-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εντάξει σχετικά είναι όλα. Δεν είναι και τίποτα υπεράμαξα και τα 2. Αμάξια του λαού είναι. Το κάθε αμάξι σου δίνει διαφορετική αίσθηση και μπορεί να νομίζεις οτι το ένα στρίβει καλύτερα και στην ουσία να μην στρίβει. Ούτε πιστεύω οτι οι διαφορές θα είναι χαοτικές. Μικρές πιστεύω θα είναι. Αλλά όπως και να το κάνουμε το scirocco είναι άλλη κατηγορία. Νομίζω είναι ατυχές να το συγκρίνουμε. Δε νομίζω οτι αυτός που θα έπαιρνε scirocco Θα κοίταγε τη giulietta. Αυτός ο άνθρωπος λογικά θέλει ένα 3θυρο, κουπέ, σπορτίφ αμάξι. Η giulietta όπως και να το κάνεις απευθύνεται και σε ανθρώπους με παιδιά κτλ. Δεν είναι τόσο προσανατολισμένη όσο το scirocco. Απλά θα μπορούσε να βγαίνει και 3θυρη. Όπως το golf. Αυτό με χαλάει πολύ..
Νομίζεις... τουλάχιστον 2 άτομα μέσα σε αυτό το forum κοιτάνε και την Giulietta και το Scirocco. Και μάλιστα η ιταλίδα μας άρεσε περισσότερο οδηγικά και στους δύο.
Εντάξει μπορεί. Πολλές φορές μας αρέσουν αμάξια διαφορετικών κατηγοριών. Εκεί ζυγίζεις τα σύν και τα πλήν τις κάθε κατηγορίας και αμαξιού. Κάμπριο ή hatchback ας πούμε? Εντάξει σε αυτά τα 2 (scirocco, giulietta) δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά αλλά οκ. Νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ..
-
@ορεστης
οκαπλα χωρις εναν μεγαλο αριθμο χρονων απο διαφορα περιοδικα/δοκιμαστες δε νομιζω οτι μπορουμε να πουμε ποσο καλα στριβει ή δε στριβει
το μονο που μπορουμε να πουμε ειναι αν μας αρεσει ή οχι με βαση τα γουστα μας
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@ορεστης
οκαπλα χωρις εναν μεγαλο αριθμο χρονων απο διαφορα περιοδικα/δοκιμαστες δε νομιζω οτι μπορουμε να πουμε ποσο καλα στριβει ή δε στριβει
Δεν προλαβαίνω πλάκα κάνουμε.Το θέμα πιστεύω είναι πως και τα δύο μπορεί να στρίβουν εξίσου καλά αλλά στην Giulietta είχα παρατηρήσει ότι σε γέμιζε ως αίσθηση εκτός το ότι μου έδωσε την εντύπωση ότι με όσο και να εμπαινα στην στροφή αυτό θα έστριβε πράγμα που δεν ένιωσα στο Scirocco.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Σε σχέση με το scirocco που έχεις φίλε μου αν θυμάμαι καλά, ποιό θεωρείς καλύτερα στημένο? Ακυρη ερώτηση θα μου πείτε, αλλά κουβέντα να γίνεται...Πάντως το test drive δε το γλυτώνει...κοιταξε οπως εχω ξαναγραψει το σιροκο το ξερω καλα απο τη στιγμη που το οδηγω 2 χρονια ενω με την αλφα εκανα ενα απλο τεστ ντραιβ
το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι οδηγικα εμενα μου ταιριαζει καλυτερα η ιουλιετα και νομιζω οτι ειναι ενα κλικ πιο σταθερη με πολλα χμ σε καθε ειδους στροφιλικι
σε αυτο βοηθαει και το πολυ καλο τιμονι της
ομως πραγματι η χαμηλη θεση οδηγησης βολευει πιο πολυ να πολεμησεις στο σιροκο οπως και τα εξαιρετικα καθισματα της ΒΑΣΙΚΗΣ εκδοσης
ενω στην ιουλιετα η χατσμπακ διαμορφωση και η οχι καλη στηριξη απο τα καθισματα δεν βοηθαεισε τετοιου ειδους μικροδιαφορες τελικα εχω καταληξει οτι για τον μεσο οδηγο το συμπερασμα για το ποιο ειναι καλυτερο βγαινει πιο πολυ με βαση το τι του ταιριαζει σαν στυλ οδηγησης περα δηλαδη απο το πραγματικα αντικειμενικο που μπορει να τεκμηριωθει με μετρησεις και ικανοτατους δοκιμαστες
-
Για το τιμόνι δεν γράφω τίποτα γιατί μου αρέσουν τα τύπου Playstation κατ' επέκταση θέλω να σας πω πως της G με άγχωσε λίγο διότι δεν είχα συνηθήσει τόσες πληροφορίες.
