-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
υπαρχει σημαντικη διαφορα.υπαρχουν πολλοι ιδιοκτητες που παραπονουνται για προβληματα,αλλα η βαγκ ανακληση ΔΕΝ κανει.βεβαιως αν ζητησεις να σου αντικαταστησουν τους δισκους,το κανουν(οπως εκανα εγω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο,χωρις να εχω ουσιαστικα προβλημα),αλλα αν ηταν να κανουν ανακληση,φαντασου τι δυσφημιση θα ηταν για την αξιοπιστια της εταιριας..
διν ξερου αν μι πιανς..Βρε δεν εχει σημασια ποιο κιβωτιο ειναι.Μπορει να ειναι και το dsg9 τα ιδια.Απλα για κιβωτιο μιλησε ο κικιζας για κιβωτιο του μιλησα κι εγω μπας και καταλαβει την εννοια 'προβλημα' και την εννοια προβλημα για μια αυτοκινητοβιομηχανια.Προφανως η vw εκρινε οτι το προβλημα με τα dsg6 ηταν επικινδυνο ενω με το 7 δεν ηταν.Μαγκια της και δικο της θεμα τι πως και γιατι.Οπως και μαγκια της φιατ για το τι πως και γιατι στα προβληματα της G. Αυτο που δεν ξερω και αν το ξερει ο alba να το πει μιας και δε γνωριζω ιταλικα,ειναι αν οι κωδικοι της G που εβαλε στις πιο πισω σελιδες αναφερονται σε ανακληση η σε οδηγια.
-
οτιδηποτε δε σε αφήνει στα κρύα του λουτρού δε θα 'επρεπε' να λογίζεται σαν πρόβλημα σημαντικό.
όταν ακουω παράπονα για την 1η, για το χερούλι που δεν έχει το φορτμπαγάζ και για την έλλειψη θέσης του κινητου (?!?!?!) το μονο που μπορώ να πω είανι 2 πραγματάκια:
- δεν είχες την παραμικρή ιδεα του τι πήγες να αγοράσεις εξαρχής
- είσαι πολύ βαθειά νυχτωμένος στο θέμα τραβάω-τα-βυζιά-μου-με-το-κωλάμαξο-μου
ΥΓ εννοείται και το εννοώ δεν απαντώ σε προσωπικό επίπεδο. απλά πιάστηκα απο το εν λόγω παράδειγμα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ πάντως μια χαρά είδα πριν κάποια ποστ 2 ανακλήσεις που είχε τα @@ να βγάλει για τη Giulietta η Alfa. Προφανώς για τα υπόλοιπα θέματα ισχύει αυτό που λέει και ο Πάσχος, ότι δηλαδή στατιστικά είναι τέτοια που δεν απαιτούν ανάκληση. Τώρα αν μια τέτοια ανάκληση για το κιβώτιο δεν γίνεται λόγω μεγάλου κόστους και οι της Alfa είναι γύφτουλες είναι κάτι που φυσικά δεν θα μάθουμε ποτέ...Η ανακληση δεν σχετιζεται μονο με τον ενδεχομενο εντοπισμο του προβληματος σε μεγαλο αριθμο προιοντων, αλλα και στην εκταση του προβληματος. Εχουν υπαρξει ανακλησεις για παρτιδα με αρκετα μικρο αριθμο αυτοκινητων, δεν παει με τον αριθμο αποκλειστικα η ανακληση...
-
Προφανως αλλα το οτι δεν μπαινει η πρωτη μπορει να οφειλεται σε πολλες αιτιες.Δε μου απαντησες για τα γραναζια......
