-
Υπαρχουν πολλοι που βλεπουν το αυτοκινητο σαν χομπυ και δεν προβληματιζονται πολυ για καποιες ζημιες που θα τους παρουσιασει το αγαπημενο τους αυτοκινητο.Και το κυνηγι χομπι ειναι αλλα εχει εξοδα,γιατι πρεπει να ταιζεις τα σκυλια,να τα πηγαινεις τακτικα στον κτηνιατρο κτλ.Υπαρχουν ομως και καποιοι που βλεπουν το αυτοκινητο καθαρα σαν εργαλειο και δεν δεχονται την παραμικρη ζημια .Το σωστο θα ηταν να μην κρυβουμε τις ζημιες μην τυχων χαλασουμε το ΟΝΟΜΑ ,να τις αναφερουμαι δημοσιως ,αλλωστε αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ,η δωρεαν πληροφορια.
Δεν ειναι ντροπη να παραδεχτει καποιος οτι καποια μαρκα ειναι πιο ζημιαρικη απο καποια αλλη,ουτε αυτο μειωνει αυτοματως καποιο μοντελο.Αλλωστε δεν ειμαστε κατασκευαστες ουτε αντιπροσωποι αυτοκινητων για να μαλωνουμε,δεν εχουμε κερδος. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
να στροφαρει μπας και 'ταιριαξουν' τα γραναζια?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
να στροφαρει μπας και 'ταιριαξουν' τα γραναζια
?
Οταν παραθετεις δημοσιευση μου, να παραθετεις ολοκληρη την φραση, οχι αποσπασματικα...
-
Αμα ειναι πταισματα και αντιμετωπισιμα ολα αυτα που εχει αναφερει ο Αlba και ο πρωην κατοχος astanapan, ε, τοτε
πασσο, δεν εχω να πω κατι αλλο...Προσωπικα δεν ξερω αν ειναι πταισματα η κακουργηματα ΟΛΑ αυτα (τα πολλα) σιγουρα αν τυχαινε στο δικο μας αυτοκινητο θα μας ξενερωνε.Μπροστα στην ανακληση 700.000 dsg ειναι ανουσιο να συζηταμε για προβλημα κιβωτιου της G.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ο Stefan λέει πιο πριν ότι το δίκτυο συνεργείων τηε AR στην Ελλάδα είναι ΓΤΠ.
Και πως θα σου λύσει ρε Stefan προβλήματα ένα δίκτυο ΓΤΠ;Το γεγονός ότι το δίκτυο είναι ΓΤΠ (κυρίως γιατί η μητρική είναι ΓΤΠ ) δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορέσεις εν τέλει να κάνεις τη δουλειά σου αν χρειαστεί. Σαφώς και υπάρχουν μια χαρά αντιπρόσωποι και ακόμα καλύτεροι μάστορες παντού ανά την Ελλάδα. Και με εξουσιοδοτήσεις κτλ. Λίγο ψάξιμο, όρεξη και χρόνος να ασχοληθείς χρειάζεται, όπως άλλωστε και με ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Ουδείς κάτοχος άλλης μάρκας απολαμβάνει πια τόσο ανώτερες υπηρεσίες απο αυτές που προσφέρει το δίκτυο της Alfa...
-
?
Οταν παραθετεις δημοσιευση μου, να παραθετεις ολοκληρη την φραση, οχι αποσπασματικα...
Παρατηρω προστακτικη.Και μειδιω.Αυτο μου εκανε εντυπωση αυτο κουοταρα.Θες να μου το εξηγησεις;Η δεν θελεις.Αν δε θελεις παμε παρακατω.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αμα ειναι πταισματα και αντιμετωπισιμα ολα αυτα που εχει αναφερει ο Αlba και ο πρωην κατοχος astanapan, ε, τοτε
πασσο, δεν εχω να πω κατι αλλο...Προσωπικα δεν ξερω αν ειναι πταισματα η κακουργηματα ΟΛΑ αυτα (τα πολλα) σιγουρα αν τυχαινε στο δικο μας αυτοκινητο θα μας ξενερωνε.Μπροστα στην ανακληση 700.000 dsg ειναι ανουσιο να συζηταμε για προβλημα κιβωτιου της G.
