-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Δυο-δυο...στα αναβατόρια....δυο-δυο
Οχι δεν διαγνώσθησαν προβλήματα συναρμογής!αλλά??
Το ένα 1.4 120HP(αριστερά) αλλαγή λάδια και φίλτρο λαδιού και το άλλο 1.6 JTD(δεξιά) PDI.
Ευτυχώς που δεν μπήκαν για το Start Stop....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το αμαξι ειναι κορυφη, η AR εχει ριξει το παραδακι, παρολαυτα δε το αγοραζει ο κοσμος. Προφανως ειναι ηλιθιοι. Ακομη και στην Ιταλια το καταραμενο golf πουλαει περισσοτεροΕτσι ειναι, οι πωλησεις παντα λενε την αληθεια
Eλληνικά δεν ξέρεις;
Δικη σου ορολογια?
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
το αμαξι ειναι κορυφη, η AR εχει ριξει το παραδακι, παρολαυτα δε το αγοραζει ο κοσμος. Προφανως ειναι ηλιθιοι. Ακομη και στην Ιταλια το καταραμενο golf πουλαει περισσοτερο
Ετσι ειναι, οι πωλησεις παντα λενε την αληθεια
Eλληνικά δεν ξέρεις;
Δικη σου ορολογια?
http://www.livepedia.gr/index.php/�%9 ... F%8C%CF%82
-
το αμαξι ειναι κορυφη, η AR εχει ριξει το παραδακι, παρολαυτα δε το αγοραζει ο κοσμος. Προφανως ειναι ηλιθιοι. Ακομη και στην Ιταλια το καταραμενο golf πουλαει περισσοτερο
Είναι κάτι σαν τις εκλογές... βγαίνει πάντα ο καλύτερος/ικανότερος ....
-
Kαι οι losers παντα κατηγορουν το συστημα, τη διαιτησια, τα φαντασματα κτλ....
-
Εκτος απο απτη, αντιληπτη υπαρχει και οπτικη ποιοτητα? Ηχητικη?
Οτι ναναι
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Είναι κάτι σαν τις εκλογές... βγαίνει πάντα ο καλύτερος/ικανότερος ....
Aμα ηταν σαν τις εκλογες, ολος ο κοσμος θα επαιρνε κυριως αυτοκινητα
που βγαζουν συνεχεια τις μεγαλυτερες ζημιες (και δεν εννοω με αυτο, ΜΟΝΟ τα Ιταλικα, αλλα γενικως διαφορα
μετρια κατασκευαστικα μοντελα Ιταλικης, Γαλλικης, Γερμανικης και Ιαπωνικης προελευσης) παρολο που μπορει να διαφημιζονται συνεχως.
Ομως αυτο δεν συμβαινει.
Οταν ο Γειτονας, ο φιλος, ο συγγενης, το εχει στην κατοχη του και ειναι ευχαριστημενος
χωρις μικρα/μεγαλα προβληματα, αυτο διαδιδεται, μπορεις να το ελεγξεις, μπορεις να το διαπιστωσεις
μπορεις να το δεις απο κοντα.
Στην πολιτικη μπορεις να δεις ΜΟΝΟ, αυτα που ελεγχομενα σου μεταδιδουν τα ΜΜΕ, τα οποια ειναι στην καλυτερη περιπτωση
η μιση αληθεια, με μπολικες δοσεις 'χαλασμενου τηλεφωνου' ελλειψη ουσιαστικων πληροφοριων, γεγονοτων και αποκρυψη-αδιαφορια στα της ουσιας... -
Εκτος απο απτη, αντιληπτη υπαρχει και οπτικη ποιοτητα? Ηχητικη?
Οτι ναναι
Δύσκολες έννοιες...Ειδικά η αντιληπτή
-
εσενα τι σου λενε οι πωλησεις?
-
Δυο πλαστικα ενα με σκληρη υφη και ενα με γυαλιστερη υφη, με το που τα βλεπεις, αγγιζεις καταλαβαινεις ποιο ειναι 'ποιοτικοτερο'?
Ποιοτητα δεν ειναι η αντοχη τους στη χρηση και στο χρονο? Μπορει το γυαλιστερο να ξεβαψει στο χρονο. Επομενως οι εκφρασεις οτι ειναι 'καλυτερο','ποιοτικοτερο' το εσωτερικο του γκολφ απο της Τζουλιεττας που μολις βγηκε και δεν εχει τεσταριστει σε βαθος χρονου (απο τους καταναλωτες), δεν στεκουν.
Αυτο που δεν αρεσει σε καποιους ειναι τα υλικα που επιλεχθηκαν και η σχεδιαση. Αυτο δεν λεει τιποτα και ουτε κανει το ενα εσωτερικο υποδυεστερο απο ενα αλλο.
Αυτα, τωρα μπορειτε να συνεχισετε να εξυμνειτε τα τραπεζομαντηλα του γκολφ
-
Χε χε κι εσύ τα τραπεζομάντιλα της Giulietta
-
χτες πήρε ο κολλητός την εν λόγω κυρία (170 distinctive με sports pack και ημιδερμάτινα καθίσματα) και την συνοδήγησα για αρκετά χλμ.
