-
Mε εχουν πεισει αλλα πραγματα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
LINK EXEIΣ;Mπες στο alfisti.gr, και στο αντιστοιχο Γερμανικο...(ξερεις Γερμανικα, ετσι δεν ειναι...? )
-
Ρε Πασχο τι ψαχνεις;
Με λιγα λογια σου λεει οτι η VW την εχει μεγαλυτερη!
Τα Golf χαλανε ολη την ωρα 30 χρονια τωρα και η Giulietta 3. Αξια νικη του Golf με λιγα λογια. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Νταξει ρε παιδια δεν ειναι και γκολφ σε συχνοτητα βλαβων...
Φυσικα και οχι. Εκει ξερεις τι παιζει. Ή πολλ/σιαστης ειναι, ή η βαλβιδα Ν75 (για τα Twincharger) ή μερος του μηχανισμου
για τα ηλεκτρικα παραθυρα που πεφτουν.
Εδω δεν ξερεις απο που να αρχισεις, και που να τελειωσεις, με την ποικιλια βλαβων...Μην ξανακούσω την μαλακία για την αξιοπιστία των GOLF . Γιατί θα στείλω ραβασάκι με την λίστα προβλημάτων που έχουμε
μου έχει βγάλει την ψυχή όπως εύστοχα έγραψε ο kouliscd
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=14667&start=3615#p2493028 -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ρε Πασχο τι ψαχνεις;Με λιγα λογια σου λεει οτι η VW την εχει μεγαλυτερη!
Τα Golf χαλανε ολη την ωρα 30 χρονια τωρα και η Giulietta 3. Αξια νικη του Golf με λιγα λογια. -
Ρε Πασχο τι ψαχνεις;Με λιγα λογια σου λεει οτι η VW την εχει μεγαλυτερη!
Τα Golf χαλανε ολη την ωρα 30 χρονια τωρα και η Giulietta 3. Αξια νικη του Golf με λιγα λογια.Ενω οι AR χαλανε ΜΙΑ φορα στα 30 χρονια...
Στην συναντηση, οταν σου ανεφερα θετικα σχολια μετα απο οδηγηση μιας 146, 'αλλα μου ελεγες -στο θεμα της αξιοπιστιας- για φιλο/γνωστο κατοχο... -
Θες να σου ΞΑΝΑαναφερει ο Orestisren μηπως τα προβληματα στο Golf;
Για να μην λεμε μονο ο,τι μας συμφερει.
EDIT: + οτι μεγαλη σχεση εχει η ταση προς τον μπουρδελισμο που ειχαν τα Fiat την δεκαετια του 90 και αρχες του 00 με την τωρινη τους κατασταση.
Τουλαχιστον αυτοι βελτιωσαν την αξιοπιστια τους, στην VW απλα συνεχιζουν να κοροϊδευουν τον κοσμο.
-
LINK EXEIΣ;
Mπες στο alfisti.gr, και στο αντιστοιχο Γερμανικο...(ξερεις Γερμανικα, ετσι δεν ειναι...? )
Εγω ξερω γερμανικα,εσυ ξερεις ιταλικα;
-
Θες να σου ΞΑΝΑαναφερει ο Orestisren μηπως τα προβληματα στο Golf;Για να μην λεμε μονο ο,τι μας συμφερει.
O orestisren ειναι ιδρυτικο μελος σε καποιο οργανισμο σαν την ADAC...?
Μονο ο Ορεστης εχει υπαρξει χρηστης/κατοχος golf/καποιου vw?
Αστο, μη μπαινεις σε συγκριση αξιοπιστιας VW vs ΑR. Τα στατιστικα στοιχεια, επισημα και μη, απο διαφορους οργανισμους, εχουν δειξει τα 'μαντατα'...Πονεμενη ιστορια...Οχι οτι τα VW ειναι οσο αξιοπιστα, οσο διαφημιζουν/προβαλλουν, αλλα σαν την AR σε επιπεδο -μετριοτατης, εως κακης- αξιοπιστιας, ουτε κατα διανοια... -
γκρεγκτα γολφ δεν φορανε το δσγ7?δεν φορουν τον 1.4τσι που σε πολλους εχει παρουσιασει υψηλη καταναλωση?