Toυλαχιστον ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ το προβλημα με την ανακληση, και αντιμετωπιζεται υποχρεωτικα.
Εδω ΔΕΝ αναγνωριζει η FGAH προβλημα κιβωτιου. Ειναι διαφορετικο πραγμα.
Δεν αλλαζει κατι η 'σταχτη στα ματια' σε οποιους την πετας, πετωντας ενα εντυπωσιακο νουμερο...
...και ναι, η VAG εχει τα @@δια και κανει τετοιες ανακλησεις. Για να δουμε η G αν θα αναγνωρισει πρωτα ολα της τα θεματα... -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ο Κίκιζας, σε γενικές γραμμές έχει δίκιο. Εγώ έχω ζήσει το θέμα εγγυήσεων και από την πλευρά του μαγαζιού και ξέρω ότι μεγάλες βλάβες ή δύσκολης εντόπισης καμιά φορά γίνονται μπαλάκι από συνεργείο σε συνεργείο, είτε γιατί δεν υπάρχει κατάρτιση στο προσωπικό, είτε γιατί δεν υπάρχει καλή οικονομική συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, δηλαδή στην αμοιβή της εργασίας των συνεργείων για την εγγύηση από την κεντρική αντιπροσωπεία και εν τέλει από το εργοστάσιο.
Γιατί να κάτσει κάποιος να σου αλλάξει σασμάν ή συγχρονιζέ πρώτης, αφού θα πληρωθεί ελάχιστα και δεν θα πάρει και ένα ποσοστό από το ανταλλακτικό;
Το ξέρω τον πελάτη δεν τον ενδιαφέρει, αλλά έτσι γίνεται.
Το να κάτσεις να τσακώνεσαι δεν είναι λύση.Ο Stefan λέει πιο πριν ότι το δίκτυο συνεργείων τηε AR στην Ελλάδα είναι ΓΤΠ.
Και πως θα σου λύσει ρε Stefan προβλήματα ένα δίκτυο ΓΤΠ;Ένα παράδειγμα από το Alfisti με όσο γίνεται λίγα λόγια.
Χρήστης του forum με Giulietta κάπου στην Β. Ελλάδα. Στο δρόμο φεύγει κολάρο νερού, το καταλαβαίνει, αλλά επειδή (λέει) το συνεργείο είναι κοντά, οδηγεί εκεί το αυτοκίνητο, προσθέτουν νερά, φοράνε πάλι το κολάρο και φεύγει.
Αποδεικνύεται ότι το αυτοκίνητο έχει κάψει φλάντζα, απευθύνεται στο ίδιο συνεργείο και αυτοί του κάνουν τον δύσκολο, γιατί λέει τσούλησε το αυτοκίνητο ενώ είχε πεταχτεί το κολάρο.
Τι λέτε ρε καραγκιόζηδες;
Από την στιγμή που το αυτοκίνητο παρουσίασε πρόβλημα χωρίς υπαιτιότητα του οδηγού θα το φτιάξετε και θα βγάλετε τον σκασμό! Αυτοί μάλλον προσπαθούσαν να τον βάλουν να πληρώσει λεφτά!