αν και ξέρετε τις απόψεις περι ιταλικών..κτλ
στο συγκεκριμένο αμάξι θα δώσω απλά ένα respect -
Δυο πλαστικα ενα με σκληρη υφη και ενα με γυαλιστερη υφη, με το που τα βλεπεις, αγγιζεις καταλαβαινεις ποιο ειναι 'ποιοτικοτερο'?Ποιοτητα δεν ειναι η αντοχη τους στη χρηση και στο χρονο? Μπορει το γυαλιστερο να ξεβαψει στο χρονο. Επομενως οι εκφρασεις οτι ειναι 'καλυτερο','ποιοτικοτερο' το εσωτερικο του γκολφ απο της Τζουλιεττας που μολις βγηκε και δεν εχει τεσταριστει σε βαθος χρονου (απο τους καταναλωτες), δεν στεκουν.
Αυτο που δεν αρεσει σε καποιους ειναι τα υλικα που επιλεχθηκαν και η σχεδιαση. Αυτο δεν λεει τιποτα και ουτε κανει το ενα εσωτερικο υποδυεστερο απο ενα αλλο.
Αυτα, τωρα μπορειτε να συνεχισετε να εξυμνειτε τα τραπεζομαντηλα του γκολφ
Ή γεννήθηκες χθες ή τρολλάρεις. Αν ίσχυε αυτό που λες οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν θα ξόδευαν λεφτά στον τομέα του NVH ώστε η πόρτα να κλείνει σαν χρηματοκιβώτιο με ειδικούς μεντεσέδες, κλειδαριές και τσιμούχες.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
.....................Και εγώ τι να κάνω τώρα? να πάω να πάρω Golf? μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!και πως ξεχωρίζω το δικό μου απο τα άλλα? ααα το βρήκα!!! Θα του βάλω 25άρες λαχανί ζάντες όλο και κάποιος θα το έχει σκεφθεί!, ελπίζοντας ότι δεν θα ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα μου...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
χτες πήρε ο κολλητός την εν λόγω κυρία (170 distinctive με sports pack και ημιδερμάτινα καθίσματα) και την συνοδήγησα για αρκετά χλμ.αν και ξέρετε τις απόψεις περι ιταλικών..κτλ
στο συγκεκριμένο αμάξι θα δώσω απλά ένα respectΕεεε μην μας το χαλάς, εδώ πάμε να χτίσουμε το μύθο περί παλιοπλαστικούρας της G !!
-
Ο χρήστης sunset έγραψε:
χτες πήρε ο κολλητός την εν λόγω κυρία (170 distinctive με sports pack και ημιδερμάτινα καθίσματα) και την συνοδήγησα για αρκετά χλμ.
αν και ξέρετε τις απόψεις περι ιταλικών..κτλ
στο συγκεκριμένο αμάξι θα δώσω απλά ένα respectΕεεε μην μας το χαλάς, εδώ πάμε να χτίσουμε το μύθο περί παλιοπλαστικούρας της G !!
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί πριν μπορεί να με παρεξηγείσατε.Είναι ποιοτικότατο όπως και άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας.Είναι πανέμορφο και με χαρακτήρα που λίγα αυτοκίνητα έχουν στην κατηγορία και επίσης μ' αρ5έσει μέσα έξω πάρα πολύ .Είναι εξαιρετικό οδηγικά και με κινητήρα τούμπανο.Τώρα αν τα πλαστικά του στις πόρτες είναι λίγο χειρότερα πραγματικά έχοντας όλα τα παραπάνω δεν θα το κοιτούσα καν εαν ήταν υποψήφιο προς αγορά και μάλλον εκεί θα κατέληγα(εάν βέβαια το παραγγείλω πριν προλάβουν να μιλήσουν τα Renault-αισθήματά μου. )
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί πριν μπορεί να με παρεξηγείσατε.Είναι ποιοτικότατο όπως και άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας.Είναι πανέμορφο και με χαρακτήρα που λίγα αυτοκίνητα έχουν στην κατηγορία και επίσης μ' αρ5έσει μέσα έξω πάρα πολύ .Είναι εξαιρετικό οδηγικά και με κινητήρα τούμπανο.Τώρα αν τα πλαστικά του στις πόρτες είναι λίγο χειρότερα πραγματικά έχοντας όλα τα παραπάνω δεν θα το κοιτούσα καν εαν ήταν υποψήφιο προς αγορά και μάλλον εκεί θα κατέληγα(εάν βέβαια το παραγγείλω πριν προλάβουν να μιλήσουν τα Renault-αισθήματά μου. )
Μεγάλο λάθος ....
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αγοράσεις αυτοκίνητο επειδή σου αρέσει η οδική του συμπεριφορά,ο κινητήρας του , η εμφάνιση του η οτιδήποτε άλλο τελος πάντων αν δεν έχει την ποιότητα των πλαστικών που συνιστούν τριάντα κορυφαίοι χρήστες του φόρουμ. -
Προμηνύεται σφαγή εδω μέσα ή μου φαίνεται
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Προμηνύεται σφαγή εδω μέσα ή μου φαίνεταιΣιγά τα αίματα
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Μεγάλο λάθος ....
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αγοράσεις αυτοκίνητο επειδή σου αρέσει η οδική του συμπεριφορά,ο κινητήρας του , η εμφάνιση του η οτιδήποτε άλλο τελος πάντων αν δεν έχει την ποιότητα των πλαστικών που συνιστούν τριάντα κορυφαίοι χρήστες του φόρουμ.Όταν η ίδια η ΑR κάνει λόγο για τέτοιες λεπτομέρειες γιατί να μην ασχολούμαστε και με αυτές; Προφανώς και απευθύνονται σε αγοραστές που κοιτάνε και τέτοια πράγματα, οι υπόλοιποι μπορούν να αγοράσουν πχ elise.
Alfa Romeo Giulietta