-
Έχω γράψει κάτι διαφορετικό και δεν το κατάλαβα? Άμα λέω 'στατιστικά είναι τέτοια που δεν απαιτούν ανάκληση' δεν εξυπακούεται ότι και η έκταση δεν είναι τέτοια που να χρειάζεται ανάκληση? Αν κάτι είναι επικίνδυνο προφανώς και γίνεται ανάκληση έστω και για ένα αυτοκίνητο. Αλλά κανείς δεν πέθανε με μια 1η που μπαίνει δύσκολα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
......ειναι αν οι κωδικοι της G που εβαλε στις πιο πισω σελιδες αναφερονται σε ανακληση η σε οδηγια.Eίναι ανακλήσεις και ως εκ τούτου υποχρεωτικά δημοσιευόμενες (για όλους του κατασκευαστές) στην ιστοσελίδα του ιταλικού υπουργείου μεταφορών και υποδομών:
http://www.mit.gov.it/mit/site.php?p=al ... id_marca=1
(στη μια από τις ανακλήσεις υπάρχει ανακρίβεια,αφού αυτή δεν αφορά 16 ....αλλά 59 αυτοκίνητα, με τους κωδικούς πλαισίων που παρέθεσα αναλυτικά να προέρχονται από την ίδια τη Fiat).Πρόβλημα υπήρξε και με την σήμανση του κωδικού του κινητήρα (σε μεγάλη παρτίδα Giulietta 2.0 JTDm είχε αναγραφεί ως τύπος κινητήρα o 939B3000 αντί του σωστού 940A4000).Στους ιδιοκτήτες στάλθηκε αυτοκόλλητο με το σωστό κωδικό, επικυρωμένο από το υπουργείο.Η συγκεκριμένη διαδικασία επειδή δεν είναι ανάκληση σύμφωνα με τους όρους του νόμου,αλλά 'campagna di servizio' δεν αναφέρεται στους σχετικούς πίνακες ανακλήσεων.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Bασικα,πιασ τ αυγο και κουρευτο για αλλη μια φορα..
...Τα παραπανω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ σε περιπτωση που ακομα δεν το εχεις καταλαβει.
Ποιος το κουρευει το αυγο ειναι πασιφανες...
Σημερα μαθαμε απο τον Pasxos οτι οι οικονομολογοι δεν καταλαβαινουν την εννοια 'προβλημα' στο προιον που λεγεται αυτοκινητο.
Ακομα σημερα, μαθαμε απο τον Pasxos, οτι το θεμα πχ με το κιβωτιο της G ΔΕΝ ειναι κατασκευαστικο...P.S Κατι πρεπει να επαιξε στραβα με τις...συναστριες , στο ζωδιο του astanapan...
Δεν θα διαλεξε μαλλον την σωστη μερα για να παραγγειλει την AR που επιθυμουσε. -
Έλα μωρέ τώρα...κάτι τέτοια με αυτοκόλλητα τα κάνει επίτηδες ο Λουίτζι για να σπάει τη μονοτονία. Σιγά έπαιρνες Giulietta με κωδικό Brera. Από Brera ότι και να πάρεις καλό είναι...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προφανως αλλα το οτι δεν μπαινει η πρωτη μπορει να οφειλεται σε πολλες αιτιες.Δε μου απαντησες για τα γραναζια......Mηχανικος εισαι, θα το βρεις...Μην τα θες και ολα στο πιατο...
-
Διεγράφη προσβλητικός χαρακτηρισμός [Mod]
Η ισχυουσα αποψη περι αναξιοπιστιας των Ιταλικων δεν αναφερεται σε ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ αλλα σε ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Οχι οτι το προβλημα κιβωτιου του astanapan δεν ειναι κατασκευαστικο προβλημα (απαραιτητα)
Διεγράφη προσβλητικός χαρακτηρισμός [Mod]
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Προφανως αλλα το οτι δεν μπαινει η πρωτη μπορει να οφειλεται σε πολλες αιτιες.Δε μου απαντησες για τα γραναζια......
Mηχανικος εισαι, θα το βρεις...Μην τα θες και ολα στο πιατο...
Εσύ το ανέφερες, για εξήγησε το λίγο.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Mηχανικος εισαι, θα το βρεις...Μην τα θες και ολα στο πιατο...
2η φορα δε μου απαντας. Εγω περιμενω να μου απαντησεις κι ας νομιζεις οτι ξερεις.Εδω ειμαι και σε διαβαζω.
Πες μου κατι για πριν.Αληθεια Διεγράφη προσβλητική έκφραση. Δεν μπορείς να συγκρατηθείς ? [Mod] που νομιζες οτι εννοουσα κατασκευαστικο θεμα το κιβωτιο;Η μηπως δεν ξερεις ελληνικα; Αληθεια πες μου δε θα σε παρεξηγησω.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
συγνωμη αλλα ποτε εγινε ανακληση στα δγσ7 κ δεν το γνωριζω??
viewtopic.php?f=6&t=37739
Aρα λαθος θυμομουν 700.000.Ειναι 70.000.
Ειδες τι κανει η εμπαθεια.