Ο άνθρωπος ήταν τρομαγμένος για το τι θα γίνει (έχω μέρες να διαβάσω), για την ποιότητα της επισκευής κλπ κλπ.Eσύ που τα έζησες όπως λες από μέσα θα ξέρεις πως ο μάστορας πληρώνεται στην αντιπροσωπεία με το μήνα και όχι με το πόσα αυτοκίνητα θα φτιάξει. Ειδικά στις μέρες μας που δεν πιστεύω να μην προλαβαίνουν και από τη δουλειά είναι απλά ηλίθιος όποιος δεν κάτσει να στο φτιάξει.Φυσικά και ηλίθιοι υπάρχουν. Από την άλλη όταν λόγω τριβής με κάποιο μοντέλο ξέρεις από πρώτο χέρι που πονάει, είναι λογικό να είσαι καχύποπτος απέναντι σε κάποιες βλάβες που δεν ανήκουν στο ρεπερτόριο του συγκεκριμένου μοντέλου. Εκεί κρίνεις κατά πόσο σε συμφέρει ή όχι να το φτιάξεις.
Για το θέμα με το κολάρο. Με βάση όσα έγραψα πριν κακώς δεν το έφτιαξαν. Εύκολη δουλειά και αρκετά λεφτά εργατικά. Αλλά από την άλλη έχει σφάλμα και ο ιδιοκτήτης. Με βγαλμένο κολάρο δεν πας ούτε 10 μέτρα από τη στιγμή που το πήρες χαμπάρι. Δεν έφταιγε που έφυγε το κολάρο , αλλά έφταιγε που δεν σταμάτησε όταν το κατάλαβε.
Υ.Γ για την κατάρτιση των τεχνικών ας πρόσεχαν οι εταιρείες. Όταν βλέπεις στα σεμινάρια που οργανώνονται και πληρώνουν από την τσέπη τους, τα μαστόρια να γράφουν κουλούρια στις 'εξετάσεις' και δεν απαιτείς την απόλυσή τους μετά δεν πρέπει να παραπονιέσαι για τίποτα... Αντίθετα όλως παραδόξως όσοι πληρώνουν από την τσέπη τους γι αυτά τα σεμινάρια έχουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
?
Παρατηρω προστακτικη.Και μειδιω.Αυτο μου εκανε εντυπωση αυτο κουοταρα.Θες να μου το εξηγησεις;Η δεν θελεις.Αν δε θελεις παμε παρακατω.
Μεινε στο θεμα καταρχας, αυτο που γραφω, μηχανικος εισαι θα επρεπε να ξερεις...Αν δεν ξερεις ρωτα τους φιλους σου...
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Αντίθετα όλως παραδόξως όσοι πληρώνουν από την τσέπη τους γι αυτά τα σεμινάρια έχουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα...Το αυτό. Ο μάστορας που πάω την Alfa (εξουσιοδοτημένος αλλά όχι αντιπρόσωπος) πληρώνει από την τσέπη του τα σεμινάρια. Ήξερε πχ τι εστί multiair πολύ πριν κυκλοφορήσουν τα πρώτα αυτοκίνητα με αυτό το σύστημα.
-
Toυλαχιστον ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ το προβλημα με την ανακληση, και αντιμετωπιζεται υποχρεωτικα.
Εδω ΔΕΝ αναγνωριζει η FGAH προβλημα κιβωτιου. Ειναι διαφορετικο πραγμα.
Δεν αλλαζει κατι η 'σταχτη στα ματια' σε οποιους την πετας, πετωντας ενα εντυπωσιακο νουμερο...
...και ναι, η VAG εχει τα @@δια και κανει τετοιες ανακλησεις. Για να δουμε η G αν θα αναγνωρισει πρωτα ολα της τα θεματα...Bασικα,πιασ τ αυγο και κουρευτο για αλλη μια φορα..
