-
Αυτοί οι ιταλοπληκτοι όσο και να μεγαλώσουν μυαλό δε βανουν ...
-
Ρε για την Ιουλιέτα μιλάμε, ένα 5πορτο μικρομεσσαίο σπορτ-χατς, όχι το Audi TT cabrio....συνέλθετε.
-
Έστω. Χλιδάτη 'δ' σ' αυτη την ηλικία! Να κάτσει η κυρά στο αλκαντάρα κάθισμα περικυκλωμένη απο ξύλινες επενδύσεις στο οπτικό της πεδίο, να μπουν τα τεκνα στα πίσω καθίσματα και μπροστά τους να έχουν τις οθόνες στα προσκέφαλα και να ταξιδέψουν με την απαραίτητη άνεση και ηρεμία.
-
καλή επιλογή εφόσον σου αρέσει κιόλας αλλα το μπορντό κάπου με ξενίζει....
-
Γιατί τι κακό έχει το μπορντό; Αν και προσωπικά θα έπαιρνα το Rosso Alfa. Φυσικά η ηλικία δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά... Εδώ 70άρηδες έχουν Ferrari!
-
καλα-καλα αφου με 'βαρατε' παω αυριο να δω το renault fluence (γκρι).......
-
Ο χρήστης 2505 έγραψε:
καλα-καλα αφου με 'βαρατε' παω αυριο να δω το renault fluence (γκρι).......Δικό σου κακό θα κάνεις!
Μια χαρά είναι η Giulietta για κάθε ηλικία. Σιγά...ένα 5θυρο hatchback είναι, με λίγο πιο μοντέρνα σχεδίαση από τα διάφορα Golf, Astra, A3 κτλ.
-
Ο μόνος σοβαρός λόγος να πάρεις το Φλουένς έναντι της Ιουλιέττας είναι αν είσαι γκάνγκστερ και στην Ιουλιέττα δε χωράνε 3 πτώματα στο πορτ μπαγκάζ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
καλα-καλα αφου με 'βαρατε' παω αυριο να δω το renault fluence (γκρι).......
Δικό σου κακό θα κάνεις!
Μια χαρά είναι η Giulietta για κάθε ηλικία. Σιγά...ένα 5θυρο hatchback είναι, με λίγο πιο μοντέρνα σχεδίαση από τα διάφορα Golf, Astra, A3 κτλ.
Ε όχι και κακό
Πάντως χίλιες φορές την Ιουλιέτα.Μην το σκέφτεσε φίλε.Fluence έχω εγώ κι είμαι 21 .Πάρε την Αλφα με τα χίλιαΟ μόνος σοβαρός λόγος να πάρεις το Φλουένς έναντι της Ιουλιέττας είναι αν είσαι γκάνγκστερ και στην Ιουλιέττα δε χωράνε 3 πτώματα στο πορτ μπαγκάζ.
Ή να έχεις μια γυναίκα (θεία,σύζυγο.πεθερά) που να θέλει το μισό σπίτι μαζί της στις διακοπες
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ε όχι και κακό
Πάντως χίλιες φορές την Ιουλιέτα.Μην το σκέφτεσε φίλε.Fluence έχω εγώ κι είμαι 21 .Πάρε την Αλφα με τα χίλιαΠου λέει ο λόγος βρε. Μην εξάπτεσαι!
Αφού κι εσύ αν είχες να κάνεις την επιλογή μεταξύ των δύο τη Giulietta θα διάλεγες και λογικό. -
Συγγνώμη, αν καταλαβα καλα συγκρίνετε την guilietta Με το fluence??
Τι σχέση εχουν αυτα τα αμαξια??Απο αποψη αξιοπιστίας?απο αποψη ομορφιάς? απο αποψη τεχνολογιας? απο οποια πλευρα και αν το δουμε η gulietta ειναι πολύ μπροστά!
Και στην τελική τι σχέση εχει ενα γαλλικό reanult με μια ιταλική alfa ειδικά νέας γενιάς (όλοι ξερουμε το πόσο εχει αλλάξει η alfa πλέων..) -
Ο χρήστης ethnikofron471 έγραψε:
(όλοι ξερουμε το πόσο εχει αλλάξει η alfa πλέων..)Εβγαλε ανακοίνωση. Το είπε η Uma Therman!!!
-
Τι σχέση εχουν αυτα τα αμαξια??Απο αποψη αξιοπιστίας?απο αποψη ομορφιάς? απο αποψη τεχνολογιας? απο οποια πλευρα και αν το δουμε η gulietta ειναι πολύ μπροστά!
Και στην τελική τι σχέση εχει ενα γαλλικό reanult με μια ιταλική alfa ειδικά νέας γενιάς (όλοι ξερουμε το πόσο εχει αλλάξει η alfa πλέων..)μεταξύ ενός Megane RS 2011 κι μιας QV θα προτιμούσα το πρώτο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και στην τελική τι σχέση εχει ενα γαλλικό reanult με μια ιταλική alfa ειδικά νέας γενιάς (όλοι ξερουμε το πόσο εχει αλλάξει η alfa πλέων..)μεταξύ ενός Megane RS 2011 κι μιας QV θα προτιμούσα το πρώτο.