-
η βλακεία να δεις τι κάνει
-
Ναι τρωει ενα μηδενικο.Μα δε θα μου εκανε εντυπωση το νουμερο με βαση τις πωλησεις.Εσενα;
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
συγνωμη αλλα ποτε εγινε ανακληση στα δγσ7 κ δεν το γνωριζω??
viewtopic.php?f=6&t=37739
Aρα λαθος θυμομουν 700.000.Ειναι 70.000.
Ειδες τι κανει η εμπαθεια.
-
Το συγκεκριμένο πρόβλημα επιλογής της 1ης και 3ης ταχύτητας, εμένα μου δείχνει κακή ρύθμιση του επιλογέα (αν είναι με ντίζες είναι πιο πιθανό). Το θέμα ήταν να βρεθεί ο μάστορας με @@ και όχι ο @@ μάστορας και να ασχοληθεί...
Και όπως σωστά γράφτηκε, αυτό δεν είναι εύκολο να το πληρωθεί το εξουσιοδοτημένο απο την 'μαμά' Fiat, γιατί αφ'ενός δεν έχει διαπιστωθεί σε πολλά αυτοκίνητα, ώστε να δοθεί οδηγία...αφ'εταίρου η 'μαμά' Fiat έχει το γνωστό after sales service...Δηλαδή, αυτός που το αγόρασε με εγγύηση σε ισχύ είναι πιθανό να το πάει στο κατάλληλο συνεργείο και μετά να μνημονεύει την αξιοπιστία της G... Ετσι και αλλοιώς το πρόβλημα με την ευθυγράμμιση άλλος το είχε λύσει...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
edit [Mod]Η ισχυουσα αποψη περι αναξιοπιστιας των Ιταλικων δεν αναφερεται σε ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ αλλα σε ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Οχι οτι το προβλημα κιβωτιου του astanapan δεν ειναι κατασκευαστικο προβλημα (απαραιτητα)
Διεγράφη απάντηση σε προσωπικό χαρακτηρισμό[Mod]
Με τον τροπο που εγραφες, ετσι αφησες να εννοηθει! -
Bασικα,πιασ τ αυγο και κουρευτο για αλλη μια φορα..
...Τα παραπανω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ σε περιπτωση που ακομα δεν το εχεις καταλαβει.
Ποιος το κουρευει το αυγο ειναι πασιφανες...
Σημερα μαθαμε απο τον Pasxos οτι οι οικονομολογοι δεν καταλαβαινουν την εννοια 'προβλημα' στο προιον που λεγεται αυτοκινητο.
Ακομα σημερα, μαθαμε απο τον Pasxos, οτι το θεμα πχ με το κιβωτιο της G ΔΕΝ ειναι κατασκευαστικο...P.S Κατι πρεπει να επαιξε στραβα με τις...συναστριες , στο ζωδιο του astanapan...
Δεν θα διαλεξε μαλλον την σωστη μερα για να παραγγειλει την AR που επιθυμουσε.Oταν ειρωνευεσαιετσι ενω δε γνωριζεις ουτε το 5% απ αυτα που λες και επιμενεις κι απο πανω θα εχεις αυτη την αντιμετωπιση απο μενα κι ας φαω παλι μπαν για την παρτη σου.Εστω και ενας που θα πατησει στο google κατι και θα βρεθει εδω μεσα να μην πλασει λαθος εικονα για κατι που τον απασχολει,επιτυχια θα ειναι για μενα.Οσο για το τελευταιο που γραφεις,αν διαβαζες πιο προσεκτικα,θα εβλεπες οτι ο τροπος που γραφω ειναι με ελληνικα...αν δεν ξερεις να διαβαζεις δικο σου προβλημα.
Στα φιλαρακια μου μιλαω οπως θελω,φανταζομαι το ξερεις.Και με σεβασμο.
-
Πάντως Πάσχο, τα διάφορα κοσμητικά δεν κολακεύουν την άποψή σου αν θέλεις την γνώμη μου.
Ο Κίκιζας έχει δίκιο εδώ: πες ό,τι θέλεις να πεις, χωρίς τέτοιες λέξεις που εν τέλει μειώνουν αυτό που γράφεις. Η αξία των λεγομένων του καθενός, θα κριθεί από αυτούς που διαβάζουν...Σόρυ, δεν το παίζω μοντεράτορας τώρα, απλώς μια γνώμη είπα.
Alfa Romeo Giulietta