Η αλφα δεν εχει αρχιδια αρχικα γιατι ειναι η (θηλυκο) Δεν ειναι θεμα αρχιδιων ειναι θεμα προβληματος.Και πως οριζεται η εννοια προβλημα σε μια βιομηχανια.Ως οικονομολογος ΣΑΦΩΣ και δεν εχεις τη γνωση να αντιληφθεις τι ειναι προβλημα. Η Αλφα ποσες περιπτωσεις G με 'χαλασμενο' κιβωτιο εχει;(δεν ξερω,ρωταω.Μπορει 300;) ο αριθμος αυτος δεν ειναι ικανος να σε προβληματισει ως κατασκευαστη για να κανεις ανακληση.Στελνεις οδηγιες απλα.Το αν θα φτιαχτει η οχι συμφωνα με τις οδηγιες που μολις εστειλες ειναι θεμα αντιπροσωπου και μαστρομητσου,καθως και αν στο μαστρομητσο εκατσε η τασουλα το προηγουμενο βραδυ κι εχει ορεξη να ασχοληθει.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΤΕ αυτοι που κατηγορειτε την αλφα τοσα χρονια επειδη ακουσατε κατι η διαβασατε κατι.Στατιστικα μπορει να ειναι χειροτερη απο την vw ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΜΩς Ως ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ' ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Το μεγαλυτερο ποσοστο αυτης της αποψης που εχει παγιωθει στη μπανανια οφειλεται στις αντιπροσωπειες που και γι αυτες βεβαια η φιατ φταιει που τις διαλεξε και οχι μονο τις διαλεξε αλλα μετα απο τοσα χαιρια συνεχιζει συνεργασια και δεν τους εχει παρει την αντιπροσωπεια.Τα παραπανω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ σε περιπτωση που ακομα δεν το εχεις καταλαβει. Τωρα αυτα περι αρχιδιων της vw και λοιπα κουραφεξαλα ειναι για σενα και κατι αλλους που ο,τι ξερετε απο αυτοκινητα και μηχανολογια το διαβασατε σε 48 περιοδικα.Αρχιδια εχουν ολες οι εταιριες μα ολες.After sales λιγοι κι αυτοι ουτε τελειοι ειναι ουτε τιποτα.
Υγ: Αν παρατηρησεις,απο μονος σου ( εισαι σε μετριο δρομο) μιλας για ανακληση και προβλημα που αναγνωριστηκε ------>λεγε με VW και απο την αλλη οτι η FGAH δεν αναγνωριζει προβλημα σε κιβωτιο ενος η περισσοτερων (ποσων) πελατων.....Ελπιζω να καταλαβαινεις την πατατα του θεματος. Σακουλι στο σακουλι απορω πως δεν εχεις καταστρατηγησει κι εσυ τους μεσαζοντες να βγαλεις κανα φραγκο..
-
συγνωμη αλλα ποτε εγινε ανακληση στα δγσ7 κ δεν το γνωριζω??
-
?
Μεινε στο θεμα καταρχας, αυτο που γραφω, μηχανικος εισαι θα επρεπε να ξερεις...Αν δεν ξερεις ρωτα τους φιλους σου...
Να μεινω στο θεμα;Τι εννοεις;Θα πρεπε να ξερω;Μηπως οτι θα πρεπει να ξεχασω αυτα που ξερω;Οτι με στροφαρισμα θα ταιριαξουν τα γραναζια;Ναι αν εισαι σταματημενος και στροφαρεις θα μπει η ταχυτητα.Γι αυτο λεω,θες να μου το εξηγησεις λιγο παραπανω αυτο που εννοεις;Φιλους μηχανικους εχω αλλα συνηθως δεν τους ρωταω για πραγματα που ξερω.Γιατι κι αυτοι τα ιδια ξερουν..simple..
-
Εγώ πάντως μια χαρά είδα πριν κάποια ποστ 2 ανακλήσεις που είχε τα @@ να βγάλει για τη Giulietta η Alfa. Προφανώς για τα υπόλοιπα θέματα ισχύει αυτό που λέει και ο Πάσχος, ότι δηλαδή στατιστικά είναι τέτοια που δεν απαιτούν ανάκληση. Τώρα αν μια τέτοια ανάκληση για το κιβώτιο δεν γίνεται λόγω μεγάλου κόστους και οι της Alfa είναι γύφτουλες είναι κάτι που φυσικά δεν θα μάθουμε ποτέ...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
συγνωμη αλλα ποτε εγινε ανακληση στα δγσ7 κ δεν το γνωριζω??viewtopic.php?f=6&t=37739
Aρα λαθος θυμομουν 700.000.Ειναι 70.000.
