-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ναι!
Ναι!
Δεν θα πρωτοτυπήσω...ΝΑΙ!
Μου χαριζεις ενα εκατομμυριο ευρω????
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ναι!
Ναι!
Μου χαριζεις ενα εκατομμυριο ευρω????
Αν δεχτεί, δώσε κατιτίς και στον Κίκιζα να πάρει αμάξι!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ναι!
Ναι!
οργασμος ?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν δεχτεί, δώσε κατιτίς και στον Κίκιζα να πάρει αμάξι!
Μωρε θα του στειλω το σιροκο R εξω απ'το σπιτι του, αλλα θα σου στειλω κι εσενα μια καρμπον κοτσαδουρα να σερνεις το τρειλερ με τα γκομενακια!!
-
ναι......
'όλα τα ξέρω, όλα τα οδηγώ, όλα ναι, όλα τώρα, όλα τα έχω κάνει πριν καν υπάρξουν....'
ααααα ρε Stefan...
πάντως εγώ, παρότι τοποθετήθηκα αρνητικά, κρατώ τις επιφυλάξεις μου.... για την δυνατή. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι εξωπραγματικό αλλά καλό θα είναι λογικά. Βέβαια στο να καταλήξω ότι είναι και το καλύτερο, έχοντας είδη οδηγήσει Cupra, GTi, S3, BMW 1, 146, 147, πρέπει να περιμένω την αληθινή εμπειρία κι όχι την εικονική!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ναι......'όλα τα ξέρω, όλα τα οδηγώ, όλα ναι, όλα τώρα, όλα τα έχω κάνει πριν καν υπάρξουν....'
ααααα ρε Stefan...
πάντως εγώ, παρότι τοποθετήθηκα αρνητικά, κρατώ τις επιφυλάξεις μου.... για την δυνατή. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι εξωπραγματικό αλλά καλό θα είναι λογικά. Βέβαια στο να καταλήξω ότι είναι και το καλύτερο, έχοντας είδη οδηγήσει Cupra, GTi, S3, BMW 1, 146, 147, πρέπει να περιμένω την αληθινή εμπειρία κι όχι την εικονική!
Ένας λογικός άνθρωπος. Απίστευτο!
vel...όταν βρεις qv και πας για td ρίξε ένα τηλ...μπας κι έρθω κι εγώ παρέα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
...
Ένας λογικός άνθρωπος. Απίστευτο!
vel...όταν βρεις qv και πας για td ρίξε ένα τηλ...μπας κι έρθω κι εγώ παρέα.
Ευχαρίστως αλλά η παρέα μερικές φορές δεν είναι και το καλύτερο σημάδι για τον πωλητή ή αντιπρόσωπο αφού δεν μας παίρνουν στα σοβαρά και νομίζουν ότι θέλουμε μόνο να κάνουμε την πλάκα μας... άντε να τους αποδείξεις ότι πραγματικά ενδιαφερόμαστε για την αυτοκίνηση και επιθυμούμε την εμπειρία του μοντέλου τους...
να προσέχεις την πρώην μου!
μιλάμε ούτως ή άλλως.
-
ναι......'όλα τα ξέρω, όλα τα οδηγώ, όλα ναι, όλα τώρα, όλα τα έχω κάνει πριν καν υπάρξουν....'
ααααα ρε Stefan...
Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον...
Τα ναι ναι ναι σαφώς και είναι ειρωνικά και έχουν να κάνουν με την ευκολία με την οποία καταπίνετε (μην το πάρεις προσωπικά) και αναπαράγετε τις διάφορες παπαριές που γράφονται δεξιά αριστερά. Πάρε το Νικ και τον Κίκιζα όταν έρθει με το καλό η QV και πάτε να κάνετε καμιά βόλτα και μετά πάλι εδώ είμαστε να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας. Εγώ προσωπικά πάντως έχω εκφραστεί για την 170αρα που έχω δοκιμάσει οπότε ξέρω λίγο πολύ τι να περιμένω από την QV!
-
ναι......
'όλα τα ξέρω, όλα τα οδηγώ, όλα ναι, όλα τώρα, όλα τα έχω κάνει πριν καν υπάρξουν....'
ααααα ρε Stefan...
Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον...
Τα ναι ναι ναι σαφώς και είναι ειρωνικά και έχουν να κάνουν με την ευκολία με την οποία καταπίνετε (μην το πάρεις προσωπικά) και αναπαράγετε τις διάφορες παπαριές που γράφονται δεξιά αριστερά. Πάρε το Νικ και τον Κίκιζα όταν έρθει με το καλό η QV και πάτε να κάνετε καμιά βόλτα και μετά πάλι εδώ είμαστε να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας. Εγώ προσωπικά πάντως έχω εκφραστεί για την 170αρα που έχω δοκιμάσει οπότε ξέρω λίγο πολύ τι να περιμένω από την QV!
