-
-
Ε όχι και το βαρετό γερμανικό χρώμα σε ιταλικό σπορ αυτοκίνητο... Το ασημί εναι το χρώμα της ανυπαρξίας... δεν είχαμε έμπνευση και το αφήσαμε άβαφο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε όχι και το βαρετό γερμανικό χρώμα σε ιταλικό σπορ αυτοκίνητο... Το ασημί εναι το χρώμα της ανυπαρξίας... δεν είχαμε έμπνευση και το αφήσαμε άβαφο!+1000
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Και λιγο Blu profondoΜήπως της αξίζει να μπει και σε άλλη ενότητα του forum ?
-
-
Ενα χειροκροτημα για τον καταπληκτικο χιουμοριστα του φορουμ μας
-
Αμέσως!!
zeppelin!
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από όλες αυτές τις φωτό κατέληξα στο ότι Alfa = κόκκινο.Yπερβολική γενίκευση.
Ωραία είναι στο αλα 8C πάντως. Άντε, παρτην! -
](http://img521.imageshack.us/i/alfaromeogiulietta20104.jpg/)[/img]
Ωραίο και το άσπρο -
**edit mod
** -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από όλες αυτές τις φωτό κατέληξα στο ότι Alfa = κόκκινο.
Yπερβολική γενίκευση.
Ωραία είναι στο αλα 8C πάντως. Άντε, παρτην!Για να μην έχεις ενστάσεις, το εξειδικεύω. Το κόκκινο πάει πολύ στις Mito, Giulietta, GT, 159, Brera και Spider.
-
Όχι δεν θα ξεφύγει το θέμα edit mod
-
Μπα. Εγώ λέω πως του zepellin του αρέσει να το παρκάρει κλείνοντας σκάλες απλά για 'να το βλέπει'
Τότε σβήστε και το παρόν και του zepellin που το παίζει ο νέος Προctatηc
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μπα. Εγώ λέω πως του zepellin του αρέσει να το παρκάρει κλείνοντας σκάλες απλά για 'να το βλέπει'Τότε σβήστε και το παρόν και του zepellin που το παίζει ο νέος Προctatηc
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπα. Εγώ λέω πως του zepellin του αρέσει να το παρκάρει κλείνοντας σκάλες απλά για 'να το βλέπει'
Τότε σβήστε και το παρόν και του zepellin που το παίζει ο νέος Προctatηc
Ρε συ mirage, αν θες να το παίξεις δίκαιος και να μην ξεφύγει το θέμα κάν'το σωστά και άσε τις ειρωνίες.
Το μόνο που έκανα ήταν να σχολιάσω το άκυρο της επιλογής να τοποθετηθεί έτσι το αυτοκίνητο κλείνοντας τις σκάλες (που δεν έχει λογική οπτικά). Λίγο πιο πίσω σε παράλληλη ευθεία με το σκάφος θα έδειχνε καλύτερα.
Αυτό για να μη λες πως ξεφεύγει η κουβέντα...
-
Μας δειχνουν το φεγγαρι και κοιταμε το δαχτυλο. Η φωτο ειναι ελευθερη ,φανταζομαι, να την βαλεις σε οποιο θεμα θες ,πχ στα πλεουμενα/φουσκωτα viewtopic.php?f=13&t=31793 .
Αυτο και τελος!!!!!![MOD]
-
Ρε, γιατί δεν μου είπε κανείς οτι υπάρχει αυτό το θέμα;!
-
απο το 2005 υπαρχει, τωρα το ειδες ?
-
Οχι ρε τώρα ειδα τα ¨μπουμπούκια¨!
Alfa Romeo Giulietta