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Ο Κίκιζας, σε γενικές γραμμές έχει δίκιο. Εγώ έχω ζήσει το θέμα εγγυήσεων και από την πλευρά του μαγαζιού και ξέρω ότι μεγάλες βλάβες ή δύσκολης εντόπισης καμιά φορά γίνονται μπαλάκι από συνεργείο σε συνεργείο, είτε γιατί δεν υπάρχει κατάρτιση στο προσωπικό, είτε γιατί δεν υπάρχει καλή οικονομική συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, δηλαδή στην αμοιβή της εργασίας των συνεργείων για την εγγύηση από την κεντρική αντιπροσωπεία και εν τέλει από το εργοστάσιο.
Γιατί να κάτσει κάποιος να σου αλλάξει σασμάν ή συγχρονιζέ πρώτης, αφού θα πληρωθεί ελάχιστα και δεν θα πάρει και ένα ποσοστό από το ανταλλακτικό;
Το ξέρω τον πελάτη δεν τον ενδιαφέρει, αλλά έτσι γίνεται.
Το να κάτσεις να τσακώνεσαι δεν είναι λύση.Ο Stefan λέει πιο πριν ότι το δίκτυο συνεργείων τηε AR στην Ελλάδα είναι ΓΤΠ.
Και πως θα σου λύσει ρε Stefan προβλήματα ένα δίκτυο ΓΤΠ;Ένα παράδειγμα από το Alfisti με όσο γίνεται λίγα λόγια.
Χρήστης του forum με Giulietta κάπου στην Β. Ελλάδα. Στο δρόμο φεύγει κολάρο νερού, το καταλαβαίνει, αλλά επειδή (λέει) το συνεργείο είναι κοντά, οδηγεί εκεί το αυτοκίνητο, προσθέτουν νερά, φοράνε πάλι το κολάρο και φεύγει.
Αποδεικνύεται ότι το αυτοκίνητο έχει κάψει φλάντζα, απευθύνεται στο ίδιο συνεργείο και αυτοί του κάνουν τον δύσκολο, γιατί λέει τσούλησε το αυτοκίνητο ενώ είχε πεταχτεί το κολάρο.
Τι λέτε ρε καραγκιόζηδες;
Από την στιγμή που το αυτοκίνητο παρουσίασε πρόβλημα χωρίς υπαιτιότητα του οδηγού θα το φτιάξετε και θα βγάλετε τον σκασμό! Αυτοί μάλλον προσπαθούσαν να τον βάλουν να πληρώσει λεφτά!
Ο άνθρωπος ήταν τρομαγμένος για το τι θα γίνει (έχω μέρες να διαβάσω), για την ποιότητα της επισκευής κλπ κλπ.Eσύ που τα έζησες όπως λες από μέσα θα ξέρεις πως ο μάστορας πληρώνεται στην αντιπροσωπεία με το μήνα και όχι με το πόσα αυτοκίνητα θα φτιάξει. Ειδικά στις μέρες μας που δεν πιστεύω να μην προλαβαίνουν και από τη δουλειά είναι απλά ηλίθιος όποιος δεν κάτσει να στο φτιάξει.Φυσικά και ηλίθιοι υπάρχουν. Από την άλλη όταν λόγω τριβής με κάποιο μοντέλο ξέρεις από πρώτο χέρι που πονάει, είναι λογικό να είσαι καχύποπτος απέναντι σε κάποιες βλάβες που δεν ανήκουν στο ρεπερτόριο του συγκεκριμένου μοντέλου. Εκεί κρίνεις κατά πόσο σε συμφέρει ή όχι να το φτιάξεις.
