-
Καλά δεν ανακάλυψαν και τη φωτιά! Ας μας έλεγαν κάτι που να μην το ξέρουμε...βάλε τις άκρες σου να μάθουμε τι έγινε στη δυναμομέτρηση, αν έγινε (και δεν έπαιξε copy από πουθενά αλλού) και πως έγινε...θα βάλω εγώ μετά τις άκρες μου να τους μηνύσει η FGAH για διαστρέβλωση στοιχείων!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@ironman: Έτσι γκρεμοτσακίζονται τα ντούρμπα συνήθως! Δες και σε αυτή τη δυναμομέτρηση που βρήκα για το GTi: http://www.google.gr/imgres?imgurl=http ... x=88&ty=47ελα ρε αλεξανδρε , μες στην υπερβολη εισαι
γκρεμοτσακισμα λες και τη δυναμομετρηση των 4τ ή ακομα και το apr stage 1 (το οποιο το χω δει στη πραξη σε ΤΤ και σκοτωνει) ?
στο apr stage 2 μαλλον εχουν κανει καποια μαλακια δεν πεφτει τοσο πολυ το μοτερ , μην υπερβαλλουμε
Δίλιτρο TSi δεν έχω οδηγήσει, αλλά ότι τουρμπομοτέρ έχει πέσει στα χέρια, δε 'δίνει' στις πολύ υψηλές...
οδηγησε σε παρακαλω
-
Ο χρήστης asxetosss έγραψε:
Από αυτά που είδα, έχω την υποψία ότι το περιοδικό έχει κάνει χοντρή πατάτα.Η QV βγάζει
235 άλογα/5.500 στροφές
και έχει ροπή
300Νm (30.5χλγμ)/4.500 στροφές στο Normal mode και
340Nm (34.6χλγμ)/1.900 στροφές στο Dynamic mode,
σύμφωνα με την επίσημη Alfa Romeo.
http://cf.alfaromeo.gr/main/showtech.cfm?counter=321Τα στοιχεία από το περιοδικό δείχνουν
199 άλογα/5.650 στροφές
και ροπή 29.8χλγμ/4.100στροφές.
Αν κρίνω απο τα νούμερα,έκαναν δυναμομέτρηση στο Normal mode και όχι στο Dynamic....περίεργο,δε νομίζετε?...Πλάκα θα χει να έκαναν και τη δοκιμή στο Νormal αντί του Dynamic mode....
είναι κάτι παραπάνω από προφανές οτι η qv μετρήθηκε στο n...
ότι ακολουθεί αναφέρεται στην μίτο που έχει το ίδιο σύστημα αλλά υπάρχει περισσότερη εμπειρία...
ο υπ/της καταλαβαίνει κίνηση στους 2 τροχούς ( στα ράουλα) και βάζει αυτόματα το αυτοκίνητο σε n mode...η ίδια η αρ δηλώνει ταυτόσημες τιμές ιπποδύναμης στα 2 μόντ, όμως μετρήσεις σε ιταλικό 4*4 δυναμόετρο έδειξαν 3-4 άλογα διαφορα στην 135αρα μεταξύ d και n ... πόσα άλογα μεταφράζονται στην 235αρα τζουλιέτα δεν το γνωρίζω...
-
http://www.unrae.it/files/gen11_top.pdf
Top 10 Ιανουαριου
ALFA ROMEO GIULIETTA 4.050 (απο 1.206 τον Δεκεμβρη)
εκ των οποιων 3.072 ειναι diesel
-
Είναι που δεν θα ήταν εμπορική αποτυχία το αμάξι..
-
Ο χρήστης sunset έγραψε:
Είναι που δεν θα ήταν εμπορική αποτυχία το αμάξι..με δικά σου λόγια??
-
Έχεις δίκιο δεν βγαίνει νόημα..
Είναι που θα ήταν εμπορική αποτυχία το αμάξι.. -
Ο χρήστης sunset έγραψε:
Έχεις δίκιο δεν βγαίνει νόημα..
Είναι που θα ήταν εμπορική αποτυχία το αμάξι..το συμπέρασμα πως το έβγαλες?
από τα παραπάνω στοιχεία??και στην τελική νομίζω οτι τον τελικό καταναλωτή τον ενδιαφέρει η αναλογία κόστους /ικανοποιησης των αναγκών του και όχι αν πουλάει ...
-
Μπορει να τον ενδιαφερει να πηγαινει καλα η εταιρια. Περισσοτερες πωλησεις -> περισσοτερα λεφτα στη μαρκα -> δυνατοτητα για πληρεστερη γκαμα κλπ
Απο την αλλη λιγοτερες πωλησεις -> περισσοτερη καταστροφολογια -> δικαιωση στα φορουμ
-
Από ότι διάβασα στο alfaowner για Ιταλία:
Alfa Sales were 6569 cars (+28% in a market down 29%!)
