΣΥ μαστορα;
-
θα γίνει vs αν απαντήσω....
-
κολλητός παραγγέλνει αύριο το πρωί 170 distinctive + sport pack ... παρά τα λεγόμενά μου...το θέμα είναι ότι το έχει ψάξει κιόλας το θέμα
(πρωην αμάξι:saxo 1.1 )Ομαλή μετάβαση θα έλεγα....
-
θα γίνει vs αν απαντήσω....Απο περιεργια πες...
Μπορεί να βλέπεις κάτι που δεν το βλέπει κανείς άλλος... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Απο περιεργια πες...
Μπορεί να βλέπεις κάτι που δεν το βλέπει κανείς άλλος...δεν είμαι αντικειμενικός κριτής
-
Απο περιεργια πες...
Μπορεί να βλέπεις κάτι που δεν το βλέπει κανείς άλλος...δεν είμαι αντικειμενικός κριτής
Eχεις καλους φιλους ομως
-
(πρωην αμάξι:saxo 1.1 )Καλά το sport pack είναι , που λένε οι κομπιουτεράδες.
Δεν λέει να μην το βάλεις.
(αν κάποιος ενδιαφέρεται, μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέριες)Sport Pack 17, λογικά, ε; (υπάρχει και 18...)
Εσύ, τι του είπες; Να μην αγοράσει τίποτα ή να προτιμήσει κάτι άλλο;
Έτσι από περιέργεια. -
17' φυσικά
εγώ απλα του έλεγα να μην ανέβει τόσο πολύ σε χρήματα -
Και εγώ σου, είμαι.
Πριν από λίγο με τον configurator και την έβγαλα, αν θυμάμαι καλά, 26 K.Αρκετά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα την αγόραζα.
Εγώ πάντως είμαι τελείως κάθετος στην λογική αγοράζω Alfa γυμνή, , βασική.
Όταν έρθει η ώρα, θα είναι Distinctive (αν ήμουν ελληνική γενική αντιπροσωπεία θα καταργούσα την Progression ή θα την άφηνα μόνο για στόλους, ενοικιαζόμενα)
Sport Pack, Blue & Me, ζάντες και υφάσματα της προκοπής.Υποτίθεται, ότι αγοράζεις Άλφα, αν μη τι άλλο αμάξι.
Μια που πιάσαμε το θέμα, μου τη σπάει που, τουλάχιστον στην αρχή, η κεντρική αντιπροσωπεία έχει μοιράσει καμιά 50αριά αμάξια, με μέτριο εξοπλισμό (αντί για πλούσιο), ελεεινές ζάντες και το ίδιο χρώμα αε όλους τους dealer.
-
για τιμή/εξοπλισμό και χρηματοδοτικό θα σας πω αύριο ακριβώς.
χρώμα μαύρο περλέ ή κόκκινο (σαν του bravo ), αναλόγως τι υπάρχει ετοιμοπαράδοτο -
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Υποτίθεται, ότι αγοράζεις Άλφα, αν μη τι άλλο αμάξι.Ψιτ κύριος... κιμπάρικο αμάξι είναι μόνο το
-
Πες του να βάλει Blue & Me. Το κόστος δεν είναι εξωφρενικό (περίπου 400 ευρώ) αλλά όλοι το ξεχνάνε...
-
Καλησπέρα. Για το blue and me που προαναφέρθηκε, δέχεται μόνο αγγλικούς χαρακτήρες όπως το αντίστοιχο της delta;
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
υπερβολικα κοντα τοποθετημενα τα πενταλ φρενου / γκαζιου
Αυτό το λες επειδή το δικό μας έχει διάταξη... τρακτέρ... Ένα από τα σημεία που μου άρεσαν στην Giulietta, καθώς επιτρέπουν μύτι-τακούνι!
Στα υπόλοιπα έχω μερικές ενστάσεις (το τιμόνι της μου αρασε!) ενώ ο κινητηρας είναι πολύ ενθουσιώδης και όχι απλά καλός! Κατα τα άλλα συμφωνούμε.
αντιληφθεί ταυτόχρονα πατημένα γκάζι-φρένο?Για 1-2 sec οχι...
-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Καλησπέρα. Για το blue and me που προαναφέρθηκε, δέχεται μόνο αγγλικούς χαρακτήρες όπως το αντίστοιχο της delta;Λογικά, ναι.
Έχει βγει ένα firmware πρόσφατα (μάλλον η Giulietta το έχει ήδη )
αλλά δεν το έχω εγκαταστήσει. Υποθέτω ότι αφορά την συμβατότητα νέων/παλιών συσκευών (π.χ iPhone κτλ)Πρέπει να ρωτήσεις κάποιον που το έχει βάλει.
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, για το τηλέφωνο περνάς όλες τις επαφές με λατινικούς χαρακτήρες.
Για τα τραγούδια επίσης αλλάζεις όλα τα tag των αρχείων .mp3 και .aac με λατινικούς χαρακτήρες. -
Thank's. Η απορία ήταν καθαρά φιλοσοφική, από τότε που ψαχνόμουν για την αγορά μιάς delta...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε 0,5sec στην Giulietta και με ταχύτητα από τα 5 km/h και πάνω.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Σε 0,5sec στην Giulietta και με ταχύτητα από τα 5 km/h και πάνω.
Δεν με εκοψε παντως... η τουλαχιστον δεν το ενιωσα...
Alfa Romeo Giulietta