-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@qsis: εγώ επιμένω πως κάτι ψεκάζουν εκεί στας Αθήνας.
η αληθεια ειναι οτι μολις εφυγα για λιγο απο το λεκανοπεδιο ενιωσα αλλος ανθρωπος, τωρα παλι τα ιδια
-
ΚΑΘΑΡΜΑ!!!!!!
ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ BUSSO!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο GB φαντάζομαι αναφέρεται στον μέσο αγοραστή της κατηγορίας. Αυτός έχει γραμμένα εκεί που δεν γράφει μελάνι τον ζμπορ χαρακτήρα.Διαφωνώ εν μέρει. Δεν αφορά μόνο τον μέσο αγοραστή της κατηγορίας το Golf.
Μήπως η Giulietta είναι ψαγμένη επιλογή ή το Megane? Μη χέ....σω.... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
λεγε, ποσα λεφτα σου εδωσε η kosmocar
ακομη και οι 4Τ εβγαλαν καλυτερη την G απο το Golf
Μα εκεί είναι η διαφορά....Πως ότι λέει ο ΕΤ ότι είναι το καλύτερο, σπρώχνεται γ@μιώντ@ς...
αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι ταυτοχρονα, διαφορετικα το γκολφ που σπρωχνοταν τοσο καιρο, δεν ηταν το καλυτερο (σε αντιθεση με αυτα που λες σημερα).
δε παιρνω θεση, δεν εχω οδηγησει την G, ελπιζω να ειναι πολυ καλυτερη απο το γκολφ!
-
Καλά μην εμπιστεύεστε και πολύ τον ΕΤ οτιδήποτε κι αν γράφει. Πλέον με αυτά που έχω δει για πακέτα PR δημοσιογράφων από τις εταιρίες...δε πιστεύω τίποτα! Μιλάμε τρελή χλιδή από απίστευτες εταιρίες που δε το περιμένεις. Ε, μετά τι θα γράψει ο άλλος αν του έχουν πληρώσει τα πάντα όλα για ένα ΣΚ? Ότι δε πάει και δε λέει?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλά μην εμπιστεύεστε και πολύ τον ΕΤ οτιδήποτε κι αν γράφει. Πλέον με αυτά που έχω δει για πακέτα PR δημοσιογράφων από τις εταιρίες...δε πιστεύω τίποτα! Μιλάμε τρελή χλιδή από απίστευτες εταιρίες που δε το περιμένεις. Ε, μετά τι θα γράψει ο άλλος αν του έχουν πληρώσει τα πάντα όλα για ένα ΣΚ? Ότι δε πάει και δε λέει?αν ο ανταγωνισμος του εχει πληρωσει 2ΣΚ?
-
Ο GB φαντάζομαι αναφέρεται στον μέσο αγοραστή της κατηγορίας. Αυτός έχει γραμμένα εκεί που δεν γράφει μελάνι τον ζμπορ χαρακτήρα.
Διαφωνώ εν μέρει. Δεν αφορά μόνο τον μέσο αγοραστή της κατηγορίας το Golf.
Μήπως η Giulietta είναι ψαγμένη επιλογή ή το Megane? Μη χέ....σω....Λοιπόν επειδη μοιρίστικα καβγά εμφανίστηκα και μάλιστα φορτωμένος με αυτά που διαβάζω.Πάντως Busso πες αλήθεια.Άλλος είσαι.Δεν μπορεί τα υπόλοιπα post στο forum να είναι δικά σου και να γράφεις τέτοια πράγματα.Και καλά η Giulietta δεν σ' αρέσει
(το εσωτερικό της γιατί στα άλλα ρίχνει της Golfως άνετα).Το Megane πόσο το ξέρεις και εκφέρεις άποψη?Εκτός από λίγους πόντους στα γόνατα των πίσω επιβατών δεν υπολείπεται πουθενά αλλού του Golf 6 κι αυτό μπορώ να το εγγυηθώ. -
Τέλος πάντων μπορείτε να συνεχίσετε να σχολιάζετε αυτό καταπληκτικό δημιούργημα της τορινέζικης φίρμας, εεε μιλανέζικης ήθελα να πω συγνώμη
-
Ο GB φαντάζομαι αναφέρεται στον μέσο αγοραστή της κατηγορίας. Αυτός έχει γραμμένα εκεί που δεν γράφει μελάνι τον ζμπορ χαρακτήρα.
Μήπως η Giulietta είναι ψαγμένη επιλογή ή το Megane? Μη χέ....σω....Μα ακριβώς, ο πωρωμένος δεν πρόκειται να ασχοληθεί με κανένα από αυτά. Όλες απόλυτα mainstream επιλογές είναι.
-
Αμ έλα που δεν είναι....
Είναι κάτι πτωχότεροΤο 6άρι Golf καινούριο μοντέλο μπορεί να μην είναι όπως το παρουσίασε η VW, αλλά έχει ασυναγώνιστο εσωτερικό. Ειδικά μετά το φιάσκο του εσωτερικού της Giulietta.
Εμένα εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο η αυστηρή συντηρητικότητα του εσωτερικού του Golf παρά η φλυαρία και το παζλ πλαστικών του εσωτερικού της Ιουλιέτας. Ααα ναι ξέχασα...έχει βουρτσισμένο αλούμι....ας βούρτσιζαν και τα πλαστικά τότενες....