Για το θέμα με το κολάρο. Με βάση όσα έγραψα πριν κακώς δεν το έφτιαξαν. Εύκολη δουλειά και αρκετά λεφτά εργατικά. Αλλά από την άλλη έχει σφάλμα και ο ιδιοκτήτης. Με βγαλμένο κολάρο δεν πας ούτε 10 μέτρα από τη στιγμή που το πήρες χαμπάρι. Δεν έφταιγε που έφυγε το κολάρο , αλλά έφταιγε που δεν σταμάτησε όταν το κατάλαβε.
Υ.Γ για την κατάρτιση των τεχνικών ας πρόσεχαν οι εταιρείες. Όταν βλέπεις στα σεμινάρια που οργανώνονται και πληρώνουν από την τσέπη τους, τα μαστόρια να γράφουν κουλούρια στις 'εξετάσεις' και δεν απαιτείς την απόλυσή τους μετά δεν πρέπει να παραπονιέσαι για τίποτα... Αντίθετα όλως παραδόξως όσοι πληρώνουν από την τσέπη τους γι αυτά τα σεμινάρια έχουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα...
-
Ναι αλλά πάνω από τον μάστορα είναι ο μαγαζάτορας και αν δεν βγάλει χρήματα από την επισκευή σε συνεννόηση με τον μάστορα στέλνει την βλάβη αλλού. Αν ας πούμε θα πρέπει να αλλάξει σασμάν που κάνει πχ 3000 ευρώ αν δεν δώσει η εταιρεία και ένα 10% κέρδος στο κόστος του ανταλλακτικού όχι μόνο δεν θα βγάλει το μαγαζί αλλά θα μπει και μέσα αν υπολογίσεις μεταφορικά κλπ.
Τώρα με τα DIESEL που έχουν περίεργες τρόμπες κλπ θα δεις πολλά παρατράγουδα. -
Με το κολλάρο έχεις λάθος. Η AR πχ εγγυάται την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου για 2 χρόνια. Το αυτοκίνητο κάποια στιγμή πετάει το κολάρο άρα δεν έχει σωστή λειτουργία, οπότε ότι προκύψει από αυτό πληρώνεται από την εταιρεία.
Πάρε την περίπτωση ότι δεν το κατάλαβε. Τι θα πρέπει να γίνει δηλαδή, να του πουν ότι δεν στο επισκευάζουμε επειδή δεν το πήρε χαμπάρι; Από πότε ο οδηγός πρέπει να έχει γνώσεις μηχανικού για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο;
Εγώ να καταλάβεις κάποτε στα νιάτα μου πήγαινα με ένα αυτοκίνητο με 190Km/h και έσπασε κολάρο (θυμάμαι είδα τα νερά στο πίσω παρμπρίζ ) και μέχρι να το πάρω χαμπάρι (σε λιγότερο από 1χλμ) είχε ραγίσει το καπάκι, όχι μόνο φλάντζα.
Δεν υπήρχε τότε περίπτωση εγγύησης, αλλά αν υπήρχε θα ήμουν απολύτως νομότυπος να ζητήσω δωρεάν επισκευή.
Η βλακεία του παιδιού αυτού είναι ότι πήγε και τους είπε και την αλήθεια, αλλά και πάλι δεν είχαν δίκιο να του κάνουν ιστορίες. -
Για την κατάρτιση. Δεν σημαίνει ότι όποιος φόρεσε την φόρμα πχ AR και πήγε σε ένα σεμινάριο έμαθε.
Όπως σε όλα τα πράγματα χρειάζεται πείρα και το κυριότερο για μένα οξυδέρκεια, διορατικότητα, με λίγα λόγια ευφυΐα και αυτό δυστυχώς σπανίζει στον χώρο...
Επίσης οι περισσότεροι μαστόροι είναι αναλώσιμοι και δεν προλαβαίνουν να σχηματίσουν μια σφαιρική γνώση για τα αυτοκίνητα της φίρμας που δουλεύουν, άσε που τον τελευταίο καιρό είναι και απλήρωτοι...