επισης,επι ποσα χρονια παρουσιαζονται τα προβληματα που εσυ ο ιδιος ανεφερες?θεωρεις λογικο κ αναμενομενο να χαλανε συνεχως τα ιδια πραγματα αλλα να μη τα διορθωνουν,αν οχι στα ιδια μοντελα,τουλαχιστον στα επομενα?
εκτος κ αν ισχυει το its not a bug its a feature..κ τωρα στο θεμα μαςδεν γνωριζα οτι παρουσιαζει προβληματα η τζουλιετα,κ κριμα..επειδη ηταν το μονο απο τα ευρωπαικα(μαζι με το δσ4) που μου αρεσε στην κατηγορια..
κ να πει κανεις οτι δεν αργησε να παρουσιαστει..εκανε τοσα χρονια να την παραγουν κ τελικα βγηκε προβληματικη?σορρυ,αλλα μαλλον οι ιταλιανοι.. -
Απο περιεργεια ποια ειναι τα προβληματα που εμφανιζουν κατεξακολουθηση; Εννοω πχ να καινε λαδια και να αλλαζουν μοτερ χωρις να δινεται λυση ή κατι αντιστοιχο, οχι μοναδικα παραδειγματα.
-
Απο περιεργεια ποια ειναι τα προβληματα που εμφανιζουν κατεξακολουθηση; Εννοω πχ να καινε λαδια και να αλλαζουν μοτερ χωρις να δινεται λυση ή κατι αντιστοιχο, οχι μοναδικα παραδειγματα.Κατ εξακολούθηση βλέπω ημιαξόνια, σασμάν (λένε οι περισσότεροι ότι δεν μπαίνει η ταχύτητα ή μπαίνει με το ζόρι και μετά πετάγεται πάλι σε νεκρό) που πάνε για αλλαγή και πολλούς θορύβους που δεν μπορούν να εντοπίσουν την πηγή τους.
Συμφωνούν πολύ ότι ακούν κάτι σαν 'γουργουρητά' (έτσι τα χαρακτηρίζουν) και σε σχεδόν όλους έχει φύγει το καπάκι από το σκουφάκι του λεβιέ ταχυτήτων (αυτό είναι πταίσμα)
Επίσης κάτι προβλήματα με τα καθίσματα κάποια άλλα ηλεκτρονικά κλπ κλπ
Αν κάνεις τον κόπο και κάτσεις να διαβάσεις έχει ψωμί.
Κάποιος που είναι μέλος και εκεί μπορεί να σου πει περισσότερα.Η πλάκα είναι ότι όλοι αποκαλούν την Gulietta τους 'κούκλα' (προφανώς είναι νέα παιδιά που το βλέπουν ιδεαλιστικά) και προσπαθούν να υποβαθμίσουν τα προβλήματα.
Π.χ
Λέει ένας χρήστης: έχω δυο 'προβληματάκια', θέλει αλλαγή το σασμάν και βουίζει το ημιαξόνιο...
Αλλαγή κιβωτίου είναι 'προβληματάκι'...
Μερικοί έχουν αρχίσει να ρίχνουν και τα πρώτα καντήλια...
Τεσπα
Τι να πουν τα παιδιά;Μια παράκληση
Εκείνη η αιώνια μάχη VW vs Alfa Romeo δεν μπορεί να κοπάσει; -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Λέει ένας χρήστης: έχω δυο 'προβληματάκια', θέλει αλλαγή το σασμάν και βουίζει το ημιαξόνιο...
P.S Κριμα παντως, γιατι υπαρχουν εκει εξω μερικες Giulietta 170 μτχ σε πολυ καλες τιμες...
Βεβαια στα 3 χρονια αν ακους ολα αυτα... -
@thvarveris: ε ιδιο πραγμα σαν πιτσιρικαδες κατοχους Πολο ΓΤΙ που λενε 'εεε ενταξει μωρε, θα αλλαξω ελατηρια, θα αλλαξω κι ενα μοτερ, καποια στιγμη θα στρωσει το μοτερ... μετα θα δω γιατι κοπαναει το ΔΣΓ'
-
P.S Κριμα παντως, γιατι υπαρχουν εκει εξω μερικες Giulietta 170 μτχ σε πολυ καλες τιμες...