Συγνώμη τώρα...αλλά λες για τους άλλους αλλά κι εσύ δε πας πίσω.
Πως ξέρεις λίγο-πολύ τι να περιμένεις από τη QV? Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα αφού δεν την έχεις οδηγήσει?
Είναι να σαν να λες ότι οδήγησα το Α3 1.4Τ και πάνω-κάτω ξέρω τι να περιμένω από το S3
-
Που είναι το παράλογο σε αυτό που λέω? Η QV δεν είναι καμιά σκληροπυρινική έκδοση τύπου GTA ή σειράς S, M, AMG κτλ. Είναι απλώς η δυνατότερη έκδοση της Ιουλιέττας αυτή τη στιγμή και άρα η φιλοσοφία της δεν αλλάζει από αυτή της 170αρας. Οπότε ψιλοάστοχο το παράδειγμά σου. Εσύ βρίσκεις τόσο χαώδη διαφορά μεταξύ ενός Α3 1.8Τ και ενός Α3 2.0Τ ως αναφορά τη γενικότερη φιλοσοφία του αυτοκινήτου?
-
Που είναι το παράλογο σε αυτό που λέω? Η QV δεν είναι καμιά σκληροπυρινική έκδοση τύπου GTA ή σειράς S, M, AMG κτλ. Είναι απλώς η δυνατότερη έκδοση της Ιουλιέττας αυτή τη στιγμή και άρα η φιλοσοφία της δεν αλλάζει από αυτή της 170αρας.Το παράλογο είναι ότι δεν την έχεις οδηγήσει άρα δε μπορείς να ξέρεις. Πως αλλιώς να το πω? Το να βγάζεις συμπεράσματα με ένα αυτοκίνητο που έχει 65 άλογα λιγότερα είναι τουλάχιστον αστείο.
Το ότι είναι μια 'απλώς δυνατότερη έκδοση' δεν σημαίνει απολύτως τίποτα γιατί δεν ξέρεις:
Α. Πως διαχειρίζεται αυτή τη περισσότερη δύναμη
Β. Πως τη περνάει στους εμπρός τροχούς
Γ. Πως συμπεριφέρεται με τόσο δύναμη εμπρός
Δ. Είναι υποστροφική? Πόσο?
Ε. Πως συμπεριφέρεται στη πίεση το πλαίσιο με τόσους ίππους εμπρός?
Ζ. Τι επικοινωνία έχεις από το τιμόνι με 235 άλογα στους εμπρός τροχούς
Η. Πόσο μπορείς να τη τοποθετήσεις στη στροφή...τι κάνει αν αφήσεις το γκάζι? Αν το σανιδώσεις?
Θ. Πως συμπεριφέρεται το Q2 της με τόσα άλογα?
Ι. Τι αίσθηση έχει το σασμάν της?9 πραγματάκια που σκέφτηκα στα γρήγορα για να σου δείξω πως πρέπει να αποκτήσεις προσωπική εμπειρία πριν κρίνεις θετικά ή αρνητικά και σου έφερα παράδειγμα αυτό.
Οπότε ψιλοάστοχο το παράδειγμά σου. Εσύ βρίσκεις τόσο χαώδη διαφορά μεταξύ ενός Α3 1.8Τ και ενός Α3 2.0Τ ως αναφορά τη γενικότερη φιλοσοφία του αυτοκινήτου?
Το 1.8Τ έχει 160 άλογα και το 2.0Τ 200...40 άλογα διαφορά! Εδώ μιλάμε για 50% παραπάνω από αυτή τη σύγκριση.
Δεν μπορείς να κάνεις γενικεύσεις για δύο αυτοκίνητα όταν έχουν άλλη φιλοσοφία και άλλο μοτέρ.
Αν συνεχίζεις να πιστεύεις ότι αυτοκίνητα με 65 άλογα διαφορά έχουν ίδια συμπεριφορά τότε τι να πω...
-
Τεσπα νόμιζα ότι έγινα κατανοητός και ότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! Τώρα απ΄το κινητό και με GPRS σήμα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών μου είναι σχετικά βαρετό να σου εξηγήσω...
Δεκτές πάντως οι παρατηρήσεις σου.