The Giulietta sold more than 4000. Market share went from 2.46% up to 4% -
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
http://www.unrae.it/files/gen11_top.pdfTop 10 Ιανουαριου
ALFA ROMEO GIULIETTA 4.050 (απο 1.206 τον Δεκεμβρη)
εκ των οποιων 3.072 ειναι diesel
κακογουστοι οι ιταλοι... δεν εκτιμουν τη φινετσα ουτε εκει κι αγοραζουν golf
δεν ενδιαφερονται επισης για στροφαρισμα και βενζινη κι αγοραζουν τα βρωμερα και τρισαθλια ντιζελ
ασχετοι τελειως
-
Ζητειται σημασια για το φιλο μας τον χιουμοριστα
-
Να πάρει Giulietta αν θέλει...με Golf δεν γίνεται δουλειά...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Από αυτά που είδα, έχω την υποψία ότι το περιοδικό έχει κάνει χοντρή πατάτα.
Η QV βγάζει
235 άλογα/5.500 στροφές
και έχει ροπή
300Νm (30.5χλγμ)/4.500 στροφές στο Normal mode και
340Nm (34.6χλγμ)/1.900 στροφές στο Dynamic mode,
σύμφωνα με την επίσημη Alfa Romeo.
http://cf.alfaromeo.gr/main/showtech.cfm?counter=321Τα στοιχεία από το περιοδικό δείχνουν
199 άλογα/5.650 στροφές
και ροπή 29.8χλγμ/4.100στροφές.
Αν κρίνω απο τα νούμερα,έκαναν δυναμομέτρηση στο Normal mode και όχι στο Dynamic....περίεργο,δε νομίζετε?...Πλάκα θα χει να έκαναν και τη δοκιμή στο Νormal αντί του Dynamic mode....
είναι κάτι παραπάνω από προφανές οτι η qv μετρήθηκε στο n...
ότι ακολουθεί αναφέρεται στην μίτο που έχει το ίδιο σύστημα αλλά υπάρχει περισσότερη εμπειρία...
ο υπ/της καταλαβαίνει κίνηση στους 2 τροχούς ( στα ράουλα) και βάζει αυτόματα το αυτοκίνητο σε n mode...η ίδια η αρ δηλώνει ταυτόσημες τιμές ιπποδύναμης στα 2 μόντ, όμως μετρήσεις σε ιταλικό 4*4 δυναμόετρο έδειξαν 3-4 άλογα διαφορα στην 135αρα μεταξύ d και n ... πόσα άλογα μεταφράζονται στην 235αρα τζουλιέτα δεν το γνωρίζω...
Δε ξέρω αν είναι normal ή dynamic η alfa αλλά και τα 2 μετρήθηκαν σίγουρα στο τρόχο απ'ότι φαίνεται, και γι'αυτό η δυναμομέτρηση δείχνει ότι να'ναι και δεν είναι καν κοντά στα πραγματικά νούμερα.
Για κλάματα είναι αυτή η δυναμομέτρηση και οι καμπύλες που δείχνει. Δεν είναι με τίποτα έτσι στη πραγματικότητα.
-
(4050 + 1206) / 2 = 2628 Giulietta για Ιανουάριο+Δεκέμβρη,καθότι τα αποτελέσματα αυτών των 2 μηνών δεν είναι σχεδόν ποτέ τυπικά για το hype και την εμπορική κίνηση ενός μοντέλου και μάλιστα νέου.
Τα μηνιαία νούμερα στην ιταλικη αγορά παραμένουν κάπου ανάμεσα στα 2,5 με 3Κ κομμάτια (όπου και λογικά θα επανέλθουν από Φεβρουάριο,όταν δεν θα υπάρχει το φαινόμενο του new year effect,καθώς όσοι είναι να αγοράσουν ή να παραλάβουν..... δεν θα περιμένουν το νέο χρόνο). -
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Δε ξέρω αν είναι normal ή dynamic η alfa αλλά και τα 2 μετρήθηκαν σίγουρα στο τρόχο απ'ότι φαίνεται, και γι'αυτό η δυναμομέτρηση δείχνει ότι να'ναι και δεν είναι καν κοντά στα πραγματικά νούμερα.
όπου και να μετρήθηκαν , η τζουλιέτα χάνει άλογα αν μετρήθηκε στο normal.-
-
Ε το θέμα είναι να έχει και ένα νόημα η δυναμομέτρηση για να δούμε τι άλογα έχασε. Από αυτή τη μούφα τι να καταλάβεις?
-
Αφαιρεθηκαν τα τελευταια offtopic.Κατανταει κουραστικο! [mod]
-
παιδια πρωτη φορα γραφω στο φορουμ...ειμαι πολυ κοντα στο να αγορασω την qv και θα ηθελα την αποψη σας...ολα τα περιοδικα με εχουν μπερδεψει
-
Ο χρήστης kouk.85 έγραψε:
παιδια πρωτη φορα γραφω στο φορουμ...ειμαι πολυ κοντα στο να αγορασω την qv και θα ηθελα την αποψη σας...ολα τα περιοδικα με εχουν μπερδεψειΆστα περιοδικά τι λένε. Δε θα οδηγούν αυτά το αυτοκίνητό σου.
Εσύ το οδήγησες? Ποιά είναι η άποψή σου?
Αν σου άρεσε, πάρτο...μη το σκέφτεσαι.
Alfa Romeo Giulietta