-
H Giulietta δεν ειναι αποκλειστικα σπορ αυτοκινητο. Ακυρες συγκρισεις
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
H Giulietta δεν ειναι αποκλειστικα σπορ αυτοκινητο. Ακυρες συγκρισεις+1
αλλα...
στην πραγματικοτητα ομως αφορουν τους ιδιους υποψηφιους αγοραστες αρα μοιραια πρεπει να γινει και αυτη η συγκριση
-
Οk. Πισω στο θεμα μας τωρα:
ποιος βαγκελης ξερει να μας πει πως μετριεται η ποιοτητα στα πλαστικα? busso?
-
Οk. Πισω στο θεμα μας τωρα:ποιος βαγκελης ξερει να μας πει πως μετριεται η ποιοτητα στα πλαστικα? busso?
-
Φίλε θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου. Το να αποκαλείς τον μπούσσο βαγκέληείναι σαν να αποκαλείς τον Άνθιμο φιλοσκοπιανό. Eternal damnation κλπ
-
Νομιζω οτι δεν αφορουν τους ιδιους αγοραστες απτην στιγμη που το ενα ειναι τριθυρο σπορ και το αλλο πενταθυρο οικογενειακο.
Η τζουλιετα απευθυνεται στον οικογενειαρχη που θελει ενα αμαξι καπως σπορτιφ αλλα να χωραει ολη η οικογενεια σε ενα ταξιδι η καπου αλλου .Και προφανως απευθυνεται σε αυτον που δεν εχει λεφτα να παρει αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας. -
Οk. Πισω στο θεμα μας τωρα:ποιος βαγκελης ξερει να μας πει πως μετριεται η ποιοτητα στα πλαστικα? busso?
αν ζουλιουνται και κατα ποσο φθειρονται απο ηλιο κτλ κοπανηματα κτλ..
επισης κατα ποσο τριζει με τον καιρο το αυτοκινητο σου
αν θες μια μερα να σου δειξω πώς ειναι τα ποιοτικα πλαστικα
Νομιζω οτι δεν αφορουν τους ιδιους αγοραστες απτην στιγμη που το ενα ειναι τριθυρο σπορ και το αλλο πενταθυρο οικογενειακο.
Η τζουλιετα απευθυνεται στον οικογενειαρχη που θελει ενα αμαξι καπως σπορτιφ αλλα να χωραει ολη η οικογενεια σε ενα ταξιδι η καπου αλλου .Και προφανως απευθυνεται σε αυτον που δεν εχει λεφτα να παρει αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας.η α δεν εχει κατι πιο ζμπορ εχει αυτο.. αλλα καποιος μπορει να θελει κατι απο αλφα(επειδη θεωρειται ζμπορ εταιρεια ) , αρα θα πρεπει να δει αυτο και μονο γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο
δεν ειναι απολυτα σωστη συγκριση, απλα ετσι γινεται στη πραγματικοτητα
αυτος που κοιταζει g , δε θα κοιταξει γκολφ και αυτος που κοιταζει τσιροτο απο ιταλους θα κοιταζε την g, ουτε καν το γκολφ
στη θεση του golf απο ιταλια μερια βαλε το bravo
Φίλε θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου. Το να αποκαλείς τον μπούσσο βαγκέληείναι σαν να αποκαλείς τον Άνθιμο φιλοσκοπιανό. Eternal damnation κλπ
οντως
ο busso ειναι απο τους μεγαλυτερους αλφιστι που εχουν πατησει το ποδι τους στη γη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φίλε θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου. Το να αποκαλείς τον μπούσσο βαγκέληείναι σαν να αποκαλείς τον Άνθιμο φιλοσκοπιανό. Eternal damnation κλπΕχει σημασια τι λεω εγω?
-
A ok, αν δεν θέλεις να σε παίρνει η κοινότητα στα σοβαρά δεν έχεις παρά να το δηλώσεις όπως μόλις έκανες.
-
καλα αφου θελεις να προκαλεσεις την οργη του busso..
εσυ θα χασεις στο τελος
-
Δεν θελω να με παιρνει η κοινοτητα στα σοβαρα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν θες μια μερα να σου δειξω πώς ειναι τα ποιοτικα πλαστικα
Πηρες Αλφα; Το ξερα...
-
Καποτε ο κατοχος αλφα ρομεο εδειχνε στον αλλον το μοτερ και τωρα δειχνει την ποιοτητα των πλαστικων.
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Καποτε ο κατοχος αλφα ρομεο εδειχνε στον αλλον το μοτερ και τωρα δειχνει την ποιοτητα των πλαστικων.Τώρα δείχνει το νέο Multiair αλλά δείχνει και τα πλαστικά.
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Καποτε ο κατοχος αλφα ρομεο εδειχνε στον αλλον το μοτερ και τωρα δειχνει την ποιοτητα των πλαστικων.Τωρα τα δειχνει σχεδον ολα..σορρυ κιολας που μπορει.
Alfa Romeo Giulietta