-
vagites ηρεμιστε σας βαλανε εκει περα κατι μοτερακια TSI και νομιζεται οτι εισαστε αρχοντες της ασφαλτου
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
πάντως η κοστολόγηση δεν είναι τόσο... γύρω στα 15 με 20χιλιάρικα είναι... εννοείς μας το τιμολογούν τόσο ε?
που να δεις τις δικές σας ξεφτίλες που δεν κοστίζουν στην παραγωγή ούτε 5 και σας τα πουλάνε 25!
πάντως οι Γερμανοί, μετξύ σοβαρού κι αστείου, ΔΕΝ έχουν χιούμορ... μας δουλεύουν κανονικά και χωρίς γέλιο!
Για κοστολογηση μιλαω..γιατι θα πρεπε να εισαι αστειος εως γελοιος για να κοστολογεις στον πελατη σου το s3 45000 ευρω.. Θα μου πεις βρισκουν και τα κανουν,θυματα υπαρχουν απειρα,η βλακεια ειναι απειρη οπως εχει πει κι ενας ασπρομαλλης που ασχολιοταν με τους αριθμους R..
Οσο για τα δικα μας,εχεις πολλα χρονια ακομα για να φτασεις να τα κρινεις..
-
Ο χρήστης pipisBMW έγραψε:
έχετε βρει το χιούμορ σας όλοι μετά τις διακοπές βλέπω...
πάει μαζί με την χιουμοριστική διάθεση της Alfa Romeo που νομίζει ότι έφτιαξε καλά αυτοκίνητα με τις MiTo και Giulietta...
ναι γιατι εσεις φτιαχνετε καλα και αξιοπιστα αυτοκινητα
κοίτα ποιός μιλάει!
ενώ οι μπέμπες που είναι όλες συνεργείο μια φορά τον μήνα, εκτός άν είχες την τύχη και αείχες στην κατοχή σου μοντέλο πριν το 2000 όπου απλά σάπισε στον δρόμο ε΄ξω από το σπίτι λόγο ηλεκτρονικών μ@λ@κιών γιατί μετά το 2000 όλα τα βάνος πάνε βόλτα Γερμανία κι έρχονται καθημερινά! Πρέπει να έχουν κάνει χιλια revision στο τεχνολογικό αυτό διαμάντι...
κι ας μη μιλήσουμε για κινητήρες Μ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
πάντως η κοστολόγηση δεν είναι τόσο... γύρω στα 15 με 20χιλιάρικα είναι... εννοείς μας το τιμολογούν τόσο ε?
που να δεις τις δικές σας ξεφτίλες που δεν κοστίζουν στην παραγωγή ούτε 5 και σας τα πουλάνε 25!
πάντως οι Γερμανοί, μετξύ σοβαρού κι αστείου, ΔΕΝ έχουν χιούμορ... μας δουλεύουν κανονικά και χωρίς γέλιο!
Για κοστολογηση μιλαω..γιατι θα πρεπε να εισαι αστειος εως γελοιος για να κοστολογεις στον πελατη σου το s3 45000 ευρω.. Θα μου πεις βρισκουν και τα κανουν,θυματα υπαρχουν απειρα,η βλακεια ειναι απειρη οπως εχει πει κι ενας ασπρομαλλης που ασχολιοταν με τους αριθμους R..
γιατι δεν λες οτι ειναι γεματα τα συνεργεια τους ασε που οτι χαλαει το φτιαχνουνε και το πετανε σε κανενα SKODA και SEAT δηλαδη τα ανακυκλωσιμα αυτοκινητα του VAG
-
Ο χρήστης pipisBMW έγραψε:
vagites ηρεμιστε σας βαλανε εκει περα κατι μοτερακια TSI και νομιζεται οτι εισαστε αρχοντες της ασφαλτουκαι πλαίσιο και σασμάν ......
-
Εμένα γιατί ο Pipis μου θυμίζει ΠΑΡΑ πολύ έντονα κάποιον άλλο χρήστη;
-
τον ιταλακια ας πουμε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
....
κάτσε ρε φίλε γιατί το σοβαρεύεις τώρα... άρχισες πάλι.