-
Τεσπα νόμιζα ότι έγινα κατανοητός και ότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! Τώρα απ΄το κινητό και με GPRS σήμα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών μου είναι σχετικά βαρετό να σου εξηγήσω...Δεκτές πάντως οι παρατηρήσεις σου.
Ναι
-
Μπαινεις στο νοημα σιγα σιγα...
-
ααααα ρε Stefan...
Σε επίπεδο feeling η 1er εξακολουθεί να παραμένει σημείο αναφοράς στην κατηγορία.
Το μηχανικό layout εξάλλου δεν είναι κάτι υποκειμενικό.Πρόσθεσε την πίσω κίνηση και την ιδανική της θέση οδήγησης (στην Giulietta η θέση οδήγησης εξακολουθεί να είναι ψηλότερη από την οριακά αποδεκτήσε σε αυτόν τον τομέα 159)και έχεις το αποτέλεσμα.Βέβαια η 1er 'αδικείται' από τα τετρακύλινδρα ατμοσφαιρικά της βενζίνης....που μοιάζουν να ανήκουν σε άλλη εποχή (εμένα δεν εντυπωσίασε ούτε ο εξακύλινδρος της).Το αναμενόμενο restyling της 1er όμως θα εξοπλίζεται με 4κύλινδρους turbo. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχει σύγκριση με κανένα αυτοκίνητο της κατηγορίας.Η Giulietta είναι ανώτερη σε δυναμικά χαρακτηριστικά από οποιοδήποτε Α3.Το απερχόμενο S3 όμως έχει ανώτερα δυναμικά χαρακτηριστικά και sport στήσιμο από οποιοδήποτε Alfiat αυτής της εποχής.
Τα πράγματα για την Giulietta QV θα ήταν αρκετά καλύτερα αν είχε βγει στο εμπόριο έτσι όπως ήθελε ο άνθρωπος που τη σχεδιάσε ως project. Δηλαδή με 50 ίππους περισσότερους, 100 κιλά ελαφρύτερη και σε συνδυασμό με κιβώτιο TCT. -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
ναι......
ααααα ρε Stefan...
Σε επίπεδο feeling η 1er εξακολουθεί να παραμένει σημείο αναφοράς στην κατηγορία.
Το μηχανικό layout εξάλλου δεν είναι κάτι υποκειμενικό.Πρόσθεσε την πίσω κίνηση και την ιδανική της θέση οδήγησης (στην Giulietta η θέση οδήγησης εξακολουθεί να είναι ψηλότερη από την οριακά αποδεκτήσε σε αυτόν τον τομέα 159)και έχεις το αποτέλεσμα.Βέβαια η 1er 'αδικείται' από τα τετρακύλινδρα ατμοσφαιρικά της βενζίνης....που μοιάζουν να ανήκουν σε άλλη εποχή (εμένα δεν εντυπωσίασε ούτε ο εξακύλινδρος της).Το αναμενόμενο restyling της 1er όμως θα εξοπλίζεται με 4κύλινδρους turbo. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχει σύγκριση με κανένα αυτοκίνητο της κατηγορίας.Η Giulietta είναι ανώτερη σε δυναμικά χαρακτηριστικά από οποιοδήποτε Α3.Το απερχόμενο S3 όμως έχει ανώτερα δυναμικά χαρακτηριστικά και sport στήσιμο από οποιοδήποτε Alfiat αυτής της εποχής.
Τα πράγματα για την Giulietta QV θα ήταν αρκετά καλύτερα αν είχε βγει στο εμπόριο έτσι όπως ήθελε ο άνθρωπος που τη σχεδιάσε ως project. Δηλαδή με 50 ίππους περισσότερους, 100 κιλά ελαφρύτερη και σε συνδυασμό με κιβώτιο TCT.Και γιατί όχι 4κίνητη Alba?
Καλά τα λες για 1...αν τα έγραφα όμως εγώ θα με 'άρχιζαν'
-
η 1 ειναι καλυτερη, αλλα η τιμη της ειναι 1-2 κατηγοριες πανω. Οποτε η συγκριση ειναι αδικη με τα μοντελα της κατηγοριας που ανηκει λογω μεγεθους.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
την ιδανική της θέση οδήγησης (στην Giulietta η θέση οδήγησης εξακολουθεί να είναι ψηλότερη από την οριακά αποδεκτήσε σε αυτόν τον τομέα 159).Η Giulietta έχει θέση οδήγησης... μονοθεσίου μπροστά στο Focus Mk1 π.χ., που τόσο εκθειαζονταν για την θέση οδήγησής του.
-
Καλά τα λες για 1...αν τα έγραφα όμως εγώ θα με 'άρχιζαν'
-
Alfa Romeo Giulietta