Βεβαια στα 3 χρονια αν ακους ολα αυτα...Σε τι τιμές δηλαδή;
-
Βεβαια στα 3 χρονια αν ακους ολα αυτα...Γι'αυτό πάρε κανένα Ibiza Cupra.
Τέρας αξιοπιστίας και με DSG που γαμεί. -
γκρεγκ δεν μου απαντησες ομως..παρομοια προβληματα δεν παρουσιαζουν κ τα βαγκ?
επισης,αν ο κατοχος που εγραψε στο αλφιστι για ''προβληματακια'',δεν ειχε ειρωνικο υφος,τοτε ειναι για κλαμματα κ οχι για γελια..αλλα απο την αλλη,ποσοι βαγκεληδες εχουν αναλογη συμπεριφορα?
τυχαια ββγηκε για τα βαγκ η φραση που εγραψα ανωτερω?its not a bug its a feature?
τεσπα,αν απο τα βαγκ το περιμενεις να βγαλουν προβληματα επειδη ειναι βαγκαπο την τζουλιετα εγω προσωπικα δεν το περιμενα..ξαναλε,τοσα χρονια εξελισσε το συγκεκριμενο μοντελο..τετοια προβληματα θα επρεπε να λειπουν..αλμπα,μηπως γνωριζεις κατι παραπανω?
-
Κοιτα να δεις ,τα παλια χρονια οσοι αγοραζανε Αλφα Ρομεο ,κραταγανε την μηχανη και το σαζμαν και αλλαζανε το σκαφος γιατι απτην σκουρια δεν ειχαν που να βαλουν τα ποδια τους.Τουλαχιστον δεν εχουν τετοιου ειδους προβληματα πλεον.
Ειναι και αυτο μια προοδος.Για να λεμε και του στραβου το δικιο,εχουν κανει θετικα βηματα οσον αφορα την αξιοπιστια,η VW εχει και αυτη προβληματακια και μονη παιζει μπαλα η Κορεα αυτην την στιγμη μαζι με τους ιαπωνες να ακολουθουν.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Κάποιος που είναι μέλος και εκεί μπορεί να σου πει περισσότερα.
Η πλάκα είναι ότι όλοι αποκαλούν την Gulietta τους 'κούκλα' (προφανώς είναι νέα παιδιά που το βλέπουν ιδεαλιστικά) και προσπαθούν να υποβαθμίσουν τα προβλήματα.
Εγώ που είμαι μέλος και μπαίνω αρκετά συχνά γιατί θυμάμαι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού προβλήματα σαν αυτά που αναφέρεις (με κιβώτιο και ημιαξόνια)? 1-2 αυτοκίνητα θυμάμαι σε σύνολο 50-60 που είναι δηλωμένα στο αλφιστι. Τα περί καπακιού του λεβιέ ντάξει απαράδεκτο και ελεεινό, αλλά αντιμετωπιζόταν εντός εγγύησης (όπως και τα υπόλοιπα εάν προέκυψαν φαντάζομαι).
Κατά τα άλλα δεν βρίσκω κάτι τραγικό στην αντιμετώπιση που έχουν οι κάτοχοι. Απλά το αναμενόμενο συμβαίνει. Πρώτον έχουν δώσει τα ωραία τους τα λεφτουδάκια και όπως όλοι θέλουν να υποβαθμίσουν το θέμα, δεύτερον το αμάξι πιθανόν να τους υπερκαλύπτει σε άλλους τομείς τόσο ώστε τα προβλήματα να τους φαίνονται αμελητέα.
-
εδω στεφανε θα διαφωνησω μαζι σου,απο τις λιγες φορες.
ειναι τραγικο να δινεις τα χρηματα σου κ να θεωρεις αναμενομενες τις ζημιες.εκτος κ αν εισαι σιδεροφαγος.για μενα,καμια ζημια δεν ειναι αναμενομενηαλλιως θα αναγραφοταν στο εγχειριδιο χρησης..
απο εκει κ περα,αναλογως του κοστους της ζημιας,θα ειχε κ την αναλογη επιδραση στην αποψη μου για το οχημα..το καπακι του λεβια θα το θεωρουσα ελαφρυ,σασμαν κτλ,τα θεωρω λογο αλλαγης εταιριας(αν δεν ειναι μεμονωμενο περιστατικο κ δεν διορθωθει χωρις να ξαναπαρουσιαστει)..
Alfa Romeo Giulietta