-
Τα περί επιπέδου ποιότητας δεν είναι κάπως υποκειμενική υπόθεση?
Είναι δυνατόν ένα νέο μοντέλο να έχει υποδυέστερη ποιότητα από αυτό που αντικαθιστά (πόσο μάλλον όταν θέλει να τοποθετηθεί στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας)?. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τα περί επιπέδου ποιότητας δεν είναι κάπως υποκειμενική υπόθεση?
Είναι δυνατόν ένα νέο μοντέλο να έχει υποδυέστερη ποιότητα από αυτό που αντικαθιστά (πόσο μάλλον όταν θέλει να τοποθετηθεί στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας)?.Στα πλαίσια μείωσης κόστους --> μεγαλύτερα κέρδη για την εταιρία που προσπαθεί να τα διατηρήσει μέσα στην ύφεση = επιβίωση εταιρίας σε βάθος χρόνου...τα πάντα είναι δυνατά.
Γενικώς έχει πέσει η ποιότητα κατασκευής σε πολλά πράγματα. Συγκεκριμένα στην αγορά των ηλεκτρονικών έχει μειωθεί δραστικά ο ποιοτικός έλεγχος.
-
Εγώ πάντως διαβάζω παντού εγκώμια για τη συγκεκριμένη Ιταλίδα κι ένα παραπάνω για το 'ξύλο', που ρίχνει στον ανταγωνισμό!
Τόσο καλή πια? Πρέπει να κανονίσω άμεσα test drive! -
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
:yawn: -
-
Καλά ντε, δε θα ανοίξουμε και Starbucks!
-
OK then
-
Παίζεις βρώμικο παιχνίδι γαλλόφιλε μοντερατέρ...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Να σας πω την αλήθεια...δεν το οδήγησα (ακόμα) γιατί βιαζόμουν...αλλά και πάλι η θέση οδήγησης δεν μου δημιούργησε την ανάγκη να το οδηγήσω, αντίθετα με τη ΜΙΤΟ...αν κι αυτή έχει το ίδιο θέμα με τη πλευρική στήριξη.
νικο , να αναφερουμε βεβαια οτι εισαι μια σταλιτσα ανθρωπος και θες ρυθμιζομενα πλαινα για να σφηνωσεις
και στο δικο μου το ιδιο προβλημα ειχες παρε κανα κιλο
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πανέμορφη η 'εσπρεσσιέρα' (κατα Λάτσιου Ευαγγέλιο).
Λιτή και χωρίς σχεδιαστικές 'φλυαρίες'. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Να σας πω την αλήθεια...δεν το οδήγησα (ακόμα) γιατί βιαζόμουν...αλλά και πάλι η θέση οδήγησης δεν μου δημιούργησε την ανάγκη να το οδηγήσω, αντίθετα με τη ΜΙΤΟ...αν κι αυτή έχει το ίδιο θέμα με τη πλευρική στήριξη.
νικο , να αναφερουμε βεβαια οτι εισαι μια σταλιτσα ανθρωπος και θες ρυθμιζομενα πλαινα για να σφηνωσεις
και στο δικο μου το ιδιο προβλημα ειχες παρε κανα κιλο
Η αλήθεια είναι ότι έχω κακομάθει με τη καλή έννοια στα ρυθμιζόμενα bucket της si...αλλά και πάλι...αν έβλεπες τα bucket της 147 και τα bucket της G. θα γελούσες...σαν Αμερικάνικη πολυθρόνα lazyboy είναι αυτά της G.
-
αμα εισαι κοντα στα 90 κιλα οπως εγω δεν εχεις θεμα
εχεις θεμα με ομως με bucket τυπου clio rs, εκει μεσα εγω σφηνωνω επρεπε να βαλω λιγη δυναμη για να βγω
και στο δικο σου αυτοκινητο αν θυμασαι, επρεπε να ανοιξεις τα πλαινα γιατι αλλιως δε χωρουσα να κατσω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αμα εισαι κοντα στα 90 κιλα οπως εγω δεν εχεις θεμαεχεις θεμα με ομως με bucket τυπου clio rs, εκει μεσα εγω σφηνωνω επρεπε να βαλω λιγη δυναμη για να βγω
και στο δικο σου αυτοκινητο αν θυμασαι, επρεπε να ανοιξεις τα πλαινα γιατι αλλιως δε χωρουσα να κατσω
ε χασε κανα κιλο ντε ! θα κερδισεις και στην αναλογια κιλών ανα ιππο
-
δεν ασχολουμαι με καρτ οπως ο νικος
αλλωστε το % επιπλεον βαρος στο αυτοκινητο μου ειναι μηδαμινο (+ 6% )
-
lol το εχεις μετρησει ?
-
Παντως σε σβελτη οδηγηση τα καθισματα της distinctive εκδοσης τα οποια ετυχαν τουλαχιστον σε εμενα, ηταν ανατομικα, ειχαν οσφυικη (ηλεκτρικη) ρυθμιση, και δεν μου δημιουργησαν θεμα σε απωλεια πλευρικης στηριξης, παρολο
που στο δικο μου εχω καλυτερα μπακετ σε πλευρικη στηριξη, και με πτυσομενο παγκο...
Ισως βεβαια παιζει ρολο που ειμαι και σχετικα αδυνατος... -
http://www.automobilesreview.com/auto-n ... rld/22430/
Alfa Romeo Giulietta is the safest compact car in the world
-
γνωριζει κανεις ποσα χλμ/1000στροφες δινει το κιβωτιο της 170αρας?
-
Πωλησεις C-segment σε Ιταλια συμφωνα με τα παιδια εδω περα
Ιούνης :
1- VW Golf 4736
2- NISSAN QASHQAI 2.833
3- OPEL ASTRA 2.755
4- FIAT BRAVO 2.484
5- RENAULT MEGANE 1.962
6- FORD FOCUS 1.901
7- ALFA ROMEO GIULIETTA 1.803
8- MERCEDES CLASSE A 1.787
9- RENAULT SCENIC 1.572
10- AUDI A3 1.506Ιούλιος :
Golf 4.024
Qashqai 3.036
Giulietta 2.931 (di cui 1.719 unità con motorizzazione diesel)
Astra 2.305
Focus 2.103
Classe A 1.879
Megane 1.873
Bravo 1.819
Delta 1.426
A3 1.344 -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γνωριζει κανεις ποσα χλμ/1000στροφες δινει το κιβωτιο της 170αρας?39 χαω / 1000 ΣΑΛ η 6η.
Alfa Romeo Giulietta