Μπαχαλο τα συγκριτικά σας ... 4θυρο με 5θυρο, 3θυρο με 5θυρο ... να προταθεί και το Copen! Χειροποιητο, 'καρτ' συμπεριφορά και CC!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μεταξύ ενός Megane RS 2011 κι μιας QV θα προτιμούσα το πρώτο.
Κι εγώ...μάλλον.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ε όχι και κακό
Πάντως χίλιες φορές την Ιουλιέτα.Μην το σκέφτεσε φίλε.Fluence έχω εγώ κι είμαι 21 .Πάρε την Αλφα με τα χίλιαΠου λέει ο λόγος βρε. Μην εξάπτεσαι!
Αφού κι εσύ αν είχες να κάνεις την επιλογή μεταξύ των δύο τη Giulietta θα διάλεγες και λογικό.Δεν εξάπτομαι Στέφανε
Την είχα αλλά δεν έβγαιναν οι ανάγκες με την ιταλίδαΣυγγνώμη, αν καταλαβα καλα συγκρίνετε την guilietta Με το fluence??
Και στην τελική τι σχέση εχει ενα γαλλικό reanult με μια ιταλική alfa ειδικά νέας γενιάς (όλοι ξερουμε το πόσο εχει αλλάξει η alfa πλέων..)Έχουν.Βγάζουν και οι δύο εταιρείες όμορφα αμάξια.Και οι δύο έβγαζαν τρομερά αξιόπιστα αμάξια τα προηγούμενα χρόνια(αυτό είναι αστείο ) και σε άποψη τεχνολογίας δεν είναι μακρια.
Απλά τα δύο αυτά έχουν άλλο target group.Εγώ δεν θεωρώ την Ιουλιέττα τρομερά καλύτερη απο την Megane και τις έχω δει και οδηγήσει και τις 2 -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μπαχαλο τα συγκριτικά σας ... 4θυρο με 5θυρο, 3θυρο με 5θυρο ... να προταθεί και το Copen! Χειροποιητο, 'καρτ' συμπεριφορά και CC!!!
μιλάμε για 2 σπορτ-χατς.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
(όλοι ξερουμε το πόσο εχει αλλάξει η alfa πλέων..)
Εβγαλε ανακοίνωση. Το είπε η Uma Therman!!!
νομίζω πως όσοι ειναι κυριολεκτικά πωρωμένοι με τα αυτοκίνητα, η μονη τους ασχολία ειναι τα αυτοκινητα οι παρεες του ασχολούνται με αυτοκίνητα και έχει εμπειρία με μια παλια alfa και μια καινούργια (mito πχ) θα το καταλάβει
-
(όλοι ξερουμε το πόσο εχει αλλάξει η alfa πλέων..)
Εβγαλε ανακοίνωση. Το είπε η Uma Therman!!!
νομίζω πως όσοι ειναι κυριολεκτικά πωρωμένοι με τα αυτοκίνητα, η μονη τους ασχολία ειναι τα αυτοκινητα οι παρεες του ασχολούνται με αυτοκίνητα και έχει εμπειρία με μια παλια alfa και μια καινούργια (mito πχ) θα το καταλάβει
είναι καλύτερη η Mito από ένα Clio RS ?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ε όχι και κακό
Αφού κι εσύ αν είχες να κάνεις την επιλογή μεταξύ των δύο τη Giulietta θα διάλεγες και λογικό.Δεν εξάπτομαι Στέφανε
Την είχα αλλά δεν έβγαιναν οι ανάγκες με την ιταλίδαΣυγγνώμη, αν καταλαβα καλα συγκρίνετε την guilietta Με το fluence??
Και στην τελική τι σχέση εχει ενα γαλλικό reanult με μια ιταλική alfa ειδικά νέας γενιάς (όλοι ξερουμε το πόσο εχει αλλάξει η alfa πλέων..)Έχουν.Βγάζουν και οι δύο εταιρείες όμορφα αμάξια.Και οι δύο έβγαζαν τρομερά αξιόπιστα αμάξια τα προηγούμενα χρόνια(αυτό είναι αστείο ) και σε άποψη τεχνολογίας δεν είναι μακρια.
Απλά τα δύο αυτά έχουν άλλο target group.Ργώ δεν θεψρώ την Ιουλιέττα τρομερά καλύτερη απο την Megane και τις έχω δει και οδηγήσει και τις 2Τι να πω δεν θεωρώ πως οι alfa κάποτε ήταν αξιόπιστα αυτοκίνητα...όπως και τα renault...για τα renault Πλεων δεν ξέρω, ξέρω όμως για την alfa και την πιστεύω.Εφόσον έχεις οδηγήσει και τα 2 αμάξια όμως λες κάτι παρα πάνω θα ξέρεις οπότε παω πάσο
Alfa Romeo Giulietta