-
-
-
-
Υπομονή σε λίγο καιρό θα είναι στον στάνταρ εξοπλισμό, μαζί με καρό ταπετσαρίες
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Υπομονή σε λίγο καιρό θα είναι στον στάνταρ εξοπλισμό, μαζί με καρό ταπετσαρίεςΜπρρρρ..
-
Για πες, έχεις υπόψιν σου κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ή κάνεις υποθέσεις;
-
Εγώ;
-
Εσύ δεν έγραψες κάτι για ;
Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο για τις ζάντες, για τις ταπετσαρίες ή κάτι άλλο που να αφορά την Giulietta;
Αν θες, γράψτο.
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Εσύ δεν έγραψες κάτι για ;Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο για τις ζάντες, για τις ταπετσαρίες ή κάτι άλλο που να αφορά την Giulietta;
Αν θες, γράψτο.
Προφανως κανει πλακα και προφανως ξερεις και οτι κανει πλακα....
-
καλο θα ητανε η πλακα που γινεται στις τελευταιες σελιδες να γινοτανε την προηγουμενη εβδομαδα που ειχε υψηλες θερμοκρασιες
τωρα ειναι λιγο αχρειαστη... -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Αυτές οι ζάντες γιατί δεν υπάρχουν στα options της Giulietta; -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
καλο θα ητανε η πλακα που γινεται στις τελευταιες σελιδες να γινοτανε την προηγουμενη εβδομαδα που ειχε υψηλες θερμοκρασιες
τωρα ειναι λιγο αχρειαστη...Τωρα μιλας σοβαρα? Οση πλακα θελουμε θα κανουμε..Υποψιν οτι μιλας τωρα με ανθρωπο που το επομενο του αμαξι θελει να ειναι alfa...
-
Φεβρουάριος 2011: Ο όμιλος της Fiat δίνει προσφορά στο group VAG για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχώνε της Alfa Romeo. Το ποσοστό θα κυμαίνετε ανάμεσα στο 53% με 76%.
Απρίλιος 2011: Το group VAG απαντά στην προσφορά λέγοντας ότι για να πάρει την Alfa από τους Ιταλούς και να την βάλει υπό την ομπρέλα του, θέλει τουλάχιστον το 80% συν 12.000.000,00 €.
Απρίλιος 2011: Οι Ιταλοί γεμάτη χαρά δέχονται την αντί-προσφορά των Γερμανώνε και τους δίνουν τα 12 εκατομμύρια ευρά συν κάτι ψιλά για έξοδα φακέλου (στην Ιταλία δεν έχουν καταργηθεί).
Ιούνιος 2011: Κλείνει η συμφωνία και η Alfa πλέον θα ανήκει στην ΒολκΒαγκεν.
Ιούλιος 2011: Το σήμα με τον σταυρόνε και τον Διαμαντή, είναι πια ιστορία, το νέο σήμα που θα κοσμεί την μάσκα τον Ρομέο θα είναι αυτό της γερμανικής φίρμας, ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ πιθανότητα, αυτό της Seat.
-
Α! ψιτ, εγώ δεν κάνω καθόλου πλάκα!
-
Φεβρουάριος 2011: Ο όμιλος της Fiat δίνει προσφορά στο group VAG για την εξαγορά...Και η πηγή σου ποια είναι;
-
Φεβρουάριος 2011: Ο όμιλος της Fiat δίνει προσφορά στο group VAG για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχώνε της Alfa Romeo. Το ποσοστό θα κυμαίνετε ανάμεσα στο 53% με 76%.Απρίλιος 2011: Το group VAG απαντά στην προσφορά λέγοντας ότι για να πάρει την Alfa από τους Ιταλούς και να την βάλει υπό την ομπρέλα του, θέλει τουλάχιστον το 80% συν 12.000.000,00 €.
Απρίλιος 2011: Οι Ιταλοί γεμάτη χαρά δέχονται την αντί-προσφορά των Γερμανώνε και τους δίνουν τα 12 εκατομμύρια ευρά συν κάτι ψιλά για έξοδα φακέλου (στην Ιταλία δεν έχουν καταργηθεί).
Ιούνιος 2011: Κλείνει η συμφωνία και η Alfa πλέον θα ανήκει στην ΒολκΒαγκεν.
Ιούλιος 2011: Το σήμα με τον σταυρόνε και τον Διαμαντή, είναι πια ιστορία, το νέο σήμα που θα κοσμεί την μάσκα τον Ρομέο θα είναι αυτό της γερμανικής φίρμας, ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ πιθανότητα, αυτό της Seat.
-
Το σήμα είναι ωραίο να μην το χαλάσουνε
-
α) δεν μπορώ να αποκαλύψω την πηγή μου γιατί θα χαλάσω το image μου!
β) το σήμα είναι το πρώτο που πρέπει να αλλαχτεί για να κοπούν οι ρίζες με το παρελθόν. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
τωρα ειναι λιγο αχρειαστη...Τωρα μιλας σοβαρα? Οση πλακα θελουμε θα κανουμε..Υποψιν οτι μιλας τωρα με ανθρωπο που το επομενο του αμαξι θελει να ειναι alfa...
σοβαρα μιλαω γιατι δεν ανεφερα πουθενα οτι την απαγορευω (πως θα μπορουσα αλλωστε) απλα εξεφρασα προσωπικη αποψη μαλλον με χιουμοριστικη διαθεση, εξαλλου δεν αναφερθηκα σε εσενα γιατι αλλοι κανανε την πλακα
επισης ποια τα ορια της πλακας και του trollingυ.γ δεν παιζει ρολο και εγω αλφα εχω και αλφα θα ηθελα να ξαναπαρω και τελικα σιροκο πηρα
-
Μην το ψάχνεις φίλε... και εγώ για MX5 πήγαινα και Berlingo πήρα...
Alfa Romeo Giulietta