που και ποιός παιδί μου σου είπε ότι κοστολογεί η Audi το S3 τόσο???
εγώ το βλέπω από την παραγωγή το νούμερο! Εσύ που το βρήκες αυτό?
και
τι εννοείς 'έχω πολλά χρόνια για να φτάσω να τα κρίνω'?
καταρχήν εγώ είχα ένα δικό μου Alfa Εσυ είχες ποτέ?
κανά Audi?
εξάλλου για να σε φτάσω σε εμπειρία πρέπει να αρχίσω να μικραίνω και να αφαιρώ γνώσεις!
-
Υπάρχει ήδη επέμβαση μοντ και το συζητάτε ακόμα;;;;;
-
Παρομοίως mod
-
Ενώ εσείς είστε άξιοι συνεχιστές του έργου της Ελένης Γλυκατζή-Αρβελέρ ας πούμε...
-
Έκανα και λάθος. Έγραψα διάλογο αντί διάλεκτο .
-
edit mod
-
stefan το έχουμε ξανασυζητήσει πολλές φορές αυτό.
Αν έχει κάποιος να πει κάτι ας το πει με επιχειρήματα. Μπορείς να υποστηρίζεις όποια άποψη θες και είναι σεβαστό, αλλά γίνεται να συμμετέχεις σε μια δημόσια συζήτηση και να υποστηρίζεις αυτό που θες ενώ κατηγορείς όλα τα άλλα ΧΩΡΙΣ να το τεκμηριώνεις;
Το να βγάζεις κραυγές Α ΟΥ, ΤΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ, ΤΟ 'ΝΑ Τ' ΑΛΛΟ, και οι συνεχόμενες φράσεις-ατάκες παραπέμπει σε γήπεδο.
Είπαμε να κάνουμε τα αστεία μας (δεν το αρνούμαι πως πολλές φορές ποστάρω αστειευόμενος για να 'πειράξω' την αντίθετη πλευρά και είμαι υπερ από τη στιγμή που είμαστε μια παρέα που τα λέμε καθημερινά, αλλά ποτέ δεν το κάνω για να προσβάλλω) αλλά να έχουμε κι ένα μέτρο.
-
Ποιος προσέβαλε ποιον?
Αν το έκανα ζητάω συγνώμη...άλλωστε είναι δεδομένο ότι εδώ μέσα το μόνο που κάνουμε είναι να σκοτώνουμε την ώρα μας. Αυτό που λες πάντως περί επιχειρημάτων δεν ισχύει. Μεγάλα παιδιά είμαστε, ως επί το πλείστον μορφωμένα, με κρίση και αντίληψη. Τώρα αν υπάρχουν κάποια θέματα υγείας (πχ προβλήματα οράσεως) σε μερικούς και τους αρέσουν τα vag...αυτό να ναι μόνο... -
Δεν το έλεγα για σένα γενικά μιλάω.
Βέβαια εσύ ας το παίζεις αλφιστα.... Κατά βάθος ξέρουμε τι κρυφογερμανόφιλος είσαι
Ακόμα με το Q5 τριγυρνάς;
-
Φυσικά! Η Alfa είναi Sunday car!
Άσε που το Audi εξασφαλίζει 17ήμερες στρατιωτικές άδειες! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τον ιταλακια ας πουμε; -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άσε που το Audi εξασφαλίζει 17ήμερες στρατιωτικές άδειες!Πάντως για να λέμε την αλήθεια εγώ και την Κυριακή με το Q5 θα γύριζα έξω
κατά τα άλλα οι διάλεκτοι του τόπικ έχουν την ποιότητα του εσωτερικού τη Giulietta...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Άσε που το Audi εξασφαλίζει 17ήμερες στρατιωτικές άδειες!Πάντως για να λέμε την αλήθεια εγώ και την Κυριακή με το Q5 θα γύριζα έξω
κατά τα άλλα οι διάλεκτοι του τόπικ έχουν την ποιότητα του εσωτερικού τη Giulietta...
Αν είχες να του βάζεις εσύ τη βενζίνη θα άλλαζες γνώμη...
Alfa Romeo Giulietta