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
συγνωμη αλλα ποτε εγινε ανακληση στα δγσ7 κ δεν το γνωριζω??
viewtopic.php?f=6&t=37739
Aρα λαθος θυμομουν 700.000.Ειναι 70.000.
pasxos αυτο ειναι για το δσγ6 κ οχι το ξηρου τυπου δσγ7 το οποιο εβγαλε κ τα περισσοτερα προβληματα(μακρια απο εμας)..
-
What's the difference? Δε πα να λεγεται και dsgk907.
-
Ρε παιδιά, ένας άνθρωπος είπε τον πόνο του...αν αμφισβητείτε την αναφορά του, θα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις γιαυτό και μετά να αμφισβητηθεί.
Αν δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε, τότε θα πρέπει να παραδεχθούμε το εξής απλό: Ας λένε οι στατιστικές ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται 1 στις 100.000 ...Αυτό τι σημαίνει γιαυτόν? Που μόλις έσκασε 26000€ και απο την πρωτη μέρα βγαίνουν προβλήματα? Και αναγκάστηκε, για να διατηρήσει την ψυχική του υγεία (γιατί μπορεί να υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να απασχοληθεί) να το πουλήσει και να χάσει 5000€ τουλάχιστον?
Ότι ανήκει στο 1/100000στό και δεν θα πρέπει να νοιώθει βλάκας που το αγόρασε?
Ε! δεν είναι έτσι... δεν μπαίνουν όλα σε στατιστικές...Ήμαρτον...
Απο την άλλη, επειδή και εγώ έχω διαβάσει όλες τις σελίδες που έχουν να κάνουν με την Giulietta στο alfisti, δεν έχω την άποψη ότι το συγκεκριμένο μοντέλο βγήκε σκάρτο...απλά έβγαλε κάποια βρεφικά προβλήματα.
Για τα αυτοκίνητα του Γερμανικού γκρούπ δεν μπορώ να αναφερθώ...1ον γιατί δεν θα αγόραζα ποτέ κάποιο απο τα υπάρχοντα μοντέλα, 2ον είναι οφτόπικ και 3ον πιστεύω ότι έχει υπερτιμηθεί το γεγονός της αξιοπιστίας τους και δεν πιστεύω ότι είναι στο ελάχιστο πιο αξιόπιστα με τα αυτοκίνητα του Γκρούπο...
Το βρίσκω λοιπόν κουτό το να ασχοληθώ με το ποιός την έχει πιο μεγάλη (την αξιοπιστία) αφού δεν είμαι διατεθημένος να την φάω...
Μετά, υπάρχει και το after sales service, που μην ξεγιελιόμαστε, η Καρέντα δεν είναι καλύτερη απο την Φίατ (που είναι αισχρή)...Αυτό που κάνουμε οι φίλοι του Γκρούπο, είναι να ενημερωνόμαστε για τα καλά εξουσιοδοτημένα...
Δυστυχώς δεν είναι όλα ίδια, ώστε να είσαι σίγουρος ότι πηγαίνοντας το στην αντιπροσωπεία θα είσαι ήσυχος.
Σε αυτόν τον τομέα βοηθάει πολύ το διαδίκτυο, οπότε η μυστικοπάθεια δεν βολεύει.
Ήδη σε άλλη ενότητα οι φίλοι της φίρμας, έχουμε απαντήσει σχετικά με δοκιμασμένα εξουσιοδοτημένα συνεργεία... -
υπαρχει σημαντικη διαφορα.υπαρχουν πολλοι ιδιοκτητες που παραπονουνται για προβληματα,αλλα η βαγκ ανακληση ΔΕΝ κανει.βεβαιως αν ζητησεις να σου αντικαταστησουν τους δισκους,το κανουν(οπως εκανα εγω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο,χωρις να εχω ουσιαστικα προβλημα),αλλα αν ηταν να κανουν ανακληση,φαντασου τι δυσφημιση θα ηταν για την αξιοπιστια της εταιριας..
διν ξερου αν μι πιανς..
Alfa Romeo Giulietta