Να λέμε την αλήθεια...Ενας βαγκελης που παριστανει τον αλφιστι?
Καλα τοση κακογουστια να σου αρεσει το εσωτερικο του κουβα παρα της τζουλιεττας και να μην ντρεπεσαι να το πεις
-
We are officially in the
-
Μισό παιδιά...θα το τεστάρουμε.
Πάντως εγώ πιστεύω ότι η 120i με τα 170 είναι πιο διασκεδαστική και με καλύτερα κρατήματα από την G 170.
Καλά και εννοείται κι από το Golf με τα 160...όπως και από τη MiTo με τα 170.
Τώρα από επιδόσεις...λόγω turbo χάνει η 1...αλλά κερδίζει σε αίσθηση.
(για να δούμε τώρα )
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Αμ έλα που δεν είναι....
Είναι κάτι πτωχότεροΤο 6άρι Golf καινούριο μοντέλο μπορεί να μην είναι όπως το παρουσίασε η VW, αλλά έχει ασυναγώνιστο εσωτερικό. Ειδικά μετά το φιάσκο του εσωτερικού της Giulietta.
Εμένα εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο η αυστηρή συντηρητικότητα του εσωτερικού του Golf παρά η φλυαρία και το παζλ πλαστικών του εσωτερικού της Ιουλιέτας. Ααα ναι ξέχασα...έχει βουρτσισμένο αλούμι....ας βούρτσιζαν και τα πλαστικά τότενες....
Να λέμε την αλήθεια...Ενας βαγκελης που παριστανει τον αλφιστι?
Καλα τοση κακογουστια να σου αρεσει το εσωτερικο του κουβα παρα της τζουλιεττας και να μην ντρεπεσαι να το πεις
Mα καλά σου αρέσει το εσωτερικό του Golf εντάξει μπορεί να είναι ποιοτικό αλλά δε παυεί να είναι ενα κλασσικό γερμανικό ταμπλό η BMW π.χ. εχεί απο τα ποίο ντιζαινάτα γερμανικά ταμπλό και σε αυτό κατί εχουνέ παρεί η ιταλοί π.χ. οθόνη.
-
Να δω τον Busso να πλακώνεται με τον Πάσχο και τον stefan147 για τα πλαστικά και σχεδιασμό στο εσωτερικό του Golf vs αυτών της G και τι στο κόσμο!
Ηφοδεύθει η φοράς εν αλωνίω
Εγώ απλά συνεχίζω να είμαι ο ίδιος Busso που ήμουν και παλιά....απόλυτος αλλά νομίζω σωστός....
Τις Alfa Romeo που θέλουν κάποιοι να μας πουλήσουν για Alfa Romeo να τις βάλουν στον λώκο τους....
Με κανέναν να μαλώσω δεν πρόκειται Νίκο, εξάλλου σε όποιον ικανοποιείται εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει...Η αλήθεια πάντως είναι ότι το Golf, το οποίο έχω κοροιδέψει πολλές φορές(άλλες δίκαια κι άλλες άδικα, δεν είναι επί του παρόντος να το αναλύσουμε), στην 6η του γενιά είναι ωριμότερο και πιο ολοκληρωμένο από ποτέ και τα αντίπαλα μοντέλα της κατηγορίας απέχουν παρασάγγας από το πακέτο που προσφέρει η VW....
Θα τολμούσα να πω ότι το C-segment σήμερα χωρίζεται στο Golf και στα υπόλοιπα....μια κατηγορία μόνο του...Εντάξει κάποιοι θα διαφωνίσουν....Open your eyes απαντώαυτό είναι απλά η άποψη σου και τίποτα περισσότερο...
-
Μήπως η Giulietta είναι ψαγμένη επιλογή ή το Megane? Μη χέ....σω....αλλά ??
πες μας για την τελευταία πραγαμτική άλφα ρομέο τώρα ... -
Παιδιά δεν απαντάει.Μάλλον κάποιος έχει μπει στο σπίτι του τον βάζει να γράψει αυτά που γράφει με το όπλο στον κρόταφο και μετά τον απομακρύνει από το PC.Κάποιος που ξέρει που μένει να πάει γρήγορα να τον βοηθήσει .
-
Εχει ειδοποιηθει η υπηρεσια ηλεκτρονικου εγκληματος να επεμβει.Ελπιζω να τον προλαβουν πριν κανει το απονενοημένο βημα.Ελπιζω η καρτα του να μην εχει υπολοιπο και παραγγειλει γκολφ απο το ιντερνετ
-
μα με το ζορι να τον βοηθησετε τον ανθρωπο?
μια χαρα ειναι, προφανως επαψε να ειναι θυμα του marketing -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα με το ζορι να τον βοηθησετε τον ανθρωπο?
μια χαρα ειναι, προφανως επαψε να ειναι θυμα του marketingΜάλλον έγινε θες να πεις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει ειδοποιηθει η υπηρεσια ηλεκτρονικου εγκληματος να επεμβει.Ελπιζω να τον προλαβουν πριν κανει το απονενοημένο βημα.Ελπιζω η καρτα του να μην εχει υπολοιπο και παραγγειλει γκολφ απο το ιντερνετΚαλώ
Alfa Romeo Giulietta